Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Nekem T-GASDEUC_1018.0 volt a tv-n, gond nélkül megcsinálta a "frissítést".
A lényeg, a tv-n meg kell adni a hálózati beállításoknál a samygo-s ip-t a DNS-hez.(az ellenőrzés hibát fog dobni az internet tesztre)
TV kikapcs-bekapcs, menüben szoftfrissítésre mész, internetes frissítés. Megcsinálja (ha elakad 90%-nál, várj ~3percet, majd próbáld újra). Ha kész tv kikapcs/bekapcs, készenléti frissítés letilt, hálózati kapcsolatnál dns visszaállít, a többi már a Samsung LED TV tudástár - D széria leírásban bent van. -
nightshadow
veterán
Nem tudom, hogy ezt hogy lehet review-nak hívni: ES6800 [link]
-
Tutu7030
veterán
No, jó hír a "friss firmes" "D" sorozat tulajainak.

Firmware Downgrade D-Series (SamyGO Proof of Concept)
Én megcsináltam (pár perc alatt kész lett), de természetesen mindenki csak saját szakállára garázdálkodjon.
a SamyGo-s srácoknak! 
Végre van automatikusan induló ChannelInfo

-
-
PLaci58
addikt
válasz
sz.z.csicsi
üzenetére
Az eredeti kérdés ez volt : #29075. Digitális tunerről való felvételt más eszközön meg lehet-e nézni, konvertálni? Én nem erre válaszoltam, hanem az STB-s felvételre (Wayteq HD 95CX).
Azzal a készülékkel felvett (Mindig TV, Földi digitális adás), .ts kiterjesztésű fájl, kódolatlan csatorna (M1,M2, Duna, Duna World, RTL, TV2) esetében simán lejátszható bármivel, még az LG TV-vel is. A kódolt csatornákról történt felvételt csak ugyanazzal az eszközzel lehet visszanézni.Mivel az eredeti kérdés digitális tunerről való felvételről szólt, ezért írtam neked, hogy a DVD felvevővel nem lehet a digitális (DVR) felvételt kiváltani, mert a TV nem konvertálja a digitális jelet analóggá és így nem is lehet analóg eszközzel felvenni. Ha nálatok csak analóg kábel van, akkor még nem is láttad, hogy milyen szép képet tud produkálni a TV-d
Érdemes körülnézni, hogy fogható-e felétek a földi digitális adás ([link]). -
Zsüll
tag
Tudja valaki,hogy a (Zotac GTX260-as) VGA-mból ki tudom DVI-D - HDMI kábellel adni a FullHD 3D jelet? Csak mert ha nem, nem is veszek ilyen kábelt. Jelenleg analóg DSub vagy mi, de az még full HD-t sem adja ki (bár 10 méteres és lehet azért) a D6510-emnek.
-
vinikorn
aktív tag
A mostani PC World újságba olvastam egy tesztett a mostani LED tv-ről. A Samsugról azt írták, nagyon lassan indul el a SMART Hub és a felvett videók. Ez tényleg így van a D6500-ban. Az újabb szériákban már gyorsabb a Smart felület elérése?
-
g.peter23
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Samsung cz-20f32t típusú tv, amit nem lehet programozni, mert az jelenik meg a menü helyett hogy Hotel Mode On!
Hogy tudnám ezt kiiktatni? Több éve ez van, eddig nem volt gond, de most a költözés miatt ez probléma.Az itt leírt műveletek nem működnek. Van vmi ötletetek?
Köszönöm!
-
Tippmix46
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
én meg ilyet vettem a vaterán 10.000 Ft-ért
:http://www.google.hu/imgres?q=logitech+dinovo+edge&hl=hu&sa=X&biw=1280&bih=882&tbm=isch&prmd=imvnsr&tbnid=BKufIxjNb37tOM:&imgrefurl=http://www.logitechdinovoedge.com/&docid=7CbnB_bEcWyNiM&imgurl=http://www.logitechdinovoedge.com/wp-content/uploads/2012/04/logitech-illuminated-keyboard-edge-lit.jpg&w=300&h=225&ei=NNfZT8_OKM_V4QSXvcSiAw&zoom=1
persze aki eladta nekem újszerű állapotban ennyiért, az se volt 100%as

-
nightshadow
veterán
Hátha valakit érdekel, ez az a billentyűzet, amit az akcióban ingyen adtak az ES6100 és a feletti modellekhez: VG-KBD1000 [link]
-
syler123
veterán
Én azt mondom nem volt ez a D széria rossz. Alsó kategóriában szerintem jobb mint az E széria. Márt csak a gyagyi műanyag miatt is...
-
Mate
nagyúr
válasz
Tippmix46
üzenetére
Samu TV-knél van leginkább ez a probléma, hogy nem talál meg minden csatornát, mert túl magas frekvencián kezdi az autohangolást.
Nem tudtad személyesen átvenni és 1300-ért hozta ki műszaki kolléga, de ezen felül van olyan opció, hogy futár kiviszi ingyen bárhova, akár munkahelyre is.
Nem várható el a szerelőtől, hogy minden TV-t ismerjen és nincs ideje végignézni, hogy minden csatornát megtaláljon. Boxxal azért könnyebb életük volt.
csatorna váltással egyetértek, nem vészes a sebessége, de picit lehetne gyorsabb.
Nekem d5000-em van, minimális a felhősödés, csak akkor látni ha teljesen fekete a kép pl. nincs jel stb. -
Tippmix46
senior tag
válasz
kgcatch
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap végre beüzemeltem a 46D5500as készülékemet UPC digital bronze+HD csomaggal...
Leírom a tapasztalataimat (annyi megjegyzés, hogy nekem eddig egy Panasonic 72 cm-es 4:3as tv-m volt UPC digital bronze csomaggal, azt hittem tegnapig, hogy szép a képe, de lásd. később
:Negatív: ezzel kezdem, mert szerencsére ebből kevés, köszönhetően annak is, hogy itt a fórum és más helyeken is sokat olvastam a témáról (utólag is köszönöm mindenki segítségét).
TV negatív:
- csatorna váltás nem gyors...nem mondanám lassúnak, de azért van egy kis várakozás...nem mondanám zavarónak....mondjuk aki állandóan kapcsolgat, annak ez zavaróbb lehet
- felhősödés: igen, hazudnék ha azt mondanám hogy nincs....de ez van, én ezt tudtam, hogy a Samsung LED-ek ilyenek, elfogadtam már vásárlás előtt. Tesztekben a 7000 és 8000esek is ilyenek, szóval ezen kár problémázni, akit zavar, ne vegyen Samsung LED tv-t.
-korlátozott Smart,
-bizonyos szög után a kép romlik (de ez is általános a LED-eknél)UPC negatív: gyorsan írok erről is pár mondatot, bár nem UPC topic.
- UPCnél én nem tudtam személyesen átvenni a Medicard HD-t, így 1300 Ft-ba fájt, hogy kijött a UPC-s emberke.
-automatikus hangolásnál nem minden catorna jött be (lehet ez tv negatív, nem tudom), így kézzel kellett beütni a Hz-eket pár esetben....kis munka, de minden meglett végül.
-UPC-s emberke teljes nyugalommal elment úgy, hogy nem minden adó volt meg
, magyarán a fenti mondatban szereplő kézi beütős én voltam, ez van...szerencsére van műszaki vénám, de mondjuk a szüleim (65 év körüliek) maguk hogyan jöttek volna erre rá fórumok és a tv alapos ismerete nélkül, hát...na mind1.
-Médiacard esetében nincs videótár, nem használtam ugyan sokat, de azért inkább negatívum (rögzítés nekem eddig sem volt, most se akartam)
- kritika még, de ez van: kevés a HD adás, a többi, azaz nem HD egy része nézhető kategória, egy része pedig, elég ratyi.
- illetve nekem már beüzemelés este se volt semmilyen egyéb, nem az én csomagoban lévő adás (pl, HBO HD)...sajnáltam, szerintem ez hiba volt a UPC-től, fél napig reklámként lehet engedhették volna, még lehet elő is fizetnék.
És ezzel a negatívumok végére értem, azt gondolom összességében, nem vészes, főleg úgy hogy valamelyik orvosolva is lett.
Pozitívumok:
UPC:
-kézi hangolással a hiányzó csatornák is bejöttek.
-HD adások elképesztőek....igazándiból én a nagyáruházakon kívül nem nagyon láttam ilyen HD adást és bevallom azt gondoltam, hogy azok a gyári feljavított lemezek képi minősége a nappalimban álom...hát nem....az, hogy már a kábel tv adások közül is néhány (azt hiszem 10 van nekem) ilyen képet ad, ez hihetetlen. Csak azt tudom tanácsolni mindenkinek, ne sajnálja azt a havi 1000 Ft-ot (UPC-nél ennyi), ha LED, plazma, LCD tv-je van...az élmény feledhetetlen, én egyszerűen ámultam rajta. Persze lehet pár hét után annyira megszokom már, hogy majd a többi adó rossz minőségén nyavajgok
....ez egyszerűen egy annyira új világ nekem és ráadásul hatalmasnak mondható méretben, hogy ilyenkor azon gondolkozik már az ember, eddig miért is nem így néztem..
És akkor a TV pozitívumai:
- Samsung UE46D5500-as készülékem van tehát, amit házhozszállítással, ajándék HDMI, Scart, USB kábellal vettem 206.000 Ft-ért!....azt gondolom ez magáért beszél. Nem akarom bánatni a Média Mark, Saturn és társait, de rablás amit művelnek....szüleimenk 32D5500ast vettünk 1 hónapja 112.000 Ft-ért, ami az MM-ben 140.000 Ft körül volt, az enyém esetében is nagy volt az árkülönbség. Ez van. MIndenki eldöntheti hol vásárol.
-Miért is nem ES5500 vagy nagyobb számú D vagy ES széria (esetleg EH)?
Nekem külsőleg is és képileg is nagyon megtetszett ez a típus, sok teszt is van róla, rengeteg pozitívummal, ráadásul abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a 32 collos verziót (a szülőkét) pár hétig használhattam
-Külsőleg nagyon szép az üvegtalp+káva rész....élőben megnéztem persze az ES és EH- is (5300,ill 5500), hát sajnos elbújhatnak mellette..ugyan azok kávája vékonyabb, de a talp és a káva is műanyag..
....nem szép
- D5500asom esetében a csatlakozók elhelyezkedése is jobb, így aki falra akar szerelni egy ES5500ast például nem tudom mit csinál...elképesztő hiba szerintem, a falra merőleges csatlakozás azoknál.
-4 HDMI (2012eseknél 3)
-van d-sub, így azon régi laptopok is ráköthetőek, melyeknek nincs HDMI-jük
-kis fogyasztás (ez LED általánosság persze)
-50-100 Hz kérdése: egyet tudok mondani végignéztem tegnap 2 meccset, utánhúzásnak a nyomát nem láttam!
-és leírom még ide a pozitívumok közé azt is, hogy minden olyan tulajdonság (teljes net, külső felvétel) sok topicban fellelhető "hack"-el megoldható.Összességében 206.000 Ft-ért azt gondolom 46 colos méretben ez nekem best buy!
Ugyanez a méretben az ES5500as 233.000 Ft-ért lett volna (nem MM ár persze ez sem, mert ott +10-15%). Nekem +30.000 Ft-ot nem ért egy optikailag csúnyább, csatlakozásban rosszabb készülék, melyről egy kanyi teszt nincs még és ezért nem tudni a képminősége jobb-e (Smart dolog stb.meg ugye tanítható a D5500-nál is).Az, hogy 2012es 6xxx, 7xxx, 8xxx modellek esetében a 46 colos méretben az én áramhoz képest az a +30-150%!!! miben jobb, erről nem tudok érdemben beszélni...biztos lesz olyan olvasóm, akinek van egy 46E7000 vagy 8000 készüléke fél milla környéki árral és biztos állítaná, hogy bezzeg az a kép, meg az a Smart...nekem 2012. júniusában ez volt ár/érték arányban a BEST: Samsung UE46D5500.
Üdv. Krisztián
-
-
kgcatch
csendes tag
Sziasztok!
Van egy UE32ES6560 tv-m, ehhez használhatóak azok a 3d szemüvegek, amik a D szériához?
Más.
Még kb 2 hétig nálam lesz az öcsém UE40ES5500 -a a saját UE40D5500 -am mellett. Ha valakinek van valamilyen kérdése a két modell közötti különbségekről, annak megpróbálok válaszolni.
Röviden az eddigi tapasztalataim:
A D5500 talpa sokkal jobb, mert üveg és forgatható, szemben az ES5500-éval, ami műanyag és nem forog.A D5500 bedugott kábelei nem állnak ki a tv síkjából, így falra helyezésnél nem állna el a faltól. AZ ES5500-ból viszont kiállnak a kábelek így falra szerelve legalább 4-5 centit elállna onnan.
A D5500-on van d-sub port az ES5500-on pedig nincs, és csak 3 hdmi bemenete van szemben a D5500 4 bemenetével.
Képminőségben eddig nem vettem észre különbséget.
A beépített médialejátszóban eddig olyan nagy különbségeket nem vettem észre, csak azt, hogy az ES5500-ban állítható a felirat mérete 3 lépésben, a D5500-ban viszont emlékeim szerint nem.
A D5500 távirányítója nekem jobban tetszik, mert kb 5mm-el szélesebb és a nyíl gombok is jobban használhatóak rajta. (Mondjuk a kezem sem kicsi)
Az ES5500 böngészője szerintem egész jól használható, ha csak 1-2 dolgot akar megnézni rajta az ember. Kezeli az usb-s billentyűzetet és az egeret(többfajtával is kipróbáltam, mindegyikkel működött), a vezeték nélküliről nem tudok nyilatkozni, mert olyanom nincs.Távirányítóval viszont használhatatlan. Az usb hub is működött vele így a bill. és az egér mellett még 2 pendrive-ot dugtam rá és lehetett használni mindegyiket.
Röviden ennyi lenne. Az UE32ES6560-ról egyelőre még nem tudok sok mindent mondani, mert még itt pihen mellettem a dobozában.
-
delig
tag
Na reggel már a HírTv is akadozott

Remélem nem kezd behalni a 4 hónapos tv-m

Mindenesetre most már filmmel is kipróbálom, eddig ott nem csinálta.
D6500, Digi kábel, Debrecen.
Csak a Tru Motion van bekapcsolva, 10-4 Egyedi állás.Vkinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban???
-
CHROMED7
tag
Sziasztok!
Bocs, hogy még mindig ezzel, de TÉÉÉNYLEG senkinek sincs kölcsönbe 1-2 napra egy SSG 2100 v SSg 2200-as 3d szemüvege a C sorozathoz?
Vigyázok rá, letétbe adom az árát...meg akad 1-2-pár pirospontom is referenciának.
Mi több kell még?

-
laca500
aktív tag
Hali.
Az UE32EH5300W tv-t ha wifi-n keresztűl szeretném csatlakoztatni a netre, akkor csak ezzel az adapterrel tudom megoldani?
Vagy jó hozzá valami olcsóbb usb-s adapter? Mert ez a samu féle horror árban van!
-
PLaci58
addikt
válasz
sz.z.csicsi
üzenetére
LG:
"Másik TV-készüléken rögzített műsor a szerzői jogok védelme miatt nem játszható le.
Ha megpróbál másik TV-készüléken rögzített műsort lejátszani, a képernyő elsötétül."Azért kiváncsi lennék, hogy a DVD felvevővel, hogyan lehet rögzíteni a Mindig TV adását vagyis a digitális tunerrel vett anyagott.
-
xcbiker
addikt
válasz
tarkatehen
üzenetére
jah... ezt nem tudtam.

-
xcbiker
addikt
válasz
tarkatehen
üzenetére
+50?
Az ES5xxx-re 100Hz-et, az ES6xxx-re meg 200Hz-et írnak a specifikációk. -
xcbiker
addikt
válasz
tarkatehen
üzenetére
mi az oka?
+40eft
-
xcbiker
addikt
Esetleg inkább ezt vegyem?

Samsung UE37ES6100 -
xcbiker
addikt
Samsung UE37ES5500 -erről van valami pozitív/negatív tapasztalat?
-
poczabence
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Az ES6100-as szériáról derült már ki hiba?
-
szaba75
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Hali
Nekem van e-szériás tv-m.
Ez mit jelent pontosan? CI modulon frissítési kód: info -- 2 -- 4 -- 7 -- mute -
kori18t
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Hogy a túróba mernek kiadni tv-ket, ha ilyen szarok. Nekem a jövő hónapban jön meg a 40ES5500, remélem ez is a szervizben végzi

-
PLaci58
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
A DVD-hez mindenképpen konvertálni kell, de azt megoldják a DVD készítő programok.
SD adásból simán lehet MPEG-et csinálni (MPEG2), A HD-t még nem próbáltam, de a Tipard TS Converter szerintem azt is simán megcsinálja.
Én direkt a felvételhez vettem. A TV-től függetlenül vesz fel, nem kell nézni az éppen felvett csatornát.
Van DVB-C-hez is csak kicsit drágábban (Alma 26K) -
-
MY2K
aktív tag
válasz
nightshadow
üzenetére
MK250 viszi Logitechből
-
attamero81
senior tag
Megvannak a z első széria hibák az E szériában:
5000: nem indul,HDMI felbontási hiba,fül hallgatón marad,nem indul USB-ről,nem olvass USB-ről,de aktív az USB,műholdas rész nem talál csatornát (adott esetben 6-7-8-asnál egyformán)
6000: nincs kártya olvasási opció,nem lehet frissíteni,3D megjelenítési hiba (néha nincs)
7000-8000: nincs touch rész a menüben,nem hallgat a hangvezérlésre,nem indulós egy általános standby módból.Bluetooth felismerés nincsAkinek már esetleg E szériás tv-je van annak egy info:
CI modulon frissítési kód: info -- 2 -- 4 -- 7 -- mute -
Flashget
félisten
válasz
sz.z.csicsi
üzenetére
néhány olcsóbb médialejátszó is pl. aki DVB-T-n mindigtvézik egy olcsóbb médialejátszó is .ts-be rögzít mint a wayteq HD-95CX..csak 1 konvertálás kell .ts-ből
-
poczabence
tag
válasz
poczabence
üzenetére
Mármint az ES6100-at venném.
Csak lejárt az szerkesztés idő. -
Draken
őstag
Lehetséges, hogy már fel lett téve a kérdés:
mi a különbség az es6500-6540-6560-6570-6710 között? Azt látom, hogy a 6500 a legdrágább ezek közül, legalább is a pc-dream oldalán (46"), illetőleg, hogy a 6710 fehér keretű.szerk: ez megérné?
-
poczabence
tag
válasz
liquivent
üzenetére
Az ES6100 elég sok helyen 210-215 ezer környékén kapható. Ahogy olvasgattam az ES6300 csak egy plusz tunerrel tud többet. Én tuti azt venném és azt is fogom venni szerintem.

Mennyire megbízható bolt a pc-dream? Elég pozitív visszajelzések olvastam róluk, de hátha tud valaki bővebbet.
Ott most 4db 3D-s szemüveget adnak mellé + kábeleket, valamit ingyen beüzemelik. 
-
Flashget
félisten
válasz
liquivent
üzenetére
illetve, hogy az 5300 -nál azt írják, hogy új 2012 -es modell. a 6100 és 6300 -as tavalyi? vagyis gyengébb, rosszabb valamilyen szempontból?
az 5300 a belépő szint..a 6100, 6300 a középkategória..így érthető melyik a gyengébb?
az nem számít 2011 vagy 2012-es modell..egyik 50Hz a másik kettő valós 100Hz.
egyik suzuki a másik toyota avensis
-
AttyVin
aktív tag
válasz
utánvétel
üzenetére
A felvétel konvertálásával kapcsolatban a 28203 hsz-tól van néhány ezzel kapcsolatos dolog.
Kipróbáltam (#28212), de jelenleg tényleg macerás és az eredmény eddig nem is a legjobb.
Valaki írta, hogy Linux-os rendszeren a konvertálás sokkal egyszerűbb.
Hogy miért kellene bármit is konvertálni,? Mert így nemcsak a TV-n lehet visszanézni valamit, hanem más eszközön is (NB, stb.). Meg aztán vannak olyan műsorok, amiket célszerű archiválni (olyan filmek vagy adások, amik nemigen vannak meg a net-en)....
-
liquivent
csendes tag
köszönöm a gyors válaszokat.
esetleg erre válasz?- RUI, RVU, MHEG 5????
- a hátulról és az oldalról megvilágítással kapcsolatban, hogy melyik jobb?
illetve, hogy az 5300 -nál azt írják, hogy új 2012 -es modell. a 6100 és 6300 -as tavalyi? vagyis gyengébb, rosszabb valamilyen szempontból?
-
vlevi
nagyúr
válasz
liquivent
üzenetére
"mit jelent ez? "Személyi videofelvevő előkészítés"
- mit jelent ez? "Időeltolás előkészítés ""
Ha van USB-s winchestered, vagy eléggé gyors pendriveod, jó nagy méretben, akkor a digitális sugárzású műsorokat fel tudod venni, megállítani. De csak azt, amit a DVB tuner vesz. Tehát settopboxból scarton, hdmi-n átküldött anyagot nem. Mindig TV-t, digi kábelt, médiacardos UPC-t, meg hasonlókat. Analóg tévé adást sem tudod felvenni.
Viszont lejátszani kizárólag azon a tévén tudod az adást, amin felvetted. Másolásvédelmi, szerzői jogi okok miatt
-
liquivent
csendes tag
Szerintetek melyiket érdemes választani?
- UE40EH5300 (180e)
- UE40ES6100 (230e)
- UE40ES6300 (230e)Lenne néhány kérdésem is:
- Van jelentősége annak, hogy pl. a 6xxx sorozatnál oldalt világítja meg a panelt, az 5xxx sorozatnál pedig hátulról?- mit jelent ez? "Személyi videofelvevő előkészítés"
- mit jelent ez? "Időeltolás előkészítés "
- RUI, RVU, MHEG 5????köszönöm a válaszokat!
-
domager2
tag
http://index.hu/kultur/media/2012/06/13/erdemes_3d-ben_nezni_az_olimpiat/
http://index.hu/tech/2012/06/13/sportkozvetites_3d-ben_a_kivalasztottaknak/ -
sz.z.csicsi
tag
válasz
attamero81
üzenetére
Nem kevés így hirtelen. Általános hiba? Vagy nagyon vegyes?
-
-
air
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Ezt fejtsd ki részletesebben, légy kedves!
Hogy függ össze a kettő? -
fr3ntzen
aktív tag
Senkinek semmi ötlete?
-
-
rasky
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszi, viszont azt sajnálom, hogy az MM-ben már nem jár billentyűzet hozzá a samsung tájékoztató alapján.
-
rasky
senior tag
ES6100 esetén jár 3D szemüveg alapból? Szerintetek megér +30 ezret az 5 év gar?

-
Soot
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, van 1-2 kinézett darab. Most az a probléma merült fel hogy mekkora méretűt vegyek, 32" és 40" között vacillálok. Szobám mérete 25nm (5x5m), nem tudom melyik lenne az ideális méret ekkora szobába, úgy tervezem h pc-re, és tv-re is kötném, nem tudom a kép miatt melyik lenne az ideális, ezért fordulok hozzátok.
Üdv! -
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
utánvétel
üzenetére
Csak a tv-n tudod vissza nézni...bár volt itt szó átkonvertálás ide-oda sztem hülyeség kinlódni vele.Mi lehet olyan fontos a tv-ből amit máson akarod megnézni.
Csak azt az adást nézed amit veszel is(sajna) De programozott felvétel műkszik..tehát nem musz. bekapcsolni a tv-t. -
domager2
tag
Még egy kérdés:
mostanában már jönnek TV adások is 5,1-ben, így rászánom magam, hogy vegyek hangfalszettett (nem házimozi szettet).
Mit ajánlotok ár/érték arányra tekintettel? Igazából kis szobában van a TV, nagy teljesítmény nem szükséges.
Gondolom a digitális jel elvárás a TV adás 5,1-es élvezéséhez.
köszi -
utánvétel
aktív tag
-
domager2
tag
Sziasztok!
A D6100-asomon (gondolom más tévén is) van egyszer egy True Motion beállitás és van máshol egy LED mozgásjavítás. Nem ugyanaz a kettő? Ha egyik ki van kapcsolva, akkor lehet a másik bekapcsolva???
Ti hogy állítjátok be? -
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Nem találtam megfelelő topicot , de lehet csak én voltam vak

Lenne egy olyan bajom, hogy anyósnál nyaralok , és van itt egy régi Grundig TV (olyan aminel jobboldalt kinyitod a hangszoro takarót és ott lehet állitgatni a dolgokat)... namost 3 napja mnagynehezen megcsinaltam a TV-t mert NTSC-re allitotta magát, valahogy sikerult PALra attennem és ment a tv megneztem a meccset. Masnap bekapcsoltam reggel a TV-t és semmi. Namost megint eljutottam odáig , hogy megy a TV De se hangja nincs és a kép meg szaladgál. Ha valaki tudna benne segiteni, hogy mit tegyek vele légyszi privizzen rám. Gyári távirányitója sincs !!!

Köszi a segitsegeteket előre is !

-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
tarkatehen
üzenetére
Igazából sem a 3D, sem a smart TV-része nem érdekel. Képminőségben ugyan azt tudják?
Ami fontos még nekem, hogy gépről tudjak streamelni videókat, amiket ott nézek meg a TV-n! -
BLOODSHOT
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Azt lehet tudni, hogy ez mivel tud többet?
A keret szélessége ennél is ugyan olyan vékony, mint annál volt?

Sorry, nem vagyok pro a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a SamyGo-s srácoknak! 

:
, magyarán a fenti mondatban szereplő kézi beütős én voltam, ez van...szerencsére van műszaki vénám, de mondjuk a szüleim (65 év körüliek) maguk hogyan jöttek volna erre rá fórumok és a tv alapos ismerete nélkül, hát...na mind1.