Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Nem igazán értem, hogy nálam miért nem megy. Rámegyek a fizetésekre->Bankszámlák-> Bankszámla felvétele->Másvalakinek->Magyarország->Magyar forint->Számla adatainak megadás: Név, IBAN, BIC/Swift és ezt követően aktív lesz a kedvezményezett hozzáadás, rányomok és bejön egy ablak ahol kéri a címet.....
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Hmm, ezt én is megpróbálom, mivel az eddigi 50-100€ helyett most 2000€ körüli összegek kerülnek majd mozgatásra a következő hetekben.
Mondjuk nekem az utolsó három havi payslip, bankszámla kivonat, 2018-as SZJA fel van töltve felhőbe, így máskor is elérném.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
tuzpenge
őstag
Na várj. Ha bezárod az alkalmazást és újraindítod hogy / hol tudod előcsalogatni azt a felületet ahová a megerősítő kódot kell beírni? Amúgy alkalmazás bezárás után nálam is működik egy ideig, csak éppen a topupnál ezt a megerősítő mezőt nem tudom már előhívni ha bezárom az alkalmazást.
ˣ
-
tuzpenge
őstag
Sajnos ez nem túl bizalomgerjesztő a revolutra nézve...
És igen mióta jeleztem volt már 2 app frissítés is és mindig reménykedtem hogy megoldották, de sajna sz@rnak rá. Csak ebből ugye nekik előbb utóbb kiesésük lesz, mert azért elég sokan használják a revolutot iphone-on![ Szerkesztve ]
ˣ
-
gzbotii
nagyúr
Szerintem, mondom szerintem, aki nem bírja azt, hogy vannak anomáliák egy béta szoftveren, az ne álljon önkéntes tesztelőnek.
Én is sokat ROM-oltam régen, Androidos készülékeken, de ha valami behalt, lehalt, akkor elfogadtam, mert ez ilyen. Ezért béta.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
anadroid
senior tag
Eddig is és most is csak azt lehetett nekem. Viszont standard kártyaként most csak VISA kérhető.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
Nem tudom, hogy kinek lesz igaza, de rövidesen kiderül.
Vannak itt többen, akik ugye október 4-én Revolut kártyával fizették be a díjakat, amit a kártyatársaság nem utalt át a közüzemi szolgáltatóknak, mobiltelefon társaságoknak.
Tehát rövidesen tisztázódik, hogy mit lépnek a szolgáltatók, és hogy mire mennek a Revolut kártya használói a kezükben lévő befizetési igazolással a szolgáltatók ellenében
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
őstag
Oksa bízok benne hogy így lesz remélem nem problémázik a revolut viszonylag nagy összeget pakolgatok és nincs hystorim csak tavaly volt egy ugyan ilyen nagy váltásom
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
gattolino
senior tag
Eladhatod simán, ne hallgass Gabás kollegára. Annyi, hogy többet nem tudsz venni. A Revolut eltávolította azokat a részvényeket, amik csődközeli, vagy csődeljárás alatt vannak, illetve amelyeknél nagy a volatilitás. Nekem is van CPE, meg WLL amit már csak eladni, tudok, venni nem. A WLL is csődeljárás alatt van, de ez normális. Ilyenkor átstrukturálják a céget, hogy nyereségesebb legyen. Más brókereknél, még simán kereskednek vele, szóval meg fogják venni.
Vivo X90 Pro Plus
-
Krethx
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest