-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A tesztkép egy bizonyos dologra jó, és az, hogy ha valamit be akarunk bizonyítani akkor azt ezzel meg is tehetjük.
A mai tv-k semmivel sem rosszabbak csak az alapbeállítások másképp dolgoznak, más elektronika kapcsol be vagy ki, vegyük pl LG normál mód, itt alapból be van kapcsolva az energiatakarékosság meg még egy két okosság, ha ezt kikapcsoljuk máris látható minden felirat, samunál is ez a helyzet az meg nem igaz ha alap beállításokon nem látható akkor sehogy, kalibrált tv-nél félelmetes, hogy milyen különbségek vannak a gyárihoz képest. Mindezt magasabb kategórás tv-kre értem, és nem érdemes összehasonlítani samsung, sony, lg vagy bármelyik másik normál üzemmódját, mert másképp vannak beállítva de egy 5-ös sorozatot egy 6-os, 7-essel sem érdemes, megint más szempontok alapján adja vissza a normál képet mivel nem egy adott standard-hez igazódnak. Kalibrálva mindjárt más a helyzet. Nem kell megijedned a mai tv-ktől, némelyik egész kíválóan kalibrálható. -
zlutor
aktív tag
-
zlutor
aktív tag
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
-
tupacamaru
veterán
-
DeniBoy
aktív tag
Csak a promócióban résztvevő készülékekre igaz,(ami a teljes line up szinte)
egy internetes reg után, amit márc. 31 ig. kell megtenni. -
harrincourt
csendes tag
-
Lipton
őstag
Tudom, de nem minden olyan dolog van rajta, ami érdekes lehet (vagy csak rossz helyen keresem). Nekem most 46B650 van. Onnan elsőre nem derült ki nekem, hogy a DTS hangot nem játsza le, hogy nagyon nehézkes keresni a filmek között ha sok van, stb. Aki ezekben otthon van, kapásból meg tudja mondani a "problémákat", amiket én lehet, hogy nem veszek észre, megveszem a TV-t, majd verem a fejem a falba, hogy mekkora barom voltam.
-
Lupus70
csendes tag
-
vlevi
nagyúr
-
Rederik
tag
-
Tetrion
csendes tag
Köszönöm az infót!
Természetesen a magyar verziót már letöltöttem (az angollal is elboldogulok), csak kíváncsi voltam, hogy adnak-e a boltban kapható készülékhez magyar kézikönyvet.
Nekem úgy tűnik, hogy a webáruház nem a magyar piacra szánt TV-t forgalmazza, de magyar garanciát ad hozzá. Érdekes kombináció. -
ORCA58
addikt
-
GazRic
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mai tv-k semmivel sem rosszabbak csak az alapbeállítások másképp dolgoznak, más elektronika kapcsol be vagy ki, vegyük pl LG normál mód, itt alapból be van kapcsolva az energiatakarékosság meg még egy két okosság, ha ezt kikapcsoljuk máris látható minden felirat, samunál is ez a helyzet az meg nem igaz ha alap beállításokon nem látható akkor sehogy, kalibrált tv-nél félelmetes, hogy milyen különbségek vannak a gyárihoz képest. Mindezt magasabb kategórás tv-kre értem, és nem érdemes összehasonlítani samsung, sony, lg vagy bármelyik másik normál üzemmódját, mert másképp vannak beállítva de egy 5-ös sorozatot egy 6-os, 7-essel sem érdemes, megint más szempontok alapján adja vissza a normál képet mivel nem egy adott standard-hez igazódnak. Kalibrálva mindjárt más a helyzet. Nem kell megijedned a mai tv-ktől, némelyik egész kíválóan kalibrálható.

Te próbáltad kitörölni az alkalmazást? Ha igen akkor engedte?

egy internetes reg után, amit márc. 31 ig. kell megtenni.

Csepy