Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
digo00
tag
Sziasztok!
1. Nekem egy UE32c6000-es készülékem van!
Azt szeretném kérdezni,hogy a firmware frissítés után mi változik?
És hogyha megnyomom az info gombot akkor azt írja,hogy 50HZ!De úgytudom,hogy 100HZ-es TV!Ez mitől függ és hol lehet átállítani 100HZ-re!2. Összekötöttem egy DVI-HDMI kábellel a PC-vel és a gondom az lenne,hogy a TV-n halványabb a szin mint a monitoron ez játéknál és filmnél is zavaró!Catalyst control centerel Klón módba ugyanazt a képet kapom de viszont így nem tudok állítani a TV tulajdonságain!Ha kiterjesztettbe teszem akkor meg nem jelenik meg a monitoron lévő kép csak a háttér.
Légyszi segítsetek mert még elég süket vagyok hozzá!
Ha van erre megoldás légyszi írjátok meg!
Légyszi segítsetek mert még elég süket vagyok hozzá! 1 napos a készülék!
Előre is THX! -
digo00
tag
Sziasztok!
A c6000-esnél mit kell beírni az alhálózati maszkhoz az átjáróhoz és a DNS-hez ha nincs routerem?
És az előző kérdéseimre nem tudjátok a megoldást? (#5898)Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy simán modemmel lehet-e csatlakozni Samsung 6-os LED-el a hálóra?Mert nemtudom mit kell a DNS-hez és az átjáróhoz beírni a hálózati beállításoknál!
Mert a helyi kapcsolatnál az nálam üres!
Légyszi segítsetek előre is köszi! -
digo00
tag
Sziasztok!
Erre valaki (#6564) ? -
digo00
tag
válasz eric.cartman #6661 üzenetére
Köszi!Éa szt véletlenül nem tudod hogyha a PC-rá van kötve akkor miért halványabb a kép mint a monitoron?Játékoknál elég zavaró így!
-
digo00
tag
válasz eric.cartman #6666 üzenetére
Szia!Természetessen DVI-HDMI
-
digo00
tag
Sziasztok!Nekem az lenne a gondom a c6000-el,hogy reggel amikor bekapcsoltam azt írta a jobb felső sarokban,hogy 720x576i@50Hz de eddig 1920x1080p75Hz-et írt!Hol lehet ezt visszaállítani?A válaszotokat előre is köszönöm!
-
digo00
tag
Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne,hogy van 2 mkv fájlom és az egyiknél auzt írja,hogy nem támogatott fájlformátum a másiknál pedig nem támogatott videókodek.
Eddig még egy mkv-val sem vol ilyen gondom mindet simán vitte a TV !Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm -
digo00
tag
Sziasztok!
Innét rendelt már valaki valamit? http://megadigitalwebaruhaz.eu
Mennyi idő mire kiér a cucc?Ma rendeltem egy UE32D6510-es TV-t.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Sziasztok!Van valakinek UE32D6510-es készüléke?
Az érdekelne,hogy csak fehér színben van-e? -
digo00
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy miért van az,hogy letöltöttem a Smart Hub-on a Youtube alkalmazást és nincs ott az ikonja!Miért van ez?Valaki már tapasztalt ilyent?
Előre is Köszi! -
digo00
tag
Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy van -e arra megoldás,hogy ha a TV-re külső vinyó van kötve és,hogy ne kelljen mindig lehuzogatni a TV-ről úgy is tudjak rátenni filmeket?
A TV-re Lan kábellel van a net csatlakoztatva!Esetleg nincs-e valami Ftp-s megoldás?Előre is köszönöm!
-
digo00
tag
Sziasztok!
Nektek a Samsung D6500-ason a Smart HUB-on van olyan alkalmazás,hogy Your Video vagy Your Movie?Mert én nem találom sehol! -
digo00
tag
-
-
digo00
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül,hogy hol lehet beállítani azt,hogy a monitoromon és aTV-n is más felbontás menjen?A TV HDMI-vel van a videókarira dugva és nem tudom,hogy hol kell beállítani,hogy ne az legyen a felbontása mint a monitornak a TV-n 1920x1080-at szeretnék a játékok míatt!A catalistben próbáltam de akkor állította a monitorét is!Előre is THX! -
digo00
tag
Sziasztok!Hogy lehet azt megoldani,hogy A TV-n is mennyen a hang és a számítógépen is?A gép a PC-re DVI-HDMI átalakítóval van kötve a TV-re!Légyszi segítsetek,hogy mit kell beállítani a TV-n és a gépen!
32D6500-as TV.Előre is köszi! -
digo00
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy van-e arra megoldás,hogy ne kelljen lehuzogatni a TV-r a külső vinyót és úgy rámásolni a filmeket?Mondjuk FTP kapcsolaton keresztül?
Előre is THX! -
digo00
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Sziasztok!
Nektek működik a Smart Hub-on a Youtube 3D?Mert nekem nem rakja össze a két képet!Van erre valami megoldás?
Előre is THX! -
digo00
tag
Sziasztok!
Nektek működik a Smart Hub-on a Youtube 3D?Mert nekem nem rakja össze a két képet!Van erre valami megoldás?
Előre is THX -
digo00
tag
Sziasztok!
A Smart Hubos Online TV-ről van valami magyar leírás! -
digo00
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy a D6500-ashoz lehet-e külön valahol vásárolni X alakú talpat?Előre is THX!
-
digo00
tag
Sziasztok.
A linkelt képeken látszik a Your video.
De nekem nincs sehol.Valahonnét le kell tölteni? -
digo00
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy A TV-re van egy vinyó kötve és a PC-n csatlakozok a TV-hez FTP-n de nem enged a vinyóra másolni!Miért van ez?
Van erre valami megoldás?
Ezt a hibát írja : 553 ERRORElőre is köszönöm!
-
digo00
tag
Szaisztok!
Van arra valami megoldás,hogy a D6500-as TV-n neten lévő filmeket nézzek?Mint PL-a
netmozi.com meg ilyesmiken. PC-és TV HDMI összekötése nélkül.Mert sajnos a TV böngészőjében hiába kattintok rá a play-ra nem akarja lejátszani.
A Galaxy S2-t meg nem tudom, egérként használni.A válaszotok előre is köszönöm.
-
digo00
tag
Sziasztok!
Nincs valéakinek eladó X alakú talpa ami jó a D6500-hoz is? -
digo00
tag
Sziasztok!
Valaki tudna 3D HD Youtube-hoz IP-t adni mert eltünt az alkalmazásaim közül!
Sima Youtube van de a másik jobban teszett!Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest