Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freestyle79
tag
válasz
istvanszucs
üzenetére
Amenyiben a Power LED folyamatosan villog, viszont a TV nem kapcsol be, akkor egyértelműen maga a Flash IC-ben lévő program a hibás, nem tud beboot-olni. Nem 100% biztonságos ez a frissítés. A gyárban is 1000 lapból 10-20 egyszerűen meghal.
A javítására egyetlen megoldás, hogy magát a Flash IC-t lecserélni egy másik, programozott IC-re.
A távirányítóra azért reagál, mert azt a részt egy másik IC, úgynevezett Sub-Micom kezeli, aminek különálló programja van.
A TV-d pedig Main-lap cserés lesz, mivel a szervíz csak fődarabot cserél. -
lettyke
tag
Üdv...
T-CHL5DEUC-2010.1 Frissítő fájl (USB-n) 26 Oct, 2010
erről a firmware-röl tud valaki valamit???
LE40B620 tv-m támogatásánál ma bukkantam rá!
Köszönöm előre is!
-
-
dekorex
csendes tag
Sziasztok mesterek!
Szerintetek lehet egy LE40b550esen alaplapot cserélni és beletenni egy B650-es alaplapját?
Egyáltalán van esély szerezni ilyen alaplapot?A másik:
Vajon az 1db USB porttal rendelkező B550-es tv-n tudna működni egy usb elosztó?
köszönettel
-
creed13
tag
Hellosztok!
Volna egy olyan gondom, vagy inkább zavaró tényezőm, h kattog a TV-m.Egy B650-ről van szó, 1 éves a készülék.Kb 6 hónapja kezdődött a dolog.Akkor még csak működés közben hallottam, de aztán 2-3 hónap múlva már arra figyeltem fel, h kikapcsolt állapotban is hallom.Kb 20 percenként kattan egyet, mint ha valami relé vagy mágnes kapcsoló lenne.Persze nem tudom, h egyikből is van-e benne egy darab is...
A készülék kifogástalanul üzemel ennek ellenére is, bár kétlem, h ez a kattogás természetes lenne.Valaki találkozott már ezzel a dologgal? 
-
nicu71
addikt
válasz
adriankoooo
üzenetére
szia,ahogyan irva vagyon,ha ellátogatsz a samsung.comra,akkor ezek a frissitő fájlok usb-re vannak megirva.
fogalmam sincs mért nem frissit az internetes menüből,de ez van!Én is próbáltam már de soha nem talált semmit,úgyhogy ha frissiteni akarsz akkor az usb változat az egyetlen járható út,javitson ki valaki ha tévedek
k -
bnorci71
addikt
válasz
istvanszucs
üzenetére
én próbálkoznék egy áramtalanítással, hátha, utána szervíz
frissítés közben nem volt áramkimaradás?
-
istvanszucs
tag
Sziasztok! Az LE46C650-nél a firmware frissítés menüben egy 10/11_8888 verziót írt. Fel is tettem, azóta a TV nem kapcsol be, csak a piros led villog. Ha megnyomok valamit a távirányítón észleli (a piros led sűrűn villog) de egyébként semmi nem történik.
SOS van valakinek valami ötlete?? -
adriankoooo
senior tag
-
bnorci71
addikt
válasz
adriankoooo
üzenetére
a linkelésbe valami nem stimmel

-
bnorci71
addikt
válasz
adriankoooo
üzenetére
info gomb 5mp nyomvatart
-
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Letöltöttem és frissített 1006-ról, 3001-es változatra. Nem értem akkor, hogy miért nem frissült netről.

Szóval: van valami olyan funkció amelyről lemaradtam?
DVB-T térerő mérő van -e valahol a TV-ben?
-
adriankoooo
senior tag
Két dolog:
1. 46C650-en még soha nem frissítettem FW-t, elméletileg tud magától is frissíteni a netről(!), de én még nem láttam soha, hogy frissítene. Rábökve a frissítésre nem talál új FW-t. A mostani verzió:
2010/03/14_001006
Ez a legfrissebb? Ha nem, akkor miért nem találja meg? Az új verziókban mi változott?
2.
Kezd alakulni a C650 hackelése.
Szép munkát végeznek a fiúk!

-
kishoris
tag
válasz
gulupeti
üzenetére
Én is feltettem az új firmware-t, majdnem frászt kaptam az újraindítás után. A már leírtak, minden vissza full alapra, beállítások megejtése teljesen az elejétől. Kicsit már gyanús volt a fájl mérete is, kb. 30 megával nagyobb az eddig szokottaknál. 4-5 alkalommal frissítettem már, de ez volt az első ami mindent vitt. A TV működésében rendellenességet nem tapasztaltam.
-
válasz
Carlo009
üzenetére
Nekem is felment az új firmware simán, azzal nincs is baj, de nekem most először álltak a dolgok vissza alapra, pedig már most frissítek kb harmadszorra.
Persze az ilyenkor szokásos, hogy nem ismer fel külső adattárolót firmware frissítés után az megintcsak előjött. Pár óra mulva vagy másnap reggel újra felismeri a pendrive-ot vagy a külső vinyót, mikor milyen kedve van.Viszont most, hogy frissítettem erre az új verzióra, ha valami beállítás menübe lépek, mindegy melyikbe, több menüpontnál is előfordult, a tv fogja magát és kikapcsol.
Lehet az én tévémmel komoly gondok vannak, már jeleztem ma is a kalocsai cégnek a médialejátszó problémát, de ha már ki is kapcsolgat, mindenképpen cserélni kellene egy újra. Nagyon jó tévé lenne pedig, bejön összességében a képminősége, a tudása, de ha ennyi baj van vele mindig, akkor ez így nagyon nem lesz jó.
Kicsit már bánt is a dolog, majd 180 ezer forint volt és a működése közel sem nevezhető tökéletesnek.Most megint megjavult a médialejátszó, kb 20 percet ki volt kapcsolva a tv és újra megy.

-
válasz
Boatesz
üzenetére
Felraktam ezt az új firmware-t a 40c650-emhez, most visszaállt minden alapra, nem úgy mint amikor 2003-as verzióról frissítettem 2004-esre.
Viszont most, hogy állítgatom vissza a dolgokat, a tv kétszer is kikapcsolt magától.
Érdekes. Előtte ilyen nem volt. Más tapasztalt hasonló problémát?Már harmadszor is kikapcsolt, amikor a white balance beállításaiba léptem...

-
kulerr
őstag
Sziasztok!
bocsánat ha nem ide illő téma...
Egy HD5770-et kötötttem össze egy Samsung 40'-os fullHD TV-vel HDMI-HDMI kábellel de semmi képet nem ad a TV (Nem támogatott formátumot ír) Tipp valakinek mi lehet ez? Valahol kell valamit állítani egyáltalán, h kimenjen a jel akár a tv-n akár a pc-n?Bocs ha láma a kérdés tök hülye vagyok ezen a téren.
-
siemensfun
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Sikerült-e megcsinálni valakinek?
-
Boatesz
tag
Samsung LE40C650 firmware 2010. okt. 29 T-VALDEUC-3001.1
[T-VALDEUC-3001.1] -
siskot
csendes tag
Sziasztok!
TV-t szeretnék venni, de a fórum olvasása közben egyre inkább elbizonytalanodtam.
Két típust néztem ki 46c6000 illetve a 46c650-et.
PS3-hoz illetve digitális tv-hez (Sep To Box-al) használnám.
Amitől tartok: felhősödés, laggolás,Szerintetek melyik a jobb
Köszi, Siskot
-
ALI_G
veterán
Hello,
BlueRay-es cuccokat hogy tudok lejátszani vinyóról C650-en?
-
szaszapi
őstag
b550hez okt 26al ujabb firmware került kiadásra,csak nem lehet felrakni.Nincs frissíthető file azt írja,pedig már sokszor frissítgettem,mi lehet a gond?
-
Somi1
csendes tag
Erről a T-VALDEUC_1016.0 firmware tud valaki valamit?

Mivel másabb ettől T-VALDEUC 2004.0 firmware-től? -
BBéci
legenda
Korlátozott az internet elérés, nem pótolja a számítógépet.
Ráérsz a frissítésekkel foglalkozni, ha meglesz a tévéd. A rajtalévő firmmel is tökéletesen működik, a felhasználók többsége soha az életben nem frissíti.(#4857) Tacsilaci
Bármelyik LCD tévé felhősödhet, ha szerencséd van, a tiéd nem fog. Jel nélküli, sötét képen lehet a legjobban észrevenni. -
Tacsilaci
tag
A 40 C650-es készüléknél mire kell figyelni?Olvastam a felhősődés jelenségéről.Ez gyakori?Vagy vásárláskor már megfigyelhető?Bármilyen tanács jól jönne!!Előre is köszönet annak aki segit!!

-
Kiruu
csendes tag
A fórum egy részét elolvastam, de túl sok a hozzászólás

Még a fórum olvasása előtt a Samsung LE40C650 tip. készüléket néztem ki, utána kerültem ide és úgy látom elég sokan jó TV-nek tartják.
Kérdésem - mert erre sehol nem láttam választ (vagy csak nem kerestem eléggé) - hogy az Internet@TV képesség milyen internetezést tesz lehetővé. Az írták, hogy időjárás jelentés, stb.) de pl. híreket (Index.hu), fórumokat lehet-e olvasni?
Vagy csak korlátozottan lehet a net-et használni?
Hol lehet firmware frissítést találni? (a samsung.hu-n nem találtam)
-
Tacsilaci
tag
Szeptember 2.-án vettem egy 37c650-est a Kalocsai bolttól.Nem zúgott,nagy volt az öröm boldogság most majdnem két hónappal a vásárlás után úgy néz ki korai volt az öröm!!Tegnap óta elkezdett zúgni a tv ha a fényerőt visszaveszem!Amikor hozták leellenőriztem akkor nem zúgott!Eddig azt mondták ha nem zúg amikor megveszed akkor késöbb se fog!!!Hát sajna nem igy van!
Ma hívom a boltot mit lehet tenni?Esetleg ráfizetéssel egy 40-es re cserélni??Kíváncsi vagyok a hozzáálásukra.Eddig ahányszor beszéltem velük nagyon korrektnek tüntek...Meglátjuk!!! 
-
piroska19
csendes tag
Kérdésem! Hátha valaki találkozott ezzel a problémával, nekem legalább is probléma! Vettem egy Samsung LE32C530 televiziót. Sikerült elinditani, beállítani a csatornákat, de folyamatosan feljönnek meghatározott időközönként, gyakran a géphez kapcsolódó hirdetési kis képek, pl. series5, Hyper Real....,......, stb, hogy lehet ezt kiiktatni? Előre köszönöm a segítséget.
, -
-
Tamer070
csendes tag
Sziasztok !
Melyiket érdemesebb venni? Főleg ps3ra lenne használva.
Samsung UE 32 5000 Q
LG 32LD565köszi
-
AlexSt
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
A .ts formátumot kezeli a tv...
-
Somi1
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
kicsit kínai

-
adriankoooo
senior tag
Let "C Series" hacking era begins... http://tinyurl.com/3yjlapm

-
Jaded
őstag
Sziasztok!
A minap tettem fel egy kérdést az LCD tv topikban, de sajnos nem kaptam választ, így megkérdezném itt is:Kb egy hónapja vettem egy Samsung LE37C530-as tv-t. Van vele egy pici gondom (ami lehet, hogy nem is gond, csak idegesítő).
Mivel a tv fogja a szabadon fogható digitális adókat, így csak azokat nézem, ezeknél ugye van EPG. Ha itt nézem a műsort, akkor mindig egy órával hamarabbinak írja a kezdési időpontot, holott az óra jól van beállítva (pl. RTL Klubbon a Híradó 18.30-kor kezdődik, a tv azt írja, hogy 17.30-kor). Ezzel lehet valamit kezdeni vagy hagyjam a fenébe?
A másik pedig, hogy nagyjából két hete "megbolondult" az időzítője. Reggel elég korán kelek, így nem elég a telefon ébresztőnek
és a tv-t a NeoFM-re szoktam beállítani, hogy ébresszen. Beállítom neki, hogy hétfőtől péntekig ébresszen, persze ezt nem teszi, de szombaton és vasárnap pedig ébreszt, ami eléggé kellemetlen 
Nem tudom, hogy ezért érdemes-e a garanciával szórakozni, vagy mit lehet vele kezdeni?A válaszokat előre is köszönöm

-
bnorci71
addikt
válasz
szaszapi
üzenetére
na szerintem itt kezdenek keveredni a dolgok

DVB-T az a földi digitális sugárzás ha van ilyen tuner a tv-ben helyfüggően és antenna függően fogható 7 ingyenes adó.
minidigtv..huA kábelszolgáltatók az analóg jel mellet a digitális jelet is küldik ugyan azon a kábelen ezt is tudja fogni a tv csak éppen lehet ,hogy STB kell az élvezetéhez mivel kódolt.
Ja és nem árt tudni milyen paraméterekkel jön az a digitális jel vagy teljes keresést kell futtatni a tv-n 5-10 perc és akkor behozza -
villamos
őstag
válasz
szaszapi
üzenetére
Ha jó a vétel, akkor elég egy szobaantenna, nekem simán bejönnek egy darab dróttal is...
Ez eléggé furcsa nekem, mert amíg analóg volt, csak szenvedtünk a vétellel, bármit csináltunk, erősítettük stb. de egyszerűen gyenge volt a vétel. Mindez Budapesten. Ahhoz hogy pl. tudjuk fogni az 1-est az antennát a Kékes felé kellett fordítani, mert a Budapesti adó jele annyira gyenge volt, hogy alig tudtuk fogni...
-
s_
tag
Sziasztok,
pár hete vásároltam egy C6000-es példányt és már az első héten úgyahogy észre-észre vettem, de mára már nagyon zavaró hogy mozgásnál ilyen vöröses csíkot húz maga után az ember arca, tehát ilyen tárgyak vagy autó ilyesmi nem nagyon csinálja ezt, csak az emberi arc, tévé adásnál és médialejátszónál is ugyanezt csinálja, az érdekesség az hogy édesapámnak is ugyanilyen tévéje van és nála nincs ilyen probléma, ezzel a helyzettel mit lehetne kezdeni? valamit nem jól állítottam be, vagy hívjam az ügyfélszolgálatot aztán ott panaszkodjak ez ügyben? köszi a választ. -
BBéci
legenda
válasz
eric.cartman
üzenetére
Csak láma választ tudok adni: fogalmam sincs, még nem próbáltam.

-
-
JaniACE
tag
No support for C series and propably not soon, sorry.
Magyarul nincs, és nem is lesz egyhamar.
-
bnorci71
addikt
válasz
szaszapi
üzenetére
azt nem javították csak te nem kerestetted eddig a tv-vel a digitális adásokat.
Kábeles szolgáltatóknál ott van az analóg mellet a digitális jel is amit a tv behangol csak a kódolás hiányzik.1gombnyomással nem tudsz
a leggyorsabb a "CH" gomb majd ott jobbra vagy balra gombbal analógra váltani esetleg a "Pr" le/fel gombbal odalapozni amit nézni szeretnél.
Ja az LCD szerintem megérdemli a digitális adást én most váltok pénteken hozzák a boxot látványos a különbség. -
szaszapi
őstag
Múltkor írtam hogy frissítettem firm-et a b550-emen.Rájöttem mit javíthattak.Digitális adásokat találtam.Analóg előfizetésem van.talált 140 csatornát.tv meg rádió csatornákat.Természetesen kódolt jelet ír szinte mindegyiknél,egyedül az m2 ami bejött meg pár rádió.Nem kéne még pár csatornának bejönnie amit ingyen lehet fogni?Az érdekelne hogy innen a digitális csatornákról hogy tudok gombnyomással visszaváltani az analógra?Már tegnap este nem igen szórakoztam evvel de nem jött össze :s
-
BBéci
legenda
válasz
eric.cartman
üzenetére
Jó a ts-muxer, nem kell szétszedni és összerakni, ha csak a 4.1 a cél.
-
-
bnorci71
addikt
Szerintetek lehet azért nem tud DVB-T-n EPG-t megjeleníteni a tv mert a jelerősség csak 27% a jelminőség 100% ????
-
Somi1
csendes tag
Hali!

samu 32c650-hez samygo linket tud valaki?
Ha van, valaki kipróbálta már hogy mükszi??

-
JaniACE
tag
Az 530-asról nyilatkozni konkrétan nem tudok, de a C650-es pontosan ezt csinálja. Nem szól semmit az esetleges újról, max kiírja, hogy nem elérhető az eddig beállított. Teljes keresés nem kell feltétlen - ha tudod, milyen beállításokkal vezették be az újakat (ezt eddig mindig jó előre a bevezetési dátummal elküldték), kézi kereséssel hozzáadhatod megspórolva azt a kb 1X percet. A szívás az analóg csatornáknál van, az automata keresés törli a neveket.
@Bogie_
Gondoltam arra, hogy régi a kábel, mert a régire kötöttek rá, vagy az elosztóval van valami, amit feltettek.
Az bizony sokat nyomhat a latba, kérj kölcsön egy digi-s STB-t amíg leteszteled, hogy azon bejön -e nálad a digitális adás. -
Dog 11
tag
Helló .
A Digi kábel tv -fórumban (#3267) továbbított kérdésemet itt is felteszem.
A Samsung LE 32 530 as készüléke hogyan érzékeli és hol jelzi ki részemre a digitális és ujonan érkező programot ? /Digikábelen használom a készüléket./ A csatornalistába nem tesz az új nprogramot.Az elődje a B530 a csatornalista végére betette az érkező uj csatornákat és igy automatikusan nézhetővé tette.Most a csatorna csere esetén érintett két program eltünt a képernyőről.Az B530 nál új helyen de megjelentek a csatornalista végén ,a C530 nál nem.
A kivett program neve megmarad a listában ü r e s csatornaként de a visszatett "új" sehol nem jelenik meg.Csak véletlenszerü teljes kereséssel lehet megtalálni egy-egy új csatornát ! Az újak nem érzékelhetők.
A C 530 így működik vagy hibás a szoftver ? /2010 szeptemberi gyári szoftver van a készülékben.Megköszönöm ha valaki felokosít. -
adriankoooo
senior tag
Vajon miért nincs Widget nézetem? Az Internet gombot megnyomva a C650-en a Samsung Apps jön be, nem pedig ez:
Vagy ez csak a külföldi FW-ben található meg?
Látom van új FW, nekem még a 2010/03/14_001006 verzió van és nem is hajlandó az internetről frissíteni magát

A TV-n a gombok nem sokat érnek, ha lenne mögöttük világítás mindjárt más lenne a helyzet

-
bnorci71
addikt
Valakinek van ötlete DVB-T-n a C630 miért nem talál EPG-t.
Amikor a VB idején felraktam az antennát még volt aztán egyszer csak eltünt
-
bnorci71
addikt
válasz
üzenetére
valahogy lehet, de nem emlékszem hol- annyira nem volt eldugva- viszont, ha bármi másra átállítod kezdheted az összes beállítást elölről, a csatorna lista kimentése és visszatöltése se működik.
ezért van az én C630-m is Angol területre állítva gyerek bekapcsoláskor ott nyomot OK-t utána én mindent beállítottam, most már így marad nem fogok 1 órát piszmogni vele -
silentx
csendes tag
Üdv. Gondolkodom egy ilyen samu tvn ha nekem megfelelő áron találok:[link]
A kérdésem az hogy valaki vett már ilyen tvt? Van valami tapasztalata valakinek?Köszi.
-
-
fer
őstag
Valaki mindig hallgat valakire, vagy nem! Nekem hiába lököd a szöveget, nem engem kell felvilágosítani, én csak leírtam azt neki, amit te úgy is válaszoltál volna! Régebben én is sokat adtam a hangzásra, rendezvényeken csináltunk hangosítás, hétvégente meg diszkóztam de akkor még nem volt annyira elterjedve az 5.1! Hogy kinek mi az elvárása egy házimozitól, azt ítélje meg saját maga, felesleges rábeszélni egy jóval drágább cuccra, amikor nincsenek nagy elvárásai (meg pénze sem), a hangzással kapcsolatban, és keveset is használja, nem ül egész nap a tévé előtt, mint mondjuk te!
Úgy tűnik, Te sem vagy tisztában a bögreszettek képességeivel.
De tisztában vagyok vele, akár kitűnő kávét, vagy teát lehet belőle fogyasztani! -
JaniACE
tag
válasz
JaniACE
üzenetére
Friss firmware és újrahangolás után: 89 digitális, 65 analóg adás, 1 adatsáv (vsz a settopbox beállításaihoz).
A 2003-assal kb fél nap után kezdte beolvasni az EPG-t, a mostani 2004-essel azonnal működött. A frissítés után a youtubeot megint legyakta és visszapakolta helyébe a gagyi gettyimagest.
-
amargo
addikt
válasz
eric.cartman
üzenetére
Hi,
Én annyit szoktam csinálni, hogy ts-muxer-el a szintet átrakom 4.1-re majd szétszedem és végül mkvmerge-el összerakom.
-
JaniACE
tag
Nálam Magyarországra van beállítva, és gond nélkül behozza az összeset. Előtte TVNyetwork volt, a kiosztás csak minimálisan változott, némelyiknél csak az EPG ment, némelyiknél csak a hang, de újrahangolás után minden tökéletesen fogható (és jobb minőségben is). Hangoláshoz a 'Teljes' és 'Analóg+Digitális' hangolást kell kiválasztani 'Kábel' forrásról. Összesen 92 digitális csatornát szedett így össze (külön számítva a hd, sd, swfrissítés, rádió csatornákat) kb 15 perc alatt. Ha sorban átnevezgetted már korábban az analóg csatornákat, akkor elég az 'Analóg+Digitális' helyett a 'Digitális'-at választani, különben törli a keserves munkád...

-
GoZoL
senior tag
válasz
huhuhorgasz
üzenetére
Szia!
Én egy HTR-5630RDS erősítőt vettem használtan, nagyon megvagyok vele elégedve. Optikán van összekötve a tv-vel és 5.1 hang kijön rajta.
-
törölt tag
Urakok !!
A Samu b650-en az ország nevű menűpont és az összes alatta lévő, az miért nem elérhető, miért szürke ?
Mi a titka ??illetve mikor bekapcsolom, akkor a STB-ről indulva a következő képüzenet jön a bal felső sarokban:
1920x1080, 50 Hz.
hogyan tudnám eztetet 100 hertzre átíratni vele ( véleményem szerint be van kapcsolva a 100 hz, legalábbis ) egy ilyen menűpontot találtam, a KÉPOPCIOKban a 100 Hz MOTION PLUS nevű menűpontot EGYEDIre állítottam.
Van még valahol 100 Hz beállíthatósági lehetőség, eldugva ???
-
BBéci
legenda
A bögreszett kifejezést valamikor 6 éve hallottam először az Árkád MM házimozi és hifi osztályának vezetőjétől. Szörnyűlködve mesélte, hogy az emberek az egydobozos vackokat veszik, még akkor is, ha bőven lenne pénzük jobb minőségre, mert nem értenek hozzá.
Úgy tűnik, Te sem vagy tisztában a bögreszettek képességeivel.
A házimozi erősítő topik első hozzászólásának tanulmányozását javaslom.
-
BBéci
legenda
válasz
huhuhorgasz
üzenetére
Nézz be a házimozi erősítő topikba, ott kapsz használható ötleteket!
80000 forintért már hozzájuthatsz kellemes hangú erősítő/hangdoboz szetthez. Az alatt esetleg használtat vehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A készülék kifogástalanul üzemel ennek ellenére is, bár kétlem, h ez a kattogás természetes lenne.Valaki találkozott már ezzel a dologgal?

Érdekes. Előtte ilyen nem volt. Más tapasztalt hasonló problémát?