Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #29499 üzenetére
ilyesmi van nekem csak annyira noname, hogy még az sincs ráírva Hama
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #29492 üzenetére
lehet egyszerre is használni egy közösítővel, ha nem akarod a kábeleket átdugdosni:
aztán van egy olcsó megoldás, ideiglenes célra amit én használok.
200-300 Ft egy 1m koax kábel csatlakozókkal a végein. Egy 400-500Ft-os mezei koax elosztó.
Méteres kábel megy a tv-be így annak az aljzata nem fog meghibásodni. Másik végére az elosztó és ebbe megy be vagy a digikábel kanóc vagy ezt kihúzom és megy a mindigtv.
Mivel alapban digikábel megy csak majd ha beindul az M3D akkor kell ki-be huzigálnom a kábeleket és ha be is szarik az elosztó esetleg 400Ft egy másik.[ Szerkesztve ]
-
sunci_02
aktív tag
válasz
nightshadow #29494 üzenetére
Közben meg is jött a válasz a Samsungtól sajnos nem kaphatok. Lejárt az akció. Egy nappal késtem le róla.
Na remek,még szerencsém sincs. Mindegy veszek hozzá egy vezeték nélküli billentyűzetet.
Egy negatívumot már észrevettem, nem találok rajta hang kimenetet, (ami nem optikai).
-
-
sunci_02
aktív tag
Végre sikerült beállítanom a streames programot, 1-2 csatornát próbáltam ki és működik is.
Szerintetek mennyire lojálisak a vásárlóival szemben a Samsung? Vásároltam vasárnap egy tv az Auc**nban és szombaton járt le a billentyűzet akció, szerintetek kaphatok még? Vasárnap írtam nekik levelet...
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #29484 üzenetére
csak legyél Bp-i mindigtv esetében vagy UPC, Tréhomos user.
m3D a T-Home kínálatában isaz a kis spot amit leadnak most 2 monoszkóp között nagyon durva..ha valóban ilyen lesz az olimpiai közvetítés és nem olyan mint a foci EB alatt a felkonvertált HD az úgy nagyon rendbe lesz. Főleg a megnyitó pl.
De nyílván nem fogom én sem napi 8 órában bámulni a tévét 3D-ben csak érdekességképpen 1-2 órát.A tesztadás esetében a tv nem váltott automatikusan 3D-re.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Van egy Samgung TV-nk, igaz plazma.
Anynet+ eszközként megtalálja a T-Home által adott Cisco ISB2001MT STB-t, de csatlakozni nem tud hozzá. Valamit rosszul csinálok, vagy el kell fogadni, hogy ez így nem működik? -
Flashget
félisten
elindult a tesztkép és monitor az M3D-n (mindigtv)..ha ilyen lesz mint két monoszkóp közötti rövid filmen a 3D az nem lesz egy rossz dolog...nálam 100% a jelerősség 0 bithiba mezei szoba antennával.
[link] -
rrox46
csendes tag
válasz
nightshadow #29470 üzenetére
én a sima lcd-nek nem vagyok híve, mert szerintem ritka szar képük van
ha meg filmet nem tud lejátszani veszek egy lejátszót 5k ért -
liquivent
csendes tag
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Végül nem a 40" -os 5300 -ast vettem meg, hanem a 40" -os 6300 -as mellett döntöttem.
Mivel ebben van beépített wi-fi adapter és én korábban megvettem az 5300 -hoz, eladóvá vált az USB -s wi-fi kulcsom. Teljesen új, bontatlan csomagolásban van.
Samsung Wireless LAN Adapter WIS09ABGN
5000 magyar forintért megszámítom annak, akit érdekel.más:
vásárláskor sikerült működés közben egymás mellett látnom a következő modelleket:
5300, 6100,6300, 7xxx, 8xxxIgazatok van, a 7xxx és 8xxx sorozatnak gyönyörű a képe, egymás mellett üzemelve szépen kijönnek a különbségek, de Én azt mondom, hogy itthon nem egymás mellett üzemelnek, hanem magamnak nézem, így is, ennek a 6300 -nak is nagyon szép a képe.
Persze egy sima képcsöves TV után ég és föld lenne a különbség egy 5300 -al si.
Ami viszont negatívum, hogy a saját AllShare megoldással wi-fi -n mindig eldobja a kapcsolatot, ami mint kiderült a szofver hibája lehet, mivel a Serviio -t feltéve ez a hiba nem jeletkezik és stabilan működik a kapcsolat, szépen frissíti az újonnan bemásolt fileokat is, szóval így szuper.
Viszont az online streameket is hozzáadtam, de sajnos csak egyet, a fix Tv -t látja, a többit sajnos nem.
Valaki találkozott ezekkel a hibákkal?
Esetleg megoldás rá? -
rrox46
csendes tag
válasz
nightshadow #29466 üzenetére
Értem.
Azért ezt néztem ki mert 114ért ez van.
Jobb legalább 40"-es tv-t nem találtam ennél max 115ért.
Esetleg ha te tudsz jobbat szívesen hallgatom. -
kz2
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyiket vennétek pro-kontra???
PHILIPS 32PFL4027H
Samsung UE32ES5500
Samsung UE32EH5300 tudom ez nem smart, de az nem lényeg annyira
Főként az érdekelne, hogy:
-képminőség
-médialejátszási képesség
és egyebek amit fontosnak tartotok,én főleg a 100hz-et nem akarom alább adni, de ez a
philips most megkavart a 200 hz-el.
Szóval mi a véleményetek?? -
nightshadow
veterán
válasz
rrox46 #29465 üzenetére
Lan csatlakozó sincs. Bizonyítani nem tudom, de szerintem a 3-as (4-es) végűekbe, tehát a butított változatokban a panel is gyengébb (így a képminőség is), mert pár csatlakozó nem indokol ekkora árkülönbséget, de ez a részemről csak megérzés. Én a helyedben csak a D5000-es alapmodellt venném meg.
-
rrox46
csendes tag
válasz
nightshadow #29464 üzenetére
Értem, csak a d5004 és a d5500 nem egy árkategória... de nagyon nem
a d5004 114.000Ft
Akkor lényegében a d5000 és a d5004 között csak annyi a legnagyobb különbség, hogy kevesebb rajta a csatlakozó és usb-ről nem tud filmet lejátszani(úgy látom, hogy ebbe nincs lan se)? Vagy a d5004-be ez benne ellenben a d5003-hoz képest(usb-ről film)?
Képminőségre megegyeznek? Mert számomra ez a legfontosabb.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz
rrox46 #29463 üzenetére
A D5000 az alapmodell, ennek a butított verziója a D5003 (kevesebb csatlakozó, nem játszik filmet pendrive-ról). A D5004 [link] az ennek a D5003-nak a skandináv területre szánt változata. Magyarul a D5000-et vagy ennek SmartTv változatát, a D5500-at érdemes nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
rrox46
csendes tag
Csáó!
SAMSUNG UE40D5004BW és a SAMSUNG UE40D5000 között van különbség?
Mi a véleményetek a tv-ről? -
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ES6100-t. Teljesen beleszerelmesedtem. Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos információt amit leírtatok, illetve válaszoltatok.
Lenne egy gyors kérdésem, (tudom biztos 100 helyen leírtátok már, csak teljesen kezdő vagyok), hogy a stream-eket hogy lehet a tv-n lejátszani? Sokszor olvastam róla, de nekem még a nStream***.ZIp-et se sikerült megtalálnom a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
-
Flashget
félisten
válasz
Tippmix46 #29457 üzenetére
MM-ben vagy Saturnban 20%-al lett volna több az ára, még ott is volt egy-kettő elvétve az én tipusomból.
mert a webshopokban árult tv-k szürkeimport van a garancia un. eu-s garancia.
az MM, Saturn, Euronics, Extreme Digital hivatalos forgalmazói a samsungnak samsung garanciával ezért is drágábbak.ezért már az USA-ban a samsung megszabta a min. árat ami alá nem lehet menni az eladásoknál.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
BLOODSHOT #29450 üzenetére
40D6500as muszakishop és digitalszalonban talán van, 208 és 210 ezer Ft-ért...
És a jelek, amiről tudni, hogy egy készülék újracsomagolt-e (D5500as esetében, de lehet nálad is segít):
Doboz: azon részen, ahol ragasztás van, ott csak egy ragasztó szalag van, nem kettő vagy több egymásra ragasztva, a csík átlátszó, kb 10. cm széles
doboz tartalma: a külön csomagolt részek zacskói nem szakadta, távirányitó nem elemes, hanem külön elem van, távirányító gombjai nem szöszösek.
üveg talp fóliás,
káva fóliása fóliák nem buborékosak
tv panel nem újjlenyomatos
csatlakozók körül nincs karc, minden csatlakozó első rádugáskor szorul, nem lötyög az usb, hdmi stb.
bekapcsoláskor kéri az otthoni/üzlet beállítást/valamint a nyelvet stb.
A bolt ahol veszed ki kell próbálni, ha nem engedik az is gyanús
gyári garancia kinézete lásd. samsung oldalán
Kb. ennyi.
Én most vettem 2 hete egy valószínűleg utolsó darabok egyikét a UE46D5500asból a digitalszalonból házhozszállítással 1 hdmi, 1 usb, 1 scart kábellal 205 ezer Ft-ért...nagyon jó, semmi hiba eddig.
MM-ben vagy Saturnban 20%-al lett volna több az ára, még ott is volt egy-kettő elvétve az én tipusomból.
Üdv.K.
[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
nightshadow #29454 üzenetére
UE-40 ES 6560
ennek mennyi?
-
Flashget
félisten
válasz
BLOODSHOT #29450 üzenetére
Igen azt jelzik a csomagoláson...de vannak/voltak olyanok akik pl. laptop esetében ezt a cimkét eltávolították.
Amennyiben számodra nem fontos a 3d full hd-ban akkor nyugodtan ved meg a D6500-at.
Nekem nincs negatív tapasztalatom vele kapcsolatban..valós 100 Hz miatt egy igazi HD adás (nem olyan felkonvertált mint amit az M1-nél volt a foci EB alatt) pl. digisporton motorverseny egy élmény vagy BR film. -
BLOODSHOT
senior tag
válasz
Flashget #29449 üzenetére
köszi!
gondolom h refurbished akkor az úgyis jelezve van.
Az ára ilyen bruttó 210 körül van most, míg a másiknak 20-30 ezerrel több. Ezért érdekelt hogy van-e lényeges különbség, mert ha nincs, akkor inkább veszem a régebbit, mert az új szerintem ronda.
Szerk.: Tudtok esetleg még helyeket ahol van a 6500-as?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz
BLOODSHOT #29443 üzenetére
A gond a D6500 esetében a következők lehetnek, ha nem sikerül kedvező árú, új készüléket kapni, mert már nem forgalmazák.
1. régen beárazott pl. 2011 májusi behozatalból raktári polcon lévő, ma már túl árazottnak számító tv-t kapsz.
2. un. renew-refurbished készüléket kapsz (elvileg az ilyen készülékek 3x teszten esnek át mielött újra kiadják még jobban is járhat vele az ember)
3. valahol sok órát futott kiállítási darab volt..ezeknek az ára lényegesen olcsóbb is. -
nightshadow
veterán
válasz
BLOODSHOT #29446 üzenetére
A káva hasonló, az más kérdés, hogy összességében nekem is sokkal jobban tetszik a D6500, mint az új. Szerintem a kép és hang hasonló lehet, egy év alatt nincsenek akkora ugrások e tekintetben. Ha a fátyolosodás alatt a felhősödést érted, akkor az minden edge-Led-es Lcd-re jellemző, csak a mértéke kérdéses. Az ismerős ES6100-án is van, de messze van a zavarótól, s csak üres, sötét képen látszik, vagy tartalomnál nagyon sötét jeleneteknél ki lehet szúrni, ha konkrétan azt keresed.
[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
nightshadow #29445 üzenetére
A káva szélessége azonos mindkét modellnél?
Hang, kép (2D) különbésgek lehetnek?
Egyébként nem érdekel a 3D FULL HD, a 3D önmagában sem
Illetve írták h az LED TV-k hibája ez a fátyolosodás feketénél, ez jellemző ezekre a modellekre?
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Tavaly kinéztem a Samsung UE-40 6500 ast, de már nem lehet kapni csak elszórtan.
Az idei megfelelője, amit itt ajánlottak a UE-40 ES 6560, ami speciel annyira nem tetszik design-ra, a lába miatt.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes kutani a régi 6500-ast vagy az új sokkal jobb?
Köszi
-
gukker1
tag
válasz
Tutu7030 #29130 üzenetére
Mivel nem tudott senki válaszolni,próbálkoztam,és úgy néz ki az usb kábel hossza volt a gond,kevés tápot kapott a merevlemez,próbáld ki te is egy rövidebb kábellel,nekem úgy néz ki az 50 cm-es bevált,ezzel nem dobálja el a merevlemezt,működik az ide-s,és a sata-s megoldás is
Továbbra is kérdés:Valakinek sikerült már memóriakártyára rögzíteni adást? -
kischico
tag
Serviio + live stream
Az mitől lehet hogy egyik nap tudom nézni az adást, másnap pedig már azt írja ki hogy nem támogatott fájlformátum?
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #29386 üzenetére
Tudom már nem aktuális, de D6500-on is simán bejött.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
tarkatehen #29435 üzenetére
van hétvégén az M1en a "A világ madárszemmel"...ajánlom minden természetfilm szeretőnek
Hát egyszerűen a család szájtátva bámulta a HD adást és azokat a fantasztikus felvételeket...szavakat nem lehet rá találni...
Van egy beállítás a D5500ason, a Kiemelt+én is picit állítottam rajta...nekem HD adásokra az vált be nagyon...tűéles a képe, színek a helyén...
Nem a tesztekben szereplő beállítás, hanem picit más, nem HD-ra persze mást használok...[ Szerkesztve ]
-
Tippmix46
senior tag
válasz
tarkatehen #29432 üzenetére
samsung se árul olyat, ami ezt tudná?
-
Tippmix46
senior tag
válasz
tarkatehen #29430 üzenetére
Sziasztok!
D5500asom van, plusz van egy Panasonic DMR EH57es 160GB-os merevlemezes DVD felvevőm.
Kérdésem tudok felvenni HD tv adást?
Köszönöm!
Üdv.K. -
tarkatehen
tag
válasz
nightshadow #29429 üzenetére
Én kérek elnézést ez esetben
Ezek szerint nem tanultak a D6500 esetéből...
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz
tarkatehen #29427 üzenetére
Az ES6100-ra nem is mondta a Samsung, hogy full HD 3D lenne.
Itt van ez a 2012-es Samsung TV/AV katalógus: [link]. E szerint a teljes Slim Led 6-os sorozat Full HD 3D (32 oldal, Adobe reader szerint 17/43 oldal). Hogy mi az igazság, sajnos most se lehet biztosan tudni, mert továbbra sincs egy normális teszt.
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
Sziasztok!
PS-43D450 plazmám van és szeretném frissíteni a frimeware-t, néhány DivX-et nem játszik le. (lehet nem is ezt kéne?)
Leszedtem a legfrissebb FW-t (T-MST9DEUC 1015), a készüléken jelenleg T-MST4DEUC 1005 van. Ráteszem az USB-ra, majd MENU → Terméktámogatás → Szoftverfrissítés és azt írja nincs frissíthető fájl. Próbáltam úgy is hogy könyvtárostól, majd kicsomagolva és exe-vel is, de sehogy nem akarja.Mit bénázhatok el? Még sose frissítettem TV-t.
-
Tomomo
csendes tag
válasz
tarkatehen #29421 üzenetére
Köszönöm. Véleményetek szerint lesz fw frissítés majd, mint a D6500-ra amivel be lehet állítani? Kösz
-
CHROMED7
tag
válasz
tarkatehen #29406 üzenetére
Na igen, az messze van csak egy próbára
Azért köszi!
-
MY2K
aktív tag
válasz
nightshadow #29422 üzenetére
Néha még ezzel az oldallal szokott küszködni a böngésző. A középen megjelenő lejátszó képe helyett csak feketeséget mutat.
-
Tomomo
csendes tag
Sziasztok,
Még mindig a real 3D érdekelne. ES6100 már tudja, vagy az is a felezős módszert használja? Euronicsban van most akciós 2+2 szemüveggel és törzskártyával 213e. -
fogasman
csendes tag
Üdv!
Adott egy Samsung LE32B530 típusú LCD TV. Olyan problémám lenne az előbb említett tv-vel, hogy változó időközönként lehalkul magától a készülék. Kezdetben csak ennyi volt. Aztán ez elkezdett sűrűsödni, majd néha már hangosodni is. Elég zavaró amikor egyik percben 0-ra, másikban 100-ra ugrik a hangerő. Eközben folyamatosan látszik a hangerőskála és nem tudok közbeavatkozni sem a távirányítóval, sem az oldalsó kezelőszervekkel. Van, hogy fél órán keresztül ugrál 0 és 1 között a hangerő (tehát folyamatos a hiba) és akad, hogy órákig nem jelentkezik semmi probléma. Nem a táviránytó okozza
. Két napja viszont már néha csatornát is vált. Mi lehet a probléma? Hol keressem a hibát?
Remélem tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm. -
MY2K
aktív tag
válasz
nightshadow #29400 üzenetére
EH5300W típusú
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kazoli85 #29407 üzenetére
A D5500-on - és gondolom a többin is - olyasmi a PVR működése, mint egy videómagnónál (beprogramoz - kellő időben elindul - a felvétel végén leáll).
Persze közben nincs adókapcsolgatás, illetve minden bizonnyal csak akkor, ha két tuneres ("igazi" PIP-es...) a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
tomi319
tag
Egy LE32B530-as LCD tv-hez milyen fali konzol tudnátok ajánlani? Fontos a dönthetőség.
-
szelidorzo
aktív tag
Nálam sincs gond az idöképpel, megy rendesen.
-
Tutu7030
veterán
válasz
nightshadow #29388 üzenetére
Ma voltam a madaras tescoban. Hogy, hogy nem, de a műszaki részen egy "Smart" inges ifjú, pont egy ES6100 tv-t bűvölt a samsung billentyűzettel.
A kisördög rögtön jelentkezett, és megkértem, hogy mutassa már be, hogy milyen gyors a szövegbevitel a billentyűzettel, meg milyen gyorsan tölt be a böngésző.
"Véletlenül" pont az idokep.hu oldalt kértem tőle.
A második próbálkozásnál már kezdett fészkelődni, de a harmadiknál megcsillant a remény, mert a favicon-t betöltötte. Igaz, onnantól semmit sem.
A következő próbára a munkamenetet bezárta a tv, majd az ötödikre az egész böngésző összeomlott, egy semmitmondó "error" üzenettel.
Azzal búcsúztunk el egymástól, hogy erről értesíti a samsungos embert.(közben elindított a fw frissítést) -
kazoli85
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam választ (lehet, hogy rossz helyen kutattam), hogy PVR-el lehet rögzíteni úgy is, hogy a tv kikapcsolt állapotban van? (tehát előre beprogramozom,és a megfelelő időben elindul a felvétel, ha ki van kapcsolva, ha nincs)
A másik kérdésem az lenne, hogy a tv-n (Samsung UE32ES6560) ha bedugom a fülhallgatót a megadott helyre (jack), akkor nem tudom hallgatni (választani sem) a tv hangszoróját. Mi lehet erre a megoldás, vagy hova máshova kellene dugni a füllhalgató csatiját, hogy ne kelljen minden egyes alaklommal kihúzni, majd ha újra akarom használni, akkor vissza?
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv,
Kazoli85 -
CHROMED7
tag
válasz
sz.z.csicsi #29290 üzenetére
Szia!
Az a gond, hogy 5-6 ezerért nincs.
A legolcsóbb, amit találtam, az 10 ezer...Használtan nincs eladó, folyamatosan nézegetem.
Azért nem akarom kapásból megvenni, mert itt a fórumon is volt aki azt mondta, hogy hulladék a TV-m 3d.-je. Csakhogy én akkor is látni szeretném, mit jelent a hulladék.
A felhősödést is hulladékozták sokan, csakhogy én filmet szoktam nézni, nem fekete képernyőt a sötét szobában...
Na ezért szeretném látni a saját szememmel, hogy tényleg xar, avagy megint csak túlzás volt -
kischico
tag
T home sat. Mondtam én hogy attól még nem hd hogy oda van írva.
A nagyfelbontású csatorna önmagában nem lesz elérhető, hanem szükséges hozzá legalább egy minicsomag előfizetése, de a csatornáért nem kérnek külön díjat.
Szóval csak a hd csomagban hd az m1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest