- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
Helo!
Bocs, hogy ha kicsit off a téma, de hátha van aki hasznát veszi:
van egy Sony KDL-37EX500 TV-m -bár még nem kaptam meg-, 0 percesen, bontatlanul, garanciával egyből adnám tovább, legolcsóbb bolti ár alatt megegyezhetünk!
Akit érdekel, privibe keressen!
-
hakos1987
őstag
Üdv!
megjött ma végre a Kalocsai cégtől a Tv-m: LE46C530
Légyszi valaki segítsen, színeket és egyéb dolgokat hogy állítsam be! (90%-ban helloHD műsorait nézem, 2 kivételével SD adások)
Köszi a segítséget előre is! -
hakos1987
őstag
Hát nem tudom, nappaliba lesz... Előtte egy 110-es projektoros TV volt, értelemszerűen ez is nagy előrelépés. Ennél több pénzt nem áldozok rá. És egyébként SD az adások nagy része (helloHD alapcsomag). Viszont akkor inkább a 46"-osat veszem....
szerk: ha TV állványra teszem, a közelebbi fotel 3.5m-re van...
-
hakos1987
őstag
Srácok, segítség kéne a köv. dilemmám van!
ezt a refurbished le40c530-at visszavitetem és a kalocsai cégtől rendelek inkább...
viszont dilemmám lett, hogy nagyobbat szeretnénk LE46C530, ami 194K. Eddig úgy gondoltam, ez okés is, most viszont elgondolkodtam, hogy lehet, inkább maradna a méret és C650-est, azaz LE40C650. Ez 171 ezer huf.
Kérdésem az, 5m-ről nézve a TV-t érdemesebb lenne 46"-ost venni, viszont a C650 nem férne bele abba az árba... Szóval C650, de akkor csak 40"-os, vagy 46" és C530?
-
hakos1987
őstag
helo!
szíves segítségetek kérném a következőkben:
vettem egy samu le40c530 TV-t, ami "refurbished".... A távirányítóra nem reagál sajnos. A tv-n be lehet kapcsolni, de bármit nyomkodok a távirányítón, nem reagál... kamerába megnézve a távirányítót világít az infra led, vagyis nem a távirányító a gázos. Kérdésem az volna, hogy esetleg firmware frissítés megoldhatja-e a gondom, esetleg van-e ötlete valakinek, mi lehet a baj?
Vagy gondolom cserés lesz..köszi előre is a segítőkész hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig nem tűnt túl kicsinek ez se, csak mivel hibás, gondoltam inkább 46"-os... aztán most meg a C650 jutott eszembe....
Csepy