Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
-
Psytróger
tag
válasz domager2 #19399 üzenetére
???
Aszamóca nem írta hogy hitelre kell megvenned hanem hogy ki kell váltanod a hitelkártyát. A hitelkártyának pont az a lényege hogy nincs előtörlesztési díj, rulírozó hitelkeret, ahol a felhasznált összeget kell visszatöltened, ha ezt a fordulónapig megteszed akkor kamatmentes.>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
PLaci58
addikt
válasz domager2 #20079 üzenetére
Ki lehet szedni, csak nem tudod betenni a TV-be!!!
Más csatlakozó rendszere van. Csak a kártyát tudnád belőle használni.vilmaboy!
Most a kártyáról vagy a kártyát befogadó dekoder modulról van szó?
A kártya elvileg a szolgáltató tulajdona és a szerződés szerint valószínűleg vissza kell adni.
A dekoder modult illetve az STB-t a szolgáltató vagy eladja vagy bérletbe adja.
Igazából ez üzletpolitika nem felprogramozás kérdése.Dekóder modulokat(Conax CI CAM modul) lehet kapni, a kérdés csak az, hogy a szolgáltató milyen kártyát ad, univerzálisan használhatót, vagy párosítottat.
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
air
nagyúr
válasz domager2 #20494 üzenetére
Butaságot beszélsz. A half SBS eleve nem full HD. Már széltében is csak 960 oszlopot tartalmaz az egy szemnek jutó információból a képi stream. Plusz még az elektronika a függőleges felbontást is megfelezi. Tehát egy half sbs filmet 960x540-es felbontásban jelenít meg a TV.
És mivel a 6-os széria fizikai korlátai akadályozzák meg a FullHD 3D-t, ezért totálisan mindegy, hogy milyen forrásból származik az anyag.
De ezt is most írjuk le 648 milliomodszor.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
BalaNce87
addikt
válasz domager2 #20494 üzenetére
Én ezt a dolgot meg se figyeltem. ÉS igazából ebben az a szomorú, hogy az átlag user soha a büdös életben nem jön rá, miközben röhögnek a markukba a gyártók.
Nekem ennyiért így is best buy a D6570, de ha már ennyire gecik voltak szándékosan, akkor szívesen látnám ahogy megbüntetik őket a fogyasztók szándékos félrevezetéséért. -
aktív tag
válasz domager2 #22603 üzenetére
Igazad van,mas csatornat nem lehet nezni felvetelkor,csak egy tuner van benne!Amugy nekem csinal erdekes dolgokat a fevetel.A multkor 2 musort vettem fel,baratok kozt 2 reszet a paromnak, a masodik resznel ha le akarom jatszani azt irja,hogy DRM vedett tartalom es nem jatsza le.Hat bakker tudom,hogy az,de a tv vette fel!?
Tegnap meg eltunt a felvetelre csinalt particiom, pedig le sem huztam a hdd-t a tvrol.Erdekes volt mar valakinel ilyen? -
air
nagyúr
válasz domager2 #27553 üzenetére
A 3D-s tartalmak nagy része inkább mélységben adja ki a 3. dimenziót, kevés, inkább demó filmekből szokott "kijönni" egy-két alakzat.
Egyébként elképzelhető, hogy nem látod jól meg a mélységet, ez egyénfüggő.
Hasonlítsd össze az aktív és a passzív technológiát, és ami neked jobban bejön azt vedd meg. Passzívban soha nem lesz FullHD 3D-ben, arra csak az aktív technológia alkalmas.
Hogy a 3dtv milyen technológiát fog elterjedten használni, azt most még senki nem tudja megjósolni, de mivel az ára miatt egyre több gyártó használja a passzív eljárást, és az átvitt adat mennyisége is inkább a passzív felé orientálja a dolgokat, az a valószínűbb, hogy inkább az lesz a befutó.
Egyébként rosszul tudod, az m1 FullHD.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
kischico
tag
-
dudi6
senior tag
válasz domager2 #29774 üzenetére
Ez egy külön csatorna? Automata kereséssel megtalálja a Tv? Nekem is MindigTv van egyelőre....
Más:
Szeretnék venni egy házimozit, LG-k valahogy szimpatikusabbak. Akadna esetleg gondom abból, hogy nem samsung mint a TV-m?(D6500) A blu-ray tudja a 3D-t, lehet gondom, abból, hogy az LG passzívat támogatja? Le tudom majd játszani a 3D blu-ray lemezeket? -
BBéci
legenda
válasz domager2 #29779 üzenetére
LCD tévéken, pláne a középkategóriásakon szellemképes, crosstalkos a 3D, ezt tudomásul kell venni. Még a 8000-es is jobban crosstalkol, mint egy feleannyiba kerülő plazmatévé.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz domager2 #29792 üzenetére
Szerintem amit Te emlegetsz, az a SBS (side-by-side) egyáltalán nem jó, sőt, számomra élvezhetetlen, mert felezi a felbontást, nem lesz full HD.
Igazi 3D filmek nézésekor semmit nem kell állítgatni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
InfiniteReality
őstag
válasz domager2 #34600 üzenetére
D5000-re valaki feltette már a 1028-as firmware-t?
Ez vajon megoldja azt a problémát, hogy allshare/serviio-n keresztül MKV file-t nem játszik le a TV csak AVI-t?
Érdekes dolog, ha az MKV-t átnevezem AVI-ra, akkor lejátssza...
Viszont ha ugyanazt az MKV-t, MKV-ként külső HDD-n adom oda a TV-nek, akkor is lejátssza...Hogy is van ez?
Érdekesség, hogy a Windows Media Player saját média megosztását is látja a TV és le is tudja játszani a rajta lévő tartalmakat Allshare/Serviio telepítése nélkül. De az MKV probléma itt is fennáll.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest