Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Egy érdekes dolog: lejátszik ntfs, ill. fat fájl rendszerű külső adattárolóról médiákat, de ha le akarom menteni a csatorna listát, akkor csak fat fájlrendszerű adattárolóra tudja megcsinálni, ntfs-t nem lát! Legalább is nálam így volt!
-
pepe1970
tag
Van valakinek ilyenje?[link] Ha valaki mért ennél a cuccnál fogyasztást megoszthatná velem. Köszi.
-
tamas777
csendes tag
A zúgást legegyszerűbben úgy lehet megnézni hogy bekapcsolod a tévét, és mögé dugod a füled. A háttérvilágítást felnyomod 20-ra. Ekkor tök néma a tévé. Ezután 19-re állítod. Ha nem hallasz ettől egy búgást, ami addig nem volt, akkor jó. Most hogy erre figyeltem, 2 méterről 4-es hangerőre kellett állítanom, hogy elnyomja a búgást. (Egyébként mintha hangosabb lett volna most, mert múlt héten pl. nem észleltem még egyáltalán - vagy legalábbis nem tűnt fel).
Nekem egy "Meliconi at 40" típusú szobaantennám van, ezzel (nekem legalábbis) hibátlanul bejött minden földfelszíni digitális csatorna és nem is megy el a kép. De nem vagyok otthon antennákban, ezt láttam meg először azért ilyen van.

-
fer
őstag
Én a hang témát részemről lezártnak tekintem, kár volt ennyire belemenni, én csak azért fordultam a fórumozókhoz, hogy megtudjam ad-e ki 5.1-es optikai jelet, ha filmet nézek usb-ről!
Egy enyhe kis búgás én is felfedeztem, ha a tv hátuljához közel hajolok, de szerintem nem zavaró, lehet ennyire mindegyik búg egy kicsit, ebben viszont nincsen összehasonlítási alapom! Megjegyzem az asus monitorom sokkal jobban búg, és ahhoz még közelebb is vagyok és nem zavaró! Ezt is csak most vettem észre, hogy a fórumon olvastam! Ha nem lesz erősebb a búgás, akkor nekem megfelelő lesz! -
törölt tag
Ha azt vesszzük,a Sony nem prémium gyártó házimozi szférában,hiába Sony hangfalakkal volt és egy alulméretezett subbal csak arra jók az STR-DExxx modelljei hogy kitöltse velük a katalógusban az űrt .(Nemcsak a Sonynak vannak ilyen gyártmánya,hanem pl Panasonic vagy Samsungnak is!) Subot egyébként is a szobához kell méretezni150 euróért szgép köré mértet kapsz,pl.20 centi átmérőjű membrán és 100-150 Watt kell egy 15 nm. szobába ami 50 ezertől indul..Inkább keress használt Onkyo, Yamaha, Denon, Pioneer 8xx vagy az feletti tipust,ezekben már nem fogsz csalódni És később lecseréled a hangfalakat.
-
fer
őstag
Semmi baj, de te honnan tudod, hogy mire van pénzem?? Ha lenne nem 94-est vettem volna hanem 120-ast! Mellesleg én csak karácsonyra vettem volna, egy ennél jóval nagyobb tv-t, de mivel tegnap elromlott a régi tévém, így szükséges volt venni egyet! És mint már fentebb írtam, nem akarok én már további pénzt ölni a hangzásba, mert én tökéletesen elégedett vagyok azzal ami van, csupán az a bajom, hogy a tévéből csak optikai kábelen jön ki a dd hang, és ezt nem tudom élvezni a meglévő cuccommal!
"biztos jobb lesz mint a géniusz-csodák...."
Ezt kétlem, fentebb már leírtam a tapasztalatomat! -
nicu71
addikt
válasz
tamas777
üzenetére
Úgy gondolom,sőt olvastam is hogy a késöbbi modellekben jobban ráfekszenek majd erre az internetes témára-állitolag ez jobban eladható lesz mint a 3d-s tévék.Gondolom több ficsör lesz akkor,de a teljes böngészőben erősen kételkedek azért!
persze hogy vannak hiányosságok a media playerben,ezzel együtt kell élni,végülis ez nem egy tökéletes media centar,arra vannak külön eszközök.
nekem ami egy nagy minusz,hogy ha usb ről játszok le valami zenét akkor ki lehetne kapcsolni a képernyőt,mert minek menjen ha elalvásra egy kis zenét szeretnék a pen-ről,de ebben a módban nem lehet bemenni a menübe,mert abbamarad a lejátszás!
A pip mód van benne,de csak hdmi eszköz esetén aktiv-ilyenkor bele lehet nézni a pippel a kábeles-antennás tv adásba.
remélem gyorsan kicserélik,és akkor lesz egy még nagyobb tévéd...szuper! -
fer
őstag
Hogyan tudnék földfelszíni digitális adást fogni? Milyen antenna kell hozzá?
-
nicu71
addikt
bocsánat hogy közbeszólok,de nem hagyhatom annyiban a vitát

ha azt akarod hogy jól szóljon,és szépen kiadja az 5.1 -s hangot úgy ahogy szeretnéd,mindenképpen az erősítőt venném meg,nem pedig az átalakítót a kis dobozkákhoz.ha volt pénzed a tv-re,akkor lesz majd a hangzás fejlesztésére is,főleg ha nemcsak tv-zni akarsz hanem zenét is hallgatni.
persze egy erősítőnél is ,meg a hangfalaknál is a határ a csillagos ég,de ki lehet fogni nagyon jó használt dolgokat is,és biztos jobb lesz mint a géniusz-csodák....
-
fer
őstag
válasz
tamas777
üzenetére
Ezek a furcsaságok nekem is feltűntek! De összességében maximálisan elégedett vagyok a tv-vel! Nekem még a kikapcsolás időzítőjében a 30 perces ugrások nem tetszenek, lehetett volna 15perces, vagy mint a thomson-nál 5 perces! Nekem még a kép megállítás (thomsonnál OK gomb) hiányzik nagyon! Ami viszont jobb, fejhallgató bedugásnál elhallgat a tv hangszóró, a thomsonnál le kellett némítani, és egész film alatt kint volt a bal alsó sarokban az áthúzott hangszóró ikon, ami nem volt éppen kicsi, és a színe is nagyon élénk volt, egyszóval zavaró volt! A zúgást én nem vettem észre, akinél előfordult, annál legelső bekapcsolástól kezdődően búgott, vagy csak későbbiekben jött elő? Nem szeretném, ha az enyém is elkezdene búgni! Bár én már egy tesztelt darabot kaptam, egy napig üzemelt a boltban, mivel csak ez az egy db. volt nekik belőle!
-
BBéci
legenda
Amennyiben nem találtad lényegesen jobbnak a vérgagyi géniusznál, akkor valami nagyon el volt cseszve. A Sony hangdobozokról sok mindent szoktak írni, de azt, hogy jó hangjuk lenne, azt elvétve. Egy 150 eurós mélyláda az a belépő kategória legalja.
Vegyél amit akarsz, ne hallgass egy tizenéve hivatásszerűen házimozival foglalkozó emberre.
(#3886) tamas777
"A specifikációban azt írja hogy van egy PIP tuner benne."
Ez csak nyomdahiba lehet. -
tamas777
csendes tag
Hali.
Az Ecseri út környékén lakom. Ez a néhány adó digitálisan tökéletes minőségben bejött az occsó antennával (kb. 5e).
Nem hagyott nyugodni ez a zúgás, mert most hogy tudtam róla állandóan azt figyeltem. Tiszta para. :-))) Felhívtam az üzletet, és készségesek voltak (ami ugye 3 napos cseregari időtartamának lejárata után nem mindenhol várható el...), szóval meg is beszéltem hogy kicserélem egy 40"-osra inkább. Sajnos az nincs most raktáron, szóval pár napig (hétig?) visszakerül a jó öreg crt. :-)
Nekem tök jól megy az internet TV, igaz kicsit feature hiányosnak érzem a dolgot. :-) De menő, hogy lehet youtube videókat nézni meg facebookon böngészni. Mondjuk egy email beolvasó widget még úgy nem ártott volna...........
A specifikációban azt írja hogy van egy PIP tuner benne. Ez mire jó? Mert PIP funkciót úgy láttam nem tud a tv. :-P
Amúgy meg pár alapvető kezelési hiányosság már kb 1 óra után kijött, nemtudom ezeket a dolgokat direkt szívatásnak csinálták így?
- az időzített kikapcsolót csak a menüből lehet állítani (nehéz lett volna rá egy gomb?), ami főként akkor idegesítő, ha benne vagy egy filmben, ugyanis ha belépek a menübe, kikapcsolja a filmet és átmegy tv üzemmódba
- ezután ha újra a filmet akarom nézni, zongorázhatom végig az összes könyvtárat hogy megkeressem, és indíthatom el újra a filmet (még jó hogy tudja onnan folytatni ahol abbahagytam), csak nem értem miért nem lehet megjegyezni az utolsó könyvtárat? Vagy miért kell kilépni egyáltalán?
- ha képeket böngészek, a kicsinyítés/nagyítás opciót miért nem lehetett implementálni a kezelőfelületre? Vagy úgy egyáltalán a tv-be? :-P
- "internetezzen miközben tv-t néz" a szlogen, de ha bármilyen alkalmazást elindítok az internettv menüben, akkor eltűnik az adás és az alkalmazás fut teljes kijelzőn... igazából azt reméltem olyan menő lesz, hogy nézem a kedvenc filmem, és közben a sarokban kiírja, hogy jött emailem, v facebook üzim, bármi, aztán rákattintok, és a filmnézés közben elolvasom az 1/4 kijelzőn pl.
- media módban viszont egyáltalán be sem jön az internettv, csak tv módbanNa kb. ezek azok, amik 1 óra után kitűntek... :-))) De ha ezek közül valamelyiket csak nekem nem sikerült beállítanom, szóljatok rám.
-
fer
őstag
Hát ebben tévedsz, már volt szerencsém egy ilyenhez, hát nem szólt az semennyivel jobban, nem hogy nagyságrendekkel! Hozzá természetesen összes eredeti sony hangfal volt, csak a subláda volt 150 euró! Mivel már van összehasonlítási alapom, egy dekóderért, nem veszek erősítőt (pláne ha utána még csalódnék is benne), ha csak egy dekóderre van szükségem, akkor azt veszek! Ha csak egy sört akarsz inni, nem veszed meg az egész kocsmát!
-
fer
őstag
válasz
csemberlen
üzenetére
-
-
fer
őstag
Már miért dobnám ki az ablakon?? Azért veszem, hogy használjam, ha működni fog akkor nekem megérte, ha nem AKKOR dobtam ki a pénzt az ablakon! Mint már írtam, erősítő hangfalakkal, nagyságrendekkel drágább, amire most nincs pénzem, mivel van egy geniusom, már csak egy ilyen dekóder kell mellé, és minden OK! Későbbi fejlesztésre nekem már nem lesz szükségem!
-
quby
őstag
Valaki nem tud 32-37-40-ban coll tényleges fogyasztást? (ugy látom az azonos méretek nagyjából ugyanazt fogyasztják) Esetleg 5 vs. 6-os sorozat között különbség?
-
fer
őstag
válasz
csemberlen
üzenetére
Drága az igaz, de még így is olcsóbban megúszom, mint hogy vegyek egy erősítőt 50-100k-ért, meg még a hangfalakról nem is beszélve! De azért még keresek olcsóbb átalakítót, hát ha találok pár ezressel olcsóbbat!
-
fer
őstag
válasz
csemberlen
üzenetére
Köszi! Akkor van rá esély, hogy az enyémen is kijön? És te hogyan kötötted össze a genius-al? Vagy hogyan győződtél meg, hogy 5.1-ben jön ki?
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Jó lett ?

-
fer
őstag
Sziasztok! Van egy Samu LE37C550-es tv-m, meg tudná mondani valaki, hogy optikai kimeneten keresztül, ki jön-e az 5.1-es hang, ha a média lejátszón nézem a filmet? Mivel csak egy genius hangfal szettem van, akarok egy ilyesmit venni, mivel nem olcsó, ezért elötte tőletek szeretném megtudni, lenne-e értelme!
Köszi! -
nicu71
addikt
válasz
tamas777
üzenetére
Hát igen az a bizonyos zúgás...látod ha nem olvasol fórumot rá se jössz,pedig a zúgó 37 es az egy örökzöld téma itt ízekre van szedve,érdemes olvasni!Van akinek annyira erősen teszi hogy azt se hallaná ha a konyhába ágyút sütögetnének
A másik téma a pc csatlakozás nehézségei ,valamint az internet tv használata is keresztre feszít egyeseket,a hálózati lejátszás,meg az akadó mkv-k kínjait meg már nem is emlitem,a szoftverfrissitést meg egyenesen mellőzöm 
Viszont nem értem hogy a linksys miért nem működik együtt!Nekem WRT 54 GL van,és az első pillanattól kezdve megszerették egymást,kifogástalan,hálistennek.
Hol laksz hogy szobaantennával bejön a mindig tv?
A 100 HZ-nél én nem láttam semmiféle ablakot/ezt más irta/és nekem megfelel a gyári"NORMÁL" beállitás.HD adásoknál semmiféle torzitást nem vettem még észre,bár SD-nél már nem olyan praktikus ezt használni talán. -
csucsu13
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen!

Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy pc-re csatlakozva a kép egyszer csak szétesik...
Függőleges vonalakká és alapban zöld szinre.....Ez változó időközönként.. fél óra-2 óráig.
egy darabig így van, majd mintha kikapcsolna vissza és egy darabig megint jó. Ha átkapcsolom tv-re majd vissza ismét jó. nagyon idegesít....
Ez csak pc-nél jelentkezik...
Mi lehet ez???
Tv- csere????Köszi!
Üdv.
-
csucsu13
csendes tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hali!
Ezt nézd meg!
Ati Catalyst/ Dtv( Hdmi)/Méretezési beállítások.
Told fel "0"-ra..
Nekem is volt ez kezdetben...Mást nemtok ez ügyben...
Sok sikert!
-
tamas777
csendes tag
Üdv.
Van pár hete egy 37"-os Samsung C650-es Tv-m. Gondoltam én is megosztom a tapasztalataim.
Igazából ha nem olvasom el ezt a fórumot (és utána mást is), akkor lehet nyugodtan alszom és soha nem jövök rá hogy zúg a hátsó panelje. :-) Így most rendkívül örülük az új infonak. :-) Egyébként tényleg zúg, ha leveszek a háttérvilágításból 1 pontot, de ez inkább csak mögé hajolva hallatszik, szemből 2-3 méterről csak síri csendben és fülelve, tévézés közben pedig egyáltalán nem. Ettől függetlenül felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatot és rákérdeztem mi ebben az álláspontjuk, azt mondták ismerik a problémát ennél a típusnál, nem befolyásolja a tévé működését, és sajnos nem is javítható. Ha tudom előre, akkor azért nem ezt a típust vettem volna, de nem is igazán a zúgás zavar (azt nem igazán hallani), hanem a tudat hogy hangtalannak kéne lennie. :-) Na de erről ennyit.
Az InternetTV menüben azért nekem eltartott pár órát, mire rájöttem, hogy az A betűvel előbb be kell lépni, és csak azután csatlakozik a facebook, twitter, stb. szerverekre. Ahogy most a fórumokon olvastam, azért nem voltam ezzel egyedül. :-))
Amivel viszont megszívtam, hogy volt egy linksys routerem, ami egyáltalán nem látta a samsung tv-t. A router amúgy tökéletesen működött a számítógéppel meg mindennel, de amikor összecsatlakoztattam a tv-vel... semmi. Még a "helyzetjelző" led sem világított... Ugyanazzal a kábellel egy másik routerhez csatlakoztatva (ezúttal d-link) azonnal látott mindent, és az internet is működött. Azóta se tudom mi baja a samsung tvmnek és a linksys routeremnek egymással, mert külön külön tökéletesen működtek.
Néhány ezer forintos digitális jelet vevő szobaantennával használom a tv-t, amin hibátlanul bejön az a néhány földfelszíni adó amik vannak (tv2, rtlklub, m1, m2, duna1-2, eurosport).
Illetve egy Samsung USB-s (500GB S2 Portable) merevlemezt csatlakoztattam hozzá, ez a "videótéka". Nagyon szépen lejátszik mindent, kezeli a felíratokat, divx-től a full hd-s mkv-ig mindent. Úgy vettem észre olyan 20-ból 1 mkv fájlra azt írja ki hogy nem támogatott videócodec, de erre már biztos írták mások, mitől van.
Na szóval egyelőre ennyi, ha valakit untattam bocsi, de akkor minek olvastad el? :-)))
Üdv és jó tévézést,
T. -
rígel
őstag
Sziasztok!
A b650 (t2p, úgy látom a magyar oldalon a t2w-hez még nincs fent) sorozathoz ma megjelent T-CHLCIPDEUC-2008.2 fw-ről tud valaki infót?
-
LackoMester
addikt
Na jó most már tányleg kéne tv-t vennem, meghalt a kedvenc CRT Philips-em
élt 12 évet, az asszony meg kisajátitotta a plasmát... 
-
-
bulek
tag
Sziasztok!
A hétvégén feltettem a legújabb firmware-t a tvre (C650, T-VALDEUC-2001.2). Azóta néha magától átkapcsol analógról digitális csatornára (mindig az euronews-ra), amin persze nincs jel, mivel nincs átkapcsolva a mindigtv-re a kábelkapcsoló

Valaki tapasztalt már hasonlót? -
törölt tag
előre beállítottakat állítottam csak eddig.mindegyiknél látható hol jobban, hol kevésbé
szerk:Viszont az általad javasolt beállításoknál nem látszik

egyébként attól még mindig érdekel, hogy a gyári beállításoknál miért van az az alig látható téglalap
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Mától énis samu 40c650 tulaj lettem és lenne egy kérdésem.Ha be van kapcsolva a100hz akkor mintha egy külön ablak jelenne meg a képernyő közepén amit gyorsabb kameramozgásoknál lehet észrevenni.Másnak is van ilyen tapasztalata ha igen miért van ez?
-
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szivesen,sejtettem ha magyarul van akkor oilyesmi lehet,ezért irtam a jobb egérgombot...
-
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Keress olyat hogy overscan és tedd 0-ra.
Hogy hol találod az kártyafüggő,de a jobb egérgomb néha csodákra képes... -
-
BBéci
legenda
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Minden héten előáll valaki ezzel a kérdéssel.
Már meg is válaszoltad, valóban a videokártya (Catalyst) beállításain kell változtatni. -
pasztiz
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata drótnélküli fejhallgatóval kapcsolatban?
Vettem egy Sennheiser RS130-as fejhallgatót, és a TV-vel összekötve használhatatlanul búg.
Alig hallani a filmet, egy nagy zaj az egész. MP3 lejátszóval összekötve a fülesnek semmi baja. -
Üdv.
Hátha itt tudtok nekem segíteni!
Van egy ati HD4830-as vga-m a legfrisebb driverrel (próbáltam régebbivel is),
Samsung LE40B550 lcd tv, és mindez HDMI kábellel összekötve.
Az lenne a problémám, hogy a tv-n körben van egy kb. 2cm-es fekete sáv, amit nem tölt ki a kép.
Felbontás 1920*1080 monitoron, tv-n is. TV-t bármilyen képmódba rakom, akkor is ott a sáv, így én inkább vga beállításra gyanakszom, de hátha már korábban volt valakinek ilyen gondja és tudja a megoldást.
Van mód ennek kiküszöbölésére?
Előre is köszi.
-
válasz
KoczekaEG6
üzenetére
volt már
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-2001.2
. Add alternative FRC Ics (Zoran)
. SPDIF is not working if sub-dtv sound is selected in PC-DTV PIP mode.
. Watching ''picture'' on media play error with new s/w of I-phone/I-pad.
. OSD Wrapping issue on wireless pop-up window -
KoczekaEG6
csendes tag
C650 új firmware mit tud?
(sorry ha volt már) -
Tacsilaci
tag
válasz
JohnGotti
üzenetére
Én múlt csütörtökön vettem!Itt a fórumon halottam a zúgásról,ezért ugy rendeltem meg a Kalocsai cégtől hogy rákérdeztem erre!Kijöttek beüzemelték kipróbáltam szintén a topikban olvasottak szerint (fényerő állitás,hang,stb.) Minden ok volt,aztán fizettem!!Mindenki örült és boldog!Útólag is hálás köszönet a hasznos hozzászólásokért mindenkinek!!
Egyébként tényleg olyan hangos??! -
amargo
addikt
válasz
Freestyle79
üzenetére
Azért szerencsére így sem történt nagy katasztrófa. Tény, hogy este már lusta voltam használni a keresőt csak bambán begépeltem és vártam az áldást.
Mindenesetre köszönöm fáradozásaidat!Miért lett más chipset-benne?
-
JohnGotti
csendes tag
Megynyugtató h egy fosra sporoltunk..
Akk addig is vissza a jó öreg Philips 82-es amit 20 percig kell melegiteni h legyen hang,egyik csapás a másik után. 
-
JohnGotti
csendes tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Akk érdeklődnék...
A jövőhéten hozzák a 40-est,azzal is lehet ilyen tré?Vagy az frankó? -
LackoMester
addikt
válasz
csemberlen
üzenetére
Meg léteznek üzletek, ( nem netes boltok ) ahol olcsón lehet újat venni, és ha gond van (ebben az esetben a zúgás ) azonnal kicserélik.

-
Fera7
csendes tag
hali,
samsung 37c630 vásárlását tervezem. véleményeket kérnék a készülékről, esetleg hasonló árkategóriában más márka és típus is érdekel. -
siemensfun
tag
Ha valakit érdekel akkor egy kis infó a C samsungokról:
[link] -
JohnGotti
csendes tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Thx.Azon vok.Az 40-es és nem lesz rajta net,de leszarom.Ez a zúgás viszont lehozott,este nem lehetett halkan tévézni mer csak a zúgást hallottuk

Ez tipushiba?Vagy egyetlen szerencsém megint a balszerencse?
-
JohnGotti
csendes tag
Tegnap jött meg ez a tévénk Sam LE37C650L és úgy zúg mint állat.
Vmi ötlet?Vagy cséncs? -
mandiner
csendes tag
válasz
Freestyle79
üzenetére
Privi ment!
-
georgeh
tag
-
adriankoooo
senior tag
iPhone/iPod Touch tavkapcsolo Samsung TV-hez:
http://itunes.apple.com/us/app/tv-remote/id359580639?mt=8
Csak a C (idei) modellekhez jo.

-
Freestyle79
tag
Visszaolvasni nem bűn

Itt a magyarázat -
Melon87
tag
Helló!
Szeretnék vásárolni egy Samsung LE32C530F1WXXH LCD televíziót, és az lenne az egyik kérdésem, hogy valóban játszik e full HD filmet usbről?
A másik kérdésem az lenne hogy kezeli e az usb-s vinyókat vagy csak PD?
-
amargo
addikt
Vajon a C550 miért van kétféle firmware?
-
Carlo009
tag
válasz
Punky762
üzenetére
Pendrive-ra a gyökérbe tömörítsd ki. Tehát teljes üres legyen a pendrive. Elindítod a pc-n a frissítő fájl exe-t,de előtte a célnak a pendrive-ot add meg. Akkor rajta lesz a pendrive-on.
Utána csak rádugod a tv-re,ott felismeri és ok. frissítés a végén a tv újraindul.
Így menni kell neki. Ha netalán mégse,akkor tömörítsd ki a pc-re és azon belül az img fájt másold rá a csupasz pendrive-ra. Rádugod és frissíted. -
Punky762
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy samsung le32b650-em van. Van egy elég nagy problémám vele, nem tudom frissíteni firmware-t. Mindenféle USB eszközről próbáltam, de mindig azt írja, hogy nincs frissíthető fájl. Ha valaki tudna segíteni, akkor azt megköszönném.
-
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok C650-en hogy lehet bekapcsolni a pip-et?Tudna segíteni valaki?
-
LackoMester
addikt
Az a gond, h. elég sok NEM remek Samsung termékkel találkozom munkámból adódoan, ez a gáz. Nincs vele jó tapasztalatom.

Most egy 32 colos tv kellene, USB-vel ( divx támogatással ) és Lan képesség sem ártana , max. 420 euróm van rá, ennyiért más nincs. Ebben a kategóriában egyébként szerintem a Philips 32PFL3605-ben tud-van a legjobb kép, de nincs LAN és az USB is csak az JPEG, MP3-ra jó.
Tehnológiailag fejlett a Samsung nagyon, csak még kicsit az a minőség...
Szóval nemtudom,
de nagyon bejövös. -
BBéci
legenda
válasz
LackoMester
üzenetére
Amíg nem találkoztam közelről néhány remek Samsung tévével, LCD-vel és plazmával, én is csak koreai ipari hulladéknak neveztem a termékeiket.

-
LackoMester
addikt
Igazából rühelem a Samsung márkát, de valahogy a C550-hez hasonló tudású-árú tv-t nemtaláltam, még gondolkodom rajta.

-
georgeh
tag
Sziasztok!
Már kérdeztem, de hátha...: C650-nél a Digi TV által használt beállítások? Nem hajlandó kimenni a netre, a Gateway-ról nem jön vissza válasz a ping-re
Azt mondják itt a szakik, nincs is átjárója a Diginek. Műkszik vkinek?
Köszi! -
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Lassacskán LCD tv-t szeretnék venni és ezt a két típust néztem ki:
Az első mellett az szól, hogy 94 cm, viszont 2009-es modell, a 2. pedig 82 centis és 2010-es modell. Csak ez a 2 jöhet szóba, ha lehet nem kérnék más alternatívákat.

Ja és főleg filmnézésre lenne használva és Pc-re lenne kötve mint monitor.Köszönöm a segítségeteket előre is

-
Freestyle79
tag
Üdv!
Firewire frissítés nem igen van
, esetleg Firmware.
Abból nekem van pár, csak kellene tudnom, hogy a TV-ben a lap CI, vagy CI+, mert eltér a Firmware, és mindkettőhöz volt 2005-ös verzió.
A sima CI-os frissítője az T-CHL7DEUC könyvtárnam van,
a CI+ pedig T-CHLCIPDEUC könyvtárban.
A simához ezek vannak meg nekem:
2003.3
2004.1
2005.0A CI+ -hoz pedig ezek:
2003.2
2004.8
2005.0
2006.0
2007.1 -
Sziasztok.Samu C650-n miért van az hogy automatikusan álligatja a háttérvilágitást.Világosabb részeknél leveszi,sötétebbnél felveszi.Energiagazd.ki van kapcsolva,eco megold. ki van kapcsolva.
-
Scoobyka
addikt
hogy lehet letörölni a samsung pc médiamegoszto progiját...bárhogy probálom win7 alatt nem akarja leszedni...se uninstall se vezérlőpult programok és azon belül törlés....
valami ötlet?
-
Koczi
tag
A baj csak annyi hogy le tilt,és ha mégis rászánom magam a samygora nem tudom majd használni.
-
Koczi
tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne van itt olyan akinek meg vannak a régebbi Firewire frissitések Samsung 37b650 es tévéhez.Az enyém 2009/09/30_002005 ös de a leges leg ujabbat nem szeretném felrakni.Választ köszönöm.
-
Tacsilaci
tag
válasz
Seraf723
üzenetére
A Kalocsai cég alapból adja a tv-hez az ajándék kábel csomagot!Nagyon korrektek!!Én két napja vettem a tv-t tőlük,nem volt a dobozban magyar nyelvű használati utasítás.Felhívtam őket,másnap délután ott volt a postaládában!!Már aznap feladták elsőbbségivel!!Csak ajánlani tudom a céget!
-
Seraf723
csendes tag
sziasztok
eddig úgy volt, hogy a digitalkoból rendelem a tv-t merhogy ott helyben van a fali tartó is meg azér ott is dobnak egy kis ajándékot, de most látom a jó véleményeket a dreamshopról szóval az lenne a kérdésem, hogy ez az ajándékozás ilyen random dolog vagy ez alap náluk?
végül letettem a led-röl és a C750 lesz a befutó az a 40ms csak nem lehet olyan idegesitő egy PES-nél vagy FIFA-nál... -
forguet
senior tag
Szasztok!
Csak visszajeleznék, hogy szó nélkül cserélték a Kalocsai boltból rendelt 46C650-et, ami felhősödött. Az új darab tökéletesen működik, gyönyörű uniform feketéje van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A másik téma a pc csatlakozás nehézségei ,valamint az internet tv használata is keresztre feszít egyeseket,a hálózati lejátszás,meg az akadó mkv-k kínjait meg már nem is emlitem,a szoftverfrissitést meg egyenesen mellőzöm 

Akk addig is vissza a jó öreg Philips 82-es amit 20 percig kell melegiteni h legyen hang,egyik csapás a másik után.
A jövőhéten hozzák a 40-est,azzal is lehet ilyen tré?Vagy az frankó?

IP címet és Subnetet kioszt, de az átjáró rossz értéket kap, kézzel meg nem tudom, mennyi az értéke.