Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
reks
csendes tag
válasz
JaniACE
üzenetére
A... Win7 alatt egyéb dlna-szervert kell beüzemelni, vagy használhatod a windowsmediaplayer12-t, az amolyan "push" módszerrel adja a tvnek az anyagot, a végeredmény hasonló lesz, csak a tvről nem te fogod kiválasztani mit játsszon, hanem a pc fogja nyomni neki az anyagot (aztán vagy kezd vele valamit a tv, vagy nem....
Ez kellemetlen, mert én semmit egyebet nem raktam fel és nem rakok fel. Többször újra lett már installálva a Windows 7 és mindig láthatóak a tévéről a Képek, Zene és Video mappák, anélkül hogy bármit és tennék érte. (Annyit hozzáteszek, Window 7 Ultimate-t használok...)
Zavaró is néha, mert NAS-t használok és ha megy a gép is, az gyakorta megelőzi a listában a tévén és az azt veszi fel elsőnek a Media Play-nél...És visszafelé is igaz, a Windows Intézőből pl: egy avi-t kiválasztva van Play to (a magyarban Lejátszás) a helyi menüben.
Nekem az általad említett push jellegű szolgáltatást soha sem adott, csak amit én kérek vagy kiválasztottam...
-
reks
csendes tag
úgy látszik nekem örök talány marad itt pár dologa DLNA val kapcsolatosan!
Nekem idáig csak a samsung pc share manager volt fent ezzel gyakorlatilag működőképes volt a megosztás ki is próbáltam képek filmeket is!
Olvasom itt ezeket a DLNA megosztó programokat .... hogy lehet életre kelteni? vagy hogy lehet megoldani hogy a megosztott tartalmat lássam a tévén!Én azt tanácsolom, akinek van Windows 7-e, ne rakjon fel semmit. Automatikusan DLNA-n keresztül látszódik a gép a tévén és a gépen helyi menüből Play To -> TV -vel lehet a tévére küldeni képet, videót...
-
Makosx
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Frissítetted az FW-t és utána jelent meg a Yahoo?
-
headhunter
addikt
(#5281)
Köszönöm a tippet, majd kipróbálom!

Szakértőkhöz, pár kérdés :
Melyik gyártó Tv-i tudják a legjobban megjeleníteni...
1. a hagyományos tv adás (analóg, digitális) képét?
2. DVD, xvid, avi, régebbi filmeket "feljavítani vagy jobb minőségben lejátszani.
pl.:
Samsung LE-**C650
Sony KDL-**EX500
LG **LD550
LG **LD750
Philips 32PFL5605H -
attila.86
tag
Hello
Boldog tulajdonosa lettem egy UE40C6000-nek.
Próbálkozom a Samsung PC Share manager-rel megosztani a dolgokat, de csak a megosztott és azon belüli alkönyvtárakat látom a tv-n, egy darab fájlt sem.
Mi lehet a gond?
A pc-n 64 bites win7 van, ez is és a tv is egy gigabites switch-be van dugva, amire a net irányába meg egy D-link router van DHCP-vel, és mindkettőnek fix ip-címet oszt.
A win7-esről minden médiával kapcsolatos gyári dolog le lett szedve még telepítéskor.
az allshare beállításokon belül meg lehetne adni valami divx kódot, ez baj, ha nincs?Előre is köszi a segítséget.
-
villamos
őstag
válasz
Freestyle79
üzenetére
Végülis a C630-as Flash-t cseréltem le a C650-re.
Így már van Internet@TV, Factory átállítással fel is vesz.Nekem gyárilag C650. Érdekel ez a factory átállítás dolog, be lehet állítani, hogy felvegyen, vagy a TV-be is bele kellene nyúlni?
-
LacBp
tag
én is kérdeznék..
a c550 -nek elvileg játszani kellene médiát. de a menüben sem jelenik meg a mediajátszó ikon. Vagy csak akkor jelenik meg, ha a csatlakoztatott háttértáron van lejátszható fájl?
a c530 okosítható pl 550 -re? vagy ez a verzió csak a B -s szériára volt jellemző? -
LacBp
tag
válasz
headhunter
üzenetére
a HUN -t hagyd ki, mert az nem kiterjesztés.
ha a videó fájl neve
valami.avi
akkor a felirat valami.srt legyen..tuti menni fog
-
need
addikt
Sziasztok...
úgy látszik nekem örök talány marad itt pár dologa DLNA val kapcsolatosan!
Nekem idáig csak a samsung pc share manager volt fent ezzel gyakorlatilag működőképes volt a megosztás ki is próbáltam képek filmeket is!
Olvasom itt ezeket a DLNA megosztó programokat elsőnek ezt a Serviio nevű progit ezt fel sem tudtam rakni mert valami hibát írt ki majd kipróbáltam a másikat a Mezzmo-t szépen müxik csak éppen a tévn nem látok semmit sőt sehol nem is találtam semmit ami a tévére vonatkozna mint pl. a pc shre manereben ahol aktívvá kellett tenni a tévét!
Akkor itt még szó volt a DVBViewer media server na ez pl. mi?
És egyáltalán pl. ez utolsót hogy lehet életre kelteni? vagy hogy lehet megoldani hogy a megosztott tartalmat lássam a tévén! -
adriankoooo
senior tag
Nem tudom volt -e már, de megjött hivatalosan is a Yahoo Widget, mindenféle hack nélkül. Most takálkoztam vele az internet@tv-ben.

-
AnTigy
tag
Szép napot!
Előre is elnézést, hogy hasonló kérdéssel többedszer jövök Hozzátok, de most van végre (nem korlátlan) lehetőségem új TV- venni a meglévő CRT-s helyére és sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy ne a legjobb ár/érték arányt válasszam.
A Fórumotok olvasása és a bemutatótermek többszöri látogatása után a Samu LE40C650 mellett döntottem.
Most azonban, hogy a Sony KDL 40EX500 ára egyre csökken (ca. +20k per ma) kezdek elbizonytalanodni.
Nagyon hálás lennék, ha véleményetekkel (igen a olvastam a Sony fórum-tesztjét), néhány súlyponti különbségre rámutatva segítenétek dönteni!Köszönettel: AnTigy
-
Tacsilaci
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Én úgy szoktam valami.avi
valami.srt
és így mindig működik!!! -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Most frissitettem a C650-est és tv net is frissitette magát,letörölte a Bowling játékot.Gondoltam vissza töltöm de már nincs a listában sem.Vissza lehet valahogy rakni ezt a játékot,vagy mindenkinek eltűnt aki új frimware-t tett fel? -
headhunter
addikt
Beépített médialejátszó, külső HDD-ről játszott (xvid, avi) fájloknál, mért nem rendeli hozzá a feliratokat?
Samsung LE-40C650 és LG 60"-as Plazmanál sem.
Felirat név egyezik az avi nevével!
pl.:
proba.avi
proba.hun.srt -
Zoliy
tag
Most nézem mindenhol 1080p kimenet írnak. Ezek szerint csak 1080p-s minőséged ad vissza?
-
Zoliy
tag
Sziasztok. Nem tudom ez mennyire tartozik ide ajánlottak nekem egy BR lejátszót Samsung BR-P1580-as tipust. Ahogy láttam ez csak 1080i-t tud. Ez mennyire jelentős különbség az 1080p-hez képest? Elvileg ez csak valami felkonvertálással bír 1080p-t.
-
t-tm
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
nem minőségügy, fejlesztés, de nem múlt idő
valószínűleg eldeformálta a szókincsemet is 
-
-
-
gyuri00
aktív tag
helósztok tegnap vettünk egy Samsung LE-32C530 -t
lenne pár kérdésem

hogy ha összekötöm számítógéppel akkor a hangot hogy tudom át vinni? mert a képet már meg jeleníti simo "monitor" kábellel kötöttem össze nem tudom mi a neve

ha hd kábellel kötöm össze akkor a képet és a hangot is át viszi nem?
csak nekem még 2600xt és azon még nincs hd kimenet
-
GoZoL
senior tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
A MEZZMO-val működik a hangsáv választás és a feliratot beolvasás? A serviio sajnos csak a default hangot olvasta be nem lehetett váltani.
-
Pitbull111
csendes tag
válasz
Freestyle79
üzenetére
nem ész nélkül állítottam hidd el, de jó lett, visszatettem ismét 550re, majd jó lett, át 650re és mindent visz a kép is jó még DTS is rendben van.
Köszi a segítségeket -
t-tm
csendes tag
válasz
Freestyle79
üzenetére
Igen, sajnos tényleg nem ismeri fel az USB-t sem... akkor hétfőn lesz egy 0km-s garis csere
Szomorú vagyok, mert a tegnap estét kábelezéssel meg beállítgatással töltöttem... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy tk. az első napon kijött.A forrasztási hibára utalhat, hogy 1-2 óra üzem, szóval melegedés után dobta el magát, most pihentetem, kíváncsi vagyok, lehűlés után észbe kap-e...
-
gyugyo79
addikt
Ha már dlna szervereknél tartunk érdekeséképpen írom. A DVBViewer media servere a TV adást is átküldi jól a TV-nek.Szóval a másik szobában lévő htpc-ről lehet akár a műholdas adásokat is nézni a tv-vel box nélkül is dlna-n keresztül. Persze csatogtatni nem lehet a csatornák közt mert 1 csatorna váltás 10-15 másodpercbe is beletelik

-
gyugyo79
addikt
Ez így nem sokat mond mint hiba mert én 2 gépere raktam csak fel de egyiken se jelentkezett (xp és vista op rendszerekre telepítettem). Így ebben segíteni se tudok szerintem érdemben.Java kell a működéséhez ezt nekem is megpróbálta telepítéskor feltenni azon a gépen amin nem volt de nem sikerült neki így azt felraktam manuálisan utána én (Vista).Utána újraindítás után már elindította a szervízt magától és működött a konzol is a beállításához.Amelyik gépen az xp volt ott már volt java így azt nem is kellet telepíteni csak újra indítottam a gépet és már működött is.
-
fefer
csendes tag
Szevasztok!
A segítségeteket kérem. LCD vagy plazma? Ez a nagy kérdés nálam is. Elsősorban TV nézésre használnám. Általában világítás mellet nézek tévét (nem sötét szobában).Ha az LCD mellett döntök, a következőkre gondoltam:
Samu LE40C650 173000 Ft 3 év garancia
Pana TXL42S20E 165000 Ft 5 év garancia
Mit javasoltok? -
Freestyle79
tag
válasz
Pitbull111
üzenetére
Ezért nem kell ész nélkül a factory menüt állítgatni!
A megoldás a következő:
Belépsz a factory-ba
Control, Config Option, Chealsea HV Flip, ez legyen ON
menu gomb-al egy szintet visszalépsz, majd kihúzod a tápot.
Visszadug, bekapcsol, örül. -
need
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
"Vagy csak hdmi közben használható?"
így van legalább is a C650 nél is ez van!
Tehát nézem a multis lejátszóval a filmet ami a tévéhez hdmi-n van össze kötve és akkor jön elő a pip és betudom állítani hogy a képernyőn melyik részén legyen ill. hogy melyik hangját halljam!
De ha pl. scarttal van össze kötve valamilyen más eszközzel és te azt nézet akkor is van pip!Ha jól tudom akkor dupla turneresnek kell lennie a tévének hogy 1x két csatornát tudj nézni
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!
C530-as Samum van,de a pipet nem tudom rajta működésre bírni.HA bemegyek a beállításokba,a kkor ott inaktív.Vagy csak hdmi közben használható?Mert akkor azt hiszem lehet használni,de úgy igazság szerint nem sokra megyek vele.Olyat nem lehet hogy TV csatornáknál működjön a kép a képben?
Köszi előre is
Tibi
-
-
need
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
próbálom körül írni!
szembe állva a tévével jobb oldalt az oldal káván volt!
-
dekorex
csendes tag
Szisztok mesterek!
LE40B550-es tv-m en nem szerettem volna mindeféle SAMYGO trükköket csinálni, ezért inkább azt nézegettem, hogyan lehet tényleg fejleszteni a TV-t. Ezért az egyik fórumtárs segítségével alaplapot cseréltem a tv-n. Belekerült egy 650-es alaplap (tök egyszerű kicserélni).
Tehát a (100Hz) et leszámítva új TV-m lett a 650-es képességeivel

új ficsörök
- intenet tv
- 2 USB
- Content manager
- Wifi támogatás
- Hálózati médialejátszásörülünk!

-
nightshadow
veterán
válasz
Pitbull111
üzenetére
Valamit elállítottál a service menu-ben. Kapcsolatba kéne lépned olyannal, akinek szintén ilyen típusú tv-je van, s megkérni, hogy fényképezze le a service menu beállításait s küldje el neked e-mail-be. Mlala56 nevű fórumtárs is így járt, csak neki B650-es tv-je volt. Ő neki is így sikerült megoldani a problémát.
-
t-tm
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 32C650-em lett, a kezdeti nagy öröm után rögtön gondom is van szegénnyel. Az internet@TV is szépen feltette magának a programokat, ment minden ahogy kellett - egyszercsak viszont eltűnt a MAC-cím, vele együtt persze a net is.
A hiba (Beállítások / Hálózat / Hálózat tesztelése): Érvénytelen MAC-cím
A router sem látja... Ez hálókártya-halál, vagy vmi szoftveres reset gatyába rázza? Mondjuk a 3 / napos cseregariban meg kell, hogy oldódjon, de feleslegesen nem szeretnék cserélgetni, meg a kalocsai céget sem ugráltatni.Előre is köszi minden tippet: Taki
-
Pitbull111
csendes tag
Segítsetek!
Adott egy Samsung 40B550 bekapcsolódott a szervízmenü, próbáltam átállítani a B650re, itt leírtak folytán de az eredmény az lett, hogy a kép fejjel lefelé jelenik meg.Igaz az mkv és divx megy faszán....
Ha visszaállítom akkor is ez a szitu
Mit tudtok javasolni?
Köszi

-
Carlo009
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Hi!
Mi az a Mezzmo? Hol található? Hogy lehet elérni?
Üdv! -
JaniACE
tag
válasz
JaniACE
üzenetére
Az mms szabvány működik, érdekes módon ezt a wma-streamet sugárzó adót videoforrásként így kell megadni

<item>
<title>FBI-rádió - wma stream, de video/x-ms-wmv -ként elfogadja! JÓ!</title>
<enclosure url="mms://wm9.streaming.telstra.com/UCS-wh_fbi0live1" type="video/x-ms-wmv" />
</item>Ezzel a szabványos típusmegjelöléssel csak egy 'function.akármi' ablak jön be.
<enclosure url="mms://wm9.streaming.telstra.com/UCS-wh_fbi0live1" type="audio/x-ms-wma" />Nálam szerverhez kapcsolódási hibát ír, de PCről kiválóan megy.

<item>
<title>CNBC - török felirattal - video/x-ms-wmv</title>
<enclosure url="mms://85.111.3.55/cnbce" type="video/x-ms-wmv" />
</item>Itt az első működő mms / .wmv alapú stream!

Denszeljetek!
<item>
<title>DanceTV - WMV9pro(720*420) + WMA9.2(192vbr/44/s)</title>
<enclosure url="mms://stream02.gtk.hu/dance_tvd" type="video/x-ms-wmv" />
</item>More 2 come...
-
JaniACE
tag
válasz
Erzsébeti
üzenetére
Nemhivatalos, de ígéretes médialejátszó program. XML (RSS) formátumú listafile-okat eszik több-kevesebb sikerrel.
Netes videolejátszásra és netrádiózásra lehet rávenni eddigi tapasztalataink szerint. A telepítését+használatát fentebb részleteztem. A C650-es szériájúakkal egész biztosan működik.
(...még...) -
JaniACE
tag
<item>
<title>FIX-HD</title>
<enclosure url="mms://www.fixtv.hu:12000" type="video/x-ms-wmv" />
</item>Ettől bizony rezetel a tévé. Most vagy az mms miatt, vagy mert a wmv 8 stream nem tetszik neki annyira - passz. Ezekkel a változókkal próbáltam még, néhol színes függőleges csíkokkal, de mindtől hanyattvágta magát:
<enclosure url="mms://www.fixtv.hu:12000" type="video/x-msvideo" />
<enclosure url="mms://www.fixtv.hu:12000" type="video/x-ms-asf" />
<enclosure url="mms://www.fixtv.hu:12000" type="video/wmv" />
<enclosure url="mms://www.fixtv.hu:12000" type="video/x-ms-wm" /> -
Erzsébeti
tag
válasz
JaniACE
üzenetére
Szia!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és látom ezt a net player dolgot.
Kicsit információhiányos vagyok erről a dologról

Mi is ez?
Mire való?A TV- elő lehet csalni egy net player dolgot, és a netről bizonyos file-okat lehet megnézni?
Egy Samu 40"C650-esem van.
Ezzel lehet?
Hol lehet erről többet olvasni?
Köszi
-
Zoliy
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Köszönöm szépen a válasz ha lesz időm ki is próbálom!
-
need
addikt
válasz
nightshadow
üzenetére
Na megtaláltam csak nem ott!
Version AA01
Akkor ebből minden kiderült!
THX az infót és a keresés tippet

-
headhunter
addikt
Internetet, kizárólag routerrel lehet használni, közvetlenül az ADSL modemmel nem?
Samsung **C650
-
headhunter
addikt
"A h264/avc video kódolás a megcélzott felhasználási terület szerint többféle profilt definál, és azokon belül többféle szintet.
A szintek azt közlik, hogy bizonyos paraméterek tekintetében mit kell tudnia a dekódolást végző eszköznek.
Az LG és Samsung televíziókba épített médiajátszók legfeljebb h264/avc high profile level 4.1-es anyagokat tudnak dekódolni.
Ha egy anyagban a level nincs beállítva (erre utaltam a 'kókány' jelzővel) illetve 4.1-nél magasabbra van állítva (még ha teljesen fölöslegesen is), akkor a tévé azt fogja mondani, hogy nem támogatott video kodek.
Ebben az esetben az IDC Multi Changer programmal tudsz level-t állítani. A default érték, ha jól emlékszem 4.0
Ha ezt a beállítást elvégzed a programmal, akkor a tévé nem fogja azt mondani, hogy nem támogatott video kodek.
Nagy valószínűséggel le fogja játszani az anyagot - bár néha lehet vele probléma lejátszás közben. "
-
erzol
őstag
Nem értem ezt a panel lottó kérdést.
Én mikor vettem a tv-t a dobozra is rá volt írva a panel típusa.
(40c650) -
JaniACE
tag
válasz
georgeh
üzenetére
A szellemképes jelenség megszüntetéséhez a TV-n kell levenni nullára a képélességet:
- még megemlítendő az "Élesség" opció a képbeállítások között, ezt vegyük le 0-ra, különben "szellemkép", kontúrvonal alakul ki a képen látható tárgyak körül - ennek oka, hogy egy natív, éles képet nem kell tovább élesíteni; ez egy az SD TV adásoknál jó eredményt biztosító opció
http://logout.hu/cikk/lcd_hdtv_pc_monitorkent/gyakorlati_beallitasok_sajat_tapasztalatok.html
-
Makosx
csendes tag
Kérdésem, hogy lehet a Yahoo widget-et telepíteni a TV-re ill. mi kell hozzá (pl FW hanyas).
-
-
A kalocsai cégtől vettem október 13-án azt hiszem, az újat pedig november 4.-én kaptam. Szóval biztos nem az enyém van nálad.

Az Usb dolog össze-vissza jelentkezett és jóval többször mint háromszor. Volt, hogy szerintem 1 hétig is ment hibátlanul, viszont ez idő alatt nem is volt kihúzva a külső vinyó a tévéből. Firmware frissítés után sohasem ismert fel sem pendriveot sem pedig külső vinyót. Ilyenkor volt az, hogy kikapcsoltam, várakoztam és vagy jó lett vagy nem. Utolsó firmware frissítéskor, amikor 2xxx verzióról 3xxx-re frissítettem és állítgattam vissza a dolgokat a tv kikapcsolgatott magától, legalább 10-15x kikapcsolt mire mindent vissza tudtam állítani a számomra megfelelőre. Azzal a tévével valami egyéb gond is lehetett véleményem szerint, nem egy jól működő darabot fogtam ki az biztos. -
georgeh
tag
válasz
Hocsika
üzenetére
Hali!
D-Sub-ról jobb a PC-re kötni, mert igaz, hogy a HDMI-nek élénkebb és dinamikusabb a szine, de a szörfözésnél és a szövegeknél szellemképes, ill. olvashatatlan. Irkáltak ugyan mindenféle beállításokat a Catalist-nál, de nekem sehogysem jött be. Ha Nvidia-d van, akkor mindenképp HDMI (ha nincs ugyanolyan jelenség, mint az Ati-nál...) -
azozo
senior tag
válasz
JaniACE
üzenetére
Szépen összefoglaltad :9
GRATULA

Amugy az xml -ben milyen fájl tipusokat tudok megadni lehet bármi vagy csak azok amiket a samu le tud játszani.....(type_mpeg/video van, de mi lehet még?)
Majd írok egy emailt a netplayer fejlesztőnek tömör angolsággal

Ha valaki tud akkor help...Forrás és is keresek

Moovie.hu jó lenne......
Estleg külföldiek -
twine
veterán
Sziasztok guru urak

Sajnos nekem még elég távoli az LCD, vagy LED tv vásárlás, viszont érdekelne a hozzáértők véleménye 400.000.-HUF (+ -) magasságában melyik tipust érdemes venni? Munkahelyemre kellene, ahol elég mostohák a fényviszonyok vetítéshez, és tv nézéshez, mivel sokat és "sokféle szögből" süt a nap! Az első és legfontosabb a méret! Ugy láttam a Samu-nak 138cm-nél vannak ebben az (ár)kategóriában a maximum képátlói! A másik a fényerő az említett környezeti viszonyok miatt! Az egyéb extrák kevésbé érdekesek, mert mondhatni "monitorként" fog üzemeleni a készülék! Köszönettel vennék egy két tipust ha írnátok, amit magyarországi beszerzéssel meg lehet vásárolni, hivatalos forrásból! Ha van hozzám türelmetek azért külön köszönet!
Mindezt csak azért kérdem mert persze képátlóban tudnék választani a mondjuk a Samu honlapjáról, de ha egyszer kétszer betévedek valamelyik LCD tv topicba mindig azt hallom hogy ugyanazért az árért lehet piszkos sz@r tv-t is kapni,,és igazán jól használható szép képüt is! És a Samsung nálam a favorit!
Üdv
Twine -
need
addikt
válasz
eric.cartman
üzenetére
-
-
-
need
addikt
Üdv...
Az hogy kiderüljön hogy milyen panel van a tévéhez a hátulján kell bekuksizni
itt 1 kép a tevéről hátulról ugyan
árulja el már valaki hogy hol kuksizzak? -
Zoliy
tag
Úgy látom ez kifog mindenkin

-
Zoliy
tag
Akkor köszi megnyugodtam

Remélem még abba bírsz segíteni, hogy letöltöttem 45gigás filmet el is indul most már de csak szlovák nyelven és az elején v 3x kiírja nem támogatott audio formátum gondolom ebbe van a magyar nyelv is mert gépen megy magyarul. Mi lehet a gond?
Másik meg ha mkv-be van 1 film és nem indul el azzal mit lehet tenni?
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(...még...)