- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
Lehet, de akkor mi a hiba? Mert nem látni semmit, csak azt, hogy a fólia rajta lehet. QN90 eléggé tükrőzödik sajnos.
sfefe#150357
Mert amúgy nem látni semmilyen hibát. -
sfefe
addikt
Most írja a fóliát nem húzta le meg nem merte, hogy akkor a tv-t nem veszik vissza...
-
Sonja
nagyúr
Pl. a displayspecifications is ezt írja.
#150196wallace 234: A link nem jó.
Egyébként ezt hogy érted?! 
-
Fr3eWar
őstag
A 43QN90A sem 120hz? Illetve nem VA van benne?
-
Szabi020
tag
Remek. Köszi a választ. Így akkor biztos sokat fognak eladni ennyiért..
hackeeeee: Nem csodálkozom, így én is. Majd talán egy év múlva sikerült eljutni odáig.
-
PuMbA
titán
A mediabox 23 vagy 24Hz-re van állítva? A filmek 23.976 fps-esek, szóval ennyi Hz-et kell a HDMI-n átküldeni. Ha így is akad, akkor pedig a mozgásjavítás van bekapcsolva, ami akadozóssá tudja tenni a képet, hiszen nem tökéletesek. Auto Motion Plus-t ki kell kapcsolni.
-
Celtis
veterán
Időnként akad egy-egy pillanatra a kép vagy folyamatosan darabos ha gyorsabb mozgás van a képen?
-
mpo
veterán
Ha a Samsung is nyilvánossá tenné a műszaki adatokat, akkor még az se kéne.
-
PuMbA
titán
Pedig igen, hiszen az USA-ban például az MU8000-ret nem így hívják, mint nálunk, hanem MU9000-nek

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nincs mit, ha nem rakod be a külföldi linket, akkor ez biztosan nem derül ki.

-
mpo
veterán
Most néztem meg a Samsung magyar oldalán az én MU8002-m és a te MU8000 tévéd.
Mindkettőnél 2019. novemberi az upgrade file. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na várjál csak. Hasonló régebben történt velem és pont az volt a gond, hogy nem a magyar oldalról szedtem le a frissítést, addig pontosan ugyanez történt. Van ennek magyar oldala?
Most nem érek rá megkeresni... -
PuMbA
titán
FAT32-re van formázva a pendrive? Mert a Samsung firmware frissítési leírásban az van írva....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mappastol kell a gyökerbe rakni és ilyenkor akkor is illene, illetve kell látnia, hogy ott van egy frissítés, ha mellette meg “ezer” másik file is van. De mivel így is próbáltad, ezért passz, hogy mi lehet a gondja.
Biztos, hogy a típushoz megfelelő update van letöltve? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
És pendrive-ra úgy csinálod, hogy kicsomagolod, majd mappástul a gyökérbe rakod?
Mert csak így látja az update-et. -
s7evcsenko
addikt
Meglett a megoldás, hála az itteni kolléga iránymutatásának.

-
Joshi
titán
Én csak helyeseltem hogy..., nem ajánlat volt. Ha nem értetted akkor bocs, biztosan félreérthetően fogalmaztam.

-
Joshi
titán
"Tudtommal nincs olyan, hogy 1.4-es kábel."
Jól tudod (HDMI cable). High Speed kábel kell abból is valami olcsóbb prémium kategória mint pl Audioquest Pearl stb. -
PuMbA
titán
Függőleges szinkronizációt használva megnő az input lag, autóversenyt játszani például borzalmas vele, de fps-t sem kellemes
Jobb, ha nem kapcsolod be és használsz valami olyat, ami nem elavult. AMD oldalon például Enhanced Sync nevezetű dolognak hívják, NV oldalon is van valami. Ha HDMI 1.4-es kábeled van, akkor az UHD felbontáson csak 30Hz-et tud. -
mpo
veterán
Vagy hozzáérsz a source gombhoz vagy be vannak kapcsolva a rákötött eszközök.
Ha egyik se, akkor nem tudom. -
Bibby
addikt
Nagyon köszönöm, sikerült. Örülök neki nagyon!

A service menüt én is nagyon nehezen hoztam be, aztán rájöttem hogy a fontos nem az hogy villám gyorsan nyomjuk, hanem minden gombot határozottan jól elkülönül egymástól, gyorsan.
-
dethroner
veterán
Na, mégiscsak sikerült?
-
Bibby
addikt
Ezt leírnád hol kell?
-
RexpecT
addikt
Már csak az az érdekes, hogy az MM 24 hónap garanciával hirdette a 40MU6122-t, és mivel nem itthoni piacra szánt készülék, ezért gyári garancia csak 12 hónap lenne rajta?
-
Boost3er
tag
Köszönöm szépen. Közben nekem is megérkezett az MM-ből, eddig nekem se nagyon tűnt fel különbség KU6000 hez képest.
-
Boost3er
tag
Megkerdezhetem, hogy mi a véleményed a TV-rol?
-
sityupityu
veterán
Én megértettem,ezt már neki írtam.
-
dethroner
veterán
Azt írod a H6400 sem tud nálad bt-t, így egyértelmű innentől hogy user hiba van. H6400 van nekem is és én is pár hete vettem fejhallgatót hozzá és kapcsoltam be a szerviz menüben a bt-t.
ezt és ezt nézd meg figyelmesen és csináld utána. Ha a J5100-ban be lehet kapcsolni, akkor szerintem a KU6-ban is. -
sityupityu
veterán
Na így már értem.

A sony-t is rálehet venni szerintem, hogy fogadja más márkának a fülesét is. De olyanom nincs, így nem tudom, hogy kell.
Viszont a H6400 átállítva tuti, hogy jó lenne. -
Zοltta
senior tag
Nah ,így már nekem se áll keresztbe a szemem ,hogy mit is akartál

És mi van akkor ha netán , magából a pcből nyernéd ki a hangot ? És nem kellene a tv-vel "vacakolni" Mondjuk egy USB Bluetooth Adapterrel? ... legalábbis én ilyen irányba is elnéznék

Lehet ,hogy gondoltál már rá
-
dethroner
veterán
A hozzászólásod elején az szerepel hogy sony tv-t akarsz összehozni a bt fejhallgatóval. Azt hiszem ez esetben érdemesebb lenne a sony topikban érdeklődni.
-
sandró60
addikt
Írod,hogy voltál a szervizmenüben.Ott be van kapcsolva-azt is írtad,hogy volt egy bejegyzés a bluetooth-al kapcsolatban"not supported".Lehet,hogy még sincs engedélyezve?
Az F-szériánál is engedélyezni lehetett,de még se látta a tv.
Amúgy azt kérdeztem hogy 2.1-3.0-4.1 bluetooth verzióból melyik a fejhallgatód?Elvileg a fülesen rajta kell lenni.Hívd fel a Samsungot kérdezd tőlük,hogy mégis mit tud a tévéd. -
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem legegyszerűbb bemész egy MM-be Euronicsba... stb és egy eladóval kipróbáltatod a kinézett tévén.

-
dethroner
veterán
Azt kérdeztem hogy a telefont tudod-e a fejhallgatóval párosítani?

És milyen tévéről van szó? Korábban több típust is felsoroltál, többek közt H6400-at, hogy ezt sem sikerül csatlakoztatni. Azt csak szerviz menü után tudod. -
Batib
őstag
Tudtommal egyik tv-ben sincs BT. (fizikálisan) Tehát hiába állítgatsz a szervízmenüben bármit. Most hallottam, hogy az MU6122 ebben különbözik az alap MU6102-től. (BT hiánya és a távszabi hagyományos)
-
dethroner
veterán
A fejhallgatót látja a tévé? Telefonhoz hozzá tudod párosítani?
-
sityupityu
veterán
Akkor passz.

-
sityupityu
veterán
Info-Menü-Mute-Power
Option
Engineer Option
BT audio on/off - onra kell állítani
Kilépés kikapcsolásBelépni biztos, hogy ezzel a kombinációval kell, de a többi menürész lehet, hogy változott már az évek során valamit.
szerk: Azért csak óvatosan! Csak a fel-le nyilakat használd léptetésre, a jobbra-balra gombokkal nem tudsz lépni a menüben, hanem már állítasz a tévén!
Itt egy régi videó a H sorozatról. De a tiedről is biztos van fenn. -
sityupityu
veterán
Ezért cserélnél tévét? A szervizmenüben csak egy off-ot kell on-ra állítani és kész.
Igen, márkára korlátozott, de hát lehet ezen segíteni. -
sityupityu
veterán
Valaki itt feljebb azt írta, hogy már nem nagyon korlátozzák a BT-t (ha korlátozva van, akkor csak samsung fülest fogad), de ezek szerint akkor még is. A szervizmenübe belépve ki lehet iktatni.
-
sugarforce
addikt
igen. Az új tv-kről már kezdik lespórolni a jack füles kimenetet, cserébe feloldják a korlátozást a bt audio terén. Nekem az M5502-höz az általam próbált 3 bt fülesem mind csatlakozott és működött.
-
sandró60
addikt
Attól is függ milyen verziójú a bluetooth.
A tévében milyen számozású a bluetooth? -
sityupityu
veterán
Igen, azt jelenti ha nincs benne BT.
-
PuMbA
titán
"Látom ajálnva van az MU6102-es TV.
Esetleg, ha a KU6000-es lecserélem egy ilyenre, lenne érezhető képi javulás?"Természetesen nem, mert ugyanaz a modell csak 1 évvel újabb. Sosincs nagy ugrás képminőségben, csak 3-4 évente, mert egyébként a gyártóknak nem lenne profitja, ha minden évben valami csuda jó TV-t adnának ki. 1,5m-ről baromira látni 4K TV-n, hogy nem 4K megy rajta, szóval nem kérdés, hogy a közel ülés a probléma

-
s7evcsenko
addikt
Na, kipróbáltam mindent és arra jutottam, hogy (#113363) PuMbA első körös ajánlásánál már nem lesz jobb a kép.
Mint írtam, ez már egész elviselhető és játszható.
Próbáltam a konzolt visszarakni FHD-ra és úgy kiküldeni a jelet a Samura, de jobb, ha 4k-t küld ki a konzol.Elég közel ülök a TV-hez, max 1.5m-re tudok eltávolodni, szerintem ez is probléma, lehet...
A Sony-t 4.5m-ről nézem, igaz az 65"-os, de ha közelebb megyek hozzá, akkor is szebb az összkép.Látom ajálnva van az MU6102-es TV.
Esetleg, ha a KU6000-es lecserélem egy ilyenre, lenne érezhető képi javulás? -
PuMbA
titán
Hát ez ilyen, az Xbox One S egy FullHD konzol, ami sokszor még a FullHD felbontást sem éri el a dinamikus felbontás skálázás miatt, ha komplex jelenetek vannak, szóval egyértelmű, hogy 4K TV-k valamivel rosszabbul fog kinézni.
-
RudY
addikt
Szerintem kezdheted ezzel:
4K HDR Settings for Xbox One X Solved (LG Samsung Sony 4K HDR TVs)
Majd akár a további ajánlott videókkal:
How to Setup 4K & HDR on your Xbox One S Console & Samsung TV
How to Set-Up HDR For Samsung 2016 4K TVs [PS4 Pro/Xbox One S/PS4/PC]
stb. stb.(#113368) FollowTheORI
Nem! A csak felskálázott 4K konzolok képe is nagyon szép! Mellesleg az One X (natív 4K) beállításaival is sokan küszködnek, pedig nem ördögi a megfelelő beállítások elvégzése, csak már elkényelmesedtek
-
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem ez azért van mert 4K-ra nem natívak a konzolok és rossz a skálázásuk.
Azon kívül hogy mindent beállítasz jól, nem sokmindent tudsz csinálni velük.
Mondjuk a kolléga fentebb azt írta legyen 4K a bemenőjel stb... én lehet hogy pont az ellenkezőjét próbálnám, hogyha szebb képet akarsz akkor fullhd bemenet kéne és a tévé skálázása + képjavító cuccaival tudnál javítani rajta... ellenben ez sajnos inputlagot fog növelni.
De persze előtte azt próbáld ki amit ő írt, és tényleg győződj meg róla hogy a bemenőjel a lehető legjobb legyen (4K).
-
dethroner
veterán
Azért az hogy ennek így kell működni, erősen nevetséges. Mi okból nem lehet az adott tévéhez párosítani a távkapcsolót? Ez egyszerre botrány és kabaré. Ha más márkákkal is így van, akkor pedig teljes szakmai dilettantizmus hogy erre még soha nem talált vagy nem is keresett megoldást a tévégyártó szakma.
-
Csillag01
aktív tag
Hol keressem az erzekelot?
-
Csillag01
aktív tag
Probaltam hogy a kezemmel eltakarom a taviranyitot hogy a masik tv fele ne adjon jelet, ujsagpapirt stb... Mar kinomba nevetek. Ezzel a hibaval visza vihetem es kicsereltethetem mas markara? 3 napig kicserelik elvileg medimarktba vettem. Pl sony-ra vagy vmi masra? Ez igy hasznalhatatlan. Beakarom kapcsolni az 1iket hogy gamerkedjek xbox one-en es erre bekapcsol a masik is, de ha kiakarom kapcsolni a masikat ezis kikapcsol.tiszta kabare.
-
sityupityu
veterán
Biztos, hogy ugyanez lenne.

-
Csillag01
aktív tag
Lol. Most komolyan szigszallagal kell leragasztani 2017be egy tv erzekelot hogy a masikat ne iranyitsa?

Tobbet nem veszek samsungot. Vicc -
FollowTheORI
nagyúr
Nem TV függő... Samsungon is lehet "folyamatos" videót csinálni.

Nemrég pont erről írtam, megszokás kérdése ma már.
Aki a 50-60fps tévével nő fel (vagy megszokja), annak zavaró minden más.

-
sityupityu
veterán
Nekem is samsung tévém van 2010-óta, és pont azóta nem szeretek moziba járni amióta hozzászoktam a tévé folyamatosabb mozgásához. Decemberben pont a starwars-nál döntöttem el, hogy nekem nem kell a mozit már erőltetnem mert csak idegesített amit látok.
-
sityupityu
veterán
Én pl nagyon is észreveszem és idegesít is, nem is szeretek már ez miatt moziba járni nagyon.
-
Tegla80
addikt
Szerencsejukre.....
Bezzeg a Sony jol bevallalta a xart az oledert.Bar sztem neznek majd nagyot az eladasi ertekeleseik utan,h akkor ezt most ,h is sikerult osszehozni. -
GeneraL_XTX
veterán
Igen, 3D tv-knél van értelme a magasabb frissítésű paneleknek
De amíg ugye filmézésnél mindenki 24p(24hz-24fps) nézi a filmeket addig ennek vajmi kevés előnye van. Ha pc módban esetleg be lehet állítani a 100hz-et az már nem rossz nyomhatod a game-eket 100fps-el v-sync-el 
-
Mandok
tag
"(#105678) Mandok :
És tényleg az volt a fő irány tavaly még, hogy minden képjavító off... fura ez a világ nah.
"Vagy egyszerűen csak felszívódtak azok az okosok, most meg másfajta okosok okoskodnak és mondják meg a frankót

-
PuMbA
titán
"Esküdni mernék, hogy nemrég még benne volt az összefoglalóban, hogy a 6000-es szériától valós 100Hz-es a tv, nem marketing 100Hz."
Akkor nem olvastad el alaposan
Csak a 6000-res FullHD TV-k 100Hz-esek.(#105672) GeneraL_XTX: "Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy max alacsony beállításokon használja, bár akkor meg sok javulást nem eredményez."
Tesztek szerint a legalacsonyabb beállításon is 600 sor körüli mozgásfelbontást csinálnak az interpolációk, szóval az elég jó
HDTVTest-en ezt úgy szokták írni, hogy 600-1080-ig például, ahol az 1080 úgy jön ki, hogy fekete képkocka beszúrás is van. -
GeneraL_XTX
veterán
nem hinném, hogy 100hz-es panel lenne bármelyik 6000-es samuban. Minden tv annyi hz-es amilyen panel van benne. Aztán vannak az eljárások, amikkel a mozgóképfelbontást lehet növelni. Ez az egész 100hz mizéria még a CRT tv-kről ránkmaradt marketing bullshit, mert a közembernek nehéz lenne elmagyarázni mi az abfi meg mi az az interpoláció.
Ez ugyanúgy működik, mint a monitoroknál. Ott se véletlen, hogy egy tv árát elkérik egy 25colos 144hz-es panellal szerelt monitorért

-
warren29
aktív tag
Ne aggódj nemcsak te, én már jó ideje

-
GeneraL_XTX
veterán
hát gondolom arra gondolt, hogy ha már a sony-ba raktak interpolálást, használja mert azzal mindenképpen előnyben lesz a samsunghoz képest aminek az elektronikája ugye ilyet nem tud. Csak hát ugye ezeknek nem csak előnye, hátránya is van dögivel, szebb nem lesz tőle a kép, de a mozgás az folyamatosabbnak hat, kivéve amikor épp hibákat generál az automatika

-
GeneraL_XTX
veterán
Attól, hogy egy magasabb felbontású kijelzőre pakolsz egy alacsonyabb felbontású tartalmat a tv még nem fog interpolálni, nem szúr be sehova semmiféle fekete képkockát.Ez 4k-fullHD viszonyában úgy néz ki, hogy a fullhd felbontású anyag egy pixelnyi területét a 4k panel 4 pixelén jeleníti meg.
-
Flashget
félisten
van egy olyan erre vonatkozó törvény 2014-ből ha nem változtattak rajta, hogy az ilyen árú cikkek esetében ha meghaladja tömegközlekedési eszközön a kézipoggyász méretet csomagolással együtt, akkor az eladó köteles szervizbe szállítani.
hogy mi számít kézipoggyásznak a helyi közlekedés szabályzata mondja ki.samsung csak az alap 1 évbe gariztatja.
-
sityupityu
veterán
Nem törvényszerű, de ha valaki egy jó FHD-t akar akkor igen.
-
sityupityu
veterán
Igen, de sajnos most ez van a samsung-nál.
-
tjnet
aktív tag
Szerintem jobban jársz, ha filmezésre veszel egy projektort és a vásznat lehúzod a Tv elé.
Tapasztalatból beszélek nálam is így működik. -
PuMbA
titán
JU6800 akkor, de az ES7000-tól mindegyik rosszabb
A KU6400 tud valamennyit mutatni a HDR-ből, ennyivel jobb a másik kettőnél. -
PuMbA
titán
Igen, de 55-ösben van
Ekkora méretnél már egyre jobban kijön az LCD felhősödése és bevilágítási hibái, szóval a kisebb TV-k általában jobbak, főleg, hogy a nagyon nagy TV-kbe egyre rosszabb paneleket raknak (kivétel a milliós kategóriában), mert hihetetlenül drága ilyen paneleket gyártani. -
PuMbA
titán
KU6400

-
BBéci
legenda
Anynet+ a funkció neve, ami valójában a HDMI CEC Samsungos változata, ott állítsd be, amit szeretnél. Ajánlott az ARC jelzésű HDMI aljzathoz csatlakoztatni az erősítőt.
-
Flashget
félisten
-
fant0mi
őstag
Tipp: tegyel fel egy Serviio-t a NAS-ra. En azt hasznalom elegedetten.
-
blakey
titán
Milyen NAS-od van?
-
gyeniko
őstag
A NAS-on is múlik, hogy kell-e külön alkalmazást telepíteni rá. Nekem Synology NAS-om van, ennek a saját operációs rendszere olyan, hogy a H6470-es TV alapon látja.
-
Flashget
félisten
Képes.
Ha a keresőbe a megfelelő szavakat beírod tuti kiad neked jó találatot valamilyen mini izére (mini dlna) emlékszem amit telepíteni kellett hozzá.
-
kali
legenda
szia,
az említett formátumokhoz megfelelő külső lejátszó kell.
*.mkv (felezett) 3d megy a beépítettel, de *.iso nem. -
Dedicted
tag
.Melyik hdmi bemeneten hasznaltad a komputerel?
-Mert az elsot fentartottak a Pc-nek
-A masodikat az Arc funkcios hazimoziszettnek
-Es a harmadikat a dvd-bluray,settop box ,....nak.Legalabb jo kozepes processzorral rendelkezel (i5...)
.Milyen generacioju (dvi-d ,vagy hdmi 1.4 kimenetu )videokartyat hasznalsz ?
-Nvidias vagy Amd-es videokartyad van, vagy mas ?
A tv-nek nem adhatsz 60hz-nel nagyobb kepfrissitest !
(a 27 " T szerias monitor tv-hez hasonloan)Ugy kerestel ra mint tv ,vagy mint kijelzo ?
-
krx21
nagyúr
Az a PC mód...

-
krx21
nagyúr
Akkor jónak kell lennie... Esetleg tedd még PC módba...
-
krx21
nagyúr
Az az! Azt állítsad be!
-
Danesz94
senior tag
nem szóltam

-
Daffni2
addikt
-
krx21
nagyúr
Állítsad a számítógépet a 1920*1080-ra és a TV-t pedig teljes képernyőméretre...
Ha "sima" 16:9-es képernyőformátumra van téve, akkor kicsit belenagyít és a pixelek ezért nem kerülnek a helyükre... -
s7evcsenko
addikt
Akkor máshogy teszem fel a kérdést...
Honnan tudni, hogy egy fali konzol tuti jó-e a tv-mhez?
Minden konzol jó hozzá, mert szabvány van rájuk és csak a kivitelezés miatt van árkülönbség?
-
Flex Sharp
csendes tag

-
törölt tag
Jó lett ?

-
csucsu13
csendes tag
Hali!
Ezt nézd meg!
Ati Catalyst/ Dtv( Hdmi)/Méretezési beállítások.
Told fel "0"-ra..
Nekem is volt ez kezdetben...Mást nemtok ez ügyben...
Sok sikert!
-
törölt tag
Szivesen,sejtettem ha magyarul van akkor oilyesmi lehet,ezért irtam a jobb egérgombot...
-
törölt tag
Keress olyat hogy overscan és tedd 0-ra.
Hogy hol találod az kártyafüggő,de a jobb egérgomb néha csodákra képes... -
BBéci
legenda
Minden héten előáll valaki ezzel a kérdéssel.
Már meg is válaszoltad, valóban a videokártya (Catalyst) beállításain kell változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- Macbook NEO
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ezt hogy érted?! 

Csepy