Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
Flashget #29790 üzenetére
Szerviz menüben csináltam egy factory resetet. Így végre átváltott 001019-ről 001013-ra a verzió. Így már rá tudtam tolni a 001016 verziót. Most jó lett a youtube 3d (az ékezetes karakterek még hiányoznak a youtube menüből), viszont a samygo-tól még mindig resetet csinál a tv.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
UPC Direct előfizetés a Samsung Smart TV-k mellé
ne hogy már a Tescos féle mindigtvextra 3 hónap ajándék jobb legyen :p
[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Sziasztok!
Valaki tudna 3D HD Youtube-hoz IP-t adni mert eltünt az alkalmazásaim közül!
Sima Youtube van de a másik jobban teszett!Előre is THX!
-
kischico
tag
-
dudi6
senior tag
válasz
domager2 #29774 üzenetére
Ez egy külön csatorna? Automata kereséssel megtalálja a Tv? Nekem is MindigTv van egyelőre....
Más:
Szeretnék venni egy házimozit, LG-k valahogy szimpatikusabbak. Akadna esetleg gondom abból, hogy nem samsung mint a TV-m?(D6500) A blu-ray tudja a 3D-t, lehet gondom, abból, hogy az LG passzívat támogatja? Le tudom majd játszani a 3D blu-ray lemezeket? -
delig
tag
Az M3D, hogy letelt a teszt tesztje még mindig csak pest és környékén elérhető a Mindig-el?
-
domager2
tag
Az eddig mutatott filmek okésak, de ha valami a kép előterében van és ugye távolabb van a fókuszpont, akkor szellemképes a közeli dolog. Az nem zavarna, ha nem lenne éles, de így rossz.
A legrosszabb nálam a víz alatti .. még most is jojózik a szemem, szemüveggel is mindenből kettőt láttam, nem tudom, hogy az adás vagy a tv hibája ez... levettem a szemüveget és a 32collos tévén ugyanaz a hal kb. 10 centire volt egymástól... ezt nem tudom, hogy hogy is tudná összehozni a tv.
Várom a véleményeteket.
-
sunci_02
aktív tag
válasz
kischico #29769 üzenetére
Köszi, hogy válaszoltál! Meg is rendeltem, ott is 9900Ft. Azért szerintem unfair dolog 5000Ft-al felemelni az árát....
Más: All share-n keresztül csatlakozok wi-fi-n keresztül a gépre. Hogy tudom kitörölni a előzményeket? Idegesítő, hogy hoz felnőtt videókat is, és azokat nem szeretném, hogy a nejem lássa
, illetve a webböngészőből???
-
Tippmix46
senior tag
-
domager2
tag
Nézem az m3d-t, jó az adás, egészen kijön a 3d, főleg a magyar anyagoknál, a kastélynál ha mozgattam a fejem kicsit, az előtérben lévő dolog állt, de a háttér mozdult.
Egy pici bántó hibát látok, ha zömmel sötét tárgy van, akkor a kontúrja mellett látni egy pici szellemképet. Idegesítő egy idő után. Van erre megoldás?
-
mcs
veterán
Ha ezt a formátumú hangot lejátszotta az EH5300 usb-n keresztül, akkor képes a dts downmixre?
Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Duration : 2h 12mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Stream size : 1.40 GiB (13%) -
sunci_02
aktív tag
Vettem 2db szemüveget 9900HUF-ért az Auchanban, és tönkrement az egyik szemüvegnek a bal oldali lencséje. Elkezdett villogni, meg fekete pacák folytak ide-oda. Gondoltam kicseréltetem. Vissza is vittem, közölték, hogy a legegyszerűbb módja, ha vissza adják a pénzt és veszek egy másikat. Nem akarták, hogy a Samsunghoz küldjem be, mert sok ideig tart a bevizsgálás. Vissza adták a pénzt meg is örültem, gyorsan berohanok a szemüvegért, akkor látom, hogy a múlt héten vásárolt szemüveg 9990 helyett 14990Ft-ba kerül. Olyan pipa lettem, hogy kiviharoztam az üzletből. Most meg vadászhatok egy másikat.
Mi a különbség a Samsung SSG-P31002 és Samsung SSG-P31002/XC között?
-
sandró60
addikt
válasz
Tippmix46 #29755 üzenetére
Nekem sikerűlt Tutu7030-kolléga segitségével.D5500-as tv-t PVR-okositani
Keresd meg őt. Jobban eltudja magyarázni a menetét,mint én
A program ami kell hozzá innen letölthető[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Az új "YouTube on TV" klienssel még senki nem próbálta összehozni a Remote App-ot, hogy a szövegbevitel egyszerűbb legyen? Egyáltalán hogy a bánatban kell előcsalni a qwerty gombsort a Remote App új verziójában, a Smart View-ban? Lehetséges, hogy abból kiszedték? Tegyek fel a Smart View mellé egy korábbi Remote App-ot?
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Valaki tegye rendbe a fejembe hogy mi a különbség
a UE D6500, 6530, 6500 vs, és egyébb betűkódok közti jelentések közt a 6500-as TV-nél!
köszi
-
-
Flashget
félisten
Holnap elkezdődik az M3D adása.
-
air
nagyúr
válasz
sony309 #29744 üzenetére
Ez abszolút nem Samsung kontra Sony (egyéb más gyártó) témáról szól. Egyszerűen képtelen vagy önálló problémamegoldásra, a saját tudatlanságod miatt a TV-t okolod, és ezt még több hozzászóláson keresztül is ecseteled. Minden megnyilvánulásoddal a saját hülyeséged bizonyítod. Totál lejárattad magad, ha még nem vetted volna észre. Ennyi.
(És ahogy látom nem vagyok egyedül, aki ezt észrevette.)
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz
sony309 #29735 üzenetére
Azért ha itt a fórumba rákerestél volna 5 perc után meglett volna a megoldás mind a 2 problémádra. Amúgy a digi hülyesége, hogy nem egyforma simbolrate-tal ad minden frekvencián ...
Viszont az, hogy te ezzel több óra után sem boldogultál aztán ezt még le is írod ide az tied. -
sony309
őstag
Nem gondoltam volna, hogy ennyire elvakult Samsung fanok vannak itt és, hogy ennyire vörös posztó Nekik a Sony márkanév puszta említése!
Ez azért vicces!Azt azért még mindig nem értem, hogy ha ennyire profi a Samsung, mint gyártó, akkor miért nem működött itt többeknek sem az automatikus hangolás!
Olyan nagy kérés, hogy működjön az automatikus hangolás egy olyan "profi" TV-ket gyártó cégtől, mint a Samsung?
Én nem hinném, de Ti tudjátok!Hál' Istennek sikerült megszabadulnom tőle!!!
-
jhorogh
aktív tag
válasz
sony309 #29720 üzenetére
A 2D-3D felkonvertálás a Sonyn sem lesz szebb...
Sorbarendezéshez van egy egyszerűbb megoldás, exportálod usb-re a csatornalistát, pc-n szerkeszted majd visszemented az usb-re. Azt importálod a tv-n és kész is van. A progi szabadon letölthető Samsung oldaláról (igaz nem a hazai oldalról, de már ide is linkelték). Az egész művelethez nem kell több 5 percnél.
[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
egész jól elkezdtek esni az E széria árak.Az UE40ES6570 hónap elején még 290 volt most meg 230: [link]
iskolakezdésre beáll megint 180-210 közé a 6500as széria
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Lehet-e D6500 tv-hez billentyűzetet és egeret rakni, FW:1013, SAMYGO telepítve, pc-ről látom a tv-re dugott winyó tartalmát. Aki tudja irja már le.
Más: a SONY nagyon sok mindent nem játszik le, és nincs rá se SAMYGO, se nstreamlmod, se...
-
sony309
őstag
Azzal az indokkal álltam el a vásárlástól, hogy sem automata, sem kézi kereséssel nem találta meg az összes csatornát!
Hol ez, hol az lemaradt!Felajánlottam a MM eladójának és a Samsung promóterének, hogy kiviszem hozzám és állítsa be, ha nem hiszi el!
Azt mondták, elhiszik! -
attamero81
senior tag
Itt egy jó elektro lakatos (gányoló egyesek szerint).Mehetek beállítani?
Zol77 ha még tudná is a szerencsétlen,hogy a Sony is meg még egyéb gyártók is kérnek Samsung által,de saját maguk tervezte lapokat.Van egy régi mondás,de egy kicsit átszabtam:
Minden út a Samsunghoz vezet!!!
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
válasz
sony309 #29720 üzenetére
20.00 órától ma hajnal 04.00 óráig nem sikerült beállítanom az összes fogható (84 db nem kódolt, digitális) adást és a foghatóakat sorba rendezni!
Ez a TV hibája?A 2D-3D felkonvertálás csak parasztvakítás, valós, minőségi 3D tartalommal nem volt módom kipróbálni!
Mégis mi volt az elvárás. -
lucifer15
tag
Hello!
Akit érdekel a Fóti Corában lehet kapni még 32D6500-as led 3D-s Samut.Egy órával ezelőtt még volt 4db.Ára 160 000.- Ft bontatlan gyári csomagolás.
-
rrox46
csendes tag
válasz
attamero81 #29713 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
rrox46
csendes tag
válasz
attamero81 #29713 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy az ES szériánál normális jelenség-e ha 3D-t nézek,akkor jobb oldalt 1 keskeny fényes csík van a képernyőn?
Ezt 1 3D játéknál vettem észre.Sajnos még filmen nem tudtam kipróbálni.
Előre is kösz. -
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy azt mondjátok, hogy ez off, de szerintem nem az!
Csak a véleményemet mondanám el, mint laikus!Tegnap vásároltam egy UE55ES6100 tip.-ú TV!
Digi kábel előfizetésem van.
20.00 órától ma hajnal 04.00 óráig nem sikerült beállítanom az összes fogható (84 db nem kódolt, digitális) adást és a foghatóakat sorba rendezni!
A sorba rendezés a menüben el van dugva és valami pocsék!A 2D-3D felkonvertálás csak parasztvakítás, valós, minőségi 3D tartalommal nem volt módom kipróbálni!
Médialejátszó nálam mindent vitt, külső merevlemezről (2 TB) videók (avi, mp4, mkv), zene és fotó.
Távirányító zsúfolt, nincs rajta világítás!
Talp forgatható!Ma délután visszavittem, elálltam a vásárlástól! MM
Hozzáteszem:
Édesapámnak egy hónapja vásároltam egy Sony KDL-46EX520 tip.-ú TV-t, szintén Digi kábel TV előfizetése van!
Automata hangolás 5 perc és az összes csatorna meg van!
Sorba rendezés 10 perc volt és ennyi!Remélem segítettem valakinek!
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Samsung UE40D5500RWXXH tv-m van szerintetek ezzel megy a upc media card, van valakinek tapasztalata ezzel? Előre is köszi.
-
-
Flashget
félisten
válasz
kaboska #29707 üzenetére
az a CMR amit a samsung szeret megadni...
true motion az ami a valós Hz-et adja.
pl.
D5000-nél euronicsben előszeretettel csak azt írták ki, hogy CMR 100Hz.
D6500-nál CMR 400Hz..
Volt is vitám velük de hamar véget értebből egyenesen az jött le nekem egy 400Hz-es tévém van és megkérdeztem az eladót...csak elvörösödött meg hümmögött.. :p
-
attamero81
senior tag
válasz
rrox46 #29689 üzenetére
A samsungnál sok panel azonos és az alkatrészeknek a helye ott van a panelen.A szoftveres azonosság az csak egy plusz amivel könnyebbíteni akartak magukon,hogy ne kelljen több szoftvert írni.Ezt azt jelenti,hogy egy D5000-nél az összes D5xxx szériára vonatkozó tudást tartalmazza csak éppen hardveresen nem vagy részben tudja kihasználni.A skandináv országokban lévő,szállított tv-k annyiban különböznek,hogy a kialakításuk design-sab illetve a "plug & play" módban indulva a tv csak pár ország antenna rendszerét ismeri fel.
PL:
Tuner : Nordic mifelénk EU vagy EU_ALL(EU_Only)
Start után választható nyelvek kevesebb,mint a normál európai választhatóak közül.A tuner hangolási módja az viszont egy Nordic-os panelnál 4 országra korlátozódik:
-Svédország
-Finnország
-Dánia
-Norvégia
Ezekben az országoknak a kábel keresési beállításoknál nem találna semmit a magyar frekvenciákból.Még valami? -
nightshadow
veterán
válasz
kaboska #29707 üzenetére
Igen.
Idézet a D5500-as tesztből: "A Samsung 100 Hz-es technológiájának elnevezése kissé csalóka, főleg akkor, ha a teljes termékpalettát nézzük, mert a Clear Motion Rate 100, 200, 400 és 800 Hz-es változatai eltérő megoldásokat használnak az elmosódás csökkentésére. 200 Hz feletti értéknél az elektronika köztes képkockák kiszámolására (is) képes, a D5500-as tévék azonban csak a 100 Hz-es verziót támogatják, ami valójában csak a scanning backlight alkalmazását jelenti a normál 50 Hz-es képfrissítési frekvencia mellett. Azaz a képkockák száma úgy kétszereződik meg, hogy az elektronika a LED-ek gyors ki és bekapcsolgatásával minden meglévő két képkocka közé egy feketét illeszt be."
[ Szerkesztve ]
-
gigimano
csendes tag
Érdeklődni szeretnék hogy Samsung TV-met hogyan hangolom össze a Samsung billentyűzettel?
-
kaboska
aktív tag
válasz
nightshadow #29706 üzenetére
Tehát amit írnak hogy 100hz-es képfrissítés az valójába csak 50hz?
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Az EH5000-es széria az 100hz-es vagy kamu 100hz? -
RudY
addikt
Valamelyik megoldás mindenképp kellene hozzá:
[Rooting D series arm cpu models]
[Root access for D series Mstar cpu models]
Sajnos egyéb SamyGO App nem fér meg vele -
vinikorn
aktív tag
Teletext aloldalak között hogy lapozok? Erre gondolok: kép. Iránygombokkal nem megy.
Köszi.
-
maj15
csendes tag
válasz
Tutu7030 #29652 üzenetére
Tutu7030, írod, hogy ftp-n eléred a tv-t, ez azt jelenti, hogy a PC-ről látod a TV-re USB-n csatlakoztatott merevlemezt? Ilyen megoldást már rég keresek.
Addig eljutottam, hogy Total Commanderben létrehoztam egy kapcsolatot a TV IP címével:Viszont ha ezekkel az adatokkal rámegyek a kapcsolódásra, akkor azt írja ki a TC, hogy nincs válasz.
Tudsz segíteni az ügyben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest