Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Friczy
üzenetére
Nem azon múlik, hogy hol tárolja, hanem a biztonsági eljárások miatt van így. Új telefonnál nem tudja a R, hogy most az tényleg a tied-e vagy csak a tőled lopott telóból átrakták egy másikba a SIM kártyát. Ezért a biztonsági szint visszaáll egy gyengébb fokozatba, ahol kéri a CVV kódot. Ez is a te biztonságodat szolgálja.
-
Friczy
senior tag
CVV és 3DSecure tapasztalat.
Nekem feltöltéskor már régóta nem kért CVV-t és 3DSecure jóváhagyás sem kellett. Most telefont cseréltem (a szám megmaradt), és ma feltöltéskor kérte a CVV-t és jött 3DSecure SMS is a megerősítéshez. Lehet, hogy a CVV-t nem is a Revolut tárolja el a szerveren, hanem az alkalmazás a telefonban?
-
namenlos
tag
Érdekes jelensége futottam ma bele: míg OTP-s kártyámmal nem volt hajlandó pénzt kiadni egy Central Takarék-os ATM, addig a Revolut kártyával gond nélkül díjmentesen.
-
Tuomas
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Kíváncsi vagyok a fordulónapod után, vagy októberben újra tudsz-e bekérni így nagyobb összegeket. Majd beszámolsz róla?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Hát...ööö... Így nem csodálom, hogy a Rev inkább terelné őket a saját szolgáltatása felé.
Szerintem ezt ők úgy gondolták, hogy néha ha kell külsős embertől pénz, akkor ez egy nagyszerű lehetőség (ugye szokványos bankoknál ilyen nincs). -
XboxGamePass
senior tag
válasz
Tuomas
üzenetére
~215000 Ft-ot szeptemberben, előtte csak pár tízezret. Nekem az tetszett benne, hogy azonnal megvan éjjel/nappal és hétvégén is.
Amúgy én hétvégén már nem is váltok előre, hogy legyen hasznuk belőlem, mert az egész Revolut 90%-ban kártyás vásárlásra használom, utalás csak 10%. Nem szoktam kiküldeni, mert úgyis el van költve róla.
-
Tuomas
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Mennyit kértél így be kb egy hónapban? Ha nem titok.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Szerintem ők nem erre szánták, hogy rendszeresen így kérj be pénzt.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nem szeretik ezek szerint, ha olyan fizet neked aki nem regisztrál, mert már 3000 Ft-ot sem enged. Jó tudni, mert nem bővítették, hanem egyre kisebb lett az összeg amit kérhetek hivatkozással.
-
XboxGamePass
senior tag
Ma már 15,000 Ft-ot sem enged fizetési hivatkozással kérni, pedig 1,2 milliós keretből 900,000 Ft csak kártyás fizetés volt. Érdekes.🧐
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Most értem haza Fehéroroszországból és jelentem, nagyszerűen működött a Revolut kártya.
Vettem ki pénzt 4 különböző bank ATM-jéből is és egyik sem számolt fel semmi extra költséget.
Egy kis gubanc azért volt, de sikeresen megoldotta az ügyfélszolgálat.
Megérkezés után Minszkben rögtön a reptéren akartam kivenni egy ATM-ből kb. 50.000 Ft-nak megfelelő helyi rubelt. Az automata azt írta ki, hogy nincs megfelelő pénzmennyiség benne, így elkezdtem egyre kisebb összegekkel próbálkozni. Végül három sikertelen tranzakció után negyedikre sikeresen kiadta a kisebb összeget.Később lett csak netem a telefonomon és akkor láttam csak, hogy a Revolut beterhelte mind a 4 ATM tranzakciót és alaposan megcsappant az egyenlegem.
Szerencsére nem kellet sokat várni, kb. egy óra elteltével automatikusan jóváírták az első 3 sikertelen kísérlet összegeit.
Viszont itt jött a gubanc.

1. A negyedik sikeres tranzakcióra a Revolut már felszámolta a plusz felárat, mert úgy vette, hogy túlléptem a havi 75e kivételi keretet. Kb. 1000 Ft-ot számolt fel hibásan, ami az első 3 sikertelen tranzakció jóváírása után is felszámolva maradt.
2. A havi ingyenes ATM keretemből még felének meg kellett volna maradnia, viszont úgy mutatta továbbra is, hogy már kihasználtam a teljes keretet erre a hónapra!Ezek után írtam az ügyfélszolgálatnak, leírva a részleteket. Kértem vissza a tévesen felszámolt 1000 Ft-nyi ATM díjat, illetve, hogy korrigálják a maradék ATM keretemet figyelembe véve a sikertelen tranzakciókat.
Szerencsére minden simán ment és korrekten megtörtént mindkettő korrekció.
Szóval le a kalappal, nagyon hatékony volt az ügyintézés.
-
petipetya
nagyúr
válasz
DessertFox
üzenetére
Kártyák fül / biztonság
-
babe98
csendes tag
válasz
DessertFox
üzenetére
Tegnap vettem fel K&H automatából pénzt. Természetesen elfelejtettem feloldani a készpénzfelvétel tiltását, úgyhogy elsőre nekem sem ment, de feloldása után problémamentesen adta a zsét...
Nem ez volt a gond nálad is? -
Tuomas
addikt
válasz
DessertFox
üzenetére
Igen, át kellene menni másik bank automatájához. OTPnél és Raiffeisennél működik, eddig ersténél, és ezek szerint K&H-nál nem?!
Ha a másiknál sem fog, akkor más lesz a baj. -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Két hete van Revolut kártyám, pénzt is tettem rá. Ma először akartam használni egy K&H automatánál de azt írta ki hogy ez a kártya itt nem használható. Találkoztatok már ilyennel ? Mi a tennivalóm szerintetek ? Köszönöm a segítséget.
-
st6969
őstag
Azért off, mert valószínűleg nem revolut probléma...
Hm, érdekesség (vagy inkább furcsaság): kollégám regisztrációja rendben, még az üdvözlő emailt is megkapta. Feltöltött mindent, amit kell, már csak az email (gmail) visszaigazolás van hátra. De hiába próbálja, a revolut nem küldi az emailt a visszaigazoló kóddal. Már mindent kipróbáltunk (spam mappát is, más email címről megjön minden). Több napos próbálkozás után ránéztem én is, tényleg nem jön. Na, akkor live agent: igen, látja a próbálkozásokat, de ezek visszapattannak. Nézzem meg nincs-e email szabály, szűrő, bármi beállítva. Nincs semmi. Akkor vegyük fel "white listára". Megtörtént (nem is tudtam, hogy van ilyen, leírták, hogy kell). Semmi. Ugyanúgy nem jön a revoluttól semmi. Sakk matt, nem tudott többet segíteni. Valamiért visszapattintja a no-reply@revolut.com-ról érkező emaileket. Új email címet regisztráltunk, azzal minden ok.
Járt már így valaki? Volt megoldás? -
Speedy7
tag
Próbáltam EUR-t utalni Revolut-ról de nekem nem teljesen tiszta a következő:
1. Feltöltöttem forint kártyáról
2. Átváltottam ebből valamennyit EUR-ra
3. Átutaltam 30EUR-t magyar CIB-es Euro számlára (IBAN, SWIFT kód megadva)
4. Pár órán belül megérkezett a 30EUR, de 2EUR-t levontak ilyen közleménnyel:
AD-Nostro díj EUR EUR 2,00 EDVADFXT5 H03REz mi lehet és hogyan lehetne elkerülni a jövőben?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
végigolvastam,de nem találtam meg,köszi
-
Tuomas
addikt
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Szerintem is ez áll a háttérben, figyelmeztet, hogy a kártya pénzneme más, mint amivel fel akarod tölteni, és ez költséggel járhat. Transferwise kártya esetén is így van.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
petipetya
üzenetére
Tegnap előtt nekem is felajánlotta a PLN-t, mert szerinte a Curve pénzneme PLN. Múlt héten még GBP-nek azonosította Curve-ot. Amúgy alapból HUF-al fogja feltölteni, csak felajánlja neked a PLN-t. Valószínüleg nem olvastad végig az üzenetet. Választási lehetősét ajánl fel, hogy biztos hogy HUF-ban terheljen vagy inkább PLN-ben.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Igazából rajtunk áll, kell jobb témát feldobni

-
Tuomas
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Az off topic majdnem mindent elbír
-
Tuomas
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Sehogy, mert az az alapértelmezett számla, amilyen országból regisztrálsz.
Viszont az már benne van az összefoglalóban, hogy mi van, ha másik pénznemben fizetsz. -
freelancer68
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pedig ott van a válasz.
Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon. Nem osztja szét a terhelést, több deviza között. Tehát ha van 100$ és 500€a számládon, és érkezik 200$ terhelés, akkor mindet az euró számlára terheli. Hivatalos Revolut leírás: [link] -
st3v3np3t3r
nagyúr
belenéztem at TÖ-ban,de nem találtam választ...
Ha van egy HUF és egy EUR számlám, hogy lehet megadni az elsődleges számlát,ha pl.kimegyek Ausztriába és EUR számláról szeretnék fizetni kártyával? -
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Elkészült egy Fintech OFF, ha felmerül olyan téma, ami nem tartozik szorosan a Revoluthoz, illetve más konkrét Fintech témához sem, mint például a tegnapi farzsebedből kilopják a megtakarítást egy POS terminállal dolog, az mehet ide:
-
aujjobba
addikt
válasz
sanyijedi
üzenetére
Kipróbáltam, bár ApplePay mögül, de simán felment a feltöltés Erste hitelkártyáról.
Szerintem lényegtelen hogy AP mögött van a kártyám, a visszaigazoló SMS és a tranzakciós lista alapján ugyanúgy tudja az erste, hogy Revolut feltöltésről van szó.
Már csak azért is tudja, mert erste-forintokat nem ad rá. -
sziasztok,
hónapok óta tökéletesen használom a revolutot.
imént megint fel akartam tölteni (a kulcsszó: erste) hitelkártyáról. természetesen nem ment. 3x próbáltam, ellenőrző kód egyből megjött, beírtam de sikertelen tranzakció. erste visa bankkártyáról tökéletesen ment.
lehet korlátozta az erste, hogy hitelről ne lehessen?! -
szekra
addikt
Aki volt az utóbbi fél-1évben USA-ban és használt Revolutot rám tudna írni privátban?
-
petipetya
nagyúr
Érdekesség: számlák fül / pénz hozzáadása / Curve (alatta CIB, minden mindenhol HUF) során lengyel zlotyiban akarta feltölteni az összeget 😁 Sebaj, így inkább közvetlenül a CIB-ről töltöttem a Revolutra.
-
aujjobba
addikt
Új app verzió 6.10, javult a billentyűzet hiba iOS-en.
-
Gsx-rr
veterán
Tobb mint 2 napja elinditottam az elso vasarlast es nem kaptam meg a bonuszt.
Mit tudok tenni? -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Megjött a fizikai kártya, egy ATM-nél változtattam is PIN-kódot (igaz, ugyanarra). Akkor mostantól aktív a kártya, és jön a 3000 Ft is, vagy mindenképpen vásárolni kell előtte? Semmilyen értesítés nem jött még eddig appon keresztül, és az összeget sem kaptam még meg. -
Friczy
senior tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Elvileg nem. De csak gondolatkísérlet: valaki a zsebében, táskájában hordja a kártyáját, és léteznek olyan mobil POS-ok (taxisoknál, éttermekben, stb), amelyek kézben gond nélkül elférnek, könnyen hordozhatók. Valaki elhoz egy ilyen POS-t, beüt kis összeget, és a zsúfolt buszon, villamoson elkezd körbejárni, hátha épp talál egy elérhető kártyát. Mivel 5000 Ft alatti összeg, csak pár másodperc kell, hogy meglegyen a tranzakció. A POS üzemeltetője pedig szépen megkapja a pénzt.
Technikailag lehetséges, az más kérdés, hogy ennyi összegért megéri-e a lebukás kockázata, mert ha tömegesen jönnek a charge-backek ezekre a kis összegekre, akkor szerintem az elfogadó bankja is elkezd gyanakodni

-
Tuomas
addikt
Na fiatalok, kérjük, hogy az off legyen félbe szakítva.
Elég sok olyan téma van már (mondhatom, hogy szerencsére, mert ez azt mutatja, hogy aktív a topik), ami miatt jó ötletnek tartom gzbotii javaslatát egy off topik létrehozására.
Ott mehetne minden ilyen téma, kártya adatainak ellopása, 3000 ft jóváírás, ios 13 galibák, minden. Szóval támogatom, ha ez megvalósul, természetesen kirakjuk ide is.

-
gzbotii
nagyúr
Na jó srácok, adatlopás, RFID klónozás meg hasonló témákat hanyagoljuk, ez itt OFF!
Személyeskedést meg pláne.Igény esetén nyitunk egy Revolut felhasználók OFF topicját, és oda mehet, itt lehetőleg maradjuk a témánál. Köszönöm.
-
aujjobba
addikt
válasz
üzenetére
Ne vicceljetek már, a kártyás terminálos fizetés nem úgy működik, hogy odatartok egy random terminált és máris a számlámon a pénzed, LOL.
Egyrészt napok telnek el mire a kereskedőnél jóváíródnak az összegek, másrészt a kereskedőnek (a példában a tolvajnak) be kell adnia a pénzigényét a bank felé, stb.
Ha véletlen akárhogyan is sikerül téged lehúzni, a bankod kártalanít, amennyiben te is vigyáztál a kártyádra az alapvetően elvárt szinten (nincs ráírva filccel a PIN, nem 1234 a PIN, stb). -
-
Friczy
senior tag
válasz
üzenetére
K&H ügyfél vagyok, mióta PayPass-os kártyám van, azóta ilyen, vagy hasonló a rendszer. Ha jól rémlik már két éve. Ez alatt az idő alatt egyszer futottam bele ebbe a korlátba (tudtommal egyébként tranzakciószám is van, nem csak kumulált összeg). Általában hetente egyszer szoktunk nagyobb bevásárlást csinálni, olyankor nullázódik a számláló.
Szóval nem túl nagy kényelmetlenség, a másik oldala a dolognak az, hogy ha véletlenül elvész a kártya vagy ellopják, nem tudják leszívni róla a pénzt még kis vásárlásokkal sem. Nekem ennyit megér. A lényeg, hogy ha nem megy át a paypassos tranzakció, akkor szólni kell a pénztárosnak, hogy használja a chipet.
Te nyugodtan szidd a psd2-t tovább, ha jónak látod, én emlékszem, hogy amikor a paypass bejött, akkor azért voltak telesírva a fórumok, hogy pin nélkül is lehet használni a kártyát, és apránként le lehet szívni a teljes egyenleget.
-
hedgehog
senior tag
válasz
sambenez
üzenetére
én úgy tudom, hogy a psd2 része ez is... de lehet, hogy a bankok néha szigorúbbak (pl. a KHnál ez a limit eddig is volt, sőt még alacsonyabbra is volt állítva mint 45K)
Most hirtelen én sem találtam a Revolut blogpostban ezt, úgyhogy lehet, hogy náluk nincs weekly reset, bocsi...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BMW topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: odaadod nekik a pénzed és még te fizetsz.
Szóval ha vetted volna a fáradtságot visszaolvasni, akkor leesett volna, hogy egyrészt én is azt mondom, hogy felesleges ezen parázni, másrészt nem farzsebes lelopásról volt szó.