- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Gsx-rr #41335 üzenetére
Voltam már jó néhány amerikai szállodában, és egyik helyen sem kértek napi 100-200 dolláros depositot. Attól pedig, hogy mutatsz rá példát, még semmi sem lesz általános.
”Tapasztalt utazok, utazasszervezok nem ajalnjak a debit kartyat foleg ilyen tavoli helyeken az esetleges visszaelesek miatt ami azert Amerikaban elo elofordul. Nem terminalt hoznak, elviszik a kartyad.”
Épp ezért ideális utazásokhoz a Revolut, aminél a kártyák funkcióit könnyen lehet szabályozni, az egyenleget pedig a tervezett napi költésednek megfelelően töltheted fel. Sokkal nehezebb vele bukni, mint egy sztenderd hitelkártyával, aminél még mínuszba is le lehet menni. -
Oliverda
félisten
válasz
Gsx-rr #41333 üzenetére
Legfeljebb bizonyos szállodákban és autókölcsönzőknél kérhetnek kötelező jelleggel hitelkártyát, bárhol máshol ugyanúgy elfogadják a debitet. A reptéren pedig szépen beülsz egy taxiba vagy überbe, amiben senkit sem érdekel, hogy milyen kártyád van (online pedig pláne). Húgomék szeptemberben voltak hitelkártya nélkül Los Angelesben, és mindent ki tudtak fizetni.
" 100-200 dollar/nap depositot vonnak"
Az valami ötcsillagos exkluzív cucc lehetett. 200 dollárt összesen nekem eddig legfeljebb egyhetes foglalásnál zároltak.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Gsx-rr #41320 üzenetére
Igazából nem tudom milyen limitre gondolnak, mivel tavasszal én ellenőríztettem magam, lejárt a személyim és kértem egy checket. És ugyanúgy nekem sincsen az opció a személyes adatoknál.
chungee: mielőtt leveszed ténylegesen a pénzt, az automata kiírja, hogy mennyi sarcot vonna le és akkor még meggondolhatod magad. Itthon a CIB szeret sarcot vonni, viszont az OTP ingyenes. Ezeket pont pár napja említette valaki itt a topikban. Elvileg - a CIB-en kívül - a többi automata is ingyenes. (Régen az volt)
-
Tuomas
addikt
válasz
Gsx-rr #13262 üzenetére
Az attül függ, honnan hova utaltál, ez alapján nincs beígért 1 nap sem, ez nem tudom honnan jöhetett.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Gsx-rr #13040 üzenetére
Ha push üzeneten a #withKEY beléptetést érted, az működik. Egyfolytában azzal lépek be. Direkt most is kipróbáltam, simán adta a kódot mobilon és be tudtam lépni a PC-n.
Fizetni meg nem fizetek érte, mert 2 évig teljesen ingyenes számlát nyitottam a CIB-nél.
Azt se értem, hogy ha a többiek bólogatnak, hogy igen, 2 hete hiba van, akkor nálam miért nincs -
válasz
Gsx-rr #13040 üzenetére
Hivom a Cib-et kb 3000 forintomban volt, mondjak: Ja nem tudunk push uzenetet kuldeni mar 2 hete.
Nekem nincs gond a CIB által küldött push üzenetekkel, tegnap is jött kettő...
A mindenkire kötelezően ráerőltetett új mobilapp nekem se szimpatikus, de ez legyen a legnagyobb gond velük (nyilván nem ez a legnagyobb gond, mert ha ez lenne, akkor nem lenne Revolut kártyám
)
-
Aaron14
őstag
válasz
Gsx-rr #13040 üzenetére
Nekem 45 perc alatt tudták átváltani a számlacsomagom egy újba, ahol már adott feltételek mellett ingyenes a számlavezetés. Persze ezért is egy havi számlavezetési díjnak megfelelő összeget kellett fizetni.
Én Erstén gondolkozom, talán még az a legnormálisabb (kivéve a kártya éves díját), esetleg Gránit Bank, de abban nem bízom 100%-osan. Persze ha lakáshitelt venne fel az ember, akkor meg K&H és akkor már a folyószámláját is ott vezetné. Úgyhogy lakásvásárlás előtt nem váltok. -
MrCsiT
addikt
válasz
Gsx-rr #13040 üzenetére
Én emiatt panaszt tettem a CIB-nél, majd kivizsgálják:
1. Betereltek mindenkit a mobilapp-ba, hogy oda jön majd push üzenet,
2., Páromnak egyszerűen nem érkezik meg az app-ba.Innentől sakk-matt, se utalni, se megbízást adni, semmit nem lehet a PC-re telepíthető alkalmazásukban. Én pedig - biztonsági okokból - a CIB-es mobil appnak alapból minden, a megnézésen túli jogát elvettem. Ha akarok, utalok PC-n, azt biztonságosabbnak tartom mint a mobilalkalmazást.
Fentieken túl, telefonos ügyfélszolgálat 11 perc alatt képtelen volt fogadni a hívásomat.
Elmehetnek a fenébe. Ezért a "szolgáltatásért" még havidíjat is kérnek. Szánalom.
-
-
válasz
Gsx-rr #12817 üzenetére
Mindig Revoluttal veszem a repülőjegyet.
Leginkább olyankor hasznos, ha nem retúr, hanem külön 2 jegy, mert olyankor a visszaút általában idegen pénznemben van.
De retúrnál is használom, mert egyből látom mennyit vontak le. Amióta van Revolutom privilégium, ha egy cég megkapja a rendes kártyám adatait.
-
-
-
-
-
-
válasz
Gsx-rr #12663 üzenetére
Milyen CIB számlacsomagod van? Nekem is CIB banknál van a számlám, és hiába vagyok VIP ügyfél, nincs ingyen az utalás és a külföldi vásárlásokat valami horror deviza árfolyamon számolja fel a bank (ahogy a bankok átváltási árfolyamait nézem, a CIB a második-harmadik a legrosszabb árfolyamot használó bankok között).
Beszéltem a saját magnifica bankárommal a CIB-nél, ő se tudott jobb ötletet ezekre a problémákra, mint egy fintech bank kártyája.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Gsx-rr #12622 üzenetére
1. instant értesítés minden vásárlás után
2. elemzések, hogy mire költöttél, etc
3. használható, gyors app, amit a legtöbb bank nem tud elmondani
4. virtuális kártya online fizetésekhez
5. jobb költséghatékonyság (nem költesz túl)
6. ingyenes belföldi utalás
7. működik Apple Pay és GPay-el* is
8. ingyenes készpénzfelvételÍgy elsőre ezek jutottak eszembe.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Gsx-rr #12026 üzenetére
A revoluton simán meg tudod nézni a dominikai peso árfolyamát. A banki kártyádon meg elvileg a kártyatársaság eur-dop vagy usd-dop árfolyama + a bankod huf-eur vagy huf-usd árfolyama. (Az SMS-ben lévő összeg nem a végleges terhelés összege.) Alapvetően ugyanarról a piacról dolgoznak, csak a bank jóval nagyobb árrést használ (hasonlítsd össze vétel-eladás különbségét a bankod weboldalán és a revolut alkalmazásban tetszőleges devizával).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Gsx-rr #12009 üzenetére
Ha a dolláros számládhoz dolláros kártya is tartozik, akkor azzal valószínűleg nincs semmi érdekesség, az a lényeg, hogy a Revolutos dollár egyenlegedet töltsd róla, és ha más devizában akarod majd elkölteni, akkor válts Revoluton belül, vagy hagyd rá az automatizmusra (kivéve hétvégén).
Ha viszont dollárt akarnál beutalni a Revolutra, akkor többek tapasztalata szerint csak egy bizonyos határig jut be ingyen a dollár a Revoluthoz, és ha eléred az összeggel a határt, akkor a közvetítő bank lecsíp kb 20 dollárt belőle. A "bizonyos határ" nem ismert pontosan, de néhány száz dollár körüli összegtől lehet számítani rá, hogy nem fog megérkezni a teljes utalt mennyiség.
-
Tuomas
addikt
válasz
Gsx-rr #12011 üzenetére
Az attól függ, milyen pénznemben fizetsz.
Ha segítséget kértek (ez nem csak rád vonatkozik), próbáljatok meg pontosabban fogalmazni, vagy bővebben leírni mit akartok, mert senkinek a gondolatait nem tudjuk kitalálni, ha meg emiatt téves infót kaptok, kezdődik a mutogatás, hogy dehát mi ezt meg azt mondtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 3090 24GB / X570 / 36GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest