Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
azért köszi megpróbálom a samsungot
-
-
Ghandi
aktív tag
Jó csak az volt a furcsa hogy D-Sub azaz VGA csatin max 1024x768-as felbontást lehetett normálisan használni

Én már le is mondtam arról hogy ennél többet használjak,akkor volt csak ckci amikor egy-egy játék alapból 1280x1024-es felbontásban indult.Akkor mindig elövettem a VGA kábel hoszabbítót és köthettem rá a rendes PC monitort hogy visszabb tudjam állitani a felbontást
Na ennek végre vége!
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
az a bosszantó,hogy igen
-
Ghandi
aktív tag
Igencsak meglepödtem a héten.
Még 2éve vettem egy 82centis Samsung HD Ready LCD TV-t.Akkor igazában nem is volt lényeg a Full HD nekem,hisz egy mezei DVD lejátszüó volt csak rákötve.Aztán idövel fejlödtem kicsit,egy HTPC-t kötöttem rá D-Sub kábellel.Mivel ez egy csak egy HD Ready TV igy nem lepödtem meg azon sem hogy PCnél a max felbontás 1024x768 volt,az 1360x768-as felbontás is max az aztalnál meg csak 2D-s programoknál müködött,de játékoknál nem,akkor rögtön jött a"nem támogatott felbontás" üzenet és a fekete képernyö
Nemrég bővitettem a HTPC-n és belekerült egy HDMI csatlakozóval rendelkező GTS 250.Rögtön meg is örültem neki,hisz ha HDMI kábellal kötöm össze a PC-vel akkor rögtön egyben lesz hang is a TVn,na meg nem kell a forrásválasztó gombot 4szer megnyomni,elég csak a HDMI gombot egyszer megnyomni a távirányítón.
Össze kötés és elindítás után furcsán néztem hogy a kép széle nem látszódik rendesen,az ikonok képernyön kivül vannak
Hát akkor képernyő felbontás állitás és ekkor jött a meglepetés hogy 1280x720-as felbontással ment a rendszer és ezt még lehet is feljebb nyomni.Kiprobáltam szépen felfelényomva a felbontást,még mindig birja,még mindig,na mostmár nem lehet többre állitani,de megvolt a Full HD! 1920x1080!!! Persze most is lelógtak az ikonok,de az Nvidia progiban lehetett ezt orvosolni,igy csak 1824x1026-os felbontással békültem ki 
A PIP menüjében is lett egyel több lehetöség,mostmár HDMI eszköz csatlakoztatásánál lehet állitani a PIP méretét is
Lényeg a lényeg,nem gondoltam volna hogy két éves akkoriban 120ezer forintos HD Ready LCD TV tudja a Full HD felbontást is
Juhéééé! 
Ne kérdezzétek a pontos tipusát a TVnek,nem látom a hátán a matricát mert rajta van egy PC
A logoutomban látszik az egész -
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
hát ez az a jelerősség 80százalék felett van a bithibaarány is 1-2
-
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
igen van három méterre a routerem,lehet hogy az a bűnös?
-
pisti35
csendes tag
Azt hiszem félreértettél valamit...
A Hotel mode nem azért van egy TV-ben, hogy hack-elni lehessen!
Ez egy rejtett menü alapvetően szerviz céllal, vagy ha valamelyik cég szűkített szolgáltatásokkal akarja használni (pl. HOTEL TV-nek) akkor a gyár itt aktiválhat dolgokat.Az, hogy pl. a C650 Hotel Mode-ban éppen rávehető a PVR-re, az csak azért van, mert a samsung sw fejlesztői nem voltak teljesen körültekintőek és hagytak egy "kiskaput"
a timeshift és a PVR csak a legnagyobb árkategóriák szolgáltatása a C szériában.
-
dgabro
tag
Sziasztok!
Szeretnék a C650-es TV-hez venni egy USB wifi stick-et, és a számítógéphez csatlakoztatott külső winchester-en megosztani a filmek mappát.
A kérdésem az lenne, hogy olvastam valahol, hogy ez nem feltétlenül sikerült valakinek (sajnos nem emlékszem, hogy ezen a fórumon vagy egy másikon olvastam ezt és most nem is találom már).
Megtudja ezt erősíteni esetleg valaki, aki használja így a TV-t, hogy mégis simán megy ez, vagy pedig tényleg bajos, és nem akarja látni az így megosztott mappát a TV?Azért lenne ez fontos, mert ha nem működik, nem vennék ilyen usb stick-et, mert csak így lenne nálam értelme.
-
amargo
addikt
válasz
eric.cartman
üzenetére
ez a hotel mode, akkor ebben az esetben mire jó?
-
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Elkezdtem keresgélni, de konkrétan a c550- esetén nem találtam meg a 100%-os választ.
- PVR bekapcsolható rajta? - amennyire elnéztem Hotel Mode-ot kell bekapcsolni
- youtube rávarázsolható?CI modult használok hozzá, azaz fontos lenne, hogy megmaradjon ennek a lehetősége.
Tudtok mutatni linkeket, ahol ezek le vannak írva?Köszönet!
amargo -
-
Fefe62
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
nem használok egyszer raktam fel hálózatra kábellel
-
kishoris
tag
Ezzel én is megszívtam. Az internet TV elindul ugyan, de bizonyos alkalmazásokra kattintva (youtube, picasa) kiírja, hogy frissítést igényel, telepít is, mégsem történik semmi. Ha el akarom indítani valamelyiket akkor újra kezdi az egészet. Talán hamarosan adnak ki javítást.
-
Imifej
senior tag
Sziasztok! Felraktam a legfrissebb frissítést a C650 re, és onnantól kezdve ha belépek az internet alkalmazásba, akkor mindig újratelepíti az egészet. Marha bosszantó!
Másnál csinál e hasonlót? -
-
Fefe62
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem hátha valaki találkozott már ilyen hibával.Van egy samsung 40C5000 tv-m eddig semi bajom nem volt vele most viszont lehetőségem nyílt rá hogy digitálisan nézzem a kábel tv-t kaptam is a szolgáltatótól kártyát és CA modult amit a tv be helyezve a kép elkezd kockásodni néha teljesen élvezhetetlenné téve a tv zést.Ha kiveszem a modult,minden tökéletesen működik az összes szabadon vehető adó kockásodás nélkül jön.Először azt hittem hogy rossz a modul de a szomszédban is van egy ilyen tv abban tökéletesen működik.Szerintetek ki tudna ebben segíteni?Ha valaki tudna valami okosságot azt megköszönném
-
vizo74
csendes tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Igen tudom, csak nem kívánom elrontani senki kedvét aki aou paneles tévét kapott.
-
Ton1
tag
A Samsung C530-nak "csavaros" vagy "sima felületű" antenna csatlakozója van?

Köszi!
-
masterful87
senior tag
Utána olvastam, hogyan lehet a C650-re PVR-t varázsolni, az Mpeg4 fórumon meg is találtam a módját! Azóta viszont dugdosom a tévébe a peneket, de egyiket se szereti, egyiket se akarja használni PVR-re!

Kerestem a Netsurfről is, hogy hogyan működik, de ha jól értem módosítottak a firmwaren, és már nem lehet a böngészőt felaplikálni a tévére?! Aki használja, az kérem mondja el, hogyan kell telepíteni!
Találtam olyat is, hogy PVR tud Sambán keresztül is felvenni a PC-re, erről nincs valahol egy kis info?

És még egy kérdés: a PIP hogy működik?
-
vlevi
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Plazmán horrort kell nézni, és nem óriás műlesiklást, akkor olcsóbb

-
nightshadow
veterán
Halkan jegyzem meg, hogy manapság már a plazmákhoz sem kell a paksi 1-es blokk, ha bekapcsolod.
Ha a paksi 1-es blokkot nem is kell bekapcsolni, de egy plazma azért még mindig jóval többet fogyaszt, a 40C650 81W-ot, míg a 42G20-as plazma 226 W körül.
Idézet a Panasonic 42G20-as tesztjéből:
„Az optimális beállításokkal 107 és 298 watt közötti fogyasztást mértünk, átlagos energiaigény pedig 226 watt körüli – ez a G10-es szériához képes gyakorlatilag semmilyen előrelépést nem jelent.” -
vlevi
nagyúr
Várjál, valami nem jó, mert most néztem, hogy a játék mód ki volt kapcsolva, és be sem engedi kapcsolni valami miatt.

Próbáltam más felbontást (pl. 1366x768), de akkor sem.
Mivel a monitoron nem fullhd, hanem 1680x1050, sajna nem tudom kipróbálni, hogy 1920-ban klónozva milyen.
Mostakkor nem értem.
-
-
vlevi
nagyúr
Input lag teszt.
Asszem itt írta valaki ezt az oldalt : flatpanelshd.comItt van egy exe, amit ha "klón" módba kapcsolod a videókártyát, akkor mindkét kijelzőn egyszerre fut a kép. Ezt lefotóztam, 1:1000-s záridővel, és igencsak érdekeset tapasztaltam.
Kisebb az input lag, mint a monitoromon!!!! (moncsi : Samsung 2243BW, TV:LE40C650)
-
vlevi
nagyúr
Közben eszembe jutott, hogy akár ki is próbálhatnám, ha venném a fáradtságot, és bekapcsolnám a DVD játékosomat

Szóval igen, minden bemenethez külön jegyzi meg. A HDMI2-höz (ezen van a DVD) nincs bekapcsolva a játék mód. Viszont amikor átváltottam a HDMI1-re (itt van rákötve az ámítógép), rögtön kirajzolt a bal felső sarokba egy xbox kontrollert, és ki is írta, hogy játék mód.
Egyébként játék módot kikapcsolva legalább fél mp az input lag. Normálisan egerészni sem lehet a képernőn. -
vlevi
nagyúr
Nekem is lenne egy kérdésem. Mi az a játékos mód egész pontosan? És mikor működik?
Sejtem, hogy kikapcsol egy csomó bizbaszt, amitől csökken az input lag. Arra természetesen van egy tippem, hogy SCART-on és TV adáson jövő jel esetén gondolom nincs szó játékos módról, de milyen bemenetek esetén működik? Vagy azt bemenetenként kell bekapcsolni, hogy ez a bemenet játékos módú-e, a másik (pl. a DVD játékos HDMI-je) viszont nem? -
vlevi
nagyúr
válasz
eric.cartman
üzenetére
Nos, igen, az a 8W különbség semmi. Hirtelen ki sem tudom számolni, hány év (tized) alatt térülne meg a LED-es tévé ára, 8-10W fogyasztáskülönbséggel, és kb 30eFt felárral számolva.
Ebből a "nem kéne kevesebbet fogyasztania" kérdésből is látszik, hogy tényleg sokat fejlődtek fogyasztás terén a tévék az évek alatt. 3-4 évvel ezelőtt még bőven 200W feletti számok repkedtek. Mostanság már egy ilyen fogyasztáshoz igencsak nagy tévé kell, 50" felett. Halkan jegyzem meg, hogy manapság már a plazmákhoz sem kell a paksi 1-es blokk, ha bekapcsolod

-
vizo74
csendes tag
A kalocsai cég ma cserélte a 46c650-em.
És szerencsém volt: SQ02-es panel érkezett.
Ha valakit érdekel a samsung és az aou panel közötti különbség kérdezzen privátban.
A cégről annyit, hogy nem találkoztam még ennyire nyugat európai hozzáállással kis hazánkban.
Abszolút merem ajánlani mindenkinek. Máshol nem veszek többet tévét csak náluk!!! -
-
Dictator^
veterán
válasz
eric.cartman
üzenetére
Hát, az A551 és UE között, azért több

-
-
Dictator^
veterán
válasz
eric.cartman
üzenetére
az UE40C6500 nem "ledes"? Nem kéne annak kevesebbet ennie ?
-
-
Warek
tag
Sziasztok
A Samsung C650 televízió tudja a hdmi 1.4 szabványt vagy csak az 1.3-t?
-
bulek
tag
Általában egy német fórumon szoktam megnézni, hogy mi a frissítés. De ha ott nincs, google

-
zsoltika29
tag
Hali!! Tudom, hogy már kiveséztük a c650-et.
Az LG 50PX950N-ről nem tud valaki valami jót vagy esetleg rosszat mondani?
http://www.edigital.hu/Plazma_televizio/LG_50PX950N_3D_plazma_televizio-p59738.html
Itt most 299900 ft-ért van 0 % THM-el.
-
lexuska
csendes tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Lehet hogy nem voltam elég türelmes, most próbálom újra. Vagy 25 perce megy, NEWS képernyő, Loading...
Lehet, hogy szervíz lessz belőle. -
KisApám
addikt
Voltam a bolygós boltban az ojrópaparkban

Ott azt mondták, hogy sacc/kb. májustól lesz olyan frissítés a 6-os szériának és felfelé, hogy a Samu saját kis böngészője támogatni fog sok mindent, pl. FLASH-t is...
No erre kéjváncsi volnék... egy 1,6 GHz-es régi AMD Athlon proci is elég jól tud kínlódni a FALSH-el...
-
Dictator^
veterán
válasz
eric.cartman
üzenetére
ez számokban kb ?
Az enyém olyan 80-130W ig kajál, ugye változó a képtől.
Background olyan 4-5-6 os erőségen van...Tehát minden ugyanarra állítva mennyi lenne az egyik és mennyi a másik fogyasztása ugyanazon képnél pl?
-
futika3
csendes tag
Sziasztok!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy C650-re felrakta-e valaki a 3006.2 os frissítést, és ha igen
milyen változásokat tapasztalt. Egyáltalán érdemes-e felrakni 3005.1 frissítés után.Ha van észrevételetek kérlek jelezzétek.
-
lexuska
csendes tag
Megpróbáltam a leírás szerint megcsinálni a Samygo widgetet, de az új apps indítása után csak homokórázott, majd meguntam és kikapcsoltam a tv-t. Azóta nem ismeri fel az USB ezközöket!!
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=2114 -
KisApám
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Marad a Philips 5605.
Az input lag-ja jobb, mert majd a későbbiekben játékra is használnám!
-
-
Ton1
tag
Köszönöm a gyors választ mindenkinek!

-
Dictator^
veterán
LE32A551 és LE32C650 között mekkora különbség van fogyasztásban?
-
vlevi
nagyúr
válasz
KisApám
üzenetére
Nem olyan internet van benne, mint sokan gondolnák. Néhány, kimondottan hozzá fejlesztett kis alkalmazás fut rajta. youtube, google maps kliens, pár idétlen játék és hasonlók. Szóval böngésző az nincs, ha erre gondoltál volna. Állítólag a 2011-esekben lesz valami ilyesféle kezdeményezés. De én azt mondom, hogy halott dolog, mert egy régebbi, egymagos PC-t is képes megfektetni egy Flash-al teletűzdelt vacak oldal, nemhogy egy tévét. Nem véletlen, hogy a táblagépekből, mobilokból pont a flash támogatást hagyják ki. Ahhoz erőmű kell...
-
Ton1
tag
Sziasztok!
Samsung C530-asoknak mekkora a jack ki és bemenetük hátul? Sürgős lenne :/
Köszi a választ!

-
pisti35
csendes tag
válasz
KisApám
üzenetére
véleményem szerint a full-led megvilágítás akkor tud valóban jobb lenni a CCFL-nél, ha kellően sok ledből építik a mátrixot és egy külön sw és elektronika real time ki/be tudja kapcsolni a ledeket zónánként ott ahol a megjelenítendő kép épp fekete.
Ehhez szerintem nem elég pár száz led, jópár ezer kell - nehezen hiszem, hogy ez a philips ilyen lenne ennyiért

-
KisApám
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
A LED miatt a Philips-et választanám.
Hiába netes a Samu, ha jól tudom, FLASH-et nem nagyon kezel.
Nem tud a lányka vele Farmville-zni a Facebook-on

No meg sem a europe1400, sem a battleknight nem menne rajta. -
headhunter
addikt
-
KisApám
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Jahhhhh

A Philips-ben nincs net ha jól tudom, viszont full háttérvilágításos LED, nem edge.
Tán a LED jobb technológiának tűnik, mint az LCD...Az árban +10 e -el drágább mint a Samu.
De inkább a képminőség érdekelne meg a használhatóság.
Talán a Samu felé billen a mérleg
De ehhez még kell segítség a kedves fórumozóktól!!!!

-
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
TV-t vennék!
Ezek között vacilálok:LED Philips 32PFL5605
vagy
LCD Samsung 32C650Kérem segítsetek!

-
AdminGen
csendes tag
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám optimálisan beállítani a tegnap vásárolt Samsung LE32C550-es készülékem (kép és hang)? Egyszerűen nem jutok előrébb és a gyári beállításokkal meg elég rossz a kép.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
vlevi
nagyúr
válasz
gyemipapa
üzenetére
"Köszi a gyors és megnyugtató választ.Én 1 terás 2,5-öst tervezek, ahhoz talán még nem kell külső táp."
Gondoldd meg, nagyjából dupla akkorát kapsz, ha 3.5"-s veszel. Igaz, mozgatni kicsit macerásabb.
Ezt a céget ismeritek? Mennyire megbízható??? Elég akciós a WD vinyó : [link] 2 terás WD Elements desktop 26-ért? -
Alien!
senior tag
Köszi szépen a felvilágosítást, örültem volna, ha a kérdésemmel kapcsolatosan valami kiderült volna.
Persze, nem virusírtó, de ebben a fenenagy multimédiás, egyre bonyolutabb szoftverekkel ellátott világban, a legritkább esetben dobnak ki olyan eszközt, ami hibátlan. Ez sem az, főleg az allshare része.
És ha azt veszem, hogy az előző fw-vel folyamtosan elfelejtette a hálózati beállításokat (ami ismert probléma) akkor talán megérted a mondókámat.
-
dani1812
csendes tag
Kérdés a DLNA-ról: A Samsung PC Share manager nektek sem engedi megosztani a PC-hez, notebookhoz csatlakoztatott külső HDD mappáit? Azt írja ki, hogy: ,,Csak mappaelem osztható meg"
Ciki lesz, ha a 80 GB-s belsó vinyóra kell másolgatni megosztás előtt
-
Freestyle79
tag
Azt jól tudod, hogy az 580-as lap a Valencia procival készül. Ugyan ezzel a procival mennek a 6-os 7-es szériák is. Kivéve a C6000-et, mert abban is van Mstar procis lap.
a 100Hz rész nem csak szoftver, hardver is. Az 580-ason nincs meg az FRC (Frame Rate Converter) rész.
Próbáltam, hogy a 650-es Flash-t tettem 580-as lapra. Sajnos akadt néhány bug, de működött vele. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segiteni, hogy mi a különbség a C7000 és C7700 között?
Előre is köszi a választ!
Közben megtaláltam: extra DVB-S satellite tuner.
-
törölt tag
Üdv a topiclakóknak.
Kérdés.(lehet hogy nem itt lesz a megoldás, hanem az IPTV topicban, deazért itt is felteszem)
Samsung 40b650 + felvevős IPTV,(cisco box)Van arra megoldás, hogy ne legyen minden csatornán más és más a hangerő, mikor odakapcsol az ember.
Van ezen (tv-n vagy box-on) valami limitátor, vagy , valami ami állandó hangerőt produkál esetleg?
-
Alien!
senior tag
Hi All!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 40c750-es tv-m, amire egyszer, neten keresztül frissítettem a szoftvert (3003), viszont azóta már 2 újabb van az angol samsung oldalon. Ezeket sem a magyar oldalon, sem a netes frissítéssel nem érem el. A kérdés az, hogy az angol oldalon lévőt felpattinthatom a tv-re pendrive-ról?!? kompatibilis ez?!?
Köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A logoutomban látszik az egész