Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem túltolod ezt az emailes dolgot.
De akkor összességében megállapíthatjuk, hogy ez nem a te szolgáltatásod/szolgáltatód, ha ennyi problémád van vele, ilyenkor mást nem tudunk itt tanácsolni: ne használd. Mert mi ezek ellen a dolgok ellen amiket kifogásolsz, nem tudunk tenni semmit.
Ha én nem bízom egy szolgáltatóban, nem tetszik a kínálata, vagy a kommunikációja, akkor azt nem használom, mert nem kötelező. -
Somatom
veterán
válasz
Tuomas
üzenetére
Szted nem tudom pontosan, hogy miért küldik? Csak próbáltam enyhébben elbírálni. Ugyanis, ha tudom, hogy miért küldik, akkor azt is tudom, hogy hazudtak az okáról. Mi a rosszabb egy pénzügyi szolgáltatótól? Az, ha feledékeny, vagy az, ha hazudik?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#15096:
Olvastad a sorrendet, amit írtam? Az Erste többször tájékoztatott az adategyeztetési kötelezettségemről, így nem is került sor semmilyen korlátozásra. -
Tuomas
addikt
-
Somatom
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Sztem ez nem így működik. Nekem az ingyenes is elég, de nem okozna problémát kipengetni a fizetős havidíját. Csak, ahhoz tegyenek érdekelté. De, ne azzal, hogy az ingyenesben is elérhető szolgáltatásokat korlátozzák. Előre kell az ilyesmiről tájékoztatni, esetleg figyelmeztetni, de pénzügyi szolgáltatást korlátozni csak legvégső esetben szabad. Legalábbis akkor, ha ügyfeleket szeretnének szerezni. Megmondom őszintén, hogy az ilyen korlátozósdi bennem azt sugallja, hogy valami bűzlik
DániábanAngliában és akkor viszont kizárt, hogy én fizetős szolgáltatást vegyek igénybe. -
Somatom
veterán
válasz
R3dsnak3
üzenetére
Fura dolgok ezek. Az is bizalomgerjesztő, amikor egy pénzügyi szolgáltatás üzemeltetője bevallja, hogy feledékeny. Ma kaptam egy e-mail -t, hogy elfelejtettek megkérdezni tőlem ezt-azt. Ráböktem és egy angol nyelvű kérdőív jelent meg. Gondolom, jön majd egy e-mail azzal, hogy elfelejtettek Magyar nyelvű kérdőívet linkelni.

-
-
Andralin
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
De érdekes módon nálam a feltöltés is működik, pedig a bekért dokumentumok ellenérzése még folyamatban van.
-
-
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Erre nem válaszol senki, az azt jelenti, hogy nem hallottatok még ilyen részleges korlátozásról nem volt még ilyenre példa senkinél sem?
Azért rugózok ennyire ezen, hogy most ez mivel jár, mert ott van most rajta 400e HUF pénz, amit átváltottam euróról és terveztem tovább utalni OTP-s HUF számlára.
Viszont nem tudom, hogy ha ekkora összeget elutalnék, amíg a doksik ellenőrzése nem zárult még le, nem-e bekockáztatom, hogy teljes korlátozást kapjak.
10e HUF utalás még gond nélkül kiment tegnap.Szerintetek lehet további szigorúbb korlátozás, ha most ekkora összeget utalgatok?
Amint írtam fentebb, az elmúlt 8 hónapban havi szinten minden hónapban váltottam át ekkora összegeket és utaltam tovább OTP-s számlára. Szóval ez teljesen passzolna a 8 hónap alatt kialakult felhasználási profilomhoz.
-
wwhy
veterán
Srácok, van vkinek tapasztalata nagyobb összegű HUF-->EUR váltása kapcsán? azaz nem sok az, kb. 2500 EUR, de ehhez ugyebár félmillió HUF-ot kell feltölteni. Ha beragad, akkor nagyon megszívom, viszont HUF számláról sem szeretnék külföldi EUR számlára utalni a kismillió díj miatt ...
-
gery14
senior tag
Szasztok . Hogy lehet 3500ft allat feltölteni a kátyára? Nem szeretnék annyit mert 1x már nagy összeg csücsült befagyasztva a kártyámon konkrétan féll milla es 3 hétig szivtam velük mire megvizsgáltak...
-
dugynok
senior tag
Ha nincs most meghìvàsos promo időszakom, de a kriptodevizàs feloldàshoz meghìvót kell küldenem, akkor a meghìvottam ugyan ùgy ingyen postàval kapja a kàrtyàjàt?
-
sopruk
senior tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Nekem van egy Revolut v6.9.2.apk szeptemberi mentésem, szintén Play-ről telepítve, saját telóról mentve
-
hedgehog
senior tag
válasz
Krethx
üzenetére
A levelezésemet elnézve nálam ez anno úgy volt, hogy levélben kaptam az invite-t, aminek a végén volt ugyanaz a gomb, mint most a postban (Apply to RevP beta). Gondolom akkor jelentkeztem, de válaszlevelet én sem kaptam (ez június 20). A következő RevP témájú levelem július 12, amikor írták, hogy jön a kártya.
Vagyis visszajelzés nem lesz, csak ha benne voltatok a szerencsés 1000-ben.
-
anadroid
senior tag
Az emailcímedet a regisztrációs folyamat során kell igazolnod úgy, hogy a kapott emailt azon az eszközön kell megnyitnod, amelyiken regisztráltál. A regisztráció sikerességéről az alkalmazásban kell választ kapnod. Ha ott az szerepel, hogy úton a kártyád, akkor rendben van.
Ha meghívóval regisztráltál, akkor a meghívódnál is van nyoma. Ha sehol semmi, akkor valami elakadt. Igazolványmásolat (mindkét oldal), szelfi, pénz feltöltése megvolt? Mobil számod visszaigazolása rendben volt?
-
fap333
aktív tag
Kedves fórumtársak!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek mekkora lesz az esélye annak, hogy zárolnak ha az alábbiak szerint járok el?
kb fél éves a revolutom, eddig a napi dolgokhoz használtam, max 400000,- Ft volt a havi forgalom. Nemsokára elkezdenék építkezni, ilyenkor ugye minden fillér számít. Bankkártyáról feltölteném a revolutomat ~1500000,- forinttal, és onnan utalnám tovább a tüzépnek.
Így ugye elvileg díjtalanul megúsznám a dolgot, az egyszerű banki utalásal szemben, aminek lenne díja, viszont kicsit tartok a zárolástól.
szerintetek?
-
hedgehog
senior tag
válasz
rushty
üzenetére
Nem szalámiban vannak, hanem a GPS nem elég megbízható. Azért kezdtek saját megoldást építeni.
A GPS szolgál ki több más fintech-et is, azért van hogy a Revolut szinkronban szokott elesni a Curve-vel. -
-
-
hedgehog
senior tag
Újra lehet regisztrálni a RevP-re (beta szolgáltatás, saját payment processor).
A kártya ingyen jön, nekem van, napi szinten használom gond nélkül. Akinek nincs más kártyája, csak az alap korábbi Mastercard, és szeretne egy olyat ami a Revolut-Mastercard leállásokkor is esélyesen működik, érdemes jelentkezni:
[link]Jó, kicsit hazudok, mert csak az esetek 90%-ában működik gond nélkül, valamiért néha a Vonatinfo - ahol elsődlegesen használom - nem fogadja el. Szóval ne ez legyen a kizárólagos kártyátok.
-
rushty
őstag
A lejárt (top-upos) kártyát el kell távolítani vagy maradjon?
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Olvastam, és szemeztem én ezzel a kártya témávál, és köszönöm a megerősítést! Első lépésnek a váltás volt a lényeg, és onnan magyar számlára hogy ne bukjak. Szerintem lesz majd kártya - mondjuk egy hónapon belül - mert néha jó az ha nem tud mindent a magyar bankrendszer
Szóval. Most írt a bank amúgy, hogy megjött a zsé. Királyság! Tényleg nem hittem volna hogy gyorsan itt lesz. -
Papa-Het
aktív tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Átváltás volt a lényeg hogy ne bukjak az árfolyamon. Mert nem mindegy 390-en vált, vagy 372-őn. Erre kellett nekem a revolut számla, a kártyára még nem volt szükségem.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Én is úgy csináltam, csak nem tudtam hogy van e esetleg valami más.
Egy cimborám sokáig nyaggatott vele hogy nyissak, aztán mostanra határzotam el magam. Fura, mert ha nem meghívás alapján regisztrálsz, akkor felszámolja a kártya kiszállítását egy standard ügyfél esetében is. Saját példa. Nem tudom eddig hogy volt, de nagyon soknak - mert van pár ismerős aki már használja - ingyen ment. Azt tudom hogy az ajándékpénz összege már változott.
-
Somatom
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Revolut v6.16.1.apk. Playről telepítve, saját telómról mentve.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Swift/IBAN kódos dologgal küldöd, vagy tudsz más trükköt? Hülye OTP azt mondta az hogy ilyen nemzetközinek minősül, ezért 3 munkanap, ha pedig délután küldöm el, akkor +1 nap.

frissítés: megjött a 400 forint! Mivel milliós tételt küldök, ezért megírom majd hogy kaptam e bármi tiltást, vagy kérdést vagy hasonlót.
Én egyébként elküldtem nekik a személyi adataimat szelfivel egybe kötve, és akkor nincs limit küldésben.
-
viharhozo
addikt
Honnan tudnek letolteni megbizhato .apk-t? Az 5.14-em nyugdijazta a Revolut, nem hasznalhato, kene vmi ujabb, de az altalam ismert nagyobb oldalakon ez a legujabb.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Nagyon köszi! Ugyanis azt a pénzt kp-ban meg ki kell vennem.
@jannid
Ma elutaltam próba képpen egy 400 forintos összeget este, amint megjött küldöm a teljes összeget. Nagyon köszi a segítséget!
Bár az oldal azt írja hogy más pénznemek esetében 5 munkanapon belül megérkezik. Ez remitett meg és kezdtem pánikolni. Mert külföldi devizából váltottam forintba és azt küldeném az OTP számlára. -
Papa-Het
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, ha aznap elutalom a pénzt revolutról OTP számlára, akkor megérkezik ugyanazon a napon? Fontos lenne tudnom. Még csak kis összeget küldtem el, biztos ami biztos, de elég komoly összegről lenne szó ami fontos lenne hogy lehetőleg aznap már hozzá férjek az OTP-n belül.
-
qqzs
őstag
lesz kulonbseg kesobb ha angol cimmel vagy magyarcimmel regisztralok? a kartya huban lesz hasznalva
erre valaki? [link] -
vmarci21
tag
Nálam az egyik feltöltés után vált elorhetővé az autó top-up, és nem nehéz észrevenni hogy elérhetővé vált, mert egy teljes képernyős "hurrá, most már neked is elérhető az auto top-up" stílusú üzenetben tájékoztat róla (biztos nem ez a pontos szöveg, de emlékszem, hogy a Revolut alkalmazás jobban örült a funkciónak mint én
). Legalábbis kb fél éve még ezt tette.
De már a funkció elérhetősége előtt 2-3 hónappal eltűnt a CVC bekérés is, így ha neked (még) azt is kéri az app, akkor még biztosan várnod kell. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Ceges es magan tw felhasznalo vagyok mar evek ota uk hu viszonylatban csak nemzetkozi utalasra. Most allitanam be fitbiten a walletet ahol csak tw es revolut kartya hasznalhato huban. Minden ismerosomnek huban revolut van. Mindennapi fizetesre ez a jobb vagy a tw kartyaval is ugyanugy jarok kb? Uk tw accountom van nem tudom ez szamit e. Elsosorban olyan kerdezek akinek van osszehasonlitasi alapja
-
Yager01
senior tag
Erösitsetek meg benne PLS hogy jól tudom amit tudok

Prágában ha pénzt akarok felvenni az alap kártyával akkor 1 hónapban ezt 75eFt-ig megtehetem. Kikersem azokat a bankokat akik nem számítanak fel díjat és azok automatáiból próbálok pénzhez jutni. Ha nekem CZK kell akkor előtte átváltok annyi HUF-ot (vagy ami a kártyán van ) amennyit CZK - T le akarok venni majd egyszerűen leveszem...oké így ? -
z67
őstag
Akinek megy arcfelismeréssel Android 10-esen a Revolut, milyen telefonnal használja? Nekem Mate 20 Pro nem ajánlja fel.
Köszönöm!
-
Tuomas
addikt
-
Andralin
aktív tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Átolvastam, azzal kezdtem.
Ott azt írják, hogy a további feltöltéseket korlátozzák. De nincs korlátozva, továbbra is tudok feltölteni is. Vagy lehet, hogy csak nagyobb összeget nem engedne feltölteni? Kicsiket enged? Ez nincs leírva sehol, legalábbis én nem találtam ennél több infót. -
Andralin
aktív tag
Akkor valaki tudna segíteni elmagyarázni nekem, hogy pontosan mit is jelent ez a korlátozás?
Amit ma próbáltam, miután tegnap közölték, hogy a fiókom "limited" státuszba került, amíg nem ellenőrzik a pénzem eredetét:
- kártyás vásárlás működik
- ATM-ből próbaképp vettem fel 5000 Ft-ot és kiadta
- próbáltam feltölteni rá OTP-s kártyával 20 eurót és átment a feltöltés
- indítottam egy kimenő utalást 10.000 Ft értékben és azt is végrehajtotta
- EUR zsebben lévő 1000 eurót átváltottam HUF zsebbe és működött a váltás isMindeközben azt írja az app, hogy a feltöltött doksik ellenőrzése folyamatban van és szíves türelmemet kérik amíg végeznek vele.
Most akkor végülis miről szól ez az egész korlátozás? Mi is van most korlátozva? Mert az eddigiek alapján minden ugyanúgy működik, mint korlátozás nélkül.

-
Tuomas
addikt
Forintban ugyanúgy fel tudod tölteni (hazai bannkkártyával) csak akkor a forint zsebben mész rá, hogy pénz hozzáadása, és a hu cibes kártyáról simán átrakod a pénzt ft-ban, amit később el tudsz itthon költeni.
A váltásokkal kapcsolatban olvasd el az összefoglalót, sok hasznos infó van ott róla, pl az, hogy nem feltétlenül kell átváltani előre a pénzt.
-
Somatom
veterán
Feltöltöd EUR számláról Revolut EUR zsebbe, majd konvertálod Forint zsebbe és a Revolut kártyával Fizetsz Forintot. Nálam annyi a bonyolítás, hogy van egy Forint hitelem, amit Erste Forint számláról vonnak. Ezért vissza kell utalnom a konvertált összeget az Erste Forint számlámra.
-
No.01
addikt
Huhhh ez azert most az en fejemben is eloszlatott 1-2 felhot

Tuomas:
Mikent lenne nekem a legegyszerubb megszuntetnem a CIB-es szamlaszamomat es az azon levo Ft-ot feltennem a Revolut kartyara? Ha az elfogy akkor utanna meg toltogetnem az EUR-srol. (Az osszeg szazezres nagysagrend ha ez szamit)Ezen felul egy talan buta kerdes, de ha meglesz a valtas akkor otthon ha szeretnek penzt sporolni a valtason fizeteskor akkor mielott Ft-al fizetnek fel kell toltenem elore EUR-bol az osszeget mert kulonben ugyanugy vizetnek a konverzio vegett EUR --> HUF?
-
pomk
őstag
ApplePay és Revolut két külön eszköz / fogalom.
ApplePay arra való, hogy egy abban felvett bankkártyád tudj használni mobilfizetésre (telefonnal, órával, stb.).
Revolut pedig egy teljesen más szolgáltatás. Ebben létre tudsz hozni egy virtuális bankkártyát, vagy igényelni egy fizikai bankkártyát. Ezek közül mindkettő alkalmas arra, hogy felvedd az ApplePay -ben és onnantól ha a Sparban használod a mobilod ApplePay fizetésre, akkor a felvett Revolut kártyához kötött Revolut egyenlegből fogja levonni a vásárlás összegét.
A Revolut egyenleg és kártyák pre paid alapon működőnek. Az auto top-up pedig a Revolut alkalmazásban egy opció, amit a Revolut kártyád feltöltögetésére tudsz beállítani. Arra való, hogy ha az egyenleged egy adott összeg alá csökken, akkor a Revolut alkalmazás az előre beállított bankkártyából (pl. OTP) feltölti a Revolut egyenlegedet előre megadott összeggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)