Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Samsung ES6560-as tv mellé milyen billentyűzetet érdemes venni?
Én egy Logitech K400-ra gondoltam, mert van benne touch rész is, szóval azzal lehetne pötyögni meg irányítani a multimédiás dolgokat a távirányító helyett.
Tapasztalatokat és ötleteket várok. -
Zoty4
őstag
Az állványon vagy szinén kivül valaki tudja mi a különbség a
ES6500
ES6560
ES6570
között?
Árban eléggé nagy a szórás ezek közt. -
SyneT87
tag
Sziasztok,
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy énis samsung tv-t szeretnék venni, és szeretném a pc-re letöltött filmjeimet lejátszani a tv-n, na most a gond az hogy a pc az emeleten van a tv meg a földszinten és az allshare-s cumó lehet nem lesz jó és akadás nélkül nem fogja vinni, ezért mit ajánlanátok helyette, ami azért nem túl macerás?
köszi előre is
üdv
-
szelidorzo
aktív tag
válasz
vinikorn #28558 üzenetére
Azért ez tetszett!
"Nem akarok warezolni. Ingyenes program nincs Windowsra?"Végül is egy kódolt felvételt (ami csak a felvevő eszközön (tv-n) játszható le, akarsz számítógépen szerkeszteni (stb), de Te nem akarsz warezolni (nem ingyenes programot beszerezni a warezoláshoz (felvett anyag szerkesztéshez)
-
Robbie85
tag
Amit még nem teljesen értek: PIP, kép a képben rendszer. Ha két tuneres csak akkor lehet vele nézni egyszerre két csatornát? Az 1 tuneressel meg csak DVD és egyéb külső forrású lejátszót? Ennek mi az értelme? DVD-zés közben a franc se kíváncsi, hogy mi megy a tv-ben, de ha reklám alatt átviszed egy másik csatornára akkor jó tudni, hogy mikor kell visszakapcsolni, hogy ne maradjon le az eseményekről az ember.
-
attamero81
senior tag
válasz
arrrgggh #28586 üzenetére
A Samsung-ot nagyon nagy szinten variálták.Az LG-nél a 47 colos verzióban volt és egy két régebbibe,hogy szörbe bele ment a Samsung panel.Színekben vannak megkülönböztetve a T-con vezérlők.Az AUO panelek általában kék színűek az újabb modellekben.Egy-két régebbiben amiben ez volt ott előfordult a zöld szín,de általában ott is kék volt.Az AUO t-conokon virit mindig az auo chip felirat vagy a különböző ic-ken az AUO felirat.A Chi Mei kijelző vezérlők azok a CMO-sok.Ezek általában csak HD Ready tv-ken vannak.Ezen kivűl van még a CPT kijelző ami szintén kék színű panelocska,de jóval gyengébb az AUO-nál,és ennek a sorszáma CPT felirattal kezdődik.Van még egy típus ez pedig az AMLCD kijelzős tv-k.Ezek a panelek kifejezetten a nagy felbontású és méretű tv-ben volt,van benne.
Itt jön a kavarás.Az AMLCD-n megy a CMO és az AUO is,de a háttér villany lesz gyengébb.A legfeltűnőbb a AMLCD és a CMO közt van,ott a legnagyobb a fényerő esés.A CPT-s csak a sajátján megy.Az AUO és az AMLCD közt minimális különbség van,de azt is észre lehet venni.Fényerőben ebben az esetben már nincs akkora különbség,mint a AMLCD és a CMO közt.Ráadásul az AUO is képes Full HD felbontás megjelenítésére.Viszont ami érdekes a CMO-t nem lehet cserélni AUO-ra.Ennek egyszerű az oka.Némelyik kijelző 5V-ról még másik 12V-ról megy. -
arrrgggh
tag
válasz
attamero81 #28571 üzenetére
Próbáltam utánanézni az AUO panelnek, de laikusként nem sok mindent találtam amit értek. Annyit sikerült kihámozni, hogy a régebbi modelleknél rosszabb a kontraszt. Ez még a 2011-es modellekre is igaz, vagy "csak" annyi a gondja, hogy nehezebb hozzá az alkatrész utánpótlás?
Hogy kevesebb belőle a hibás, az adódhat abból is, hogy kevesebbet adnak el belőle, ha jól következtetek.
Ha megnézem az idei szériákat ebben a méretben, jóval kevesebb modell van mint mondjuk a 32 v. 40"-os méretben.
Meg mindezeken felül ugyanúgy megvan az esély rá, ha más méretet veszek, az sem samsung panellel lesz szerelve. -
Robbie85
tag
A segítségeteket szeretném kérni. Az Euronics-ban most jó áron lehet venni LED Tv-t. A két kiszemelt: A Samsung UE40ES6540 és a Sony KDL 40EX650. Az előbbi 260e, az utóbbi 200e. Esetleg valakinek valamilyen tapasztalat? Ti melyiket választanátok? Az árkülönbség tudásbelileg első látásra a 400Hz és a 3D a Samsung javára. Ugyan a 3D-ről nem olvastam túl jókat, meg hogy még kiforratlan (szemzavaró, stb.), igazából nagy jelentősége nálunk nincs. A fő lényeg a képminőség, megbízhatóság, multimédiás tartalmak lejátszása. Amire még nem tudtam rájönni, hogy a Sony kép a képben rendszerű e vagy sem?! Hol azt írják, hol meg mást. Érdemes többet fizetni a Samsungért?
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Megnéztem ez alapján:
Made in Slovakia
UE32D5000PW
32A6UF0E32 inch
Samsung panel
50/60Hz
Ultra Clear
Full HD
Edge LEDJátékhoz melyik paneltechnológia a jó? Leírásban nem találtam info-t róla.
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #28575 üzenetére
-
attamero81
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz
attamero81 #28571 üzenetére
vagy szervíz menűbe lépve ,egnézi..
de ezeket már csak ha hazavitte tudja csak -
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Többször hallottam, hogy a 37"-os méret nem túl szerencsés választás.
Van ennek valami alapja élettartamban, képminőségben, vagy bármiben?
Konkrétan egy d5000-ről lenne szó. -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #28563 üzenetére
nincs CRT tévén..de a laposon klasszis különbség van.
-
-
szaba75
tag
A T-Home szolgáltatásain nem gondolkodtok?(Sat Tv)
-
Sziasztok!
Jelenleg egy ue40d5500 Samsung Led tévét használok. A jelenleg a digitv analóg jelére fizettem elő. Tudnátok nekem abban segíteni,hogy érdemes lenne-e digitális műsorra átállni? Észrevehető lenne a különbség? -
vadani
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 1 olyan Samsung Smart TV ami Wifi képes, de wifi stick kell hozzá, abból csak a Samsung jó neki, vagy más gyártókét és megeszi? Előre is köszönöm a választ. -
attamero81
senior tag
válasz
vajonmilesz #28546 üzenetére
Lan csatlakozó van rajta?Netet tudol nézni?Ha az USB-t rá dugod akkor a Source menüben látja egyáltalán a pendrive-ot?
-
vajonmilesz
csendes tag
válasz
attamero81 #28543 üzenetére
és azt hogy nézem meg?
eddig csak rádugtam a pendrive-ot, és felismerte, feldobta a media player választást és lehetett nézni a filmeket,képeket.
most pedig nem ismeri fel a tv, ha megnyomom a távirányitó media player gombját,akkor azt írja, hogy nem található külső médiatároló eszköz, ellenőrizze a kapcsolat állapotát.
a pendrive-okat és a külső vinyót a laptopom simán olvassa.. -
SzokeZs
csendes tag
Üdv!
55-hüvelykes méretben tervezem LED TV vásárlását és igazából 2 készülék van versenyben az egyik a Samsung UE 55 ES6560-asa. Úgy tudom ez idei modell, esetleg van róla tapasztalat?
Nyilván ebben a topicban senki nem fog a másikra szavaznide azért leírom: LG 55 LM 670S. Mit gondoltok a 2 modell kapcsán?
Köszönettel! -
mutyi
senior tag
Köszönöm a segítséget, sikerült összelőni a készülékeket, most már működik a visszirányú hang.
Ha már a kérdéseknél tartunk, lenne még egy a 3D beállításokkal kapcsolatosan.
Járt hozzá két darab aktív szemüveg. Bekapcsoltam őket, villognak össze-vissza,de aztán pár mp után mintha ki is kapcsolnának. Letöltöttem egy 3D-s mesefilmet mkv-ban, rádugtam az udb portra, szépen le is játszotta. De nem tudom melyik 3D módot kell használni,mert a film alapból függőlegesen szét volt vágva. Én eddig csak a homályos 3D-s változatokat láttam. Szóval erről kérhetnék némi felvilágosítást,mert hiába tettem fel a szemüveget, nem érzékeltem semmi 3D hatást. -
attamero81
senior tag
válasz
vajonmilesz #28542 üzenetére
Csak nézd meg,hogy a hálózatra csatlakozik-e?
-
vajonmilesz
csendes tag
válasz
attamero81 #28541 üzenetére
milyen hálózati probléma? usb-s pendrive és usb-s külsö vinyó esetében hol lehet hálózati probléma?
-
attamero81
senior tag
válasz
vajonmilesz #28540 üzenetére
Hálózati problémád nincs véletlenül?
-
vajonmilesz
csendes tag
sziasztok,
32c650-es tv eddig gond nélkül lejátszotta a rádugott pendrive, külső vinyó tartalmat.
most viszont hiába van rádugva több féle pendrive, külső vinyó, köztük az eddig megszokott,felismert is, most egyet sem ismer fel.
mi lehet a probléma?
egyik napról a másikra történt a dolog...
gr.. -
rasky
senior tag
Voltam ma a TESCO-ban, kérdezgettem az eladót, hogy az új szériánál mennyire jellemző a "felhő" effektus, azt mondta, hogy az korábban szoftveres hiba volt és ezen már nem is tudom milyen szoftver van, ahol már ez nem jellemző. Plusz az 5 év garancia nem létezik...Ennyire értett a témához, nem akartam már leállni vele veszekedni.
-
róland
veterán
válasz
attamero81 #28537 üzenetére
Viszont a 120-at akár el is fogadhatja az eladó.
Én hasonlóan vettem a d6100-t. Mivel kiállítási darab volt eleve leárazta a boltos, s még abból is engedett, mert épp aznap érkeztek az első EH-s TV-k.
-
HofiZoli
senior tag
Guruk lenne egy gyors kérdésem!
Egy 180-190 ezer ft értékű tv-ért mennyit adnátok ami kiállítási darab, és kb 1,5-2 hónapja megy? Ajándékba adnának hozzá 5 év teljeskörű garanciát. Köszi a válaszokat! -
sandró60
addikt
Sziasztok!
A topikba belépve azt hittem,hogy digi fórumába csöppentem.A topikhoz "nem közvetlen" tartozó információkat ha lehet azzal a gombal szürkitsük be ami a hozzászólások "ok"gomb-tól balra található[ Szerkesztve ]
-
Ferlito
tag
válasz
Flashget #28530 üzenetére
Hát igen de angol bajnoki meg csak digin van....na mindegy ma este jön a szaki,aki egyébként jó haverom, a diginél dolgozik, megnézzük. Egy biztos...ennél az analóg kábeltévésnél szerintem csak jobb lehet a kép. Ha bejön a digi, akkor kombózás lesz mindig tv-vel, ha ez tényleg lehetséges....Ha nem akkor UPC, de abból meg hiányzik a digisport ugye és a csomag ami kéne az havi 6000 ft körül lenne....tv maffia
Néha elgondolkozok azon, nem-e volt egyszerűbb és nyugodtabb élet fent a fán?! -
Flashget
félisten
én meg jobban örülnék a sportklubnak mert ami technikai sport érdekel azon megy..elcserélném a digisportomat sportklubra
könyökömön jön már ki európa összes bajnokságának a foci meccsei..jön az eb és már rá se bírok nézni egy foci pályára..tegnapi cseh-magyart se néztem :p -
Flashget
félisten
nincs de olcsó húsnak itt nagyon híg a leve..tényleg szar a digi tányéros ezeken az új lapos tévéken...kockásodik a kép vagy megáll, eső,szél,havazás minden szar neki...hétvégi házba jó régi CRT tévére..nem egy ismerőst tudok (és láttam is) akiknek ez volt mert olcsó volt majd lecserélték igaz drágábbra de mínőségben javulást is kaptak.
dig a kábeltv-ben és az internetben (lan) verhetetlen de ez a tányérosuk nagyon gyenge..folyamatosan vesztik az ügyfeleiket a dtvnews oldalon kiadott statisztikai adatok alapján.
-
Flashget
félisten
Digi csak kábelen jó a tányérosuk szar...aki ilyen vételi lehetőségben gondolkozik inkább adjon érte többet de jobb mínőséget kap akár UPC akár trétőlis.
-
JoeYi
őstag
beraktam a tudástárba RudY PVR leírását PVR alternatív megoldás (2012-06-02) címen. Köszi air a figyelemfelhívást
-
Flashget
félisten
A BD-lejátszók közül alig van olyan, amelyik a letöltött 3D-t kezelné, már az új OPPO-k sem képesek rá, valamint a korábbi kiadások is csak a régi firmware-rel. Működik a filmkészítők ellenhadjárata.
Értem amit mondasz nem is ezt vitatom csak akkor miért úgy hirdetik a BR lejátszókat, hogy 3D-t is lejátszik pl. samsung E6100?
-
Mate
nagyúr
válasz
Ferlito #28521 üzenetére
Azon nem gondolkodtál, hogy kombinálj 2 szolgáltatót?
pl. mindigtv-vel M1, M2 hd ingyen Eb-hez, olimpiához stb.
És mellé digi tányéros digisport és többi csatornához? Utánanéztem és tényleg szebb, jobb a upc direct, de jóval drágább és vannak hd csatornák de minek, ha nincs digisport ahol a focimeccsek 90% van. Ráadásul diginél nincs hűségnyilatkozat.[ Szerkesztve ]
-
Ferlito
tag
válasz
gyugyo79 #28517 üzenetére
Értem, köszönöm a választ sokat segített. Nem tudom milyen megoldás lesz a digi, de az ember azt mondta, hogy csak lehúz egy kábelt a tetőről a tv-be és megnézhetem, tetszik-e a minősége. Majd megnézem és ha tényleg olyan rossz, akkor upc.
UE 40d 6100 SW a tv egyébként pontos megnevezéssel. -
Mate
nagyúr
válasz
gyugyo79 #28519 üzenetére
Most néztem a honlapjukat, ott már ezek szerint az új csatornakiosztás van. Remélem kábelen is elérhető lesz hd-ban az eurosport, meg remélem a sport1-is. Azért látszik, hogy külön cég a kábeles, meg a műholdas. Kábelen szerintem jó ideig várhatjuk, hogy bármit is kisebb csomagba rakjanak
Én sok focit nézek, ami csak digisporton megy, így nem más szolgáltatók adásaihoz viszonyítom őket, hanem internetes stream-ekhez. Azokhoz képest sokkal jobb a műholdas digi
-
gyugyo79
addikt
Az EB, Olimpia stb. rakták be őket (de nem csak ezek idejére hanem véglegesen) 1 napja elérhető és ami pozitív, hogy nem külön kis csomagba rakták hanem akinek eddig volt HD előfizetése azoknak már nézhetik is.
Ráadásul az M1HD-t kivették a HD csomagból és átrakták egy kisebbe. Ezek nem tudom, hogy a weboldalukon már le lettek e komunikálva de szakmai fórumokon már lehet olvasni ezekről meg ugye akinek van előfizetése az már nézni is tudja.Igen a Tv mérete sokat számít szerintem olyan 40-től kezd el egyre zavaróbb lenni ha nem jó a minőség. Meg ugye ez sem mindegy mennyire lehet a TV-től eltávolodni mert az is tud segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz
gyugyo79 #28517 üzenetére
Sajnos tényleg igazad van és a digi műholdas minősége elég rossz, de olcsó. Bár ue32d5000pw-n még élvezhető a képe, de 47-es lcd-n már borzalmas. UPC műholdasához még nem volt szerencsém, de nagy pozitívumként ér, hogy simán kártyát is adnak, nem kell a boxukkal szenvedni.
Van náluk Eurosport 1-2 HD? Kábelen csak az 1 van hd-ben, amivel az a gondom, hogy német bajnokság a 2-n megy, így csak tour de franc van amit tudok nézni hd-ben (más nem igazán érdekel ott)
-
gyugyo79
addikt
válasz
Ferlito #28513 üzenetére
Ha jó minőséget akarsz akkor ne a digit válaszd ! Csak kábelen jó a minősége és csak ott vannak HD adások. A satos boxuk csak scartal köthető össze a TV-vel a minősége kritikán aluli.
Ugyan azon a műholdon ott van a UPC. Előnyei :
Tudsz tőlük csak kártyát kérni amit egy crypto/irdetó ci modulba rakva nem kell gagyi boxot használnod hanem a TV-dbe mehet egyből ha a te tv-dbe van sat tuner(a UE40D-ből amit írtál amíg vissza olvastam még nem 100% hogy van).De ha nincs használhatsz rendes saját boxot vagy lehet tőlük bérelni HDMI-s boxot.
Vannak HD csatornáik 1500 Ft és jelenleg ezért adják a Euro Sport 1-2 HD-t, a History C. HD-t, Discovery HD-t, M1 HD-t ezeket magyar nyelven is és angolul még ESPN A. HD, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, Sundance HD, és HBO max p. előfizetés esetén az HBO HD is elérhető.
Az SD adások minősége kb egyforma da a UPC-nél több csatorna van.
(Nekem van Digi Kábel előfizetésem is és tudom nézni az összes műholdas szolgáltató műsorát is így össze tudom hasonlítani őket a műholdasok kb fele DE van olyan csatorna amit negyed bitraten adnak így lehet az akármilyen digitális nagyon látszódik a minőségen egy normális méretű TV-n és ezen ráadásul a szolgáltatóktól kapott és az előfizetést mással nem is használható gagyi boxok még rontanak is főleg amiken csak scart van.)Hátránya: Kicsit drágább.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
syler123 #28461 üzenetére
Nekünk is van egy D5500-asunk.
Látom, hogy sikerült a youtube "feljavítása".
Milyen módszer van (ha van) a teljesértékű netezés eléréséhez?
Ha eleve nem megy, akkor nem is kutakodom utána.
P.S.: Amúgy én is úgy látom, hogy tavaly év végén (amikor vettük) ez volt - a nem 3D-s kategóriában - az egyik legjobb ár/érték arányú TV!
-
Ferlito
tag
válasz
róland #28496 üzenetére
Visszatérve a témára, úgy néz ki digi lesz mert a társasházban már ketten is digin vannak, csak rá kell csatlakozni....Kérdésem az lenne, hogy várható e javulás Samsung LED tv-n ha digire állok át (műholdas) vagy körülbelül ugyanott fogok tartani és az egyetlen jó megoldás a diginek a digitális kábeles megoldása lenne, ami persze nincs kiépülve kis falvamban.
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok,
serviioban kérném segítségetek.
Megosztott könyvtárban az mkv kiterjesztést nem látja csak divxet illetve plugin használatánál az utolsó lépésnél nem vagyok tisztában hogy milyen RSS vagy urlt kell megadnom hogy be is töltse őket? -
vlevi
nagyúr
Az ATI kiadja a DVI-on a hangot is. És adnak az ATI kártyákhoz olyan DVI-HDMI átalakítót, ami kiviszi a hangot a DVI csatlakozóról a HDMI-re. Így kerülhet ki a hang a tévére. De szerintem az NVIDIA is tudja, csak mivel nincs ilyen kártyám, erről nem tudok érdemben nyilatkozni.
-
PLaci58
addikt
A HDMI a DVI továbbfejlesztett változata. A DVI szabványban nincs digitális hang átvitel. A szabványtól el lehet térni
Ha neked megy a hang, akkor azt a videókártyád csinálja.
DVI = Digital Visual Interface
HDMI = High-Definition Multimedia Interface
A két szabvány elektromos paraméterei egyezők, ezért lehet simán összekötni őket.Az UTP tudtommal 8 eres vezetéket használ, a HDMI meg 19 csatlakozón üzemel.
Az üvegszál még ennél is jobb és gyorsabb átvitelt tesz lehetővé. Előbb-utóbb elég lesz összekötni a berendezéseket egy optikai kábellel, vagy még az sem kell, rádión elintéznek mindent (BT, Wifi ...). -
PLaci58
addikt
válasz
Ferlito #28492 üzenetére
Inkább ezt javasolnám vagy hasonlót, 30dbi-s erősítővel : [link]
mutyi! A lejátszó "hang" beállításainál van az ARC. bekapcsol vagy autpmata. Bekapcsolva kiiktatja az optikai bemenetet, automatán felismeri, hogy optikain vagy HDMI-n kap hangot digitális bemenetre kapcsolva.
A TV-n is be kell kapcsolni az ARC-t. Ugyanígy tudtommal az Anynetet is mindekettőn be kell kapcsolni. A 2 Samu már csak felismeri egymást[ Szerkesztve ]
-
MY2K
aktív tag
Valaki tapasztalt olyan hibajelenséget az E5 szériánál, hogy be van dugva a LAN kábel és a SCART-on keresztül is csatlakozik valami akkor nem megy a SMART funkció? Pontosabban ha elindítunk egy alkalmazást akkor kikapcsol a készülék majd vissza.
-
Mate
nagyúr
Mi lehet az oka, hogy gond nélkül megy a tv-k videokártyával való összekötésénél DVI-n keresztül a hang, pedig mindenhol azt állítják, hogy dvi hangot nem közvetít? HDMi lobbi az egész?
Illetve olvastam, hogy rájöttek miként lehet sokkal olcsóbb kábellel, hdmi-nél jobb minőségben vinni a jelet. Ez a kábel nem más mint a jó öreg utp kábel, ami ügye sokkal több adatot és gyorsabban képes szállítani, mint a hdmi, csak hát kellet új szabvány amivel lelehet húzni a népet. De elvileg pár éven belül egy új szabványú utp fogja váltani a hdmi-t....
-
BBéci
legenda
Valahány készülékkel próbáltam, mindegyiknél engedélyezni kellett. Honnan tudná szegény tévé, hogy HDMI-n nem csak fogadnia kell, hanem ki is kell adnia hangot? Az erősítő megkéri? És az erősítőnek honnan kellene tudnia, hogy ARC-képes tévével kötötted össze és a kimenetén visszafelé is érkezik valami, amit meg kell szólaltatnia?
Kezelési könyv nélkül is (bár azt kötelező figyelmesen elolvasni), a menüben minden pontot végignézve rá lehet találni az ARC-re vonatkozóra.
Az Arcam AVR400-on én is jó ideig keresgéltem, tévéken nincs annyira eldugva. -
BBéci
legenda
Akárhány tévét állítottál be, a jelek szerint valamit mégis elhibáztál.
Engedélyezted a tévé és a HT-E csodagép menüiben az ARC funkciót?
Mellesleg sem ahhoz, sem a 3D-hez nem kell különleges kábel (az 1.4 megnevezés csak az interfészekre alkalmazható), a 2-3 éves is megfelel a célnak.(#28500) Draken
Ha jót akarsz, e kettőből választod valamelyiket. A BD-lejátszók közül alig van olyan, amelyik a letöltött 3D-t kezelné, már az új OPPO-k sem képesek rá, valamint a korábbi kiadások is csak a régi firmware-rel. Működik a filmkészítők ellenhadjárata.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest