Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nightshadow
veterán
Újabb C650 review: [link]
-
erzol
őstag
Üdv!
A tv 16:9,
az IPTV STB képbeállításnál 720p vagy 1080i,
majd a távirányítón(STB) 9-es alatti gombot addig kell nyomogatni, míg
nyújtott módban nem lesz.
A tv-t én természetes képmódban használom, motion plus egyedi beállítással nézem.
Nekem így a legélvezhetőbb a kép.
Persze csatornától és műsortól is nagyon függ az élvezhetőség.
Enjoy! -
-
amargo
addikt
válasz
politomi
üzenetére
Szia!
A TV-ben hova dugtad be a két csati közül? Továbbá én annyit csináltam, hogy menüben megkerestem a hálózat elérést, de csak a vezetékest tudtam kiválasztani, ebből gondolom, hogy nem találja. De nem hiszem, hogy a C550 és C650 között ekkora különbség lenne.. hogy itt nem megy.
-
ALI_G
veterán
Üdv,
ma jött meg a C650-em és a kérdés az, hogy amikor IPTV-t nézek akkor miért ír ki 50 Hz-et a forrásnál?
Beállításokkal kapcsolatban van valami leírás, hogy mit érdemes és mire állítani? -
DeniBoy
aktív tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Csak a C szériához jó, vannak B széria tulajadonosok is.

-
georgeh
tag
Sziasztok!
32-es C50-em van, gyönyörű képpel. A PC-ről szép a kép D-SUB-bal, de ha HDMI-ről gépezek, mosottak a betűk és a weboldalak is nrm méretarányosak. Ha végigjátszom a Clear type procedúrát, tűrhető, de akkor sem az igazi (D-SUB-ról defaultban minden tiszta, de nem olyan élénk, mint HDMI-ről). Elbaltázok vmi beállítást?
Köszi! -
bmadarasz
csendes tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy ehhez a típushoz: LE40C550-j1WXX van olyan firnware, amivel az avi-k felirata nagyobb lesz, esetleg csinál neki valami fekete hátteret?
Köszi
-
-
amargo
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Nálam hálóban volt, csak a mobilnetről váltottam és a router meg egészen máshol van most már.. nálam az N-es háló a HD tartalmakat is szépen vitte..
Azért összeszedem az infókat, amit eddig tudok:
WIS09ABGNX infó, chipset doc, egy másik lehetséges alternatíva.
Belkin f5d8053 rt2870 -
-
Agyas
aktív tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
1. a számítógép igen a tv nem (számít ez?)
2.nem
3.olyat nem használok még monitorhoz sem
-
-
-
DeniBoy
aktív tag
Ha kell valakinek Samsung wifi stick eladó
wis09abgn ÚJ 10k -
Agyas
aktív tag
Sziasztok!
C650-es TV-m van, ha bekapcsolom a számítógépet rosszabb a tv adás képe. Ha átváltok a monitorról vagy ha kiterjesztett módban van akkor még rosszabb, van olyan adó ami nézhetetlen lesz. Ez mitől lehet? Analóg kábel tv-m van (más nincs a környéken) és HDMI összeköttetés.
-
highness
tag
válasz
Carlo009
üzenetére
Amikor vettem a tv-t akkor már volt rá SamyGo, csak azt nem tudom mennyivel lenne jobb. Ha pedig esetleg valami gubanc van, akkor hogy rakhatom vissza az eredeti firmware-t? Hogy tudom megnézni milyen firm van a készüléken? A hivatalos Samsung garit elveszthetem a SamyGo használatával?
Kicsit sokat kérdezek, de nem akarom elrontani a dolgokat. Tényleg nagy segítség ha válaszokat kapok, köszönöm! -
highness
tag
Sziasztok!
Lassan egy éve boldog tulajdonosa vagyok egy Samsung LE40B650 tipusú TV-nek. Firmware-t még nem frissítettem azóta. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes lenne a legújabb hivatalos telepítése, vagy esetleg valami alternatív megoldást ajánlanátok?
Ja, és milyen új dolgok, alkalmazások érhetők el vele az egy évvel ezelőtti firmhez képest.
A válaszokat előre köszönöm! -
romulan
tag
válasz
Freestyle79
üzenetére
"T-TDT5DEUC-1020.0 ez a SETD10 típusú procis MAIN laphoz van,
T-MSX5DEUC-2004.1 ez pedig a SEMS18 típusú procishoz."Azt tudjátok van-e különbség a két processzor között minőségben és melyik az újabb fejlesztés?
-
politomi
tag
Sziasztok.
Én is szert tettem nemrég a fórumban megemlített BELKIN F5D8053 típusú usb-s wifi egységre és 40C650-el tökéletesen működik. Kemény 2200Ft-ért vásároltam ami a gyári 13k-s árhoz képest több mint vonzó ajánlat. -
nightshadow
veterán
válasz
laciúrfi
üzenetére
Ha 150k a keret és mindenképp Samsung, akkor szerintem érdemes megnézni a Samsung LE-40C550-et. Ez pont kijön a pénzből, igaz csak 50Hz-es (viszont Full HD), de szerintem inkább egy 40”-es 50Hz-es, mint egy 32”-es 100Hz-es, mert elsősorban a méret a lényeg, utána jön minden más szerintem.
-
i.attila
tag
-
laciúrfi
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, de nem nagyon tudok döntésre jutni, ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Mindenképpen Samsung márkát szeretnék, elsősorban az USB-s videólejátszás (.mkv) miatt, azonkívül játékkonzolhoz is használnám, továbbá sportközvetítésekhez (foci, f1, stb.), és mindhárom szempont egyformán lényeges.
Igazából alapvetően két típus van, ami szóbajöhet:
- egy PS42C450 [link] (esetleg 430 [link] - az árban van pár e Ft differencia, azonkívül nem tudom van-e valami lényeges különbség) PLAZMA
- vagy egy LE32C650 [link] LCD
A dilemmáim:
- HD Ready vagy Full HD ? A az előbbi plazma csak HD Ready, viszont 107 centis, az utóbbi LCD viszont Full HD, de csak 80 centis. A full HD nyilván jobb mint a HD ready, de azt hallottam, hogy egy 80 centist 2 m-nél messzebbről nézve nem lehet megkülönböztetni a két felbontás közötti különbséget - márpedig min. 2 mről lenne nézve, de inkább több. Akkor így jobban megérné inkább a nagyobb képernyős HD Ready plazma ?
- 50 Hz VS 100 Hz: LCD esetében olvastam, hogy fontos a 100Hz, hogy a gyorsan mozgó dolgok nem legyenek elmosódottak. Ez a 100Hz PLAZMA esetében is ugyanannyira fontos ? Úgy hallottam, hogy a plazma eleve szebben jeleníti meg a gyors mozgást. Tud(hat) annyit egy 50Hz-es plazma mint egy 100Hz-es LCD ?
- Input lag: ez ugye plazmánál nincs. A C650 LCD-nél állítólag 45 ms, ami több teszt szerint is már soknak számít, viszont több olyan hozzászólást olvastam, hogy az szinte alig észrevehető. Ha lenne itt olyan C650 tulaj aki játszik is, leírhatná a tapasztalatait!
- Beégés: a PS42C450-nél állítólag van "beégés elleni védelem". Ez tényleg valami hatékony megoldás lehet, vagy csak marketingduma a gyártótól ? Játéknál gyakran előfordul hogy egy kijelző folyamatosan kint van, ill. sportközvetítésnél szinte mindig kint van valami. Egyáltalán, mit jelent ez konktétan, hogy néz ez ki ? Csak valami halvány szellemkép marad ott, van mint pl. egy pörköltszaft folt, ott lesz egy paca, amitől azon a ponton a képet sem lehet látni ? Ha beég a képernyő, az javíttatható, és ha igen, drága az ilyen javítás ? Mennyi idő múlva jelentkezhet ez, több ezer óra kell neki, vagy már az elején is előfordulhat ? Védekezni lehet ellene, pl. ha félóránként 1 percre elkapcsolom, stb. ?
Légyszi segítsetek dönteni, mert nem nagyon értek a témához, ezidáig CRT tévém volt csak, és a szűkös (max. 150e) keretből a lehető legjobb tévét szeretném megvenni!
-
kolakola
tag
Sziasztok,
hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy az LE40C650 lesz az én választottam is, szintén a kalocsai cégtől. Azt szeretném kérdezni, hogy mire ügyeljek az átvételkor?
Van-e olyan program, technika, titkos jelzés, bármi, amire figyeljek, és feltétlenül próbáljam ki? Nem minden nap veszek ilyen értékű holmit, így nagyon nem szeretnék zátonyra futni.
Tanácsaitokat előre is köszi. -
-
karsar
csendes tag
32-est vettem, mert árban nem nagyon mehettem messzebbre. Ezt is a Kalocsai cégen keresztül, mert itt Pécsen ugyanez a gép akciósan 159e

A lakásunk se olyan nagy, hogy egy hatalmas kijelzőt kerülgessek
Mindigtv-t nézünk vele (valami eszméletlen jók a HD-s adások) és persze ingyenes.
És hát filmnézésre persze (a gyerekek nagyon élvezik a meséket rajta).
A háttértároló egyenlőre egy pendrive, de most felhajtok egy belkin wifi adaptert.
A számítógéppel kábellel összekötni macerás, mert elég nagy távolság van a gép meg a tv között. Pécsett tudtok tuti tippet hol lehet beszerezni ezt az olcsó belkin cuccot?
A wifi routert milyen titkosításra kell állítani? WEP WPA WPA2 ????Üdv:
karsar -
Carlo009
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Olvastam a blogodat. Akkor 9 napja megnősültél?

-
Carlo009
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Pendrive-ra a gyökérbe tömörítsd ki. Tehát teljes üres legyen a pendrive. Elindítod a pc-n a frissítő fájl exe-t,de előtte a célnak a pendrive-ot add meg. Akkor rajta lesz a pendrive-on.
Utána csak rádugod a tv-re,ott felismeri és ok. frissítés a végén a tv újraindul.
Így menni kell neki. Ha netalán mégse,akkor tömörítsd ki a pc-re és azon belül az img fájt másold rá a csupasz pendrive-ra. Rádugod és frissíted. -
LackoMester
addikt
Frissiteni szeretném a C630-at és valami végett nem ismeri fel az USB-re tett frissitést.
Valami ötlet? -
nicu71
addikt
-
karsar
csendes tag
Sziasztok!
Köszönhetően a fórumnak én is beálltam a c650-est birtoklók sorába!
Nagyon tetszik a TV!
Már elérhető az index.hu a Samsung apps-ban!
A legújabb firmware-t feltette már valaki?Üdv:
karsar -
mandiner
csendes tag
válasz
H4CKmyM1ND
üzenetére
C550-el működik.
Célszerű a vételt a szabadon fogható adókkal megpróbálni. Bővebb ismereteket [link] találhatsz.
hali -
bnorci71
addikt
Szasztok!
-C630-hoz melyik fimware kell?
-Mi a különbség a 2 között?T-VAL6DEUC-1013.0 Frissítő fájl (USB-n) 16 Sep, 2010 34.31Mb
T-MSX6DEUC-1002.1 Frissítő fájl (USB-n) 16 Sep, 2010 51.21Mb -
H4CKmyM1ND
tag
Sziasztok,
Mindig Tv kérdés
én eddig kábelen néztem a tv-t, ezért Mindig tv-s tapasztalatom nincs, kivéve hogy észak-Balatonon b650 semmit nem hozott be erősítővel sem. (Valószínű le volt nagyon árnyékolva a hely.)
Mire kell figyelni új tv-nél?
LE40c530 tv alkalmas mindig tv adásra? mármint ha CI slot van benne, akkor biztosan menni fog a mindig TV? Előfizetéssel kapom a pcmcia foglalatot meg vami dekóder kártyát?Ha valakinek van tapasztalata ossza meg plz

(rákerestem erre, de a "mindig" szó kicsit gyakori a postokban, láttam valaki írta neki C650 nél szaggat, szóval gondolom hogy megy más Samu TV-n is, de biztos ami biztos megkérdezem )
Köszi
-
denes123s
tag
Üdv!
Az előző(4134) kommentem óta újra próbálkoztam, és már egyértelművé vált a probléma. Tehát külső vinyóról le akarok játszani egy filmet, ami el is indul, csak angolul. Ezután mkvmerge programmal kiszedem a dts hangsávot, marad magyar aac. Újra elindítom a filmet, erre "ismeretlen videóformátum" üzenetet kapok a tv-től. (A laptop továbbra is lejátsza és ugyanúgy .mkv-nak látja a filmet, mint mikor még a dts hang is benne volt) Az a legfurcsább, hogy korábban ez a módszer működött. Mit csinálok rosszul? (A tv-n elvileg a legfrissebb szoftver van)A válaszokat előre köszönöm!
-
nimba1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tv-t 4 méterről nézném Le40C650 vagy PS50C450 plazma ?
A plazma csak 1365*768. Bár mindkettő tükröződik, melyik az amelyik jobban? Elég világos van nálam, mondjuk a crt-hez is be kell húznom a függönyt.
Az árba ennyi fér bele. -
Carlo009
tag
Sony KDL X700-asok mintha többet tudnának,mint a c650!
Nem? 
Valami IPTV-t is fogják,meg AXN csatornát Netről.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan tag akinek a C750-es szériából van tv-je?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi,főleg 3D része érdekelne!!
40"-ban ezt vagy 46"-os C650-et érné meg beszerezni ezért érdeklődöm??!!! -
denes123s
tag
Üdv!
Már régóta nézek filmeket külső hdd-ről a 40b650-es tv-men, most viszont valamit nem értek. Ha egy mkv filmnél nem volt hang , az mkvmerge programmal kiszedem dts hangsávot és utána már ment is film magyarul. Most is ez a helyzet, film elindul a tv-n hang nélkül, kiszedem a dts-t, majd újra megpróbálom. Erre a tv közli, h nem támogatott videóformátum, holott előtte még lejátszotta, csak ugyebár hang nélkül. Tapasztalt már ilyet valaki? Mi lehet a megoldás? És ha jól emlékszem ez nem először fordul elő, de legutóbb nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Lehet, h a frissítés zavart be? (A már korábban hasonló módon kezelt filmeket továbbra is lejátsza a tv)
A válaszokat előre köszönöm! -
fury71
aktív tag
válasz
Carlo009
üzenetére
Ezt utálom én is a Samsungban. A B7000-hez is júliusban kiadtak egy új firmwaret, két nap múlva visszavonták és betették régi februárit.

Az az igazság, hogy én már az életbe nem várok új firmwaret a tv-hez, pedig megígérték a DTS támogatást ehhez is.
Azért ha megvesz az ember egy drága készüléket, elvárná a normális támogatást hozzá, de úgy látszik egy év után már le...ják az embert.
-
Carlo009
tag
Persze!
Rájöttem a Samsung politikájára! Lesz ilyen a jövőben,de az már 2011-es D-s szériában lesz. 
Azért,hogy mindenki azt vegye! A tavalyi b650-esekhez is,nemigaz,hogy nem tudnak (tudnának) kiadni firmware frissítést,ami tudná a DTS hangot.
Mindig az új modellt tervezik,üzletpolitikailag. Ami 1-2 vagy 3 éves,azt már leszarják.
-
bulek
tag
válasz
Carlo009
üzenetére
Sajna igen. Ismerem akik elkövették a 2 magyar "fejlesztést" (samsungsport, index).
design is ugyanaz.
Persze nem ők tehetnek róla, a samu adja le a rendelést.
Mindkettő rss-ből dolgozik, amiben csak a szöveg van, a képek egyrésze bentmarad, a videók kiszedve.
Állítólag még lesz egy hírportál (tán origó) meg még egy videós oldal (inda??), de ezek még távlati tervek. -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!Én is vettem egy Belkin adaptert a 2100ft-os tipusból a c650-hez.Hibátlanul müködik a net!
Utolag is köszönet a tippért 206 cc-nek!!! 
-
LackoMester
addikt
A 3 hetet nálam működő LE32 C550-met eleadtam ( jutányos áron ) a fateromnak, mivel igen-igen jó árban hozzájutottam egy új C630-as modellhez, azért ez jobb, de még mindig aztmondom, h. plasma ( nem Sams ) még mindig jobban bejön nálam.
Hát ez van. 
-
Tacsilaci
tag
Bocsi a láma kérdésért,de mi az Index widget?Valami hírfórum?És ezt magától lehet rátölteni a c650-re?
-
bulek
tag
És ott az Index widget, C650-n!

-
gurus
aktív tag
válasz
Tacsilaci
üzenetére
Nekem, müködik belkin F5D8053 adapterrel! b650-es tévém.Alapból nem ismeri fel ezért a samyGO-val kell ügyeskedni én nem telnetten keresztül hanem igy csináltam
SamyGO All Extensions v0.02 és ide csomagolni a SamyGO WiFi Extension Addon v0.02.progit és fel a pendivra onnan tévé memóriába és inditani.kb 1 perc csak. belkin F5D8053 adapternek a v3000 verziója a tuti,ez van nekem a többi nem biztos,hogy jó!!!!F5D8053 Version 3xxx Driver
http://en-us-support.belkin.com/app/answers/detail/a_id/464/p/212
ÉN is 2100 ft-ért vettem!C650 széria ilyen téren buta nem tudod okositani. -
i.attila
tag
Ha belső hálóról akarsz linuxról nyomni filmet, akkor valami media szerver kell neked.
Asszony netbookján ubuntu van, arra feltettem a mediatomb-ot, beállítottam a megosztandó könyvtárakat webes felületen, és máris mentek a filmek a netbookról wifi-n.
Most a rooterre akarom ugyan ezt megcsinálni, de még nem volt időm, és nem tudok még mindent, de ami késik nem múlik. -
törölt tag
válasz
Rederik
üzenetére
Akkor rendelj PC dream-től mert itt felszerelik, kipróbálják és csak a jól müködű készüléket kell kefizetned.
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Ezzel a LE37C650 zúgás dologgal kapcsolatban kérdeznék én is.
Tudom, hogy a legegyszerűbb megoldás a "vegyél LE40C650-et", de nálam valószínüleg ez nem játszik, s elsősorban méretproblémák miatt.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy mit is csinálnak ilyen zúgós TV-vel? Cserélik, javítják? Történt már ilyen valakinek, hogy azonos típusra cseréltek, s az már okés lett, vagy esetleg nem első pár napban jött elő a zúgás, s utána javították?
Köszönöm,
Rederik -
quby
őstag
Ez a Motion plusz szolgáltatás nagyon látványos szolgáltatás, de nekem valami nem kerek vele. Ha be van kapcsolva nagyon szép folyamatos a kép 5-6 másodpercig aztán 2-3 másodpercre szétesik a folyamat van hogy framek is kimaradnak. Olyan mintha a lejátszó forrás gyenge lenne (nem az) és nem győzné dekódolni....."tiszta" üzemmódban nem anyira feltünö, de az nem is olyan szép, viszont bármilyen más üzemmódban kifejezetten idegesitő. Ha sikerül valamivel értékelhető videót csinálni róla felteszem. Valaki más is tapasztal ilyet? Van esetleg erre valami gyógyir? Még csak 1080-al próbálkoztam most szedek 720-at. Esetleg van valamilyen ismert hibája a 2010/07/12_001016 verzióju szoftnak??
-
fer
őstag
A menü nyelv továbbra is Magyar lesz! Az Angol csak arra vonatkozik, ha elindítod a windows-on, hogy kicsomagold, akkor ott lesz csak Angol! Tehát csak a kitömörítő az Angol nyelvű!
-
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-2002.0
. OSD wrapping of specific languages issue on wireless pop-up window
. To remove the message of ''USB Overload''
. [MHEG] memory leak at iFrame channel (only UK)
. Latvian / Lithuanian OSD error when insert wireless dongle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és én észre sem vettem csak ahogy itt olvasgatok....pedig én hiányoltam leghangosabban....nade mingyá megnézzük...addig is,én mondtam Carlo hogy bizti nem lesz nagy durranás

Vmit még nem jól állítottam be? Win 7-em van.
Rájöttem a Samsung politikájára! Lesz ilyen a jövőben,de az már 2011-es D-s szériában lesz.