Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Hello, ezt a fajta Tv-t szeretnék Samsung LE32C530 venni, valakinek ilyen?
Az érdekelne, h. van-e rajta Lan és mire képes, nem találtam róla semmit.
A C550- tudom, h. van.
kösziott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
válasz Freestyle79 #3718 üzenetére
Köszi, még lenne egy kérdésem.
Az 550-en is csak DLNA-ra képes a LAN...
Et mit jelent.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
-
LackoMester
addikt
Igazából rühelem a Samsung márkát, de valahogy a C550-hez hasonló tudású-árú tv-t nemtaláltam, még gondolkodom rajta.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Az a gond, h. elég sok NEM remek Samsung termékkel találkozom munkámból adódoan, ez a gáz. Nincs vele jó tapasztalatom.
Most egy 32 colos tv kellene, USB-vel ( divx támogatással ) és Lan képesség sem ártana , max. 420 euróm van rá, ennyiért más nincs. Ebben a kategóriában egyébként szerintem a Philips 32PFL3605-ben tud-van a legjobb kép, de nincs LAN és az USB is csak az JPEG, MP3-ra jó.
Tehnológiailag fejlett a Samsung nagyon, csak még kicsit az a minőség...
Szóval nemtudom, de nagyon bejövös.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz csemberlen #3839 üzenetére
Meg léteznek üzletek, ( nem netes boltok ) ahol olcsón lehet újat venni, és ha gond van (ebben az esetben a zúgás ) azonnal kicserélik.
-
LackoMester
addikt
Na jó most már tányleg kéne tv-t vennem, meghalt a kedvenc CRT Philips-em élt 12 évet, az asszony meg kisajátitotta a plasmát...
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz siemensfun #4032 üzenetére
Ezt inkább a Hardveraprón, [link]elhiszem, h. faxa, meg minden... vagy OFF topic.
Jimcat a C630 az már 100 Hz,+ amivel tübb Lan, 2x USB, 4x HDMI, VGA , Dolby Pulse, SRS TheaterSound stb. Egyszóval mindenben Jobb.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Én végül is C550-et vettem, ( 2. tv-nek tökéletes ) volt módom kipróbálni a C630, igazából a 100 Hz-es képfrissítés jobb ( észrevehető ), de hatalmas külömbséget nem vettem észre, de jobb. Mege-e éri , ha van rá +60 rugód, akkor a C630-ast vedd meg.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
A 3 hetet nálam működő LE32 C550-met eleadtam ( jutányos áron ) a fateromnak, mivel igen-igen jó árban hozzájutottam egy új C630-as modellhez, azért ez jobb, de még mindig aztmondom, h. plasma ( nem Sams ) még mindig jobban bejön nálam. Hát ez van.
-
LackoMester
addikt
Frissiteni szeretném a C630-at és valami végett nem ismeri fel az USB-re tett frissitést.
Valami ötlet?ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Tegnap végre, volt egy kis időm filmezésre, elinditottam MediaPlay-t, HDD-ről, hálózatról is faszán működik de valami végett az mkv-nál nemtudtam hangsávot váltani. Hogyan lehet?
Ja C630-as tv.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz eric.cartman #4204 üzenetére
Jó, de a HDD-ről ( külső vinyó ) lejátszott filmnél sem tudtam váltani.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Hát nemtudom, az enyém C630 fingom nincs milyen panel, de hétvégén rátettem a boxot, HDMI-vel, és tökéletesen 1080i-ben ment, azért bevallom plasmán jobb, de 630-on sem találtam semmi kivetnivalót.
-
LackoMester
addikt
Egyértelmű, h. HDMI kábel a legjobb választás... ( abból és valami jobb minőség )
Egyébként nem sámlin kell ülni, és kimondta ,h. görnyedezzél a Pc előtt.. Nagyon kényelmesen lehet Pc-n játszani, csak kényelmes szék kell hozzá, ugyanígy van ez konzolnál is.
Nem akarok belemenni a PC Vs. konzol harcba.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Amikor a cimborámnál ( aki egy kis műszakiban dolgozik ) vettem a LE32C630, annyit mondott : törvényből adódóan a gari 2, mivel cimborám vagy Neked lehet akár 3 is, nemgond. A hivatalos márkaszerviz tulaj régi haverja. Ennyi.
Ő is felhívta figyelmemet, szürke importos terméket nem szabad venni, gond lehet a garancia körül. Valami olyasmit emlegeteet, h. minden egyes tv-t a serial alapján betudnak lőni, h. melyik ország importőrje vett, ezért nem akarja a, ebben esetben magyar Samsung pl. Francia Samsung-nak eladott tv szervizelni. Lesz@rják magasról, h. ugyanaz a cég, mivel nem akarják a kárt bevállalni. Csúnya dolgok ezek.
Én egyébként sosem vennék netről Tv-t, ( nincs mögötte létező műszaki bolt) lehet találni olyan üzletet ahol jó áron meglehet venni a kivánt pl. Tv-t. Persze nem a madarasTeskóra gondoltam.
további jó tévézéstott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
válasz csemberlen #4587 üzenetére
Nekem ez igy jó, amikor vettem ez teljesen jó ár volt. ( 2 hónapja ). És véletlenül sem kellett C650-es.
Luissimo miért keserednék el, teljesen OK minden.
Téma OFFott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Miért nem normális méret a 32 colos tv, ha csak ez fér el, kis szobába akarja valaki, közelről nézi stb. Azt, h. van értelme a 72cm Tv-t 82cm-re cserélni, mindenki döntse el maga. Szerintem igen.
szigorúan magánvélemény
A házimozirendszerrel kapcsolatban teljesen igazad van.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Te azthiszed, h. mindenki, mozizik otton, és mindenki 32 colos tv-t használ a hálóban, hát nem. Az átlag vásárlónak messze nincsenek e-fajta igényei, tudja megnézni a Barátok köztöt aszt csókolom. ( ezért is vesz az átlag emberke a 55 és 72 cm tv-je után leginkább 82 cm-es LCD-t )
Világos ,h. egy nagyobb Tv-ben jobb filmet nézni ( én is jobban szeretek a 42 plazmán filmet nézni mint a 32-es LCD-n ).
Egyébként a moziban a legjobb.Sanci 38 okés, persze kisebb, de ha nem fér el, kicsi helyiség, kicsi a távolság. Akkor mit vegyen, menjen a bazárba keressen 72 CRT-t.
Ha elfér, megvan a megfelelő távolság, persze,h. a nagyobbat kell megvenni, pláne h. ha valaki mozizni akar.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Persze, h. lehet olyan házimozi rendszert összerakni, én ezt nem is állítottam, csak pénztárca kérdése, nálam itt a mozi feelingről van szó.
Világos, h. a mezei vásárló nem itt fórumon fog érdeklődni, mit, mekkorát, hogyan, hol vegyen.
Azért írtam ide a szakmai fórumba és nem a valami más fórumba mert szakmai dolgokról van szó, minden elismerésem az itt fórumozóknak a jó tanácsokért, segítségért nem veszekedni, okoskodni akarok, de azért túlzásokba se essünk.
Aki 2 m-re bevállal egy 50 colos ( főleg LCD-t ) , annak gratulálok. Jó Tévézést, mozizást kivánok neki. De az egy picúrt nagy lesz.
Az a 32-es LCD-t 1,5-2 m-ről az simán elmegy.
Amit írtam az mind szigorúan magánvélemény.Gejala
mindenképp jobb volt otthon ( jobb képminőségben FullHD-bam ) megnézni mondjuk az Avatart mint a moziban, csak a mozifeeling hiányzott nagyon. Nekem mint második számú Tv-m a 32-es LCD, 2 m-ről nézem teljesen jó, mint tv-re mind HD-ra. Nagyobbat semmiképp nemakartam.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Nálad lehet, h. a múlté. Havi szinten 5-6 járok, járunk moziba, nekem semmiféle problémám nemvolt, sajnálom, h. Te így jártál.
Gratulálok a berendezéseidhez, ( elhiszem, h. f@sza lehet ) egyébként az a 4m a 60 colos Tv-nél elmegy. ( mégsem 50 col 2m-re ). Egy ismerősömnek Philips Cinema 21:9 -es ( 56 colos ) van kb. 4m-ről nézi, teljesen jó.
A vászonra kivetített 2,4 m kép, szerintem majd 4m-ről teljesen rendben van, biztos jó lehet.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Lehet, h. a plasma topic-ba olvastad, h. 50 colos plasmát néznek 2m-ről, hát az is elég necces. Kár, h. nemmondták el meddig is bírják nézni.
Legalább 2,5-3 m javasolnék.
( nekem egy 42-es plasmám van 2 -2.5-ről nézem a 32 LCD-t pedig 1,5-2 m-ről )
Nincs itt semmiféle ellentmondás, a vetített kép az más, nem annyira szem, fejfájdító mintha egy csillivilli LCD-t néznél. Legalábbis nálam. ( persze nem 3D képről van szó )ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
2,5 méterről 50-55 colost jó nézni, ha full HD a műsor
Nem vitatom tudásodat, hozzáértésedet de egy 50 colos plazmát ( pláne LCD-t ) nem vállalnék be 2,5 m-re, legyen az HD vagy SD minőségű műsor, és nem is ajánlanám senkinek. Pár óra nézése után a többség keresgetné a szemeit.Mi otthon kb. 2,5 - 3m-ről nézzük a 42-es plasmát, hát azt kell mondanom 3-ról sokkal kellemesebb.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Menj a filmgyártókhoz, műsorszolgáltatókhoz ez ügyben reklamálni, vagy nagyíts rajta.
Egyébként engem nemzavar, igen kelemesebb.
Nincs értelne eljátszani a A parasztnak a pofonból is nagy kell játékot, mert visszafele is elsülhet a dolog.
Nem akarom a nézeteimet senkire sem ráerőltetni, de gondolja át mindenképp mielőtt megveszi.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Volt szerencsém kipróbálnom, 1-2 Tv-t kisebbet nagyobbat, plasmát, LCD-t igazából megvehettem volna 50-es plazmát a 42-es helyett, a 32-es LCD helyett a 40-est de egyszerűen nekem, nekünk az oda nagy lett volna, nem tudtuk volna élvezni a tvzést.
Nekem a 52-es LCD 2,5 m-re az már horror volna.
Az igazi moziélményt nálam a mozi jelenti, persze nemjelent azt, h. nemszeretek otthon mozizni, de a mozi feelinget azt csak moziban érzem. Mondjuk nem aegyel fölöttem ülő lábszagára gondolok.
Szigoróan magánvéleméény.Lacek az átlag embernek kisebb gondja is nagyobb annál, h. mekkora Tv-t vegyen, az 55 kiskocka után, amit 3 m-ről néz, és általában ekkor jön a képbe 32 colos LCD.
Ezt a kalocsai céget meg már hadjátok, ha már reklámozzátok akkor fizessen is valamit a PH-nak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest