Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz .: JuSzT :. #1508 üzenetére
meg kell venni...
-
laszlo168
senior tag
Kettőt vegyél, mert egy kell nekem is
-
Luissimo
veterán
Annyira nerossz vétel, de monitornak kissé drágálom
-
BBéci
legenda
válasz .: JuSzT :. #1538 üzenetére
Az, hogy rubLikát (fogalmam sincs, mi az) nem találtál, még nem lenne baj, az viszont már gond, ha rubRikát sem találni.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Luissimo
veterán
válasz .: JuSzT :. #1546 üzenetére
-
kutyman
aktív tag
válasz .: JuSzT :. #1628 üzenetére
A Samsung honlap szerint tudja az usb movie-t, és a kézikönyv szerint is.
-
Tutu7030
veterán
válasz .: JuSzT :. #1647 üzenetére
Nem "üzlet" vagy mi a túró módban van??
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
PEPE85
senior tag
válasz .: JuSzT :. #1663 üzenetére
Arra gondoltam veszek egy kedvező árú akciós Samsung LED TV-t és kiváltom vele a WD Live-ot így egy dobozzal kevesebb lenne.
A legújabb 600e-s 3D TV-be is ugyan ez a media centeres software van, csak megcsináljak, hogy normálisan működjön, de gyanítom ez nem mostanában lesz.
[ Szerkesztve ]
Watch 4k movies with Netflix :)
-
ORCA58
addikt
válasz .: JuSzT :. #1665 üzenetére
C650 -en az USB HDD a jobb megoldás. Pc-ről is szépen megy az mkv, de ha pörgetni kell, akkor nem hasonlítható össze két eszköz közti sebesség.
A legfontosabb pedig, hogy a HDD fogyasztása töredéke a PC-nek. -
Scoobyka
addikt
válasz .: JuSzT :. #1683 üzenetére
nem hanem ami a szerviz menuben elerheto... DeltaE<1 erteket sikerult elernem ami nagyon jo szinvisszadast jelent...olyan crt szinthez nagyon kozeli nagyon ami jo ...azonban elfelejtettem lefenykepezni a gyari ertekeket es ha kesobb vissza akarom allitani jo lenne azokat tudni... amugy a b650ben sok potencial van csak nem hasznaljak ki...
-
Scoobyka
addikt
válasz .: JuSzT :. #1685 üzenetére
a szerviz menuben van egy alapertek amitol a profilok elternek...ugy mint crtn a profilok...de az alapszin az jo ha minel szinhelyesebb...a samu alapbeallitason tulvezerelt szinekkel rendelkezik...a zold olyan zold ami azert a valosagban nem olyan elenk...nehez elmagyarazni ezt...az lcdken sok a bibelodes aszinekkel mert azok olyab termeszetellenesek ...pesze szep meg minden,de azert fura a valosaghoz kepest... belottem a szineket es tetszik,de piszkosul fura...ami korabban tetszett ra kellett jonnom hogy nem szep...ami most van az meg sokkal valosabb szinek.
-
agy73p
senior tag
válasz .: JuSzT :. #1728 üzenetére
Mit jelent a "bevilágítás"?
Én is alapra helyeztem minden beállítást a B650-en nemrég, engedélyeztem a Telnetet (aztán itt meg is állt a tudomány) és most úgy érzem, hogy jobb volt a készülék a vásárláskor. Nem hinném, hogy azért látom másnak, mivel hozzászoktam, hanem vmi nem pont ugyanolyan, mint volt anno, s itt a feketére gondolok elsősorban. Mintha enyhén fátyolos, azaz világosabb lenne most (szemből ez nem látható, csak egy kissé oldalról) és tudom, hogy nem a képzteletem csal, jó szemem van ehhez.
A régi A650-esben a fekete mélyebb volt, sokkal mélyebb viszont minden másban elmaradt a B650-től. -
nightshadow
veterán
válasz .: JuSzT :. #2019 üzenetére
Játékra mindenképpen olyat nézz ami 100hz-s legalább.
Ez érdekes, mert én úgy tudom, hogy pont játékhoz nem kell a 100Hz, ugyanis amikor a tv-ét átkapcsolod Game mode-ra, az az első amit a tv kikapcsol, (mármint a 100Hz-et), hogy csökkentse az input lag-et. Erre mondjuk példa a Samsung C650: Game mode-ban az input lag 45ms, e nélkül viszont 95ms. Már a 45ms is pl. FPS játékoknál magasnak számít, a 95ms pedig szerintem a játszhatatlan kategória. Úgyhogy pont a csak játékos monitornak használt tvnél nincs értelme szvsz a 100Hz-nek.
-
dabadab
titán
"Játékra mindenképpen olyat nézz ami 100hz-s legalább."
Ez igy marhasag, a 100 Hz-hez szukseges plusz szamitasok csak megdobjak az inputlagot, jatekhoz pont erdemes kikapcsolni a 100Hz-et akkor is, ha van.
DRM is theft
-
Thom!
veterán
50-100Hz mizéria én semmit se látok
sőt 100Hzen az emberek nem járnak hanem lebegnek
24P a lelke -
Strauss
senior tag
válasz .: JuSzT :. #2134 üzenetére
Miért váltasz B550 -ről ?
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
rígel
őstag
válasz .: JuSzT :. #2134 üzenetére
Nem vagyok képben pontosan az árakkal, de szerintem ennyi pénzből ezeket a kritériumokat nem teljesíti maradéktalanul 1 tv sem.
B550-től jobb tv-t ebben az ársávban szerintem nem nagyon fogsz találni.
De aki jobban képben van az árakkal nyugodtan megcáfolhat. -
cvn69
tag
válasz .: JuSzT :. #2226 üzenetére
Köszi, csak két gondom van ezzel:
1, Mivel játékhoz próbáltam, így nehéz lenne az fps-hez állítani.
2, Nem tudom, hogyan lehet állítani a Hz-t, mivel a felbontás váltásakor magától állította. 1600x1200-ig 60Hz-t, de fullHD-hoz már csak 24Hz-t.[ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
cvn69
tag
válasz .: JuSzT :. #2230 üzenetére
Köszi, ott is próbálkozom.
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
villamos
őstag
válasz .: JuSzT :. #2244 üzenetére
Esetemben ez nem annyira pénz kérdése, hanem az, hogy megtehetem e azt, hogy elköltök a spórolt pénzemből több mint 150ezret tv-re. (másfélszer annyi, mint egy havi fizetésem)
A készülék értéke rohamtempóban fog csökkenni, ha most veszek, egy jó pár évig biztosan nem szándékozok újabbat venni.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz .: JuSzT :. #2246 üzenetére
Nem tudom. Szerintem a 40" brutálisan nagy lenne. Ezért ha más nem, akkor max egy 37" tudok még elképzelni.
Az előbb megpróbáltam szimulálni a majdani tv -t. Megnéztem a neten, hogy mekkora a képernyője, majd fogtam egy ócska kartonlapot (valami lapraszerelt bútor doboza volt), és kivágtam az ott szereplő méretekre nagyjából. Nekitámasztottam a jelenlegi orionnak, majd hátrébb álltam. Összeszedtem minden képzelőerőmet, és megpróbáltam elképzelni, hogy a kartonlap jelenleg egy 37" LCD tv. (Sajnos nagyon nehezen ment , és kicsit se néztek hülyének, nem. )[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
jlaci63
tag
válasz .: JuSzT :. #2303 üzenetére
Illetve 40c630. Ha Samu-ban gondolkodsz. Szerintem ez jobb, mint a ledes.
Internet ugyan nincs benne , és nem crystal clear panel. Cserébe nem tükröződik. -
Erzsébeti
tag
válasz .: JuSzT :. #2318 üzenetére
Az nem jó megoldás, mert ha be van dugva a fejhallgató jack akkor leveszi a hangszóróról a hangot.
Ez akkor problémás, ha éppen simán szeretném hallgatni, mivel nem mindig van szükség az "erő-re".De azért köszi!
-
kishoris
tag
-
nightshadow
veterán
válasz .: JuSzT :. #2522 üzenetére
2007-es típus, akkor ha jól emlékszem, ez volt a csúcs modell. A C650 ma már mindenben veri. LCD tv-nél nagyon soknak számít a 3 év. Egyébként itt egy akkori review róla: [link]
-
Looserke
őstag
válasz .: JuSzT :. #3302 üzenetére
dinamikus kontrasztot kapcsold ki
-
gejala
őstag
válasz .: JuSzT :. #3302 üzenetére
Ez az auto-dimming lesz, amit sajnos semmilyen módon nem lehet kikapcsolni. Legtöbb Samsung tévében van, idei CCFL szériában kezdték el mellőzni/minimalizálni.
-
BBéci
legenda
válasz .: JuSzT :. #3723 üzenetére
A tévé 1-1 képkockát szúr a meglévők közé, úgy jön létre a 100 Hz, ami az elmosódást csökkenti. Számítógépről lejátszott filmekkel is megteszi.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
válasz .: JuSzT :. #3731 üzenetére
Megkérdezhettem, hogy miért adod el?
-
hedgehog01
tag
válasz .: JuSzT :. #1647 üzenetére
"Azt mitől csinálja a TV B550.... , bár az is elképzelhető hogy nem benne van a hiba, hogy ha gépről nézek filmet, vagy bármit... és mondjuk kikapcsolom a TV-t , de csak a TV-t éa bekapcsolás után már nem látja azt a jelet az adott bementen ahol elötte meg volt kép.
Illetve nem lehet valahogy fixálni a kép módot ? Mert sosem marad úgy ahogy én beállítottam. Ha bemenetet váltok, vagy visszarakom TV re, mindig más és más módban váltja magát."Nem tudom, valaki válaszolt-e menet közben, de nekem ugyanez a problémám. Mármint, hogy a HDMI3 bemenetről, ahol a számítógép van, kikapcsolom a tévét, vagy átkapcsolom más bemenetre, majd amikor visszakapcsolom, csak a "nincs jel" üzenet fogad. Ráadásul teljesen random módon csinálja ezt, és elég idegesítő, mivel csak azt a megoldást találtam, hogy ki-be kapcsolom a számítógépet.
Valaki? Bárki?
Köszi!
-
Zsüll
tag
válasz .: JuSzT :. #27089 üzenetére
Szerintem a doboz cetli kevés a beazonosításhoz. A készülék service menüjéből lehet csak kiolvasni a panel típusát. Amúgy, korábban volt ez téma és arra jutottak, hogy a Slovákiában gyártottakban Samsung panel van általában. Max ezt a gyártás helyét tudod leolvasni a dobozról.
-
Flashget
félisten
válasz .: JuSzT :. #27089 üzenetére
csak szervízmenűbe belépés után derül ki milyen panel van bene.
hiába nekem is Made in Slovakia felirat a dobozon a panel az nem samsung...Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz .: JuSzT :. #27101 üzenetére
panel lotto rész
szervíz menűbe belépve látsz egy sort pl. 32P1UF3E
ebből lehet tudni milyen panel van benne.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest