- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz
eric.cartman #110332 üzenetére
AKK proba madam van
-
SG42
csendes tag
válasz
eric.cartman #110205 üzenetére
Köszönöm, holnap rámozdulok. Ugye jól értettem, hogy csak USB-ről megy a frissítés, mert a tvm nem ajánl jelenleg frissítést.
-
zolimail17
tag
válasz
eric.cartman #110205 üzenetére
Hogy lehet usb-rol frisiteni a ks7000at?
-
SG42
csendes tag
válasz
eric.cartman #110188 üzenetére
hi, ne tartsd vissza majd az eredményt, nagyon érdekel.
-
PuMbA
titán
válasz
Én semmit nem látok. Talán egy dolog szűnt meg, a 10 percenkénti TV adás akadozás, de még olyan sokat nem néztem azóta. Egyébként pedig a 2 hónapja feltárt 100 biztonsági rést javították biztosan...nagy felhördülés volt attól, hogy több egyetemista szintű kódot fedeztek fel a rendszerbe.
-
válasz
Jön az majd online is szerintem, én lehet megvárom míg kijön OTA (megnéztem nálam még nem hozza).
Nincs kedvem falra szerelt tévét bizergálni az USB portok miatt.
Egyébként nem lesz szerintem 3-as sose (ennyire sosem jószívűek, talán ha fizetős váltás lenne akkor
)...
upgrade type: USB
major version: 1180
minor version: 5
model string: T-JZMDEUC
image: rel-tztv-2.4-trunk2016-jazz-m_20170530.1
gendate: 20170530
imgdate: 17053001
release name: SWU-OU_T-JZMDEUC-01180-170530-Release
firm code: SWU-OU_T-JZMDEUC_01180_170530
firm version: 1180.170530
used key type : 2016_Jazz_REL_EncryptKey / 2016_Jazz_REL_RSAKey
tool version: 6.9.1 / cc00530b5f1971b5a5d163ba0311650342b918fb / downloaded: 2017.05.16-10:33:57
pinfo: 01020304050607080910121314151819 -
Piftuka
veterán
válasz
eric.cartman #109984 üzenetére
"az is milyen már, hogy a 43 colos KS7500 -ban 60Hz-es panel van, míg a nagyobb méretű KS7500-akban 120Hz-es
infó"Azért jegyezzük meg, hogy nem feltétlenül 100%-ban megbízható, amit a www.displayspecifications.com oldalon írnak! Én is találtam már hibát és hiányosságokat egyes készülékek adatlapján.
Engem mindenesetre nagyon meglepne, ha kiderülne, hogy a KS sorozat bármelyik tagja nem 100/120 Hz-es panelt kapott. (Én erre is kérnék egy konfirmációt a Samsung ügyfélszolgálatától.)
-
dethroner
veterán
válasz
eric.cartman #109984 üzenetére
A neve alapján prémium és a potenciális vevők elhiszik. Az a gond az átlag tévé vásárlókkal, hogy jóhiszeműek és naivak. Azt gondolják, hogy a tévék között annyi különbség van csak, amit a boltban lévő kis táblácska jelez, vagyis hány db HDMI/USB, képátló, fogyasztás és az ár. Ennyi, és minden más tökugyanaz. És ha megvezetik őket, sajnálni sem kell őket, hiszen egyrészt önként dugták a nyakukat a választott tudatlanság hurokba, másrészt mivel a többség így is elégedetten használja, fel sem fogja hogy tudna az sokkal jobb is lenni. És bizony ennek a levét issza az is, aki próbálna tudatosan jobb minőséget választani, mert nem fog már a magasabb kategóriában sem jobbat kapni drágábban sem, mert minek is gyártanának jobbat, ha ugyanúgy megveszik a szart is, ha elhitetik velük hogy prémiumot kapnak.
-
cenzor
tag
válasz
eric.cartman #109940 üzenetére
Oks, köszönöm, akkor szerviz.
-
Vedike69
csendes tag
válasz
eric.cartman #109863 üzenetére
Konkrétan elhajtottak volna, mint a legyet..Ezért vártam 1 évet míg lemegy az ára az új széria miatt és csak hivatalos viszonteladótól (Euronics) Látva az új kínálatot örülök, hogy így döntöttem.
-
karicsek
aktív tag
válasz
eric.cartman #109752 üzenetére
Igen KS7000
-
karicsek
aktív tag
válasz
eric.cartman #109749 üzenetére
Nekem a 7000-el tökéletesen működik.
-
index31
tag
válasz
eric.cartman #109710 üzenetére
Talán ott az igazság, hogy a legjobb az RGB struktúra.
A Samsung csinált is RGB OLED-et és mai napig a legjobb lenne de életképtelen volt hosszútávon.
Az LG WRGB LCD nem egyenlő az LG OLED WRGB-vel de ez sem ér fel egy valódi LED RGB-vel.
" A piros szerkezet teljesen elveszett mindkét RGBW panelben (OLED és LCD). Helyes eredmény csak az RGB LCD-n. "
4K UHD TV: RGBW vs RGB :
-
krx21
nagyúr
válasz
eric.cartman #109710 üzenetére
Minden bizonnyal igazad van, pocsék egy készülék!
-
PuMbA
titán
válasz
eric.cartman #109707 üzenetére
Az OLED paneljuk nem trükkös RGBW, ott minden pixel 4 alpixelből áll és megvan a teljes színfelbontás
(#109699) sati: Este küldöm
-
gyeniko
őstag
válasz
eric.cartman #109702 üzenetére
Mindenestre én tényleg örülök, hogy végre valaki nem anyázza, fikázza az LG-t, hanem reálisan értékeli. Igen, gyengébb a kontrasztja, de más hátránya tényleg nincs, illetve az egyéb gyártók készülékeinek is vannak hiányosságai. Nekem ugyan már csak 1 LG-m van, de azt örömmel nézem egy világos szobában.
-
index31
tag
válasz
eric.cartman #109685 üzenetére
" Az OS (Tizen 2.4) nagyon le van maradva a webOS 3.0-hoz képest mindenben "
Igen valóban. A WebOS ebből a szempontból verhetetlen. Csak az a fránya 1000:1 kontraszt az LG-nél az nálam sokszorosan nem
Inkább kínlódok a Tizen-el
.
Amúgy a Samsung JS (2015 ) sorozat mozgásérzékelős távirányítóval volt szerelve és nekem nagyon tetszett, mikor az ember rátette az ujját és lehetett navigálni a levegőbe, mint a magic remote-al. A probléma ott kezdődött mikor lefagyott, mert lefagyott de nem is kevésszer. Ki is lett véve a KS sorozatból
A különbség érezhető és tapintható
LG UH9500 :
Samsung KS9000 ( Europa KS8000 )
-
Celtis
veterán
válasz
eric.cartman #109683 üzenetére
És ez az alkalmazás nem tudja megjegyezni, hogy hol tartottál?
-
Celtis
veterán
válasz
eric.cartman #109685 üzenetére
A mostani uprgade-nél 55->65-re szerettem volna fejleszteni kicsit a fekete szinten lefelé, ez össze is jött,
Ezt kifejtenéd? Valami feltűnt nekem, de nem tudom megmagyarázni,
-
Dave567
addikt
válasz
eric.cartman #109670 üzenetére
Miért nem veszel akkor LG-t, és hagyod itt a topicot, boldogítsd az LG tulajokat akkor.
A tévé az egy megjelenítő Ennyii, semmi más.
2017-et írunk és nem tudnak egy normális tévét gyártani, nem hogy a benne lévő szmart, meg a lejátszó használható legyen, ne viccelj már. -
gyeniko
őstag
válasz
eric.cartman #109644 üzenetére
KS9590-en sem folytatja a filmet Syno NAS-ról.
-
válasz
eric.cartman #109659 üzenetére
Jah mert az átkódolt videostream és a NAS végzi a munkát... ezt én sem preferálom, sose használtam.
Jah minőségromlás lehet a kódolás miatt, feleslegesen tekeri a NAS procit, sokkal több sávszélességet kérhet... stb.
Kell a fenének ez a megoldás.
-
index31
tag
válasz
eric.cartman #109662 üzenetére
Teljesen egyetértek. A gyári lejátszó lenne a tökéletes ha lehetne folytatni. Nem értem a Samsungot. Olyan nagy dolog lenne megcsinálni ?! Addig marad a tekerés
-
index31
tag
válasz
eric.cartman #109659 üzenetére
HDR mkv-t viszont nem játszik le amit a gyári Smart View tud.
-
Kerni62
tag
válasz
eric.cartman #109649 üzenetére
Igen világit, amikor a tv-be dugtam akkor láttam a piros fényt . Majd még próbálkozok ha lesz időm az erölködővel, de annak
olyan hülye a leírása, hogy csak a szerencse segíthet nem a tudás. -
válasz
eric.cartman #109655 üzenetére
Mint korábban is írtam ez a legvalószínűbb.
Főleg hogy én már használtam Serviio és más DLNA progit is régebben, azokkal se ment jól egyik Samu tévé sem (nálam legalábbis).
-
válasz
Van ez a jelenség igen, énis figyeltem már...
Persze segíteni nem segít.
Mondjuk az nem volna rossz, ha kikupálnák a rendszert, néha tényleg jól jönne... YT-on pl sokszor van hogy gépen elkezdek nézni valamit aztán a tévén fejezem be onnan ahol tartottam, tök jó hogy a YT megjegyzi.
-
WP14
őstag
válasz
eric.cartman #109649 üzenetére
Szerintem csekély az esélye, hogy a kimeneti csati rossz. Igazad van, vagy a kábel, vagy valamit nagyon elállított.
-
Kerni62
tag
válasz
eric.cartman #109643 üzenetére
Nincs. KU6402, még audio kimenet sincs (RCA)
-
gyeniko
őstag
válasz
Este megnézem.
-
Kerni62
tag
válasz
eric.cartman #109637 üzenetére
RCA kábellel meg lehet oldani?
-
Kerni62
tag
válasz
eric.cartman #109635 üzenetére
Így sem müxik!
-
Kerni62
tag
válasz
eric.cartman #109622 üzenetére
A pana tv-vel idáig müködött. Nem állítottam a bejövő jelen. A tv- n kiválasztottam a kimenetet, mutatja is hogy oda dolgozik. Technics SA-DX850 erősítőröl van szó. Találtam az erölködő leírásában egy fura megjegyzést: " Dolby Digital RF jeleket nem képes ez a készülék dekódolni". Ez mi a f@szt jelent. Idáig faszán szót, hozzáteszem a fiam másfél éves Sony tv- jén sem szólt.
-
Celtis
veterán
válasz
eric.cartman #109617 üzenetére
Nem szántam viccnek egyáltalán.
Összehasonlíthatatlanul kulturáltabb élményt ad egy Kodi felület a DLNA-hoz képest. A TV-hez újabb kábel nem kell, mert a bemenetek úgyis a külső médiaboxon vannak. (Ebből adódóan eleve két kábel megy a TV-hez.) A kezelése is a TV távirányítójával megoldható, tehát még második távirányító sem kell.Érdemes visszaolvasni csak egy-két napot a panaszokról az okosTV funkciók eltűnéséről.
-
Celtis
veterán
válasz
eric.cartman #109608 üzenetére
Inkább vegyél egy külső médialejátszót. Lesz egy szép Kodi a nyögvenyelős DLNA helyett.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
eric.cartman #109604 üzenetére
UE40H6200. A TV beépített lejátszójával nézzük a filmeket (ez van...), amíg nem miniDLNA volt a NAS-on, addig nem jegyezte meg hol tartottunk. Azóta öröm, boldogság, csak akkor van gáz, ha elölről akarjuk kezdeni, mert akkor biza tekerni kell... (a beépített nem tud időpontra ugrani).
-
Corsa02
őstag
válasz
eric.cartman #109608 üzenetére
Nekem a UE48H6400 simán megjegyzi, hogy hol tartott a film amit a routerre dugott és ott DLNA-n megosztott vinyóról indítottam.
-
válasz
eric.cartman #109599 üzenetére
Erre sajnos nincs megoldás, valamiért ősidők óta ilyen a Samsung smart rendszere... USB-ről működik, NAS-ról nem... bár nem próbáltam, hogy sima megosztásként esetleg működne e, de DLNA-ról nem jegyzi meg.
Az USB drive-okra tud írni a tévé egy pozíció/állapot fáljt... lehet azért nem tették bele a DLNA-ra, mert ott nem tud írni hova, de a rendszernek szüksége lenne rá ehhez.
Egyetlen megoldás más okoseszköz használtat, ami tudja ezt... vagy pedig USB lemez (ami nyilván NAS mellett nem lesz).
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Nekem a NASról ott folytatja, ahol abbahagyta. MiniDLNA van a NASon.
-
index31
tag
válasz
Ez nekem is bosszantó, hogy mindig oda kell tekerni ahol abbamaradt a lejátszás. Az LG-k megjegyzik de, hogy a Samsung miért nem képes rá az érthetetlen. ( 65KS8000)
-
Ton1
tag
válasz
eric.cartman #8687 üzenetére
csak nem
de más gombnál is reagál a noti csak mást csinál
-
Ton1
tag
válasz
eric.cartman #8667 üzenetére
bocs mindenkitől akinek megzavartam a nyugalmát
-
Conan1234
csendes tag
válasz
eric.cartman #8518 üzenetére
Köszönöm az infot!
-
vlevi
nagyúr
válasz
eric.cartman #8425 üzenetére
Inkább az a gáz, hogy nincs ideje elkészülni valaminek, mert már rögtön itt az újabb, mégújabb. Látod, a korábbi OLED is csak készülget, még mindíg nincs sorozatgyártásban, de már itt az újabb.
-
siteface
csendes tag
válasz
eric.cartman #8295 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Üdv.:
siteface -
headhunter
addikt
válasz
eric.cartman #8155 üzenetére
Ezt nem nézted el, picit?
Szvsz : Xvid GMC 3 warppoint-os avi.
-
gulupeti
senior tag
válasz
eric.cartman #8157 üzenetére
Utánanézek, köszi a segítséget.
-
gulupeti
senior tag
válasz
eric.cartman #8155 üzenetére
Értem. Erről már hallottam valamit.
És esetleg ismersz olyan programot amivel ezt át tudom alakítani nézhető formátumúra? -
paavoo
aktív tag
válasz
eric.cartman #8143 üzenetére
Nem tapasztaltál olyat, hogy ha EPG-ből vettél fel egy konkrét műsort, akkor utólag láttad, hogy nem vette fel végig? (,mert szerintem rosszul vannak beírva a műsorok egy része)
Ez ellen nincs vmi okosság? (manuális időzítésen kívül) -
AlexSt
csendes tag
válasz
eric.cartman #8143 üzenetére
Köszi a választ!
-
dani1812
csendes tag
válasz
eric.cartman #8083 üzenetére
Kár, hogy csak a saját DVB-T-vel lehet felvenni
Sajnálom, pedig lenne rá igényem nekem is. Így a UPC-seknek ez a lehetőség kilőve, mert ott külön stb-t kell beiktatni, amivel meg a leírtak alapján nem fog menni.
-
válasz
eric.cartman #8082 üzenetére
hát elkapkodtam az előző hsz.-omat, mivel itt a fritz-ek szerint megy a dolog az új FW-el is.
-
kishoris
tag
válasz
eric.cartman #8059 üzenetére
Ezeket a funkciókat nem használom.
-
moat81
csendes tag
válasz
eric.cartman #8016 üzenetére
Ti láttok bármi változást a change log-okban az utóbbi firmware-eknél?
Nekem úgy rémlik, mintha a három legutóbbinál ugyan ez szerepelt volna...Nem értem miért nem írja meg a Samsung, hogy min és mit javítottak.
Talán akkor el tudná dönteni az ember, hogy van-e értelme feltenni, vagy sem.
Valóban nem vírusírtó, hogy frissítgetni kelljen, de ha tudnánk, hogy (most ez csak egy példa) új felületet kapott a media player és kb ennyi a változás, akkor tudnánk, hogy akarjuk-e.
Vagy esetleg, hogy az automata képarány-átállást javították.
Apropó, ez utóbbi szolgáltató függő dolog? Van csatorna amin jól működik, van amin nem igazán... -
Carlo009
tag
válasz
eric.cartman #8015 üzenetére
Igen, valószínű javítottak rajta. Én még a régebben kiadott 3006.2-est tettem fel és nem megy a youtube meg a picassa..stb. Most letöltöttem a mait, de nem tudom rávarázsolni!
Vissza akartam tenni a 3005-öst és utána ezt az újat, de visszafelé nem engedi a frissítést. -
válasz
eric.cartman #8015 üzenetére
07 Feb, 2011
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Description
* T-VALDEUC-3006.2. Power On error when CAM is inserted
(especially, Samsung CAM, T-REX CAM, Orecrypt CAM, Boxer CAM)
. Audio is cut off when playing recorded TV with specific stream in Poland
. Add ''Nordic'' region in PnP step with T2 Tuner
. Add Yahoo widget(Internet @TV)
. ''Digital text'' menu is not showed when selecting ''Estonia'' as country. (Estonia)
. Latch up sometimes when entering ''3D Optimisation'' with 3D ''on''
. [PDP TV] Judder with 3D ''smooth'' mode (24Hz => 60Hz)
. Recorded TV is stopped if TF1 widget is played on TF1 channel.
. When watching and turning off/on several times, network setting is failed.
(Mac address error)
. Add the requirement of SkyD (Germany)
. Add Slovenian -
amargo
addikt
válasz
eric.cartman #7805 üzenetére
Akkor cserélhetem le a TV C650-re?
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman #7798 üzenetére
azért köszi megpróbálom a samsungot
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman #7793 üzenetére
az a bosszantó,hogy igen
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman #7791 üzenetére
hát ez az a jelerősség 80százalék felett van a bithibaarány is 1-2
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman #7783 üzenetére
igen van három méterre a routerem,lehet hogy az a bűnös?
-
amargo
addikt
válasz
eric.cartman #7786 üzenetére
ez a hotel mode, akkor ebben az esetben mire jó?
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman #7777 üzenetére
nem használok egyszer raktam fel hálózatra kábellel
-
vlevi
nagyúr
válasz
eric.cartman #7756 üzenetére
Nos, igen, az a 8W különbség semmi. Hirtelen ki sem tudom számolni, hány év (tized) alatt térülne meg a LED-es tévé ára, 8-10W fogyasztáskülönbséggel, és kb 30eFt felárral számolva.
Ebből a "nem kéne kevesebbet fogyasztania" kérdésből is látszik, hogy tényleg sokat fejlődtek fogyasztás terén a tévék az évek alatt. 3-4 évvel ezelőtt még bőven 200W feletti számok repkedtek. Mostanság már egy ilyen fogyasztáshoz igencsak nagy tévé kell, 50" felett. Halkan jegyzem meg, hogy manapság már a plazmákhoz sem kell a paksi 1-es blokk, ha bekapcsolod
-
Dictator^
veterán
válasz
eric.cartman #7754 üzenetére
Hát, az A551 és UE között, azért több
-
Dictator^
veterán
válasz
eric.cartman #7751 üzenetére
az UE40C6500 nem "ledes"? Nem kéne annak kevesebbet ennie ?
-
Dictator^
veterán
válasz
eric.cartman #7730 üzenetére
ez számokban kb ?
Az enyém olyan 80-130W ig kajál, ugye változó a képtől.
Background olyan 4-5-6 os erőségen van...Tehát minden ugyanarra állítva mennyi lenne az egyik és mennyi a másik fogyasztása ugyanazon képnél pl?
-
bulek
tag
válasz
eric.cartman #7687 üzenetére
az új fw bugos, nem csak nekem hülyült be az internet@Tv. A samygo forumán is olvastam
-
bulek
tag
válasz
eric.cartman #7681 üzenetére
Nem kellett újra aktiválnom megmaradt a pvr.
Viszont az internetTV minden bekapcsolás után frissíti magát és nálam nem megy a run.sh hack (az asztali gép film mappája volt mountolva)
remélem lesz javítás -
paavoo
aktív tag
válasz
eric.cartman #7434 üzenetére
Frissítettem, viszont PVR csak akkor jelenik meg ha lenne modulom v stb-m?
-
jegenye77
addikt
válasz
eric.cartman #7241 üzenetére
SamuC6000RW tévémen a beépített lejátszóval mikor nézek filmet,van hogy kb 1 óra elteltével megáll és azt írja hogy nincs jel.Ilyenkor kihúzom az usb ből a külső vinyót és újra bedugom akkor felismeri és folytatja a lejátszást.
Mi lehet a gond? -
Dadan01
senior tag
válasz
eric.cartman #7226 üzenetére
Gondoltam, thx.
-
RobiGMKIV
csendes tag
válasz
eric.cartman #6722 üzenetére
Ezt benéztem... nincs dvi kimenet...
Köszi a választ.
-
digo00
tag
válasz
eric.cartman #6666 üzenetére
Szia!Természetessen DVI-HDMI
-
BBéci
legenda
válasz
eric.cartman #6655 üzenetére
Messze jársz az igazságtól, egy 100 hertzes tévé soha a büdös életben nem fog 120-on menni.
-
Def26
félisten
válasz
eric.cartman #6678 üzenetére
Igen.
-
aicon
senior tag
válasz
eric.cartman #6659 üzenetére
közepes dual core gép, mint írtam nem egy erőgép
felbontás 1080, méret ~12Gb -
digo00
tag
válasz
eric.cartman #6661 üzenetére
Köszi!Éa szt véletlenül nem tudod hogyha a PC-rá van kötve akkor miért halványabb a kép mint a monitoron?Játékoknál elég zavaró így!
-
BBéci
legenda
válasz
eric.cartman #6619 üzenetére
Honnan vetted a 120 hertzet?
-
boldikem
csendes tag
válasz
eric.cartman #6644 üzenetére
Akkor ezen nem is agyalok többet
, köszi az infot!
-
Lefty
addikt
válasz
eric.cartman #6638 üzenetére
Értem, köszi! És ha netán ezt összehozom, akkor hogyan történik ez az usb felvételes mizéria?
Mi a menete?
Mondjuk nem sok esélyt látok digitális adás találatára...
-
azozo
senior tag
válasz
eric.cartman #6637 üzenetére
-
azozo
senior tag
válasz
eric.cartman #6630 üzenetére
Kikapcsolt állapotban is vesz !?
-
Carlo009
tag
válasz
Szia!
Honnan tudom, hogy az éppen nézett tv műsor hány Hz-en látható? pl. 50Hz vagy 60Hz vagy 100 Hz? Ha az info gombot megnyomom, nekem ezeket a Hz-eket nem írja ki?
Melyik menüben van ez? c650-esem van.
Üdv!
-
Lefty
addikt
válasz
eric.cartman #6618 üzenetére
Honnan tudom, hogy gyárilag milyen szoftver van rajta? Illetve, hogyan lehet frissíteni a szoftvert, rádugjam a tv-t a netre? Meg kicsit tartok tőle, nem fog rosszat tenni a frissítés?
Megtaláltam: 2010/11/03_003003
-
Jassz
tag
válasz
Köszönöm!
-
Winne
nagyúr
válasz
eric.cartman #6537 üzenetére
Itt tényleg nem taláőltam olyat, hogy frissítettek volna, és ez megoldotta volna sokunk problémáját, inkább átkódolták ac3-al, ami nekem nem megoldás, mert nem szeretem a félmegoldásokat.
Holnap utánajárok a gyártónál, hogy erre milyen megoldást tudnak nekem adni, van egy jó Samsungos ismerős, akit rá tudok uszítani. A linket köszönöm, ma még kicsit guglizok, hátha.
-
Winne
nagyúr
válasz
eric.cartman #6527 üzenetére
Ennek utána lehet olvasni valamilyen ezzel foglalkozó szakmai fórumon? Sajnos nem vagyok jártas a dolgokban, eddig még nem foglalkoztam igazán a témával, csak betettem a tv-t és nézem. Speciel azt sem tudom, hogy hol lehet ilyen frissítést keresni...
-
Winne
nagyúr
válasz
eric.cartman #6523 üzenetére
Én amikor megvettem, már akkor volt a tv-re egy nem hivatalos frissítés, ami után már játszotta a tv a dts-t, de ugyanez van 550-re is.
Nem jól emlékszem?
-
Elektrojoe7
csendes tag
válasz
eric.cartman #6494 üzenetére
-
LacBp
tag
válasz
eric.cartman #6494 üzenetére
Ha minden igaz, akkor estére nekem lesz egy használt le32c650 , azaz akkor még nem lesz használt. de ha kihzom a boltból, akkor az már nem új
Aki most akar tv-t venni kötheti a gatyamadzagot.. Kalocsa már nem szállít idén, úgyhogy nekem is másfelé kellett keresgetnem. A polusban találtam, hasonló árban- igaz mennem kell érte, meg nincs kábel csomag, de még idén meglesz.
Kb 4-5 üzletet hívtam fel, meg néztem meg a honlapot és idén-re már nem nagyon ígérnek. Úgyhogy pár nap múlva majd jelentkezem én is a kezdők oktondi kérdéseivel
-
feco88
tag
válasz
eric.cartman #6410 üzenetére
hihi nekem is van egy Le26S81-es TV-m[link] hát kicsit érdekes leülni elé, DVI->HDMI átalakívóval volt a gépen egy ideig mert csak így volt képes az 1920*1080-as felbontásra de inkább hanyagoltam én is mert azért tényleg nem képes 1360/768-nál többre és vacak volt a kép minősége és élessége is. Igaz nem a mai darab de jól teljesít még mindig, csak a digitális tuner hiányzik ebből is. Jam és 100W körül fogyaszt ez is...
-
VIBO
őstag
válasz
eric.cartman #6405 üzenetére
értem
mi azaz ok amiért nem adnál?
köszi a válaszaid
-
VIBO
őstag
válasz
eric.cartman #6399 üzenetére
mennyit érhet amugy?
-
harrincourt
csendes tag
válasz
eric.cartman #6346 üzenetére
Köszi! Keresnék egy olcsóbb megoldást
-
jozf
tag
válasz
eric.cartman #6333 üzenetére
Kicsit fapados megoldás, de menü..beállitás..idö..ott az idözitö. Itt meg lehet adni h mikor melyik csatornát kapcsolja be s mikor kapcsolja ki a készüléket! Annyi h nekem C750-s készülék van remélem ez van a többi tipuson is...ha nem sorry.
-
jozf
tag
válasz
eric.cartman #6331 üzenetére
igen
adott idöre be lehet állitani h bekapcsoljon egy csatornán...vagy nem erre gondoltál?
....
Elözö Fw-re valahogy vissza lehet térni?
-
P_no1
csendes tag
válasz
eric.cartman #6329 üzenetére
-
Elektrojoe7
csendes tag
válasz
eric.cartman #6312 üzenetére
Szia te vagy a KIRÁLY a video segitett köszi.
Persze ha valaki leirta volna hogy ne a szerviz menüben akarjam bekapcsolni a hotel modot
hanem külön kodot /mute-1-1-9-enter/ üssek be egyszerü lett volna.KÖSZI..............
-
P_no1
csendes tag
válasz
eric.cartman #6308 üzenetére
Nemééér..
Nekem nem hajlandó frissíteni.Azért az olyan jópofa hogy: "Üdvözli a Samsung Apps! Áruházunk számos élvezetes App-et kínál."
Muhahaha!Az egy dolog, hogy "élvezetes", de számos?! Baromi karcsú...
Én kérek elnézést..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest