Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Végre sikerült az ismerősnél belőni az es6560-ra a wifis hálózatot. Mivel WDS-be kellett tennem a rendszert, azaz két router van és a második router gyak bridge funckiót lát el, ezért valahogy jó lenne tesztelni, hogy a TV wifi vevője milyen stabilan csatlakozik a routerhez és mennyi az átviteli sebessége.
Van valami ötletetek hogyan tudnám ezt a tv-vel letesztelni? -
Zsüll
tag
válasz
Dealer20
üzenetére
"a D6100as széria képes e full hd 3d képet megjeleníteni külső eszköz segítségével?"
Egy részlet a Samsung-al folytatott levelezésemből:
"Abban az esetben ha a forrás 3D Bluray és HDMI 1.4 -es kábelen keresztül van az Ön Tv készülékéhez csatlakoztatva 3D módban a megjelenített felbontás 1920x1080.
A D6-os is képes megjeleníteni Full HD felbontást 3D módban (pl. Bluray 3D +HDMI 1.4) de nem ugyanolyan minőségben, mert amit a D7-es és D8-as biztosít (800 Hz), mert D6 vezérlése a 100Hz –es képfrissítést támogatja."Tehát szerintük bizony külső jelet megjelenít FullHD 3D-ben.
Valaki aki már próbálta megosztaná esetleg velünk? -
-
kischico
tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Felraktam de nem vettem észre semmi különöst.
A smart is maradt változatlan, és szerencsére a beállítások is megmaradtak.
A 3D full hd-t nem is néztem
És honnan tudom ha full hd lett?

-
Dealer20
tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Nem is lenne szebb 3d -s kép egy külső lejátszóval?
A passzív cinema 3d az lg nél ilyen 200 ezer környékén lévő tv -k nél már képesek megjeleníteni full hd 3d képet? -
attamero81
senior tag
Az idei évtől a Samsung nem vállal gyári garanciát azokra a tv-re amelyekre felvásárolnak a multik.(madaras tesco és társai)
-
Dealer20
tag
a D6100as széria képes e full hd 3d képet megjeleníteni külső eszköz segítségével?
Gondolok itt pl Samsung Blu Ray lejátszóra? -
cneref69
tag
Sziasztok!
Nem sok infót találok az alábbi készülékről:
LE32D579 szerintetek egy év garival megér 70000Ft-t?Vagy 32" mit javasoltok, ár teljesítmény alapján?
Csak a DVB-C vevő a feltétel, Digi kábeles rendszer miatt. -
Draken
őstag
Vki erre? köszi!
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy egyik gépen megy a Samsung allShare a Másikon nem?
A vicces az, hogy amelyik pc-vel megy az wifin kapcsolódik a hálózathoz. Amivel meg nem működik, arra van kötve a router. A tv egy Samsung d5500. Egyszerűen nem látja a tv. Mind2 gépen ugyanúgy Windows 7 64bit. -
Draken
őstag
Lassan elérkezik az idő, hogy leváltsam a tv-t. A két modell ami között gondolkozok: 40D8000 v 40ES6560 Melyiket ajánljátok inkább és miért?
-
boy25
csendes tag
Sziasztok!
Két modellen gondolkozom: Samsung UE55D7000 vs. Philips 55PFL7606. Valakinek valami tapasztalat, vélemény? A Philips topicban már megkérdeztem, persze mindenki a Philipset mondta. Gondoltam úgy korrekt, ha mind a két fél véleményét meghallgatom.

Köszönöm a válaszokat előre is!
-
aag
őstag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Bocsika!

-
leslieke
Jómunkásember
Itt hamarabb kapsz korrekt választ: Svájci és egyéb órák topicja
-
aag
őstag
Ezt a WVA 430TDE-1A2-est hol érdemes megvenni szerintetek? Hol a legolcsóbb?

-
Szilardt
csendes tag
Üdv!
Megtudnátok mondani, hogy mi a különbség az EH5300 és a EH5450 között. Mert valahol a beépített Wifi-t valahol a PVR-t írják az utóbbi javára. Samsung honlapon az egyik One a másik Crystal TV design. Csak ennyi lenne? Most mi az igazság? Köszi! -
nova001
senior tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
sima tv adásnál látszik vagy szuper látásúnak kell lenni ?
-
nova001
senior tag
hali
kérdésem lenne hogy mennyire számit a Hz a tvk-nél láttam lcd 50hz meg lednél 100hz...van különbség....40"nál ? -
Szabest
tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Szia, bocsi az "indiszkrét" kérdésért, de mit jelent mondjuk egy 40D8000 esetében nálad a jó ár??
-
sunci_02
aktív tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Bevallom, hogy 46cm Daewoo CRT tv után nekem minden jobb lesz

Csak az a furcsa, hogy sehol sem lehet találni normális teszteket az E szériáról.
Amúgy neked milyen tv-d van?
-
pucni
csendes tag
UE**D65** és UE**D67** új firmware megjelent ma.
T-GASDEUC-1020.1
http://www.samsung.com/hu/support/model/UE40D6570WSXXH-downloads# -
sunci_02
aktív tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Életem legjobb eladójával nézegettük és ugyan azt az mkv-t játszottuk le (nála is volt pendrive és rámásoltuk
) és némi különbség volt a 2 tv között. -
AttyVin
aktív tag
válasz
Leone512
üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, de borzasztóan utálom ezt a boxos rendszert, ami egyre feleslegesebb is!
"Nálunk" az Invitel-nél is párosítva van a box és a kártya.
Viszont, ha simán egy Conax-modulba dugom, akkor megy közvetlenül is a TV-vel és régóta így használjuk.
Ezért célszerűbb talán először egy "kölcsön" Conax-szal próbálkozni és ha így nem megy, utána elindulni a "megrágott" kártyát cseréltetni...
-
nextman
aktív tag
Csak jelzem, hogy mar 2 helyrol utasitottak el 6100-as vetelevel, mondvan, hogy elfogyott.
Es ajanljak a 7-es szeriat. Tehat sztem a boltok 95%-bol mar lefogyott a 6-os szeria. -
air
nagyúr
válasz
tarkatehen
üzenetére
Nem éppen. A 6500-as sem tud FullHD-t 3D-ben.
-
Andie
őstag
válasz
PLaci58
üzenetére
Köszi szépen a rövid összefoglalót, mostmár a lényeget értem. Elolvasom mindjárt a linkelt anyagot, hátha némi fény gyúl a kis agyamban audio technika terén

Ezért nem értettem én, hogy ha "elvileg" a PCM nem nyúl az audio bitfolyamhoz, csak átadja az erősítőnek, akkor miért nem ég a "decode" led a Logitechen, és miért ég, mikor a TV a DD vagy DTS módban van, amikor már "elvileg" egy szétválogatott, módosított anyagot küld ki, amit csak a Logitechnek szét kell küldenie a hangszórókhoz.
De mostmár kezdem érteni, főleg hogy a PCM az 2 csatornás, a leírásod szerint.
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Újra itt. Még mindig a TV vásárlásával küzdök.

Akciós most a ue32es6100, 0% THm stb... csak nem látom a szemüveget a hirdetésben és a Samsung honlapján is azt írják, hogy nincs a dobozában a szemüveg. Agyhugykövet kapok ha elmegyek és tényleg nem adnak hozzá...
A Samsung billentyűzet nem érdekel, mert eh5300 tökéletesen megy egy vezeték nélküli Gigabyte bill+egérrel, akkor ezzel is működnie kell.
Kerestem, de nem találtam különbséget a 6560 és a 6100 között... kivétel a 200Mhz... tudtok még különbséget?

Amugy vicces, hogy még mindig nincs teszt az E-szériáról!

-
Tomomo
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Igen, tudom, hogy a C 2010-es, D 2011-es, ezért kérdeztem. Jelenleg A656A van, ami sima fénycsöves lcd. Érdemes led-re váltani és a 3d, wifi miatt újabbat venni, vagy várjak még év évéig, és akkor már a 12-esek lesznek jóárasítva?
-
nightshadow
veterán
válasz
Tomomo
üzenetére
de lassan már minden 3d lesz
Magyarországon? Még attól is fényévekre vagyunk, hogy a tévéadások HD-be jöjjenek. Egyébként sok cikkben azt olvasom, hogy a 3D-és tévé, legalábbis ebben a formában nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Egyébként a C7000 tavaly előtti készülék, már nem is lehet kapni. Lassan már a D6500-at se.
-
Tomomo
csendes tag
Sziasztok,
Visszaolvastam minden érintett hozzászólást, de nem tudom eldönteni, ezért kérem mondjatok véleményt: inkább C7000 vagy D6500?
Wifi számít, inkább tv műsor, mint filmek, de lassan már minden 3d lesz, ezért a valós full 3d jobb lenne? -
MY2K
aktív tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
sat-nál össze van rendelve a box a kártyával.
-
RudY
addikt
válasz
Leone512
üzenetére
T-home-nál addig kell a box, amíg egy új kártya kerül aktiválásra, ezt mindenképp meg kell várni. Már meglévő kártya egy conax modullal simán áthelyezhető a tv-be (digitális ktv), nálam és másoknál is tökéletesen működik.
Esetleg csomagváltásnál vagy minicsomag igénylésnél, lemondásnál vissza kell tenni a boxba, amíg ez le nem zajlik. IPTV vagy SAT TV szolgáltatásnál viszont nem tudom, hogy mindez megoldható-e. -
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
bocsi, RudY-nak szántam a kérdést a #28823-ra válaszolva
-
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
és mi van akkor ha kijön a hómos kolléga személyesen és az új kártyát ujra "összehozza" a beltérivel?
-
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
azt tudom hogy a modul helye megvan a tv-n, valoszinü rápróbálok a t-nél és a kártya meglétekor beszerzem a megfelelő modult, jól hangzik, eddig ezt nem írta senki

-
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
ok már szedem az ufs explorer pro-t.....
-
RudY
addikt
válasz
Leone512
üzenetére
hupsz, azt nem is figyeltem, de nézz körül a t-home fórumon, hátha... [Minden, ami tévé - IPTV, kábeltévé és SAT TV ]
A "sima" digitális kábel box tutira kiváltható
-
tarkatehen
tag
válasz
Leone512
üzenetére
Azt elvileg ki lehet iktatni. Kell egy modul amibe beletrszed a kartyat, viszont abbol kell egy uj, mert parositva van a boxhoz. Ilyenkor szolsz tnek, hogy a kutya megragta a kartyadat es kersz ujat. Azt teszed a modulba amit a tvbe, es akkor mukodnie kell. Viszont meg kell nezni, hogy milyen kartyat ad a t es olyan modul kell ami tudja kezelni.
-
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
ok bocsi láttam a hsz-ban, utánanézek.....
-
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
nem az, sima t-home sat
-
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
hát a formátum miatt írtam hogy nem akarok belenyulni a tv-be (ugy hallottam hogy "hétköznapi" mentési formátumot elő lehet csalogatni belőle), viszont pc-re van-e olyan megoldás hogy a tv saját formátumát emészthető-re át tudjam konvertálni?
-
-
Leone512
csendes tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
ok köszi, azt már hallottam hogy saját formátumban menti, viszont én egyelőre nem akarok "belenyúlni" a tévébe, ugyhogy marad a lejátszás magán a tv,
van egy 2Tb-os külsö WD vinyóm viszont azt használom a pc-hez is, hogy tudom azt megoldani hogy azok az adatok ne vesszenek el, illetve tudjam használni felvételhez és pc-hez is ? -
tarkatehen
tag
válasz
Leone512
üzenetére
Felvenni csak a tunerrol erkezo jelet tudod, a thomeos boxrol erkezo jelet nem fogod tudni. Pendrive nem minden esetben lesz jo, inkabb usbs hdd, de azt is meg kell formazni hasznalat elott a tvvel. Trukkok nelkul a felvett adast csak a tvn fogod tudni lejatszani, pcn vagy mas medialejatszon nem.
-
reggi
aktív tag
Nem tudom milyen emberek dolgoznak ahol a medialejatszot fejlesztik,de sztem rohadt gaz amit csinalnak.Felirat mkv-bol nuku,hangkimenet kezeles szar,meg azt sem birjak megcsinalni,hogy a hangsavokat megjelenitse,csak 1-es hangsav,kettes...pedig ezei aprosagok llennenek sztem csak szarnak ra.
-
Leone512
csendes tag
sziasztok,
van egy UE40D7000-em, sajnos a t-home-os beltérit nem tudom kiiktatni, viszont van normál parabolám is amin tudok válogatni külföldi csatornák közül, a problémám az - elnézést ha már volt róla szó a fórumban, csak sajnos nagyon ritkán tudok böngészni - hogy ha megnyomom a felvétel gombot, a thome-nál nem reagál semmit, a normál parabolánál pedig mindenképpen formáztatja az usb-t, majd végül kiírja hogy a teszt nem sikerült,
tud valaki ötletet hogyan lehet/kell formázni illetve egyáltalán a pendrive jó-e felvenni,
vagy csatlakoztassak rá hdd-t ?
köszi előre is -
Zsüll
tag
Menü / Hang / További beállítások / SPDIF-kimenet / itt kiválasztod az aktívak közül amit szeretnél.
Korábbam én is rákérdeztem erre a dologra itt, mert a C650-esem automatikusan választotta a DD-t vagy a DTS-t a PCM formátum helyett, de a D6510-esem már nem. Gondolom ez is azért van, mert Samuék már kicsit visszafelé fejlesztenek
. D6510-en a tapasztalatom, hogy ha egyszer ráteszed a DD-t akkor általában amíg nem nézel olyan filmet amin nincs DD addig megmarad ezen, kivéve ha, először nézel egy filmet. Olyan utolsó jelenet szerű memória féle lehet ez. Van amúgy, hogy a DTS használata után mintha kitörölné a memóriát, mert ezek után nálam általában hiába a már nézett DD-s film újra PCM-re áll be.
A külső hangszóró kiválasztása semmit nem változtatott nálam. Kipróbáltam.
Sajnos ez van...
Marad az állítgatás -
SyneT87
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
köszi a javítást, én nem voltam benne biztos

-
leslieke
Jómunkásember
Türelem Samsung Prémium kártyát terem. Ma végre megérkezett.

-
reggi
aktív tag
Egy kerdes:Ha a tvn kikapcsolom a true motion-t az azt jelenti,hogy alap 100 Hz-en ketyeg a tv?Mert akkor mi ertelme,ha minden ajanlott beallitasok oldalon ezt off-ra ajanljak?
-
Zoty4
őstag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Ja én is ezen filozok hogy d7000et vegyek vagy es6560at
Csak D7000et már nem nagyon lehet rendes garival meg rendes boltból beszerezni csak outlet meghát 520k 55"nál és es6560 olcsóbb és 5 év gari. Nagy a dilemmaés akkor még ott van egy LG TV is a talonban.
-
Flashget
félisten
válasz
tarkatehen
üzenetére
mivel a true motion mindkettőben 100Hz viszont a CMR eltér mással nem lehet variálni a képet
de egy D7xxx viszont már megint más fejezet képileg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Próbálják meg.

. D6510-en a tapasztalatom, hogy ha egyszer ráteszed a DD-t akkor általában amíg nem nézel olyan filmet amin nincs DD addig megmarad ezen, kivéve ha, először nézel egy filmet. Olyan utolsó jelenet szerű memória féle lehet ez. Van amúgy, hogy a DTS használata után mintha kitörölné a memóriát, mert ezek után nálam általában hiába a már nézett DD-s film újra PCM-re áll be.