Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz
Azteeek #28987 üzenetére
Mi különbség ezek között? 40ES6300, UE40ES6100
Végig néztem a samsung.hu-n a specifikációkat, s csak egyetlen különbség van: az ES6300 tripla tuneres (DVB-T/C/S2), az ES6100 pedig nem (DVB-T/C). Ha nincs szükséged a szatellit tunerre, akkor fölösleges az ES6300-at venni.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
m3D néven indul Magyarország első 3D televíziós csatornája
2012. június 25-én az MTVA-MTV Zrt. m3D néven elindítja Magyarország első 3D televíziós csatornáját.
Végre lesz értelme a D6500-nak
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #28991 üzenetére
nem figyelve a technikai fejlődést...ezek a LED/LCD tv-k már tuti nem fognak megélni 12 évet..4-5-6 év alatt ipari veszélyes hulladékokká válnak. most még mindenki veszi, de majd eljön ennek is az ideje mikor lomtalanításkor teli lesznek az utcák kidobott használhatatlan lapos tévékkel.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nightshadow #28965 üzenetére
Én 5 év után cseréltem TV-t, de a következő cserér biztosan nem várok ennyit.
-
Flashget
félisten
válasz
a magyar meg 10-12 évente
-
Azteeek
tag
Sziasztok!
Mi különbség ezek között? Esetleg ebben az árban tudtok ajánlani jobbat?
40ES6300
UE40ES6100 -
rendesadam
tag
válasz
rendesadam #28963 üzenetére
Visszavittem, kicsit nézegették, mert világosban nem látszott a felhő, sikerült rábírni az eladót, hogy vigye be sötétbe, aztán amikor kijött, mondta, hogy csere. Az újon is van valami, de lényegesen kisebb, nem is feltűnő, de majd este...
-
TaliGa
aktív tag
válasz
sandró60 #28984 üzenetére
Aha, persze... Ez azért piszok nagy ferdítés
Nem tudom mennyivel jobb cipekedni, görcsölni, mint az otthonodban, házhoz hozva, kipróbálni a tévét, és végül kicsengetni érte jóval kevesebbet. A garancia menete ugyanaz, ugyanúgy viheted ezt is márkaszervízbe, bár itt még cserekészülékkel házhoz is jönnek érte. Ez most egy speciális akció, tehát ez egy ritka kivétel, de az 5 éves S garancia elvileg az ő papírjaikkal is regisztrálható (ők ezt állították, majd kiderül), de ha nem hát azt is túlélem
.
-
nextman
aktív tag
Mi a kulonbseg a Samsung 40ES6100 es 40ES6300 kozott?
Melyik eri meg jobban?Saturnban most mindketto 229-.
-
szaba75
tag
Egy ki segítség:[link]
-
sanyicarnix
csendes tag
szia nekem is van egy ugyan olyan tv-m ami neked van és segítségedet szeretném kérni. Valahogy el állítotam a tv-t hogy a tv képe sötétebb lett hogy tudom visszaálítani?
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok
PCDreamshopnál vásárolt ES6100-nál gondolom az 5 év gari akció meg a ráadás billentyűzet nem él? -
Tippmix46
senior tag
válasz
nightshadow #28971 üzenetére
igen, filmnézésre se nagy, de netezni főleg kicsi...
Nekem ilyen van, nagyon cool:
http://www.google.hu/search?q=logitech+dinovo+edge&hl=hu&prmd=imvnsr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pcnRT_C7OaiG4gSswJTPAw&ved=0CI4BELAE&biw=1280&bih=882
-
nightshadow
veterán
válasz
Tippmix46 #28970 üzenetére
Ha valaki netezni akar LED tv-n 2,5-3 méterről, akkor vagy sas szeműnek kell lennie, vagy 46 coll kell minimum....
Hogy kicsi, azt én a filmnézésre értettem, és nem az internetre.
miért kellene távirányítóval pötyögni?
Nekünk például azért, mert időbe telik, míg a Samsung megküldi az ingyenes billentyűzetet, ami az 5 éves garanciaakcióban jár, s pár hétre nem fog venni egy Logitechet.
[ Szerkesztve ]
-
Tippmix46
senior tag
válasz
az ES felismer bármilyen vezeték nélküli billentyűzetet, miért kellene távirányítóval pötyögni?...tehát elméletileg az összes Logitechet stb.
Ha valaki netezni akar LED tv-n 2,5-3 méterről, akkor vagy sas szeműnek kell lennie, vagy 46 coll kell minimum....
-
syler123
veterán
Majd lefotózom, hogy d5500-nál milyen, nem kell megijedni tőle, film közben nem látszik!!!
Nem kell mindenkit ezzel megrettenteni a tv vásárlástól. Nálam nem is fehér a felhő, csak valamivel világosabb fekete, alig látszik, csak ha azt lesem folyamatosan. -
nextman
aktív tag
LG-nel is van ilyen felhosodes?
-
nightshadow
veterán
Ismerős vett egy 40ES6100-at, a hétvégét ennek kipróbálásával töltöttem. A sima tévéadás jó, a HD és Full HD mkv-éknek a képminősége számomra tökéletes volt. Teljesen sötétben nagyon sötét jeleneteknél látható egy nagyon minimális clouding, de messze van attól a mértéktől, amire azt lehetne mondani, hogy zavaró. Kritikát a beépített internet böngészőre tudok mondani: a saját távirányítóval gyakorlatilag használhatatlan, megőszül az ember, mire egy címet beír, de majd hamarosan küld a Samsung egy vezeték nélküli billentyűzetet, az majd szerintem sokat fog javítani a kezelhetőségen. Úgyhogy én maximálisan ajánlani tudom.
Még annyít, hogy a nézési távolság 2,5-3m lehet, s bizony a 40”-es az kicsi ilyen távra. Mivel a képminőségbe én nem nagyon tudtam belekötni, ezért aki most akar venni tévét kb. ilyen nézési távolsághoz, az inkább képméretben vegyen nagyobbat, ne pedig típusszámban.
Más: Nem tudom, hogy ez mennyire lehet hiteles, de míg az átlag amerikai és angol 6-7 évente cserél tévét, addig a vidéki-Kína 5-6 évente, a városi-Kína pedig 5 évente. Nekem ez valahogy hihetetlennek tűnik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz
rendesadam #28959 üzenetére
Sajnos mindegyiknél van. Valakinél alig látható de vannak nagyon gázos esetek.
Nálam is van de filmnézésnél nem látható belőle semmi. 3 napon belül új tévét adnak helyette, utána már kijelzőt sem fognak cserélni garanciába.
Valszeg ha cseréled annál is lesz, de ha szerencséd van akkor minimális lesz a felhő.
A legjobb lenne kipróbálni a boltban, igaz ez a legtöbb helyen nem lehetséges. Olvastam itt olyat hogy háromszor vitte vissza a tévétja és nálam fél év után kijelzőt kellett cserélni. Ez van...
[ Szerkesztve ]
-
Tippmix46
senior tag
válasz
rendesadam #28959 üzenetére
én még nem hallottam olyat, hogy valakinél nem fordult ez elő...legyen D vagy EH vagy ES széria (régebbieknél is volt gondolom)...csak valakinél a sarkokban, valakinél középen és valakinél kisebb vagy nagyobb mértékben...
-
Tippmix46
senior tag
válasz
rendesadam #28952 üzenetére
egyébként nagyon zavaró tud lenni sötét jeleneteknél amúgy...főleg maga a tudat miatt, hogy ott világos a képernyő és szinte azt nézi az ember...szerencsés esetben a sarok világos
-
Tippmix46
senior tag
válasz
kischico #28954 üzenetére
sajnos még a fél millás Samsung LED-eknél is van felhősödés, ami ha belegondolunk döbbenetes...
EH és ES közül én egyértelműen ES-t vennél, magyarán az ES 5500at az EH5300 helyett...
Hogy ES5500 jobb-e a D5500nál ebben nem vagyok biztos képminőségileg...tudásban többet tud, ez tutti.....
-
kischico
tag
válasz
rendesadam #28952 üzenetére
Ez a felhősödés. Ha filmnézés közben is látszik akkor vidd vissza. 3 napon belül vissza kell venniük, utána már csak szívni fogsz vele mert garanciában már nem biztos hogy foglalkoznak vele.
-
rendesadam
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 32-es EH5300-as tévét. Az lenne a problémám, hogy sötét képnél a képernyő közepén van egy nagyobb világos folt, paca. Ez normális jelenség?
Köszi
(Ui: teljesen szemből nem vagy nem igazán látszik, de kicsit is szögből nézve elég feltűnő.)
[ Szerkesztve ]
-
piqla
őstag
No, egyelore ES5500 tunik vetelnek. Ajanlottak a D5500-at, de az mar kifutott modell (lol), es ha jol olvasta, annak az ES5500 az utodja. A 100 centi koruli teveket milyen tavbol szoktak volt nezni? nekem olyan ket meterre lenne a fetrengom, onnan nyomnam a jatekokat.
ilyen tavra 100 tul nagy? -
Peti13
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy samsung UE40EH5300-as LED tv-t.
A BD RIP filmeket (melyek kb 1-2 GB méretűek felbontásuk általában : 720x304) lejátssza pendrive-ról, külső USB-s HDD ről gondolkodás nélkül, viszont a minőségük abszolut gáz.
Kb olyan a képminőség mintha analóg csatornán sugárzott filmet néznél.
Kérdésem: van-e esetleg valakinek, ilyen típusú tv-je és mi a tapasztalata ebben a témában?
A full HD (1080) és a 720p-s filmeket gyönyörűen játssza, ott tökéletes a kép.
Ez előtt a tv előtt használtam 40C650-et (ez még lcd volt) és 40D6100-at is. Mindkét típus olyan gyönyörű képminőséget produkált még a BD RiP-nél is, hogy majdnem megszólalt. Ez a típus a közelükbe sem ér, pedig újabb széria mindkettőnél.
-
róland
veterán
Samsung UE40D6100 tv + WIS09ABGNX/XEC wifi + La Fonera 2.0n router + Samsung 750 GB/5400 rpm HDD egy IcyBox külső házban
A routeren MediaTomb DLNA szerver.
Ha jól sejtem, akkor a sima 1080p menni fog. (Mintha a telefonomról - ZTE Blade gyári + megfelelő program - ment volna a napokban, ugyanezen a wifi-s hálózaton.)
-
róland
veterán
Sikerült beizzítanom a médiaszervert a routeremen, így most jön a próba, hogy mit bír a wifi-s megosztás.
-
macikos
addikt
Üdv!
A D szériás Samsungokra lehet HD youtube widgetet rakni, így nézhetők rajta HD videók.
A 2009-es Internet TV-s Samsungokra is rá lehet rakni? B650, B672, stb.?
Csinált már valaki ilyet?
-
HofiZoli
senior tag
40EH5000-es led tv-hez a samsung nem ad már képernyő törlő kendőt? Vagy kinyúlták a Metro áruházban? Akinek van ilyen tv-je, kapott hozzá?
Választ köszi! -
basel00
tag
-
syler123
veterán
D5500 tökéletes játékra, én még a játék módot sem kapcsoltam be, minek butítsa a képet... Ami nem kell az ki van úgyis lőve, villogtatás stb...
Ugyanerre használom, mint te, csak xbox 360-al.Meg trónok harcát nézem hd-ban. És nagyon jól konfigurálható képe van. A korábbi lg tvmnél fontos volt a dinamikus kontraszt (azt azért hozzáteszem, nem is olyan lomhán használja, mint a Samu), de itt tökéletesre be lehet lőni a képet nélküle is.
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
-
attamero81
senior tag
válasz
nightshadow #28926 üzenetére
Bocsi a félre értésért,de én ezen kijelentésemnél a 2012 előttiekre gondoltam.Az E széria egyértelmű,hogy nem esik bele ebbe.A régebbi modelleket,a "C"-s és a kisebb sorozatú "D"-s
(D450,D550)-re gondoltam ezalatt.Valamint plazmák is bele esnek teljesen a D5000-ig. -
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #28925 üzenetére
sima antenna és mindigtv kell. Nem kell előfizetni rá a mindigtvextrára.
Attól függ milyen körülmények közt és milyen messze laksz az adótornyoktól.
Én a Száva u-ra tisztán rálátok kb. 1,5 km-re van 100% a jelerősség 0% a bithiba panelban, de úgy is, hogy a lakás másik oldalán is kiraktam az ablakba az antennát a jelet a másik házról fogom ahogy visszaveri
egy majdnem ilyen szobai antennával fogom a jelet csak fekete és régebbi noname márkájú.Renszerváltás óta az emberek elfelejtették a szobai vagy tető antenna használatot a kábel és tányéros tévé miatt. Sőt generációk nőttek fel nélküle és most mint valami csodaszerre úgy néznek mi ez
Ha a régivel lehetne jó mínőségben fogni a digitális jelet az is jó lenne..de 3-5K körül lehet már kapni erősítő nélkülit ami jó lehet már akár tetőn vagy vannak erkélyre kirakhatók egy bilincs segítségével. -
Leone512
csendes tag
válasz
AttyVin #28848 üzenetére
köszi az infót, szerintem nincs senki aki ha tehetné ne iktatná ki a rendszerből a boxot, tényleg nincs már sok értelme, nyilván a gyártóval egyeztek meg valamilyen módon....
egyébként már megrendeltem egy technisat conax modult, ha nem válik be van rá vevőm, de remélem nem utóbbi történik
üdv -
piqla
őstag
Szevasztok!
tv vasarlas elott allok, es ma voltam a helyi mm-ben, ahol a nagy setalgatas kozepette megakadt a szemem a 6100-on.
kb. tizenot percet toltottem el a teve reszlegen, szoval nem az a hu meg ha, de a kepe ennek tetszett.
hogy mire hasznalnam? playstation, valamint neznek rajta sorozatokat, filmeket.
"normalis" tevekent nem hasznalnam, magyaran nem lesz rakotve semmilyen kulso egyseg.szeretnem, ha lenne rajta usb cucc (jol ertem, hogy radugsz pendriveot, kivalasztja es kesz, lejatssza es ennyi?), es nagyjabol ennyi.
mivel a letoltott sorozatok nagy resze xvid (esetleg hd), ami esetleg fosul nezhet ki ki 6000x6000-es felbontasban, mit javasolnatok nekem?
valahol olvastam itt a 6100-rol, hogy mintha fura es idegesito lenne pl. teniszmeccsnel a labda mozgasa, stb.elore is koszi!
Ps.: Ja, a meret olyan 100-120 koruli lenne idealis, ar meg olyan 600-700 euro kornyeken, ami olyan 200-210 ezer forint kornyeken mozog.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz
attamero81 #28888 üzenetére
Az idei évtől a Samsung nem vállal gyári garanciát azokra a tv-re amelyekre felvásárolnak a multik.(madaras tesco és társai)
Szerintem ez ebben a formában nem igaz, ugyanis pár hete is részt vettek a hivatalos 5 éves garancia akcióban, s az ES6xxx-tól járt az ingyenes Samsung billentyűzet is, amit regisztráció útján lehet megkapni.
-
Flashget
félisten
hogy legyen értelme a D6xxx-nek
Az Antenna Hungária az MTVA-val együttműködésben dedikált 3D csatornát indít, egyelőre természetesen csak teszt jelleggel. A csatornán a tervek szerint a foci EB-ről illetve az olimpiáról is lesznek közvetítések.
A 3D adó csak Budapesten illetve környékén lesz biztosan elérhető, de elképzelhető, hogy az olimpia idejére már több nagyvárosban is tesztelhetik a fogyasztók a 3D-t.Holnap kezd az EB.
[ Szerkesztve ]
-
domager2
tag
Elég sok cucc kering a neten, amik lényegében 3d bluray rippek, iso kiterjesztéssel.
Sajnos ebből nem lehet kiszedni úgy a vob fájlokat, mint a sima DVD isoknál.
Ezekkel mi nem tudunk semmit kezdeni külső médialejátszó/bluray lejátszó nélkül? -
AttyVin
aktív tag
válasz
vinikorn #28919 üzenetére
Hát, a telepítéskor felad egy kodek-telepítési opciót.
Azt nem tudom, hogy ezzel mennyire "szemetel" és mi van, ha nem engedem telepíteni.
Az AVIDEMUX-ot is használtam (nem ezekhez a formátumokhoz), de sokkal lassabb és kicsit nehézkesebb is. Viszont, ha csak konvertálunk és nem nagyon állítgatunk semmi mást, akkor valamivel jobb képminőséget ad, mint a másik.
Viszont mindkettő teljesen free...
[ Szerkesztve ]
-
-
vinikorn
aktív tag
ts to avi és srf to avi témában sokat keresgéltem, de használható dolgot nem találtam. Ti mit használtok erre?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fatalityy #28910 üzenetére
Szerintem ezeket nézd meg:
Tavalyi modellek: Samsung UE46D6100 ez kicsit alatta van, Samsung UE46D6500 ez meg kicsit felette van a megadott árnak.
Idei modell: Samsung UE46ES6100 -
nextman
aktív tag
-
Fatalityy
tag
Véletlenül!!!
-
Fatalityy
tag
Üdv Mindenkinek!SAMSUNG
Tanácsot kérnék hogy 46"-ban milyen tévéket érdemes nézegetni?Max 250be gondolkodom.
Előre is köszönöm a tanácsokat -
Fatalityy
tag
Üdv Mindenkinek!SAMSUNG
Tanácsot kérnék hogy 46"-ban milyen tévéket érdemes nézegetni?Max 250be gondolkodom.
Fatalityy
tag
Üdv Mindenkinek!SAMSUNG
pucni
csendes tag
http://mobilespeedtest.com/
Ez nem flash alapú, de az első teszt után válaszd a grafikon alatti 3MB-os csomagot, mert úgy pontosabb lesz az eredmény.[ Szerkesztve ]
-
pucni
csendes tag
válasz
Flashget #28903 üzenetére
Ha jobban belegondolunk, akkor nem is olyan vicces dolog a kémkedés. Mint ahogy az android lebukott a Carrier IQ-val, elvileg az okosTV-ben is lehet program, ami figyeli a szokásaidat.
Mikor és mennyit nézed a TV-t. Milyen csatornákat és még ki tudja mit nem. Akinek meg Skype kamera is lóg rajta, annak távolról bekapcsolják azt és az interneten keresztül lefigyelik mit csinál otthon. Úgyhogy a szégyenlősek ne keféljenek a TV előtt, ha rá van kötve a karácsonykor ajándékba adott kamera.
Ki tudja milyen kódokat rejtettek el a Samygo-s fiúk a firmware-ekben. Szerintem elvileg lehetséges megcsinálni. -
Patentcsávó
tag
EH5300 tvre bármilyen usb-s wifi sticket lehet tenni vagy csak a saját samsungjával megy?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Modding és elektronikai kérdések
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest