Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok !
Tv vásárlása előtt állok, 3 kiszemeltem van: c530, c550, ill. c650
Elsősorban tv nézésre, usb-n film nézésre, és xbox360 játékra lenne. Megéri-e azt a 30ezer pluszt a c650-es, ha csak ezekre használnám ? Az 530 és 550 között csak a design a különbség ? -
kutyman
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #1628 üzenetére
A Samsung honlap szerint tudja az usb movie-t, és a kézikönyv szerint is.
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok !
Ma vettem egy le40c550 tv-t. Beüzemeltem, minden oké, de bizonyos idő után elmegy a kép, és 1 mp múlva visszajön. Most a tv gyári hibás, vagy találtam egy ilyen opciót a menüben : "Automatikus védelem ideje (2 óra / 4 óra / 8 óra / 10 óra / Ki): Ha a képernyőn folyamatosan ugyanaz a kép látható, működésbe lép az automatikus képernyőbeégés elleni védelem". Ez nekem 2 órára van állítva. Ha ez a védelem, akkor inkább kikapcsolom, és nem fogja ki-be kapcsolgatni a képet. Jól gondolom hogy ez okozza a jelenséget ? -
kutyman
aktív tag
Sziasztok !
Van egy beépített médialejátszós C550-es tv-m. Van pár "mkv" kiterjesztésű filmem x264 4.1 -el kódolva. A tv ezeket a formátumokat ismeri. Külső vinyót rádugva a tv-re, nem játssza le a filmeket, azt írja ki hogy nem támogatott kodek. Mi lehet a gond ? -
kutyman
aktív tag
válasz csokoládé13 #1695 üzenetére
Szia !
Itt a kért infó. Firmware a legfrissebb van fent a tv-n. -
kutyman
aktív tag
válasz csokoládé13 #1695 üzenetére
Itt a pontosabb infó
-
kutyman
aktív tag
válasz Szabo.Peter #1897 üzenetére
Logitech X540 számítógéphez, ill. konzolhoz való, mivel "csak" 3db 3,5-es jack bemenete van.
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok !
Samu c550-es tv-m van. Ha egy xbox360-at összekötök a tv-vel hdmi kábellel, (ami ugye dolby digital 5.1-es hangot is továbbit), a tv-n kiválasztom a külső hangforrást, akkor elég ha a tv-ből egy optikai kábellel megyek az erősítőhőz ? A tv-n keresztül ki fog menni a hang ? Tehát a konzolból nem kell külön kivinnem a hangot az erősítőhőz ? -
kutyman
aktív tag
Akkor digitális adáshoz, digi előfizetés kell, amihez kapsz egy setup box-ot. Ha a foci vb-t hd minőségben akarod nézni, akkor például egy ilyen szobaantennára van szükséged (persze van olcsóbban is). Ezt bedugod a tv-be és elinditod a digi csatorna keresést. Meg fogja találni az m1 HD, m2 HD, Duna tv, Duna II.,RTL klub, TV2, Euronews adókat.
[ Szerkesztve ]
-
kutyman
aktív tag
Egy érdekesség: észrevettétek hogyha a tv-t külső hangszóróra állítjuk, akkor nem a kimenetet kapcsolja be, hanem a tv hangszóróit kapcsolja le. Tehát tv hangszóró beállításnál a tv saját hangszórói is szólnak, és az optikai kimeneten lévő cuccos is szól.
Vagy ez csak nekem furcsa ? (c550-em van) -
kutyman
aktív tag
Sziasztok !
Tudom hogy marha meleg van, de normális hogy a tv-n (c550) lévő ki-bemenetek forróak ? (antenna, usb, hdmi, kompozit) -
kutyman
aktív tag
-
kutyman
aktív tag
válasz hunpyro #4375 üzenetére
Sajnos a Samsung tv-k nem támogatják hdmi bemeneten a képméretarány váltását.
Állítsd a box-ot 1080i-re, a tv-t pedig 16:9-be. Igy a 16:9-es adást 16:9-ben, a 4:3-as adást széthúzva látod. Ezzel sajnos meg kell barátkozni. Nekem is scart csatlakozós box-om volt régen, ott ment a képméretarány váltása. -
kutyman
aktív tag
Sziasztok!
Samsung c550-es tv-m van. Észrevettem, hogy a 16:9-es adásoknál, ill. xbox360 játékok közben a kép egy kissé nyújtott. Tehát a kör nem kör, hanem kissé ovális. Van-e valami mód hogy jó legyen a kép? -
kutyman
aktív tag
Szia!
A konzolt hdmi kábellel kötöd össze a tv-vel, a hangot pedig egy audio adapter segítségével viszed át. Ebben az esetben a tv hangerejét nullára kell venni. Persze igy nem valós 5.1-es hangzást kapsz, hanem egy ál 5.1-et, hacsak nem használod az optikai kimenetet.
Ez az adapter direkt azért van, mert elfér alatta a hdmi kábel. Viszont ha nem akarsz pénzt költeni, akkor nagyon óvatosan szét tudod pattintani a kompozit kábeled szürke burkolatát, és igy csupaszon már elfér a hdmi kábel fölött.[ Szerkesztve ]
-
kutyman
aktív tag
válasz gyugyo79 #6156 üzenetére
Az SPDIF az maga a digitális kimenet. Két beállítása van: PCM (ennél sztereóban hallod az adást, ill. a filmet) és Dolby Digital ( valós 5.1). A Dolby Digital menűpont csak akkor aktív, ha az adás, vagy a film 5.1-es. Ennek tehát csak akkor van jelentősége, ha 5.1-es hangszóró szettet csatlakoztatsz optikai kábellel a tv-hez.
-
kutyman
aktív tag
válasz gyugyo79 #6180 üzenetére
Abban igazad van hogy van dolby digital 2.0 is, de én az egészet arra értettem, hogy igazi 5.1-es hangzást ( 6db hangszóróval), csak az optikai kimeneten kapsz, optikai kábellel összekötve egy erősítővel, vagy aktív hangfalszettel. Mostanság az HBO, és a National Geographic HD sugároz 5.1-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest