Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
blpp
csendes tag
Sziasztok ! A tanácsotokat szeretném kérni! 32"-os Tv vásárlás elött állok és ezt a két készüléket néztem ki: [link]
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? A samsungnak kisebb a dinamikus kontrszt aránya, viszont abban talán komolyabb a hangrendszer sokat számít ez? Estleg egy másfajta tv-t keressek? Melyik lenne a jobb választás? általában otthoni tv-nézéshez és mozizáshoz?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
JaniACE
tag
Kis FAQ a Netplayer használatához. (http://www.tvwidget.pl)
Nálam legalábbis így működik a jelenlegi verzió - az aktuálisról mindig írnak a fenti oldalon.
1. Hozz létre egy 'develop' nevű felhasználót, majd jelentkezz vele be.
2. Menj az "Internet" -> "Beállítások"-hoz
3. Válaszd ki a "Fejlesztés"-t (új opcióként jelenik meg)
4. Válaszd ki a szerver ipcímét.
5. Írd be "91.121.84.162"
6. Válaszd az "OK"-t.
7. Szinkronizálódik, és letölti neked a Netplayer nevű user alkalmazást. (Lesz egy tesztverziója is, az vagy működik, vagy nem... Nekem csak lejátssza a simával beállított tartalmat, de a felület már jobban néz ki)
8. Elindítod.
9. Az oldal elején alul látod a lehetséges irányítógombokat, a többnyire teletext funkciókhoz használt sárga C-vel tudsz hozzáadni címeket, a zöld B-vel szerkeszteni az aktuális már korábban bepötyögöttet, az piros A-val pedig törölni az aktuálisat.
10. C gomb, írd be pontosan az xml címét, úgy ahogy megadtuk: például itt. (Teljes hossz, kis/nagybetű számít, stb... Sok sikert a pötyögéshez
Érdemes előre elmenteni a jellegzetesebb karakterláncokat - '.com' , 'www.', ilyenek...)
11. Ha jó, akkor kilistázza az xml-ből elérhető file-okat, ha nem jó, akkor BLAD - hibajelzés, lehet újrapróbálkozni a cím-beírással, vagy egyéb hibája van az xml-lel. (nem megfelelő a TV számára a forrás - hibás a formátum, nem jó helyen vannak a leírószövegek, az xml-file egy teljes weboldalt hoz be, nem él már a link, stb...) - így jártál, talán majd a netplayer újabbik változatával menni fog...
12. Kiválasztod a neked tetszőt a fel-le nyilakkal, és a nyilak közti Enter gombbal elindíthatod a lejátszást. Ha így hibát ír ki, akkor magával a file-lal van gondja, amire az xml hivatkozik - így jártál, talán majd a netplayer újabbik változatával vagy egy új firmware-rel menni fog... Az új firmware viszont jó eséllyel törli ezeket a címeket.
Jelenleg bugzik a listaléptetés, minél lentebb mész, annál inkább felcsúszik a kép. Ilyenkor a lejátszás során is elcsúszik a kép. Kiküszöbölni úgy lehet, hogy eggyel alá görgetsz a lejátszandónak, majd visszalépsz rá, és akkor helyére ugrik a kép.
13. Lejátszás közben a lenti duplanyilakkal, a pause-zal és a lejátszógombbal irányíthatod a lejátszást.
14. A menübe a Vissza gombbal lépkedhetsz.
15. Másik listára az Enter gomb melletti jobbra balra nyilakkal léphetsz. Sokáig is töltögethet. (Ha átlépett arra, az lesz az aktuális, az URIját a B-vel tudod módosítani, A-val törölni, vagy újabbat a C-vel hozzáadni.)Címet magad is kereshetsz a neten, általában RSS hírforrásként fogsz találni, aztán jöhet a próba-szerencse.
HD tartalom lejátszásához nagysebességű kapcsolat kell a szerver és közted, különben szaggatni fog és többet fogod látni a forgó pöttyöket, mint a mozgó képet...
)Ha találsz új működő forrást, ne tartsd magadban, oszd meg velünk!

-
Makosx
csendes tag
-
gejala
őstag
Nem tudom ti miket olvastok a hátsó címkén, de ez nem a panel típusa. Ez véletlen, hogy ebben az akármiben is van SQ.
Nekem például LTF400HF15 a panelem, Made in Korea. Ez SPVA. Az AUO panelek általában T-vel kezdődnek, a CMO-sok meg C-vel vagy V-vel. De csak az a biztos, hogy az LTF-ek SPVA-k, a többi kódnak utána kell nézni.
Ja, és ne a hátulra ragasztott címkét nézzétek, hanem ami belül van a tévén. -
Zoliy
tag
Erre tudja valaki a választ?
Előre is köszönöm. -
need
addikt
Üdv...
A tévé panel típusát ez hátul erről a címkéről tudom meg nem?
Z6TX3SQZ400064Zés ez akkor SQ panel! ezek szerint!
-
dani1812
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Valóban, igazad van!
.vob kiterjesztés lejátszására külső HDD-ről nem tudtok még mindig semmi megoldást? Nagyon bosszantó, hogy ugyanazon DVD-n belül némelyik .vob-ra kiírja, hogy nem támogatott videokodek, mikor eliveleg ugyanaz
Eddig egyik kiterjesztés sem okozott gondot, csak ez...Innen jó kis HD demokat lehet leszedni. Aki szeretné nézze meg:
http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php -
dani1812
csendes tag
válasz
Carlo009
üzenetére
Sajnos hiába kéred úgy, nem bontják ki előre a TV-ket az emlegetett cégnél sem (ők mondták), gondolom azért mert minden vevőt megillet a bontatlan csomagolás. Aki SQ panelest kér és olyat kap annak csak szerencséje volt. Egy szállítmányban többnyire ugyanolyan panelesek vannak.
-
kohi
tag
Üdv!
Láttam az első hozzászólások közt egy olyat, hogy videolejátszást is lehet valahogy kicsikarni bizonyos modellekkből.
Nekem egy LE37a551p2r modell van ami alapból csak képeket és zenét játszik le.Erre van lehetőség valahogy divx lejátszást beállítani?
Köszönöm a segítséget előrre is!
-
Zoliy
tag
Hm észre vettem egy érdekességet. SQ panel van a tv oldaán lévő papíron viszont ha benézek a tv rácsain A03 vagy AO3 van írva. De nincs ott h az panel tipus csak van egy ilyen szám.
Ez jelentheti azt h a panel csak nem SQ-s?
Miböl lehet még megtudni a panelt? A hosszú szám betű kódbol kiderül? -
Carlo009
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Hűű vazze!! Nekem is c650-es van és AA03 paneles. A Kalocsai cégtől hozták.
A "betekintési szögben",ha oldalról nézzük olyan sötétkék színű a fekete. Még ghostingolást is észlelek,de ez nem tudom elfogadható-e ennél a típusnál,ez persze elölről nézve észlelhető,ha "nincs jel".
Ha ezt tudtam volna,akkor csak SQ panelest kértem volna!

SQ panel kellett volna!!!!!
-
nightshadow
veterán
válasz
dani1812
üzenetére
Az AA paneltől egyébként nem kell félni, betekintési szögben is hozza a 178 fokot tisztán, meg a feketéje is fekete, hétköznapi felhasználó nem hiszem, hogy érdemi különbséget észrevenne.
Azt senki nem állítja, hogy félni kell tőle, de azért figyelmedbe ajánlom ezt a tesztet: [link] Letesztelték az AUO paneles C630-ast és a Samsung paneles C630-ast. Az előbbinek a kontrasztja 1990:1, míg az utóbbinak 4181:1. Ez azért jelentős különbség. A teszt szerint betekintési szögben is jobb a Samsung paneles. Ezért a Samsung paneles 5 csillagot kapott, az AUO paneles csak 4-et. S ezután van még a CMO paneles, ami az AUO-nál is jóval gyengébb állítólag.
-
zippofcy
senior tag
Konzoljátékokra vennék elsősorban TVt, erről: LE32C450 jókat olvastam (16ms bemeneti lag, stb) van vkinek vele tapasztalata?
HD filmeket is néznék rajta, mkv-kat hogy játssza le?
TV adást nem nézek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
dani1812
üzenetére
Valóban sokat számít az üzemidő, ezek a tv-k gondolom már nem fognak annyi ideig menni, mint a régi katódsugárcsövesek. Ettől tartok is kicsit.
Az AA panelről alkotott véleményeddel viszont nem tudok egyet érteni, 40c650-em van, 3 hétig használtam az AA-s paneleset, majd amikor kicserélték egyéb hiba miatt egy újra, az SQ paneles lett. Azt hittem, hogy leesik az állam, az új annyival jobb és ezt úgy mondom mint egy hétköznapi felhasználó. Még anyu is észrevette rögtön, pedig ő aztán nem egy nagy mágus ilyen témákban.

Szerintem ég és föld a különbség a kettő között és ráadásul pont betekintési szögben és feketében. Az AA panel oldalról nézve durván kékes-lilás, a műsor élvezhetetlen. Szemből nézve a színeiben nem vettem észre különbséget a kettő között.
Egyszerűen nem is értem, hogy hogyan lehet egy árban adni ugyanazt a típusú készüléket, ha a panelokban ekkora különbségek vannak?

-
Kiruu
csendes tag
A Samsung oldalán kétféle elnevezéssel találkoztam
1, USB 2.0 Movie - a TV-k leírásánál
2, Media 2.0 - a Wi-Fi adapter (WIS09ABGNX/XEC) leírásánál.Mi a különbség? - vagyis az LE50C650-es TV-nél használható-e az X-es WI-FI adapter, vagy csak az X nélküli?
A fórumban leírt Belkin Wi-FI adapter mennyire kompatibilis?
Ha valaki tudná a válaszokat.
-
Zoliy
tag
Még mindig nem tudok hangot váltani.. A tools gombal nem jön elő opció. Viszon gépen ha lejátszom ott kitudom választani a magyar hangsávot. Mit lehet tenni?
Másik meg hogy 1080p-s filmet mkv-s elvileg 4.1-es mkv nem is indítja el nem támogatott video formátum gonddal. Valaki tud nekem ebbe segíteni?
Előre is köszönöm! -
dani1812
csendes tag
Itt van 2 panelgyártó honlapja, ha jót találtam:
AOU: http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23CMO: http://www.chimei-innolux.com/opencms/cmo/products/lcd_tv/ccfl/products_lcd_ccfl_tv_V370H3_120Hz.html?__locale=en
Samsung S-PVA paneljéről is belinkelhetne ilyet valaki, arról külön gyártói oldalt nem találtam.
itt csak 37" és 42" van. Hol a 40"? Samsung egyébként is különc a 40"-os TV-kkel, de azért itt kéne lennie azoknak is.
Az AA paneltől egyébként nem kell félni, betekintési szögben is hozza a 178 fokot tisztán, meg a feketéje is fekete, hétköznapi felhasználó nem hiszem, hogy érdemi különbséget észrevenne. A lényeg inkább az, hogy sokáig bírja, ne jöjjenek elő gondok.... Na azt tényleg nehéz kifogni. Ha lehetne én inkább arra utaznék

-
Gigi01
őstag
Hali!
Van nekem egy Samsung lcd-m.És az utóbbi időben észrevettem,hogy a középtől nem mesze jobb széle felé van egy függőleges halvány szürkés elszíneződés(egy csík,vagy inkább sáv).Ez mi lehet?Kb. 2 éves.
-
JaniACE
tag
Hali!
Aki ezt a lengyel netplayert használja, annak itt van pár főként HD tartalmú URI:
http://feeds.feedburner.com/hubblecast -- Hubbleval kapcsolatos ismeretterjesztő videók. Kb 5-10 percesek. Kiváló minőség.
http://divefilmhd.com/podcasts/podcast.xml -- Tengeralatti világ, a 'cápatámadásos' elég jó
Kb 5-20 percesek. Kiváló minőség.
http://www.kqed.org/rss/questvideo.xml -- Ismeretterjesztő videók, amolyan Delta stílusban. Kb 5-10 percesek. Átlagos minőség.
http://g4tv.com/attackoftheshow/podcasts/5/Attack_of_the_Show_Daily_Video_Podcast.xml -- Amolyan "hájpolós" bemutatók mindenféle kütyükről. Eléggé tömör és marketingszagú... Kb 2-4 percesek. Képminőségre átlagos, de inkább alatta.Gémer-arcoknak: (Száz++ videó kategóriánként!! - Kb 5-20 percesek. Változó minőségűek.)
http://www.gametrailers.com/gtrev_podcast.xml -- összefoglalók
http://www.gametrailers.com/gtprev_podcast.xml -- előzetesek
http://www.gametrailers.com/gt360_podcast.xml -- xbox360
http://www.gametrailers.com/gtps3_podcast.xml -- navajonmi...
http://www.gametrailers.com/gtiw_podcast.xml -- nézd meg
Egyelőre ennyi.
-
Zoliy
tag
Végre elindult. segített a ts-s dolog. De valami lengyel nyelven van azt még át kell raknom valahogy
asszem idelye átnéznem a könyvét. MKV-s filet ha nem játsza le azzal még mit tudok kezdeni h elinduljon? -
Zoliy
tag
válasz
headhunter
üzenetére
és ha mkv és azt sem játsza le akkor mit tegyek?
-
Zoliy
tag
válasz
headhunter
üzenetére
így már látja de most meg az audio codec nem jó neki..
-
Hello!
Nekem volt pont ilyen problémám a 40C650-nel. Kihúztam egy kicsit, utána általában ment újra a lejátszó, de nem mindig. Általában másnap reggelre megjavult. Viszont olyan is volt, hogy véletlen kilöktem a konnektorból a dugóját, standby módban volt a tv, a következő bekapcsoláskor ugyancsak nem működött a médialejátszó. Ilyenkor sem pendriveot, sem külső vinyót egyáltalán nem ismert fel.
Szerencsére ez a médialejátszó probléma már az első este kiderült, így 3 napon belül jeleztem is a cégnek akitől vettem, múlt héten kaptam egy másikat, ez már rendben van.Szerintem mindenképpen jelezd a hibát a cégnek akitől vetted, mert az ilyen működést én közel sem nevezném tökéletesnek.
-
Zoliy
tag
válasz
headhunter
üzenetére
túl egyszerűnek tünik

De megpróbálom. Elvileg ez után tv-nek látni kellene? -
Zoliy
tag
válasz
headhunter
üzenetére
simán csak írjam át ts-re?
-
pohár
félisten
-
Zoliy
tag
Na már meg is jött a TV!!
Szintén a Kalocsai cégtől.
Rendesek voltak nagyon.
SQ paneles ahogy kértem.
KAptam HDMI kábelt is +ba
Srácnál volt pixel tesztelő nem is kellet használni az enyémet.
Nemtom miért van egy mkv-s filmem és valamiért nem viszi.
Meg egy 45GB-os film m2ts filbol vagy 2000db azzal mit kezdjek?
Szóval naggyon jó cég lehet nyugodtan rendelni! -
BBéci
legenda
-
Zoliy
tag
válasz
Bendeguz75
üzenetére
OK válaszoltam!
-
Zoliy
tag
http://www.marantz.com/pdfs/u_rcv_sr4000_bck.pdf
Ez egy ilyen szerkezet nemtudom ez mit tud nekem most segíteni
enyém 3000-es -
Zoliy
tag
válasz
Bendeguz75
üzenetére
Ma 6-ra igérték. Remélem megjön mert már nagyon várom

Hm. már csak azt nem tom az erősítőt meg mivel kötöm össze a tv-vel
Ez egy Marantz vagy milyen erősítő elég régi még szerintem tv-nél is nagyobb 
-
Makosx
csendes tag
Sziasztok!
Korábban mintha olvastam volna, hogy valakinek szintén adódtak USB gondjai.
Nálam a követkeő a jelenség (LE40C650): idönként nem látja az USD-re dugott eszközöket (WIFI stick, ill. USB HDD).
A megoldás, hogy áramtalanítanom kell a TV készüléket de ez egy kicsit macerás és van, hogy elsőre nem sikerül. Lehet, hogy az USB HD miatt (nem támogatott)? -
fefer
csendes tag
Szevasztok!
LCD vagy plazma? Ez a nagy kérdés nálam is. Elsősorban TV nézésre használnám. Ha az LCD mellett döntök, a következőkre gondoltam:
Samu LE40C630, C650
Sony KDL40NX500
Pana TXL42S20E
Általában világítás mellet nézek tévét (nem sötét szobában).
Mit javasoltok? -
válasz
istvanszucs
üzenetére
Szia,
már írtam itt is, hogy ugyanezzel a problémával szívtam, csak nekem nem kevés idő kellett hozzá, hogy rájöjjek, hogy a SAMU WiFi stick okozza.
Most egy USB-s hosszabbítóval használom - elvezettem a TV jobb alsó sarkáig a sticket és ott már nincs gond. -
Zoliy
tag
Sziasztok felmerült még 1kérdés.
5.1-es hangrendszert rálehet kötni a tv-re vagy a régi erősítő kell hozzá?
Samsung Le40C650-es a tipus -
hakos1987
őstag
helo!
szíves segítségetek kérném a következőkben:
vettem egy samu le40c530 TV-t, ami "refurbished".... A távirányítóra nem reagál sajnos. A tv-n be lehet kapcsolni, de bármit nyomkodok a távirányítón, nem reagál... kamerába megnézve a távirányítót világít az infra led, vagyis nem a távirányító a gázos. Kérdésem az volna, hogy esetleg firmware frissítés megoldhatja-e a gondom, esetleg van-e ötlete valakinek, mi lehet a baj?
Vagy gondolom cserés lesz..köszi előre is a segítőkész hozzászólásokat!

-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Rendszeresen előfordul, hogy elég jó jelerősség mellett is sok a bithiba, de ez azonnal megszűnik amikor a samsung wifi eszközt kihúzom, tehát onnan jön az "interferencia".Van valakinek tapasztalata a következő együtállással:
Samsung 46C650
T-home digitális szolgáltatás (CI kártyával, settop box nélkül)
DLNA Samsung Wifi eszköze -
Zebu
addikt
válasz
pimpa35
üzenetére
Nálam a panel csere szóba sem került.... Azt mondták, hogy ez így jó. Ezt monfjuk nem voltam hajlandó elfogadni. Igaz nekem közel sem volt ennyire durva a jelenségem, mint neked.
Visszakaptam a pénzt és elfelejtem az EDGE LED LCD TV-t. Vegyen a hóhér, ha ennyire lutri a dolog...
-
Zebu
addikt
válasz
pimpa35
üzenetére
Nekem ennél sokkal elenyészőbb bevilágításom volt és visszakaptam a Tv árát.
A szervíz húzta a száját, visszaküldte, hogy ez nem hiba.
Kértem tőlük egy szakértői véleményt, majd beszkenneltem, és elküldtem a reklamacio@partners.samsung.hu email címre.
Ha jól emlékszem ezt mondták az ügyfélszolgálaton.
Először kicsit vonakodtak, majd kiállították a csereutalványt és a vásárlás helyén visszaadták a pénzemet.
-
vinatt74
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni:
Van egy B679 Samu tv-m
,amire usb-vel csatlakoztatok egy külső vinyót.Hd filmeket néznék,de az mkv. fájloknak valamiért nincs hangja
.Az volna a tiszteletteljes kérésem ha valakinek van valami ötlete ennek orvosolásában kérem ossza meg velem. 
Köszönettel:Vinatt
-
pimpa35
csendes tag
válasz
kutyman
üzenetére
Köszi, én is így gondoltam, ezért el is vitettem a szervízbe, de nagyon vonakodnak, hogy ők nem látják, de ha kicserélik a panelt lehet, hogy rosszabb lesz. Olyanokkal ijesztgetnek, hogy használt panelt is küldhetnek.Teljesen bizonytalan vagyok, hogy mi lenne a jobb, ha hagyom így, amit persze nem szívesen akarok, vagy vállaljam a cserét.
-
Most az előbb tettem fel a 3003.0-ás FW-t (még a 2004.0 volt fent előtte), titkon reméltem, hogy nem kell újraállítanom mindent - persze kellett.
Azóta olyan gondom van, hogy a digitális csatornákból 2x annyit talált (255db) de mindezt úgy tette, hogy mindenből 2 van egymás után (a másodikon viszont nincs hang).
ÁÁÁ
Van valakinek tippje miért csinálja ezt? (már vagy 3x újrakerestettem mindent)

-
daniking
tag
Helló.
Egy ilyenért mennyit lehet kérni ?
Samsung Le40a330
Mennyit ér szerintetek ?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy gyorsabban tekerni nem lehet a media playerben? Max a 3x-os az meg viszont elég gyengécske.
Más, C530-asom van a panel tipusát honnan tudom meg hogy milyen? A tv hátulján felül a rácson belül van egy cimke de ott nem igazán találtam se AA-t se SQ-s jelzést. -
Hocsika
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszönöm!
Ezt ki is próbálom munka után!
-
nightshadow
veterán
válasz
Hocsika
üzenetére
A forráslista, névszerkesztés menüpontban tudod átnevezni a manual szerint:
„Forráslista…..
Ha 1920x1080-as, 60 Hz-es felbontással üzemelő
számítógépet csatlakoztat a HDMI IN 1(DVI)
porthoz, be kell állítania a DVI PC módot a
Névszerkesztés menüpontban.Ha HDMI-DVI kábelt csatlakoztat a HDMI IN
1(DVI) porthoz, be kell állítania a DVI PC vagy
a DVI-eszközök módot a Névszerkesztés
menüpontban.”Ha átnevezted, akkor automatikusan átáll Pc mode-ba, nem kell utána átállitani Game Mode-ba. A Game Mode-ot csak játékkonzol (pl. Playstation) esetén kell használni:
„Játék mód (Ki / Be): PlayStation™ vagy Xbox™
játékkonzolokhoz csatlakoztatva a játék mód kiválasztásával
a készülék még valósághűbb játékélményt nyújt…..A Játék mód TV és PC módban nem érhető el.”
-
Hocsika
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Gondolom akkor a HDMI-HDMI kábel tökéletes lesz rá, amit adtak hozzá.
HDMI IN 1-et hol tudom átnevezni? Game Mode-ot már kerestem, de még nem nagyon találtam meg a tv-n
Lehet még túl keveset foglalkoztam a témával... 
-
nightshadow
veterán
válasz
Hocsika
üzenetére
A VGA csatlakozó az analóg, a DVI-HDMI pedig digitális, így egyértelmű, hogy a DVI-HDMI a jobb. A PC-ét a HDMI IN 1-re kell kötni, át kell nevezni PC-re, s át kell állitani a tv-ét Game Mode-ba, így lesz relatíve a legalacsonyabb az input lag, ami C650 esetén kb. 45 ms.
-
piroe
csendes tag
Sziasztok, biztos volt már vagy 100x, de mintha olyan olvastam volna, hogy a tv-re csatlakoztatott külső hdd-nek külső tápról működőnek kell lennie. Tehát tudnék e használni médialejátszáshoz egy ilyesmit mondjuk: http://www.cellcom.hu/termekeink/118-a-data/a-data-portable-hdd-320gb-blue-nh92 .
Köszi -
Hocsika
tag
Sziasztok!
Samu c650-es tv-vel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy valaki kötötte-e már rá a pc-t. Melyik csatlakozási lehetőségnél van a legkevesebb input lag? Vga bemenetet vagy a hdmi-dvi bemenetet érdemesebb választani?
-
LacBp
tag
Sziasztok! sajnos nem nagyon kaptam választ a kérdéseimre. ha van valaki, akit fáraszthatnék valamelyik este a kérdéseimmel msn -en vagy skype-n az jelezze privátban!
nem akarom szétoffolni a forumot. főleg 550-650 érdekelne, meg hogy mi is az a samygo meg dlna , hasonló hülye kérdések, ami eszembe sem jutott volna, ha nem olvasok bele ebbe a forumba

köszönöm!
-
Somi1
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
A Kalocsai cégtől rendeltem

-
gabort
csendes tag
Hát, ha november 5. után november 9-én is kiadnak egy firmware-t ugyanahoz a TV-hez, az nekem azt sugallja, hogy az előzőben csúnyán el lett kefélve valami! Szóval részemről frissítek.
-
dani1812
csendes tag
Üdv!
LE40C650-nel kapcsolatban érdeklődnék. Mi lehet az oka annak, hogy külső HDD-ről ugyanazon DVD filmen belül némelyik .vob fájlt nem nyitja meg nem támogatott videokodek vagy nem támogatott audiokodek üzenettel. Ez azért meglepő, mert egy részét meg megnyitja, pedig ugyanazon DVD-n belül ugyanazok a jellemzők. Új Firmware upgrade megoldja a problémát? Most májusi van rajta, új TV. Köszi előre is! -
-
-
Carlo009
tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Hi!
Most tettem fel a 3003-ast c650-re. Nincs ott semmiféle TF1 meg Canal digital csatorna.
De még PVR funkció se!
-
siemensfun
tag
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. DescriptionT-VALDEUC 3003.0
Fix the judder issue on 3D smooth mode for PDP.
Apply new ePOP for Nordic T2.
PVR stopped when widget of TF1 channel start.
Apply additional requirement for Canal Digital. -
adriankoooo
senior tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Mennek nálatok ezek a xml-ek? Nálam kiírja lengyelül, hogy nem tud kapcsolódni (mondjuk az atw módosítja az oldalt és beszúr némi reklámot), de még a tvwidget.pl/rss.xml sem megy most. Nálatok is fennál a probléma?
-
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. DescriptionT-VALDEUC 3003.0
Fix the judder issue on 3D smooth mode for PDP.
Apply new ePOP for Nordic T2.
PVR stopped when widget of TF1 channel start.
Apply additional requirement for Canal Digital. -
adriankoooo
senior tag
Még egyszer megkérdezem, hátha tudja valaki a választ.

Nálunk nem elérhetőek ezek a Yahoo-s Widgetek? Azt írják máshol, hogy van erre dedikált Yahoo gomb a távirányítón, de amik nálunk vannak azokon nincs.

Ma tettek ki új FW-t a samsung.hu-ra:
3003.0
Nem kellett újra beállítanom mindent. Mi változhatott benne?
-
Kiruu
csendes tag
Pixelhibát szerintem a következő módon nézd meg.
Csinálj 5 db képet full hd felbontásban (1920x1080 pixelből) pl a windows Paint szoftverével, feltöltve az alábbi színekkel.
Feketét, fehéret, pirosat, kéket és zöldet
A 5 képet másold egy pendrive-ra.
A televízió usb portán kapcsold a tv-hez és nézd meg a képeket. -
Zoliy
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
pixel hibát hogy a legegyszerűbb észre venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- További aktív témák...
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Érdemes előre elmenteni a jellegzetesebb karakterláncokat - '.com' , 'www.', ilyenek...)
)

Kb 5-20 percesek. Kiváló minőség.
.Az volna a tiszteletteljes kérésem ha valakinek van valami ötlete ennek orvosolásában kérem ossza meg velem.