Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Dolby Surround/Pro Logic addig is használható.A scart 2 -ön kijön a stereo hang bármelyik bemeneti forrást, saját tunert vagy media playert használod. Amíg nem lesz opticai bemenetes erősítőd addig is megéri használni mert a TV saját hangszóróinál bármi jobb.
Hülyén van megfogalmazva de a hangbeállításoknál a SPDIF audiuformátum : PCM -et válassz (ha a film alatt 5.1 ac3 hang van akkor alapból az optican adja ki de ha ezt átállítod kijön a hang a scart 2 -ön). -
Bossboy
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem: Van egy samsung 40c650 tv-m és azt veszem észre rajta hogy a kép mintha el lenne húzva, vagy elmosódva egy kicsit. Ezen hogy lehet javítani? Egy új firmware segítene és ha igen akkor melyik lenne a legjobb szerintetek?
Kérlek segítsetek -
AlBundy1000
csendes tag
Sziasztok.
Karácsonyra én is megleptem magam és a kiscsaládom egy LE32C530-al.
A TV szuper, nem is ezért írok.
Átolvastam szinte az egész fórumot, de erre a "problémára", vagy inkább hiányosságra nem találtam semmiféle választ.
Tehát.
A Média Player által megjelenített feliratoknál nem jól jelennek meg a hosszú magánhangzók (ő,ű,á, stb). Hiába próbáltam ki az összes betűtípust (Kelet, Nyugat-Európai, stb).
Tudtok-e erre esetleg valamilyen orvosságot, vagy ezt is le kell nyelni ?
Esetleg várni, hogy majd újabb FW javítja ? -
sziloo
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémában kérném a tanácsotokat:
Van egy linuxos nasom amin futtatok egy ushare nevű DLNA szervert. A TV-m - 40c650 - látja az eszközt, tallózni is tudja a tartalmát, de a videók (avi, mkv...), illetve mp3-k lejátszásakor azt írja, hogy nem támogatott fájl formátum. Utánaolvasva az találtam, hoy a Samsung legjobban a saját PC Share Manager programjával szeret együttműködni.
Kérdések:1: Tudja, e valaki, hogy miért van ez így?
2: Lehet e orvosolni ezt a problémát?Előre is köszönöm a segítséget:
Sz.
-
digo00
tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Szia!Természetessen DVI-HDMI
-
Davebowman
senior tag
Utóirat: Nagyon köszönöm a Prohardware-nek és a forumozóknak a segítséget, nagy jót tettek vele nekem és hálás vagyok a sok válaszért és információért amit itt kaptam.
KÖSZÖNÖM!
-
Davebowman
senior tag
Kis figyelmet kérek! A 100Hz a legfontosabb az LE32C650-es tévénél. Bakjál a panelmizériára! Bakjál a sok firmware mütyizésre. VEDD MEG ÉS HASZNÁLD!!!! Kinyalja a segged is ez a tévé és a családod is örülni fog ennyi. Ha meg rohadt gazdag vagy és nagyobb, drágább kell akkor nem fogsz TV-t találni ami neked megfelel jelenleg, mert mindbe van hiba

1 napja látok 100Hz-ben filmet....ugyaz az a film amit már 100szor láttam (I, Robot) aszittem más felvétel, vagy más kamerával vették fel. Hihetetlen! Gyerekek nem térek napirendre. Aszonták sokakat zavarja és inkább kikapcsolja....deminek amikor bepisálok a képminőségétől. "AA panel meg felejtős..." aki ezt mondja az idióta! Olyan ez mint az Ászpóker, visz mindent. Csak a terás winyóm lesz kevéske mostantól

Na szép karácsonyt mindenkinek!
-
daniel2121
őstag
válasz
ronson88
üzenetére
Ronson nekem is van egy dvico tvix médialejátszóm. Az volna a kérdésem hogy hálózatba hogy kell kötni hogy routeren keresztül több tv-én is nézni tudjam? Nem wifin akarom hanem bekábelezném. Nem tudom érhető voltam-e?
Laikusan úgy gondolnám hogy a tvix-et és a tvket összekötöm a routerral meg plusz némi állítgatás. -
(jan)
őstag
Sziasztok!
A szuper csapat bámulása közben észrevettem egy érdekes dolgot: közeli képeknél, elmosódott, hullámzott az emberek feje. mi okozhatja ezt az idegesítő dolgot ?
Samsung c4000-es sorozat 32" Led háttérvilágítás, és a film forrása a tv oldalába biggyesztett pendrive (720p mkv)
A dinamikus kontraszt miatt lehet? vagy csak simán szar a belső médialejátszó ?
Előre is köszönöm a választ, és békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Gaben1987
tag
Kb 99.9%, hogy a tv adás nem valós 5.1, mivel csak optikain keresztül tudja "kitolni"
Én is vettem egy optikai bemenetes házimozit hozzá. Csak az fog 5.1 szólni, amit az usb-n keresztül játszol. Az adathordozó lehet bármi(pendrive, külső HDD)
Tv adások közül nekem a National Geographic HD szól DD5.1be. A többi sima stereo.
A Samsung Ht-C453 jó lesz hozzá. -
dono18
csendes tag
válasz
Gaben1987
üzenetére
nincs erősitöm csak házimozim azon meg nincsen optikai bemenet
ha veszek olyan házimozit amin van optikai bement akko tom 5.1-en nézni a filmeket mediplayeren?! ja és ez a media player a tv-be van benne tehát külsö vinyóra rárakom a filmet és akko lejátsza... de A tv adás miért jön 5.1 en csak a medi player nem...
Ilyet Samsung Ht-C453 szeretnék venni vagy hasnlót akkor ezzel igy menni fog ha optikaival kötöm össze?!
-
dono18
csendes tag
sziasztok!
Nekem van egy SAMSUNG C5000 (UE40C5000QWXXH) tv-m és ebbe a tv-be van mediaplayer...és én azt szeretném elérni,hogy 5.1be tudjam nézni a filmeket (.mkv) külsö vinyoról! és a házimozim ösze van kötve a tévével az adások (rtl tv2 stb.) szolnak 5.1-be tehát a házimoziról! de ahogy mediaplayerre váltok nem szolnak csak a tv hangszoroin! következő modon köttötem ösze a házimozin van audio bemenet(piros fehér) a tv-n is csak audio bement van tehát azt csináltam,hogy scarthoz csatlakoztattam átalakitot és azon van audio kimenet öszedugtam és az adások szolnak de a mediaplayer nem!! Segítsetek!!!
üdv: dono
-
theartofdota
tag
hali 82~+- cm nagyságú lcd tévét szeretnék venni melyiket ajánlanátok ár 130 k-ig segítsetek plz melyik legyen?
-
Zotmund
csendes tag
Sziasztok!
Egy LE32C550-es LCD tv-ém van. Elérhető-e (és hol) egy olyan firmware, amivel meg tudom nyitni az mkv kiterjesztésű full hd filmeket? Mert, amit a hivatalos honlapon találtam, azzal nem működik.
A segítséget előre is köszönöm. -
BBéci
legenda
válasz
Anonymus23
üzenetére
"csobbantak a magasugró csajok"
Érdekes lehetett.
-
BBéci
legenda
válasz
eric.cartman
üzenetére
Messze jársz az igazságtól, egy 100 hertzes tévé soha a büdös életben nem fog 120-on menni.

-
Def26
félisten
válasz
eric.cartman
üzenetére
Igen.
-
-
Def26
félisten
Az mitől lehet, hogy a TV -m (le40c550) nem látja a számítógépen megosztott avi fájlokat? mkv -val nincs ilyen gond.
-
RexpecT
addikt
Mennyire használható egy Samsung - LE-32C530 -as TV monitorként?
Az 50Hz miatt érdekelne. -
-
janos1988
addikt
Hali.
Szeretnek venni majd egy 32"-as Samsung C650-et, mert ugylatom elegge a legjobb vetel manapsag es eleg sok uj dologot is tamogat. De lenne par kerdesem.
- Ezzel lehet "fogni" a koaxon jovo digitalis csatornakat amit a Digi ingyen ad az analog mellett?
- A beepitett media lejatszoja siman viszi az ismertebb fajl tipusokat? (jpeg, mkv, avi, mp3 stb..)
- Szamitogep monitorkent is hogyan funkcionalna, jatek teren is? Hasznalhato lenne?
- Ezzel a set top box-al gond nelkul mukodne?!Koszi elore is a segitseget.
-
Neophyte11
csendes tag
Köszi a válaszokat nicu71, Anonymus23 és gyugyo79! Most egy kicsit megnyugodtam. Na jó, nem, csak el kell fogadnom, hogy ez van.
Azért köszi mégegyszer! -
válasz
eric.cartman
üzenetére
közepes dual core gép, mint írtam nem egy erőgép
felbontás 1080, méret ~12Gb -
-
gyugyo79
addikt
A WMS-ben 2 lehetőség van egyik, hogy módosítás nélkül küldi mint ahogy a samsungos PC share manager is. Ilyenkor ugyan úgy csak külső felirat használható és az első hangsáv. Viszont ha a géped bírja és beállítod jól akkor ugyan azt a filmet el lehet a Transcoding -ból is indítani ahonnan választható a felirat a hangsáv stb ...
Ha bemész a transcoding mappába akkor látod mennyi lehetőség van.Neked kell kitapasztalni mik azok a beállítások amiket a géped még elbír és a kép is élvezhető. -
gyugyo79
addikt
válasz
Neophyte11
üzenetére
Semmit nem tudsz tenni.Ez leginkább nem a T-home vagy a TV-d hibája hanem magáé a sport adóé.Nekem igaz UPC sat van saját beltérivel de magyar csatornáról nem nézek sporot( UPC-nél 2 élvezhető van az a ESPN AMERICA HD és a NOVA Sport HD... Ha látnál egyszer egy sky -t stb. akkor mindjárt rájönnél, hogy a TV-vel semmi baj nincs és még a külföldi SD-k is tökéletesek mert azok 720*576-ban 2-3 szor akkora bitrateval adják mint a magyarok.Az egyetlen normális magyar sport adó az a DIGI sport HD (Ezért van Kábel előfizetésem is) meg a Hello HD -nél a 2 ESP HD (ha ezek magyarnak nevezhetők egyáltalán) DE még néha ők is adnak olyan SD-ről felkonvertált HD-t hogy a távoli kamera nézetnél csak pacák a játékosok a képernyőn (szerencsére ritkán)...
Ha a forrás rossz azzal se a beltéri se a tv nem fog tudni mit kezdeni. -
-
-
válasz
Davebowman
üzenetére
ha visszaolvasol megtalálod a change logot
-
Anonymus23
veterán
válasz
Neophyte11
üzenetére
Nem teljesen értem mi a gondod magával a TV-vel, amikor arról van szó, hogy gyakorlatilag szar az adás minősége. Azt azért ne várd el egy TV-től, hogy a tized akkorra felbontásból a TV felskálázza neked a hiányzó képpontokat, illetve kitalálja, hogy mi is lehet ott.
Lehet a CIA-nek van ilyen videóelemző szuperszámítógépe, de egy TV az nem ilyen, gyakorlatilag egyetlen TV sem ilyen.
Nekünk DigiTV van, ami hírhedten a leggyengébb bitrátával sugároz műholdon, de megfelelő távolságból (és ezen van a hangsúly) teljesen korrekt a képe.Gyakorlatilag megértem a vacak érzést ami benned van, én is így jártam régebben, 4 éve volt egy noname plazma 107 centis TV-m (800x480), akkor én is majdnem besírtam rajta, amikor megláttam, hogy az üzlet HD demója után, milyen förmedvény volt a digi szellemképes, felhős és után húzásos adása. Az volt a szerencsém, hogy 3 napon belül legalább 5-6 pixelhiba jelent meg rajta, és ez volt az utolsó darab, választhattam volna másikat, de inkább visszaadták a pénzt.

De amikor pár hete megvettem a TV-t, akkor ezt a részét tudtam, mivel a monitor is egy Monitor/TV kombó (P2770HD) és erre is rá van kötve a digi, és megfelelő távolságról nézve teljesen korrekt a kép, persze a focimeccseknél még mindig pacák rohangálnak, de remélem, hoyg előbb-utóbb lesz műholdon is HD-s digi.Én azt tudnám javasolni, hogy messzebbről nézd a TV-t, mert távolabbról homogénabb lesz a képe, vagy nézz rajta HD filmet, ezek azért erre vannak kitalálva, és barátkozz meg azzal, hogy ma Magyarországon nincs normális TV sugárzás, csak elenyésző a HD adások mértéke. Ha van digitális földi antennád, akkor ha valamikor HD-ban sugároz az M1, akkor nézd meg, tök mindegy, hogy mi az a sportműsor, le fog esni az állad. Amikor megjött a monitorom, épp az úszó VB volt HD-ban az M1-en, leesett az állam, amikor csobbantak a magasugró csajok, gyönyörű volt a kép HD-ban

-
digo00
tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Köszi!Éa szt véletlenül nem tudod hogyha a PC-rá van kötve akkor miért halványabb a kép mint a monitoron?Játékoknál elég zavaró így!
-
Davebowman
senior tag
A 3003.0 miben jobb az elődjénél? Lehet tudni?
-
-
digo00
tag
Sziasztok!
Erre valaki (#6564) ? -
-
twon
tag
Az X264-ből nekem valamit lejátszik valamit nem! (ue c6000)
-
-
Ugyan, csak következtetés, de ha 60Hz-es bemenő jelet kap a masina pl. HDMI forrásból, és működik a Motion Plus (tehát minden képkocka közé illeszti a számítottat, tehát duplázza őket, akkor az szerintem 120Hz). /60Hz-es jelből sokkal nehezebb lenne 100Hz-et csinálnia, mint 120Hz-et/
A US siteokon szerintem azért van 120Hz-esnek specifikálva a C650, mert odaát sokkal többször fut bele a TV 30fps/60Hz-es jelbe, ami ugye túlnyomóan nálunk 25fps/50Hz.
Úgy gondolom mivel a számítógép alap 60Hz-es képe ugyanaz minden kontinensen, így a miénk ezen jellel pontosan ugyanúgy viselkedik mint a US modellek.(Nyilván valóan nem a hálózati feszültség 50Hz vs. 60Hz miatt van ez a különbség ez tuti - hiszen a TV minden egyes része belül egyenfeszültséggel működik - nyilván a tápegység után)
Ha nagyon messze járok az igazságtól, kérlek világosíts fel

-
BBéci
legenda
válasz
eric.cartman
üzenetére
Honnan vetted a 120 hertzet?
-
nicu71
addikt
válasz
Neophyte11
üzenetére
nos a t-home-s sd csatik képe általában tényleg gyalázatos,de a többi szolgáltatónál sem jobb.Én minden kiprobáltam,igaz nem az ő szutyok beltérijükkel,hanem az én műholdvevőmmel,/azbox premium hd/.Viszont a hd-nek tökéletesnek kéne lennie,nem hiszem el hogy azt el lehet rontani
A history HD,Natgeo HD...ezeknek gyönyörűnek kellene lennie! -
Yame
csendes tag
Ja és még valami!!!
Miután felraktam az új frissítést már az avi-t sem játszik... Valami fantasztikus

Kérlek segítsetek!
-
Yame
csendes tag
Sziasztok!
C530-as TV-m van, de sajnos nem tudok mkv fájlt lejátszani.
Az eddigi hozzászólások között egyik helyen azt olvastam, hogy mindent visz ez a típus, míg máshol, hogy nem...
Frissítettem a samsung oldaláról a 2010. dec. 16-i szoftverre, de semmi eredménye

Amennyiben tud valaki valamilyen megoldást az mkv fájlok lejátszására, kérem írjon!
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
boldikem
csendes tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Akkor ezen nem is agyalok többet
, köszi az infot! -
Lefty
addikt
Értve, köszi!
-
vlevi
nagyúr
"Magyarán csak akkor tudok a tv-ből adást felvenni usb-re, ha nem a beltériről jön a kép, hanem a tv a saját tunerjét használja?"
Asszem igen. Mert ez nem úgy vesz fel, mint a felvevős DVD, ami MPEG2-be konvertálva menti az anyagot. Itt a felvétel nem jelent mást, mint a digitális adás streamjét nyomja ki azonnal USB-n. Ebből adódik az is, hogy csak digitális adást lehet felvenni. SCART-on, HDMI-n jövő kép viszont nem ilyen, azt nem lehet. Mint ahogy analóg TV adást sem. -
-
-
boldikem
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy c5000 SQ04 paneles led-em van amit már frissítettem erre:T-MSX5DEUC_2007.4, ezen a tv-n elképzelhető hogy valamelyik frissítéssel majd elérhető lesz a "PVR" ha aktiválom a szervízmenübe vagy ezen a panelen hardveresen is hiányzik? Ezt az aktiválós módszert már próbáltam de újraindításnál nem volt pvr a media p.-be. Vagy egy módosított frissítést amibe benne van ez a plusz funkció? Valaki hallott már erről? -
dani1812
csendes tag
válasz
Davebowman
üzenetére
kb. 300 MB rémlik nekem is.
Na végre valaki, aki szemből nézi a TV-t
Ez kb. olyan dolog, hogy moziban se szeret az ember sor szélén ülni, akkor otthon miért tenné 
-
Lefty
addikt
válasz
eric.cartman
üzenetére
Értem, köszi! És ha netán ezt összehozom, akkor hogyan történik ez az usb felvételes mizéria?
Mi a menete?Mondjuk nem sok esélyt látok digitális adás találatára...
-
azozo
senior tag
válasz
eric.cartman
üzenetére

-
-
-
Lefty
addikt
válasz
Neophyte11
üzenetére
3db T-home beltéri van itthon, lehet ilyet, hogy az egyiket lecseréltetem? Ha igen, mennyibe kerül? Azért meg ha az adás HD akkor szerintem egyáltalán nem vészes, meg nyilván nem fél méterről kell nézni ezeket a tv-ket egyébként, mondjuk gondolom te is tartod a tisztes távot, csak úgy mondom

Ez, hogy a panel AA ez pontosan mit takar, ebben a panelos dologban még nem vagyok képben. -
Neophyte11
csendes tag
Hát nagyon szokni kell.
Egyébként ha megér neked annyit, akkor cseréltesd ki a beltérit HDMI-sre. Egy keveset javul. Akkor talán már 3 méterről is nézheted.
Az a baj, hogy ha HD az adás, ha nem, a minősége akkor is gyenge. Csak azt nem értem, akkor mindenki másnak tökéletes? Vagy csak nem panaszkodnak, mint én. A másik ami zavar, a panel. AA-s. És tényleg elég zavaró oldalról a kékség. -
Lefty
addikt
válasz
Neophyte11
üzenetére
Pont ugyanez a helyzet itt is, beltéri T-home-os cucc van, scart-al, tányérral a tetőn. Sajnos nem nagyváros lévén nincs kábel, stb. Ma lett egy 102 centis C650, és így voltam vele én is. De ha kellő távolságból nézed (esetemben megvan a 4 méter majdnem), illetve ha beállításokat optimalizáltad szerintem nem olyan gáz, bár kicsit szokni kell. Azért akadnak HD adások is, de az 1080p filmek azok amik kárpótolnak. Ez van, az SD nem nagyon fog impozáns élményt nyújtani, majd egy pár év múlva már hátha több lesz a hd adás.
-
azozo
senior tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Kikapcsolt állapotban is vesz !?

-
-
RRomeo
csendes tag
Sziasztok,
Ti hogy oldjátok meg a PC-ről a TV-re (C650) a kép, konkrétan a HD videó átvitelét? Az 1680x1050-es monitor a TV-vel HDMI-n keresztül van összekapcsolva, az megy be a HDMI1-DVI csatlakozóba. Az ATI 5770-es kártyával ha mind2 monitort használni szeretném akkor vagy duplikálok ami nem működik mert akkor a TV-n is leveszi a felbontást 1680-asra, vagy kiterjesztek ami esetében meg kiderült, hogy a TV-n a kép szélességben azt hiszem 1920-as már, de magasságban kisebb (taskbar eltűnik)... vagy kössem rá úgy hogy a TV legyen az egyedüli display aztán kész?
-
Neophyte11
csendes tag
Hali!
Ma kicserélték a T-Home-os beltérimet HDMI-sre. Hát ha őszinte akarok lenni, nem sokat javult a minősége. Jobb lett, az tény. De a sport adások még így is szinte élvezhetetlenek. Most már tényleg nem tudom mit lehet vele csinálni. Itt mindenki csak dícséri, hogy ilyen szép, meg olyan éles. Azt viszont szinte senkitől nem hallom, hogy a TV adás nem a legjobb minőségű. Csak én használok egyedül műholdas T-Home-ot LCD-vel? Szerintetek mit lehet még csinálni? Most már komolyan gondolkozom rajta, hogy visszaküldjem. Szerencsére még benne vagyok a 8 napban.
-
-
Dadan01
senior tag
A C650-es 2002es firmmel is tud pvrt (legalábbis ha jól láttam valami szeptemberi cucc). Viszont tapasztalat érdekelne:
mekkora a timeshift puffer
ha éppen vesz fel, analóg csatornát lehet-e nézni
felvétel alatt usb/dlna videózás működik-e?thx
-
Carlo009
tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Szia!
Honnan tudom, hogy az éppen nézett tv műsor hány Hz-en látható? pl. 50Hz vagy 60Hz vagy 100 Hz? Ha az info gombot megnyomom, nekem ezeket a Hz-eket nem írja ki?
Melyik menüben van ez? c650-esem van.
Üdv!
-
-
villamos
őstag
Mivel beltérivel nézed a tévét, így nem a saját tunerjén keresztül megy át a jel, hanem a képernyő a scarton videojelet kap. Így a tévé voltaképpen egy monitorrá, illetve egy egyszerű kijelzővé van degradálva.
Csak úgy tudsz felvenni, ha a digitális adást a saját tunerjével veszi. A szabadon fogható adókat tetőantennával tudod nézni, és tudod rögzíteni a TV -vel mondjuk egy pendrive -ra.
Ezen kívül, ha a szolgáltató nem annyira szigorú, akkor egy kártya modul segítségével, és a szolgáltató kártyájával lehet fogni a kábeles adásokat, de a legtöbb szolgáltató párosítja a kártyát, és a beltérit. Ráadásul többféle kártya modul van, mindegyik szolgáltató másikat használ.
A pendrive -ot a készülék leformázza használat előtt, egy speciális fájlrendszerrel, melyet csak egyes linux oprendszerek képesek kezelni. A készülék által készített felvételeknek egy speciális fájlformátuma van, a kiterjesztése srf. Ezen kívül valamiféle DRM -hez hasonló metódust is használ, emiatt csak a azzal egyetlen egy készülékkel tudod lejátszani a felvételt, amelyikkel készítetted.
Még mindig akarsz felvenni a tévével?
-
Lefty
addikt
válasz
eric.cartman
üzenetére
Honnan tudom, hogy gyárilag milyen szoftver van rajta? Illetve, hogyan lehet frissíteni a szoftvert, rádugjam a tv-t a netre? Meg kicsit tartok tőle, nem fog rosszat tenni a frissítés?
Megtaláltam: 2010/11/03_003003
-
Jassz
tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Köszönöm!

-
-
-
Jassz
tag
Sziasztok.
Akármilyen beállítással használom a Motion Plus-t(40C650), az info szerint a tv 60Hz-en megy. Mi lehet ennek az oka?
-
Lefty
addikt
Nos, végül scart-okkal megoldottam mindent. Egy kérdésem maradt a C650 tulajok számára, felvenni TV adást usb-re lehet?
-
Davebowman
senior tag
NA! Beálltam a 32C650 esel táborába. AA paneles és semmi bajom vele! Szép képe van. Oldalról kékes a háttér, de kit érdekel oldalról? Routerről kapcsiból felkúszott a netre, frissítette a telepitett app-okat. Az lehet, hogy ~300 Mb belső memóriája van? Most csinálom a DLNA szervert hozzá, majd lesz kérdésem tuti

-
-
Lefty
addikt
de az a jó, hogy nem tudok finomhangolni, csak a forrásnál lehet váltogatni, hogy melyiken legyen. most rca-kal szórakozom de sehogysem jó a kép.
-
zebra60
csendes tag
válasz
Reddevil84
üzenetére
Ez a 2. készüléked rendben van?
Én a múlt héten kaptam meg aTV-met 40C650, megelégedéssel használom, SQ paneles.
A Samsung weblapon lévő frissétést sem ajánlott feltenni? Én még semmilyen frissítéssel nem kínáltam meg a Tv-t.
-
Lefty
addikt
Na a csatlakozókkal babrálva már nézhető lett a kép. Viszont van egy gondom most, scart-al rádugtam a beltéri mellett a dvd lejátszót is a tv-re, viszont az nem jön be jól amikor a források között ugye kiválasztom a másik scart-ot. De hogyan lehet ráhangolni??
-
Reddevil84
tag
Nekem is Samu LE40C650 tv-m van! Nekem SQ2 panel van benne,sőt ugye nekem ez már a második 40C650 mert ugye az első 2 nap után feladta a harcot és kinyírta a firmware frisstítés! Ezt is SQ2 panellal kaptam!

Ha valakinek be van kapcsolva a tv-n a szoftverfrissítés és a tv automatán felajánlja,hogy a 3003 firmware-t felfrissítené 0888-ra az utasítsa el!Legalábbis nekem ez nyírta ki a tv-t!
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy itthon 2 samsung lcd tv optikai rálátásban van egymással, és ha az egyiket kapcsolom a saját távirányítójával, akkor előfordul, hogy a másik tv-t is átkapcsolja. C650-ben láttam olyan menüpontot, hogy "vezetéknélküli távirányító", elvileg itt lehet engedélyezni az egyes távokat, de hiába kapcsolom ki/be, semmi változás. Hogy lehetne összepárosítani a tv-t a saját távjával, hogy csak arról működjön?

Előre is köszi a segítséget!
Üdv
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne a legjobb képet kihozni LE40C650 esetén? T-home beltéri egység van scart-al, ez van. És a kép jelenleg olyan, hogy a csatorna nevét is nehéz elolvasni néha olyan maszat az egész.
-
holinorby
tag
Üdv!
Az tudja valaki esetleg, hogy egy t3p-s tv-n akarom elindítani a samygo féle telnetolny-t, látja is az usb-ről, viszont indítás után azt írja ki, hogy "nem ál rendelkezésre"!
Nem titkolt célom visszaállítani az fw-t 2008-asról 2004-esreTudna ebben valaki segíteni?
-
Davebowman
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a c650-hez csak az az usb-s samsung wifi adapter jó, vagy jó hozzá másmilyen is? Ugyanis ez ~10.000Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A history HD,Natgeo HD...ezeknek gyönyörűnek kellene lennie!

, már meg van egy pár éve a tv kb. 1 hónapos, nincs vele semmi bajom digi kábelen kristálytiszta kép csak ez a pvr hiányzik belőle.
Mi a menete?