Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Valami technikai bibi lehet, mert az app is lassabb a megszokottnál.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Szintén! Nem Aldi, hanem egy kajáldában akartam fizetni. Elutasítva. (most történt 1 perce).
-
XboxGamePass
senior tag
Aldi. Kártya 2x is elutasítva. OTP-t kellett használnom.
-
shift+ő
senior tag
Nincs friss híretek a Revolut Youth-ról, jön még az idén?
-
bigdady
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Ja és én a virtuált adtam meg gpay alatt, bár szerintem semmi jelentősége
-
bigdady
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Új visa.
Sosem vették le a pénzt csak zárolták. 7 napon belül kiesik mivel nem érkezik rá terhelési infó. -
Krethx
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Visszatérítés meg fogod kapni. Maximum 7 nap. Legyél türelmes.
-
bigdady
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nekem revolut angol cím, google pay meg német és így csináltam és rendben ment elsőre.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Megunták a sok próbálkozásom és emeltek az összegen, vagy az utolsó már tényleg a német címet vette figyelembe, de akkor se lett jó. Nem merem újra törölni a kártyát, még nem talál vissza a sok visszatérítés...
[kép] -
gixxergabi
senior tag
Ó ez a googlepay.
Megcsináltam német címre új visát kaptam, újra beállítottam aliexpress és paypal alá (utóbbi még nem adta vissza az ellenőrzésre levont pénzt 22-óta, a 2 googlepay próbálkozás is levont már 600-at, egyedül az ali adta vissza) Lg g4-en azt mondta nem jó a telefon lehet rootolt, utolsó hivatalos v29a béta rom volt rajta, biztos az a baja, nem baj jön az új telefon.
Megjött Xiaomi Mi9 lite, már meg a bankom nem támogatja az érintéses fizetést, pedig alapértelmezett fizetési profilnak is a német címet állítottam be...kész, feladom, vagy marad a curve anyja -
gzbotii
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Miért rootolsz és cserelsz bootloadert, azt is le lehet írni világosan, attól még nem javítják garanciálisan. Mert nem rendeltetésszerű használat.
Lényeg: ott egy usernek semmi keresnivalója, főleg ha nem tudja mit csinál. Lásd másik indoklás: e nélkül is megy US-ben. Ugyan ezzel szoktak érvelni azok is, akik brickelik a készüléket
De lehetsz okosabb mint a Földgolyó, ettől még nem változik semmi.Témát zártam itt.
-
Somatom
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
"Egy szervizmenüben turkáltál, ahová user nincs miért* matasson"
Világosan leírtam, hogy miért matattam ott. Ha ilyen gáz és visszafordíthatatlan folyamatokhoz vezet, akkor miért lehet elérni eccerű, felhasználói jogosultsággal és miért nem dob figyelmeztetést?
"Android bug"
Na és? Írtam egy konkrét példát arra, hogy egy gyártó tudja orvosolni az alap OS hibáit, hiányosságait (ugyanaz a készülék Android One vs. MIUI). Ha nem így lenne, akkor semmi értelmük sem lenne a MIUI, EMUI, ZENUI, kiskutyafüleUI -knak. -
warning19
csendes tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Igazából mi is csak a szerződést szeretnénk felbontani és visszakapni a pénzünket. Tuti, hogy velük soha többet nem intézünk semmit.
Még nem tereltük jogi útra, egyelőre csak ügyvédi felszólítást kaptak.Nem igazán szeretnénk addig eljutni, hogy pereskedés legyen, mert az hosszadalmas és bonyolult. Ráadásul költséges is, amit vagy visszakapunk a végén vagy nem. Az ügyvéd szerint persze nem kérdés a törvénysértés, csak ugye tudjuk, hogy nem mindig ennyire egyértelműek az ítéletek.A Revolut oldaláról sem hinném, hogy szeretnének addig eljutni, mert mindenképpen negatívan jön ki nekik a dolog. Egyrészt ha elvesztik a pert jóval többet kell fizetniük mint ha simán csak visszaadnák. Másrészt biztos lenne sajtóvisszhangja a dolognak és amíg nem zárul le a per, addig nem ők lennének pozitív szereplőnek beállítva. Ha elvesztik a pert akkor utána sem. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Egy szervizmenüben turkáltál, ahová user nincs miért* matasson. Nem hiába van elrejtve*.
"ha már a gyártók b...ák javítani az ilyen bugokat, akkor az a minimum" - Android bug
*olyan esetben, amit a garancia fedez, rendeltetésszerű használat
Lényeg: ilyen matatás nélkül is simán kell működjön US-ben is egy EU-s készülék. [link] [link]
-
tuzpenge
addikt
Lehet hogy triviális kérdés de azért felteszem (láttam volt erről szó az elmúlt napon, de nem ilyen részletességgel, vagy csak nekem nem tiszta teljesen). Ha Thaiföldre utazunk és a revolut be van téve apple pay alá, akkor kint a telefonnal ugye tudok majd fizetni thai bat-ban internet nélkül? Ugye ezt jól tudom? Illetve van valami korlát esetleg hogy nem lesz net odakint azon a telefonszámon amire a revolut is reggelve van? Ott kint vennénk egy ideiglenes simet egy másik telóba de ugye annak semmi köze az itthoni számhoz. Származhat valami gixer, hogy esetleg nem tudunk majd fizetni odakint vagy egyéb más? Van esetleg tapasztalata valakinek?
Köszönöm! -
Somatom
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Nem egészen. Ez eleve egy bug. Ha van USA, meg Japan opció, akkor kéne legyen EU is. Vagy, ha az USA -ba utazom, akkor ezt nem kell átállítani? Ha nem, akkor mire való az az opció?
Nem szórakozásból nyomogattam. A 2. slotot szerettem volna LTE -re kényszeríteni (ez ugyebár nincs kivezetve a teló Beállítások menüjébe, csak a SOC menüjében érhető el). Nos, ez egy másik bug, mert mint kiderült, a preferred network opciói csak az 1. -es sloton érvényesülnek. Megjegyzem, hogy ugyanennek a Xiaominak a MIUI -s verziójában külön lehet állítani az 1 -es és 2 -es slotot. Szvsz. ha már a gyártók b...ák javítani az ilyen bugokat, akkor az a minimum, hogy a szervízeik sűrű elnézéskérés közepette, ingyen javítsák az ilyen bugokból eredő hibákat. -
Somatom
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Hááát.... Moto Z Play (alias Lenovo) és Xiaomi Mi A2 Lite. Mindkettő Snapi 625. Tárcsázó:
*#*#4636#*#* -> telefon adatai -> rádióhullámsáv kiválasztása.
Itt lehet átállítani USA frekvenciára. Ezzel csak egy bibi van: nincs EU opció, teheát flashelés nélkül nem lehet visszaállítani, úgyhogy játékból senki se állítsa át!!!!
Szóval, tulképp tudna ott működni, csak hát..... -
AcCEsS
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Megoldható, a Messenger és a Viber simán játszik. Tehát megoldható a netes üzenetküldőkkel, csak a mínusz 8-9 óra szívás a jelentősen eltérő életciklus miatt.
-
Nah majd ma nyomok fel kis pénzt a revolut kártyámra, amit le is akarok majd venni.
Itt Tapolcán van otp-s befizetős automata és sima Erste, takarék, K&h. Melyikről érdemes levenni a pénzt a rev-vel? -
AcCEsS
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
A régi kártyája elérhető lesz az én dual-simes telefonomban egy darabig, tehát ha kap valami kódot, akkor én el tudom neki küldeni. De wifin elviekben mennie kell tovább a fintech appoknak amíg nem lép ki. Viszont a régi kártyáját majd le kel adni, mert az itteni céges. A lényeg, hogyha ott lesz egy saját sim-kártyája, akkor át kel regisztrálnia a fintech kártyáit az új telefonszámra, és szerintem érdemes lehet az új, amerikai címre is átállnia a kártyáknál (meg a Google fiókkal is), mert egyéb lehetőségek fognak megnyílni előtte, pl. hivatalos Google Pay.
-
válasz
AcCEsS
üzenetére
Javaslom szerezzetek be egy olyan dualsimes telefont ami mind az európai, mind az amerikai frekvenciákat támogatja, így egy csapásra megoldódik a telefonszám kérdés.
Voipra is lehet, hogy érdemes lenne ránéznetek, ha olcsón akar hazatelefonálni. Vagy megoldjáton netes üzenetküldőkkel?
-
AcCEsS
senior tag
viktorhu + instantwater + agroman + Andralin:
Köszönöm a javaslatot! Igazából a fiam fog kiutazni az USA-ba, és én fogom itthonról "tápolni" némi dollárral. Mindkettőnknek van Revolut kártyája (+Curve, +TW is), csak biztosra szeretnék menni, és el akarom kerülni azt a helyzetet, hogy pénz nélkül maradjon bármiféle gikszer (Revolut tiltás, üzemzavar, bénázás stb.) miatt. Hosszú időt fog kint tölteni, és semmi tapasztalatunk sincs az említett kártyák külföldi működésével/elfogadottságával kapcsolatban. Ráadásul kint kell új sim-kártyát is vásárolnia, tehát még a telefonszám csere is bonyolítja a helyzetet.
-
Andralin
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Pontosan, ezt élvezem én is!
Az utolsó napokban hazautazás előtt van már egész apránként szoktam csak kivenni a pénzt ATM-ből, hogy ne maradjon túl sok nálam.
De nekem nincs olyan kártyám, amin lenne biztosítás, a Revolutban meg nagyon jó az, hogy automatikusan aktiválja a biztosítást amikor elutazok és deaktiválja amikor hazaérek.
-
viktorhu
veterán
válasz
Andralin
üzenetére
Az a legélvezetesebb része a dolognak, hogy a hagyományos bankkártyáknál ilyenkor mindig azon kellett legózni, hogy ne kis összeget vegyek fel, mert volt egy minimumdíja minden külföldi készpénzfelvételnek, de ne is túl sokat, mert ha nem euró az a valuta, akkor az sem jó, ha sok marad belőle a végére.
Most meg kivehetem apránként is a készpénzt, ahogy épp szükségem van rá.
Egyébként a hitelkártyához kaptam utazási biztosítást is, lehet, hogy Neked is van ilyened, és nem is lenne szükséged erre a plusz biztosításra egyáltalán.
-
Andralin
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
> Megrendelted lényegében az új szolgáltatást, a régit meg nem mondtad le, így most párhuzamosan fut a kettő.
Igen, én is erre tippelek az eddigiek alapján.
De a fene gondolta, hogy a Prémium aktiválása után, mikor megjelent a biztosítások alatt az ingyenes Prémium biztosítás, még külön manuálisan deaktiválni kell a régebbi napidíjas verziót, különben az fog ketyegni a következő utazáskor és vonogatja majd le a pénzt.Remélem én is, hogy visszakapom majd. Csak ahhoz jó lenne valahogy kapcsolatba lépni velük.
-
-
AcCEsS
senior tag
Dollárra van szükségem készpénzben és a Revolut kártyámon van cirka 500$. Milyen módon tudnék hozzájutni Magyarországon? Létezik olyan ATM ami dollárt ad ki és nem rakódik rá plusz díj? Curve és TransferWise kártyám is van, illetve ez utóbbi még úton van.
-
Pont most akartam először a credit kártyáról feltölteni pénzt a revre mert kell kp és az új bankkárytámon csak Dec 1-től él a 159 2 részletben. Erre meg mindenki nyomja itt a zárol de nem ad pénzt sztorikat
-
mufi
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Pfu, te ne igyal ma tobbet...
-
Jóember, kiírta az app, hogy X dátumig meg fog érkezni az összeg.
Eltelt már ez az időpont?Addig a teendő:
- Ül csendben és vár
- Percenként nyomogatja a frissítés gombot a netbankban
- Idegeskedik
- Amikor megérkezik, megkönnyebbül
- Rájön, hogy ez nem neki való, és többet nem használja a szolgáltatást.
- Apró darabokra vágja a kártyát
- Törli az appot
- Elmondja mindenkinek, hogy milyen szar a Revolut, és a prohardveren parasztok az emberek senki ne menjen segítséget kérni, mert nem tudják kitalálni a gondolataidat.
- Topiklakók örülnek.
- Szebb lett a világ.
Amit ma csináltál itt az eléggé felkavarta a port.
-
-
mufi
senior tag
Fasza meg mindig nem jott meg az unicredit szamlara a penz revolt luttyrol
-
Kiskopika
senior tag
Kicsit felhuztam ma magam en is. Par hete kezdodott hogy kp felvetelnel elutasit az atm, probaltam tobbet is. De rev zarolja az osszeget, de a gep nem ad ki penzt. Megyek keresek masikat nem gond. De most folyamatosan 30-40 euro zarolas alatt, eleg vicces. Nekem nem hianyzik eppen ez, de tudna akar nagyobb osszeg is lenni ami fajna eppen.
-
viktorhu
veterán
válasz
Andralin
üzenetére
Megrendelted lényegében az új szolgáltatást, a régit meg nem mondtad le, így most párhuzamosan fut a kettő.
Gondolom útközben azért nem engedik lemondani, hogy ne lehessen válogatni, hogy mondjuk csak a kockázatosabb egy-két napot biztosítani, hanem az mindig az egész utazásra érvényes. Ahogy pl. amikor ellopták az autómat, ki kellett fizetni az évből hátra lévő casco biztosítást is, mert az mindig egész évre vonatkozik.
Én is arra tippelek, hogy a végén vissza fogják adni ezt a pénzt.
-
Andralin
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
> Érthetetlen, hogy miért nem engedi a rendszer megszüntetni a biztosítását, azért mert külföldön van.
Az csak egy dolog, de nem egyszerűen megszüntetni akarom, hanem ugyebár még napokkal az utazás előtt Prémium csomagra váltottam, ami tartalmazza a biztosítást is, így okafogyottá kellett volna váljon, hogy tovább is vonogassák a napi díjat.
És amikor megpróbálom megreklamálni a szerintem téves terheléseket, hoppá, az ügyfélszolgálat eltűnik a szürke ködben. Immár 30 órája próbálkoznak nekem elérhető ügynököt találni, csak bele ne roppanjanak szerencsétlenek a nagy erőfeszítésbe!
Ez szerintem kb. olyan, mintha megvenném az adott hónapra a BKV bérletet, de hiába mutatom fel felszálláskor, a sofőrök ragaszkodnának hozzá, hogy minden egyes utazáskor vegyek meg mellé a jegyet is. Szép kis lehúzós rendszer ez azért.
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
Igazából költői kérdés volt annak akinek te válaszoltál.
Érthetetlen, hogy miért nem engedi a rendszer megszüntetni a biztosítását, azért mert külföldön van. -
gixxergabi
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
nincs harag...
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
Rossz helyre válaszoltam.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Nem tudom (meg azt se miért tőlem kérded). És azt sem tudom ha ne adj isten baj lenne, akkor egy ilyen biztosítást hogy lehetne érvényesíteni...
-
-
Somatom
veterán
Reggel indítottam egy utalást, akkor pénteket írt. 20 perc múlva kaptam egy mail -t, hogy elment az utalás, várható érkezés holnap. Lehet, hogy még ma rákönyvelik a számlámra, de minden esetre ez a terminus sztem teljesen megfelel az átutalások általános átfutási idejeinek. Reméljük, hogy márc. 2. -ától ez még rövidül.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Mindenki hülye, mert nem tudunk segíteni
Curve pontokra is kétszer kellett kérdezni -
Tuomas
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Már láttam.
-
kmarci25
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Valami a kártya aktiválással/verifikációval volt, már nem emlékszem igazán...
-
-
kmarci25
veterán
-

-
kmarci25
veterán
Javaslom a Paypal topik összefoglalóját, olvasd el, hogy mire való és hogyan a PP.
-
Drenadar
veterán
MIÉRT kellene látnia bárkinek is, hogy mennyi pénzed van??? ez nem így működik!
Ha beállsz a bó'tba venni egy sört, akkor Gizike lássa mennyi pénz van a kártyádon? NEM. mert nem érdekli. senkit se érdekel, azt a revolut appban látod, hogy mennyi van rajta. És ennyi. amint a paypallal csinálsz valamit, érts: VÁSÁROLSZ. akkor a paypal majd megterheli a kártyádat. akkor se fogja érdekelni mennyi pénz van rajta, mert ez ismétlem, senkit se érdekel. az a kérdés, hogy van e annyi amennyit be akar terhelni. de ennyi. nem látja, nem is fogja látni, nem is érdekli, senkit se érdekel, senki se akarja látni. -
-
mufi
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Na, akkor: revolutom az erdetileg euro alapra inditottam, viszont csinaltam forint es gbp szamlat is hozza. A paypalom az meg gbp alapu. Akkor elmeletileg ha atvaltom revoluton a forintot fontra, a paypalnak latnia kellene, hogy van penz a kartyan?
-
Tuomas
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Én már azt nem értettem, hogy:
"Ha pl OTP, vagy Unicredit forint alapú számláról akarok Revoltura utalni, azt hogyan kell, ha még nem érkezett meg a fizikai kártya?"Majd pedig, hogy:
"Az volt a gond konkrétan, hogy asszony az OTP számlájáról nem tudott nekem az OTP netbankból utalni..."
Akkor az eredeti terv az lehetett, hogy itthoni banktól elutalja revolutra, utána pedig elutalja paypalra?
-
válasz
Drenadar
üzenetére
Most miért vezeted félre, hogy felejtse el a vágyait?
A megoldás: be kell menni Gizikéhez a Póóóóóóstára, sorbaállni fél órát és ötezeré' elutalni valami usákiai számlaszámra, közben 3x átváltják dollárra meg vissza, de utalva lesz, és akár 30 munkanapon belül néhány közvetítőbanki sarccal csökkentve jóvá fogják írni.
Mindeközben paypalba betéve a kártyát, majd paypallal fizetve az egész procedúra kb 10 percet vesz igénybe kártyaregisztrációval és webshopos fizetéssel együtt.
Hát alap, hogy én az elsőt választanám (ha mazochista lennék)
-
Okcsá'
Először olvass, tanulj, jár utána hogyan működik, aztán ha valami még mindig nem világos gyere és kérdezz.
Te fából vaskarikát akarsz.
Paypalra utalni, és egyből #szararevolut ha nem tegapelőttre utalja a pénzt. Melyik magyar bank utal azonnal?A 3000-et megkaptad a szemét bandától?
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
Milyen utasbiztosítás az amit nem lehet lemondani, ha már nincs rá szükséged?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)