Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Lassacskán LCD tv-t szeretnék venni és ezt a két típust néztem ki:
Az első mellett az szól, hogy 94 cm, viszont 2009-es modell, a 2. pedig 82 centis és 2010-es modell. Csak ez a 2 jöhet szóba, ha lehet nem kérnék más alternatívákat.
Ja és főleg filmnézésre lenne használva és Pc-re lenne kötve mint monitor.Köszönöm a segítségeteket előre is
Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
A minap tettem fel egy kérdést az LCD tv topikban, de sajnos nem kaptam választ, így megkérdezném itt is:Kb egy hónapja vettem egy Samsung LE37C530-as tv-t. Van vele egy pici gondom (ami lehet, hogy nem is gond, csak idegesítő).
Mivel a tv fogja a szabadon fogható digitális adókat, így csak azokat nézem, ezeknél ugye van EPG. Ha itt nézem a műsort, akkor mindig egy órával hamarabbinak írja a kezdési időpontot, holott az óra jól van beállítva (pl. RTL Klubbon a Híradó 18.30-kor kezdődik, a tv azt írja, hogy 17.30-kor). Ezzel lehet valamit kezdeni vagy hagyjam a fenébe?A másik pedig, hogy nagyjából két hete "megbolondult" az időzítője. Reggel elég korán kelek, így nem elég a telefon ébresztőnek és a tv-t a NeoFM-re szoktam beállítani, hogy ébresszen. Beállítom neki, hogy hétfőtől péntekig ébresszen, persze ezt nem teszi, de szombaton és vasárnap pedig ébreszt, ami eléggé kellemetlen
Nem tudom, hogy ezért érdemes-e a garanciával szórakozni, vagy mit lehet vele kezdeni?A válaszokat előre is köszönöm
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Van egy Le37C530-as tv-m és próbáltam USB-n keresztül szoftver frissíteni rajta (T-TDT5DEUC_1023.0 először erre, majd erre T-MSX5DEUC_2009.0). mindkét fájlra azt írta a tv, hogy "nincs frissítendő fájl".
Mit rontok el vagy mi lehet a hiba?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tv vásárláson töröm a fejem. Jelenleg egy Samsung c530-asom van, ezt kellene leváltanom. Nem szeretnék 3D-t, de pl a fullHD jó lenne ha maradna. Amire használom, az dvd-zés, gépről néha egy-egy mkv film megnézése, játék szinte egyáltalán nincs. Mit javasoltok ami tudásban kb annyit tudhat, mint a mostani? LED vagy LCD? Méretben azt hiszem elég a max. 102cm.Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Most nézegettem a Samsung honlapját, amit talán meg tudnék fizetni, az az 5-ös széria. Viszont ez tudásban kb ugyanazt tudja mint a jelenlegi (nyilván ez régebbi, de kb ugyanazt tudja). És azok is 32"-esek. Lehet hogy le kell tennem róla, így szerintem nem éri meg váltani.
Angel2014: Min. 45k.
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Samsung UE40H6200-as LED tv-t. Minden nagyon szuper, egy dolgot kivéve: nem megy a Smart Hub. Vagyis megy, de nem tudok appokat telepíteni, azt írja később próbáljam újra. Netet kap, Samsung fiókot regisztráltam, mégsincs semmi. Frissíteni kellene? Mik az ajánlott appok amiket telepíteni kellene? HBO GO mehet rajta valahogy (gondolom valami trükk kell hozzá)? Sosem volt Smart tv-m, ez az első, gőzöm sincs az egészről.
Másrészt van valami trükkje annak, hogy a dvd-k normálisan jelenjenek meg? Nyilván bluray szintet nem fog hozni, de ha lehet ki szeretném hozni a maxot belőle. Tudom, töltsek le .mkv-t vagy valamit, de én azon kevesek közé tartozom, akik dvd-t vesznek és gyűjtenekRenault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Tudsz esetleg ilyet ajánlani? Jelenleg egy Pioneer Dv-300-asom van, ezen még nincs HDMI,komponens kimeneten van összekötve a tv-vel. Viszont maradnék a Pioneernál (esetleg a Harman-Kardon jöhet szóba,más nem),de azt hiszem BD lejátszóra nincs szükségem.
A Smartra esetleg valami tanács?[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Sziasztok! Van egy 40H6200-as tv-m. Lehet fellelni hozzá valahol "ajánlott beállításokat"? Tudom hogy az nem az igazi, de gondolom egy kiindulási alapnak megteszi.
-
Jaded
őstag
válasz SoulReaver #70183 üzenetére
Használd egészséggel! Nekem is ugyanez a méret és típus van.
-
Jaded
őstag
-
Jaded
őstag
válasz Flashget #74236 üzenetére
Ha a Tizen is olyan gyerekcipőben lesz, mint most az oprendszer a tv-ken, akkor az nem lesz egyenlőre olyan nagy durranás.
Az ívelést én is "tukmálásnak" tartom, ettől függetlenül lehet hogy jó.
A 3D meg itt sem sokmindenkit érdekel. Persze nem a topik a világpiac.Tamás007: Ha nem akarsz sokat költeni, nézz valami használt házimozit/sztereó láncot. De ne bögreszettet
-
Jaded
őstag
válasz Tamás007 #74251 üzenetére
Hirtelen nem tudok ajánlani semmit. Mire, mekkora helyre kellene? Én most egy Pioneer VSX-424-et vettem Wharfedale Vardus VR-300-as szettel (egy Pioneer VSX-418-at váltott Jamo hm szettel). Ez sima belépő szint, így volt 150ezer ft. Ettől lehet menni a milliós határig de ez itt off, kérdezz rá a házimozi topikban. A komponensekre amiket beírtam, rákereshetsz, Google a barátod.
-
Jaded
őstag
Urak!
Mostanában sűrűn olvasom ezt a 24Hz (24p?) dolgot itt. Felhomályosítana valaki hogy ez pontosan mi? Érdemes lehet beállítani valahogy? A PC mindig 60Hz-en megy, ha filmet nézek néha akkor is. DVD lejátszó esetén is ugyanígy. Bocs a láma kérdésért, de ezek szerint nem "helyesen" nézek filmet.Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Sziasztok! Van egy H6200-as tv-m, összekötöttem egy Pioneer házimozi erősítővel HDMI-n, így működik az ARC. Ha az erősítő távjával állítom a hangerőt az látszik a tv-n és ugyanúgy vissza is. Viszont ha kikapcsolok mindent, majd vissza, a tv visszaáll a tv hangszórójára. Nem tud mindig a házimozin szólni?
Ha jól értem, ha kikapcsolom a tv-t ki kéne kapcsolnia az erősítőt és fordítva. Viszont ez sem megy. Vagy én tudok valamit rosszul, esetleg beállítási hiba?Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a 40H6200-es tv-m sorozatosan elfelejt ébreszteni? Lehet marhaságnak hangzik, de én erre kelek. Persze amikor bekapcsol. Este direkt megnézem, be van állítva az időpont. Ha auto ha kézi beállítású az óra, akkor is elfelejti. A másik pedig, hogy direkt kikapcsoltam az automatikus frissítést, mégis már 2x frissült a szoftver. Mi ez, ha nem vicc? Valakinek esetleg ötlet, tapasztalat?Szerk: Bocs, nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki Telekomos Sat tv-t használ 55Q70-nel beltéri nélkül? Ha jól látom, lehet rá kötni parabolát és CL kártyát is kezel. Ha működik a dolog, akkor kicseréltetem a beltérit a Telekommal, legalább eggyel kevesebb kütyü lenne.Emiatt egyébként eléggé előre került a tv a "megvenni vagy nem venni" listámon
-
Jaded
őstag
Délután megjött az 55Q70. Még barátkozunk, 280-et megért mindenképp
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest