Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Még senki nem írta le a megfejtést?
Bizonyos platformok, pl. Facebook, egyes levelezőprogramok levághatják az URL egy részét, így érvénytelenné válik. A megoldás, hogy nem kattintania kell a fogadó félnek az URL-re, hanem ki kell másolnia és be kell illeszteni a böngésző címsorába.
-
emeritus
tag
Csak egy ötlet: talán nincs kártyád kiválasztva az automatikus feltöltéshez. Mivel mint írod több kártyád is használható a feltöltéshez először válaszd ki, hogy melyikről akarsz feltölteni és csak ezután válaszd az automatikus feltöltést ehhez a kártyához.Egy próbát megér.
Látom megoldódott. -
szvl
tag
6.34.1-re való frissítés után a probléma megoldódott.
Csak tudnám, hogy a hozzászólásom előtti próbálkozások során (igen, többször is) a telefonon a google play miért nem jelezte, hogy van a 6.33.1-nél frissebb verzió is. Asztali gépen a google play-ben kikerestem a revolut alkalmazást, ott megnéztem a verziót, meglepődve láttam, hogy az 6.34.1, amit a telefonon a google play nem jelzett. Ezek után a telefonon a google play-ben kikeresve a revolut alkalmazást már felajánlotta a frissítést (korábban nem). Frissítés után minden már OK. Rejtély, hogy mi történt, de a lényeg, hogy már be tudtam állítani az auto topup-ot. -
kovisoft
őstag
Az egész diskurzus onnan indult, hogy fokukac panaszkodott (és én is osztom a véleményét), hogy nem lehet forintban látni a deviza vételi árfolyamokat, csak ha bemegy a váltás menüpontba. Te hoztál mindenféle példákat, amik közül egyik sem megoldás az eredeti kérdésre, míg végül eljutottunk ugyanoda, amit már fokukac is írt, hogy csak a váltás menüpontban lehet ezt így látni.
Egyébként meg igen, macerásabb a szimpla árfolyam mutatónál:
- be kell menni a pénzváltás menübe
- ha nem a kívánt devizára váltást hozza ki alapból vagy ha több deviza árfolyama is érdekel, akkor ki kell választani a devizát (nekem pl. sokszor USD-vel jön fel, pedig mondjuk az EUR árfolyam érdekel)
- rá kell bökni a devizánál az összegre
- be kell írni 1-et
- ügyelni kell, nehogy véletlenül a váltás gombra koppintsak -
gzbotii
nagyúr
Most akkor a topigazdát, akivel az összefoglalót írtuk, akarod kioktatni félinfóval?
Hogy idézzem Tuomast:
"Még mindig működik az ingyenes sokadik virtuális kártya igénylés. Sztem ez nem bug..."
Ez a téma tegnap óta, hogy Android alatt, több virtuális kártyát is lehet igényelni, ingyenesen. Eddig volt egy darab ingyenes, és ha fizettél akkor lehetett max 5drb virtuális kártyád. -
Tuomas
addikt
Szerintem ezek teljesen jól elférnek itt, senki nem szegett meg semmi szabályt, az eszmecsere és a vélemények is szabadon elmondhatók, ezek még csak nem is flame-ek, kulturált hangnemű eszmecsere.
Egyébként a PIN-es történet még hasznos is, a biztonság kérdése miatt.
Ha nem így gondolod, előtted a lehetőség, hogy ezeket modkerbe betedd és a moderátorok eldöntik. Vagy csak simán átléped őket és nem olvasod el. Elvégre többségük off-ban van.
De mondom, én ezekkel semmi problémát nem látok, nyilván nem vagyunk egyformák, én ennél láttam már itt durvábbat, ez az én tűréshataromba még belefér.Viszont ha legközelebb linket másolsz be, használd légyszi az erre való formázást.
-
viktorhu
veterán
Minden önkiszolgálós kút így működik már nagyon rég óta. Az ENVI régi termináljai is csak annyit vettek le a kártyáról, amennyit valóban tankoltál, az elején a kiválasztott összeg csak befoglalás.
Az utalványt készpénzes fizetésnél szokták adni, mert jellemzően nem adnak készpénzt vissza az ilyen kutak.
-
Tuomas
addikt
Hát nyelvtanilag nem éppen helyes a mondat.
Ha a veszteség alatt kiadást kell érteni, csak-csak, vagy ha valóban veszteségre gondol a szerző, akkor a míg szó nem illik oda.dugynok
Igen, az meg a másik. Most a befektetők pénzét használja, kiépíti a piacot, aztán mire az elfogy, meg vissza kell fizetni, addigra már meglesz hozzá a felhasználói bázis, amiből tud működni. Optimális esetben. -
-
JohnnyWeiss
tag
Jó tudni, hogy még vannak ilyen helyek. Komolyan azt hittem, hogy itthon már nem használnak mágnecsíkot (kivéve a SZÉP kártyát), csak ha nem akar működni se a paypass, se a chip. Úgy látszik én önszántamon kívül kerülöm az ilyen helyeket, ahol CSAK lehúzásos kátyás fizetés van.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)