Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
setino
csendes tag
A revolut most Visa kártyát ad virtuális kártyának.
Tudtok vele fizetni?
Aliexpress nálam például security reasons hibát dob a Visa virtuálissal, de Mastercard virtuálissal meg megy...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Összefoglalót olvastad?
[link]
Benne van vagy két hónapja. -
-
Tuomas
addikt
-
gzbotii
nagyúr
Mi a terv, meddig akartok még itt OFFolni?
-
-
gzbotii
nagyúr
Szóval akkor a CIB témát zárjuk itt le. Köszönöm.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Ha push üzeneten a #withKEY beléptetést érted, az működik. Egyfolytában azzal lépek be. Direkt most is kipróbáltam, simán adta a kódot mobilon és be tudtam lépni a PC-n.
Fizetni meg nem fizetek érte, mert 2 évig teljesen ingyenes számlát nyitottam a CIB-nél.
Azt se értem, hogy ha a többiek bólogatnak, hogy igen, 2 hete hiba van, akkor nálam miért nincs
-
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Hivom a Cib-et kb 3000 forintomban volt, mondjak: Ja nem tudunk push uzenetet kuldeni mar 2 hete.
Nekem nincs gond a CIB által küldött push üzenetekkel, tegnap is jött kettő...
A mindenkire kötelezően ráerőltetett új mobilapp nekem se szimpatikus, de ez legyen a legnagyobb gond velük (nyilván nem ez a legnagyobb gond, mert ha ez lenne, akkor nem lenne Revolut kártyám
) -
gzbotii
nagyúr
Ezt a csoportos beszedés és bankváltás témát folytassuk inkább az OFF-ban: [link]
-
Tuomas
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Értés..
Azért ezzel is kicsit "vitatkoznék", mert ugyan tényleg vannak ingyenes csomagok, és nem is nehéz őket megtalálni, viszont mindegyiknél valami feltétel szükséges, amit nem biztos, hogy mindenki tud teljesíteni, és megint csak az átlagot mondom.
Nálam pl. konkrét eset volt, hogy jövedelemhez kötött volt az ingyenesség, viszont valami miatt volt 1-2 hónap, amikor a fizetésemet nem közvetlenül utalták, hanem pénztári befizetésen keresztül kaptam meg.
A bank azonnal lecsapott rá, felszámolta a számlavezetési díjat, számolt fel kp felvételi díjat (hiába volt meg az ingyenes nyilatkozat) és a folyószámlahitelemet is megszűntette, amiről értesítést nem küldött, csak a boltban egy kb 30 000 ft összegű tétel kifizetésekor szembesültem vele.
És ismétlem, a fizetésem megjött, csak nem utalással, hanem pénztári befizetéssel.... -
bigdady
nagyúr
válasz
Tuomas
üzenetére
Csak azért írtam hogy ma már nem egy nagy dolog olcsó és jó bankszámla csomagot találni csak utána kell járni kicsit (vagy kiegészíteni egy revoluttal annak előnyeivel) de sokaknak csak a pampogás megy hogy drága de váltani nem vált... Ugyanez bármilyen szolgáltatóra is igaz nem csak bank egyébként...
-
Aaron14
őstag
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Nekem 45 perc alatt tudták átváltani a számlacsomagom egy újba, ahol már adott feltételek mellett ingyenes a számlavezetés. Persze ezért is egy havi számlavezetési díjnak megfelelő összeget kellett fizetni.
Én Erstén gondolkozom, talán még az a legnormálisabb (kivéve a kártya éves díját), esetleg Gránit Bank, de abban nem bízom 100%-osan. Persze ha lakáshitelt venne fel az ember, akkor meg K&H és akkor már a folyószámláját is ott vezetné. Úgyhogy lakásvásárlás előtt nem váltok. -
Tuomas
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Nekem pl. az OTP-nél nem volt ilyen menüpont annak idején. Pedig direkt kerestem, hogy át tudjam vinni, de nem találtam, ezért elő kellett bányásznom papír alapon a felhatalmazást csoportos beszedésre, abból tudtam kiírni az infókat, erre tisztán emlékszem, mert az elég nagy meglepetés volt, hogy Raiffeisenen erre volt lehetőség OTP-n meg nem, konkrétan Raiffeisennél találkoztam először ezzel a menüponttal.
És ismét nem vetted figyelembe az átlag szót, ahogy legutóbb sem, mert az átlag nem használ revolutot sem, és az átlag nem fogja tudni ezt otthon megcsinálni, mert a tudása egyedül a számla egyenlegének megtekintésére, és esetleg a belföldi ft átutalásra terjed ki.
-
adabra
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
"...a CIB évek óta halmozza a veszteségeket..."
Nem teljesen így van, kb 14 nagy forint volt a tavalyi eredményük
Ettől az alkalmazásuk (és web-es online banki felületük) egy kalap kula... -
válasz
freelancer68
üzenetére
Akkor ez valami EUs versenyösztönző rendelkezés lehet.
Bár Magyarországon ami nincs azt nehéz ösztönözni
.Így viszont tényleg nincs kifogás a kérdezőnek, egyszerű a váltás.
Tárt karokkal vár a zótéjpé, időröl-időre megjelenik itt egy messiásuk aki felvilágosít minket, hogy jobban váltanak, mint a Revolut.
-
freelancer68
tag
válasz
shift+ő
üzenetére
így igaz
[Egyszerűsített bankváltás] -
Tuomas
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Akkor így

-
-
Tuomas
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Aha, ezt mond annak, akinek van csoportos beszedése:
Megtakarításokra
Telefon-internet-tv számlákra
Villanyszámlákra
Gázszámlákra
Vízre
Közös költségre
Biztosításokra (lakás, élet, autó pl).
Stb bármi ami kimaradt.Az új csoportos megbízás adatit meg gondolom nem mindenki tudja kapásból, lehet nem is találkozott ilyennel, vagy esetleg nem meri saját maga megcsinálni, szóval sok esetben még a szolgáltatóhoz is be kell mászkálni/telefonálni és jelezni, kérni ilyet, hogy csinálják meg, intézzék el.
Értem én, hogy számodra a bank maga a tökély, és te teljességgel oda vagy érte, de a hétköznapi átlagemberek élethelyzete nem ilyen.

-
shift+ő
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Elméletileg ez már itthon is működik.
-
sopruk
senior tag
-
Tuomas
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Mert ott a bankok vannak az ügyfélért, itt meg az ügyfél van a bankokért.
-
válasz
Tuomas
üzenetére
Igen, tudom, sokaknak ott van a folyószámla ahol a hitel.
Bocs. Én el vagyok kényeztetve. Itt Angliában a bankváltás abból áll, hogy szólsz az új bankodnak, hogy hol van a régi számlád, és ők átvisznek minden beszedést, ismétlődő utalást, és még a bejövő tranzakciókat is hónapokig ingyen továbbítják az új számlára.
-
Tuomas
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Ez így van, sokaknak viszont nem olyan egyszerű, mert csomó macera míg valaki "átköltözik" egy másik bankhoz, pl. csoportos beszedéseket átvinni. De igen, van az a szint amikor már jobb az embernek, ha kilép. Ez olyan, mint a párkapcsolat.

-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Én emiatt panaszt tettem a CIB-nél, majd kivizsgálják:
1. Betereltek mindenkit a mobilapp-ba, hogy oda jön majd push üzenet,
2., Páromnak egyszerűen nem érkezik meg az app-ba.Innentől sakk-matt, se utalni, se megbízást adni, semmit nem lehet a PC-re telepíthető alkalmazásukban. Én pedig - biztonsági okokból - a CIB-es mobil appnak alapból minden, a megnézésen túli jogát elvettem. Ha akarok, utalok PC-n, azt biztonságosabbnak tartom mint a mobilalkalmazást.
Fentieken túl, telefonos ügyfélszolgálat 11 perc alatt képtelen volt fogadni a hívásomat.
Elmehetnek a fenébe. Ezért a "szolgáltatásért" még havidíjat is kérnek. Szánalom.
-
Gsx-rr
veterán
Jol leszivatott a Cib.
Atraknek a Revolut szamlamra penzt.
Varom a megerositokodot semmi. Probalkozom meg parszor de nem jon.
Hivom a Cib-et kb 3000 forintomban volt, mondjak: Ja nem tudunk push uzenetet kuldeni mar 2 hete. Magyar kartyam szolgaltatonal mar felfuggesztve.
Szamot megvaltoztatom oda se jon meg az sms.
Cib kozpont semmit se tud csinalni. -
-
szvl
tag
Egyébként nem értem, hogy a Revolut-nak anyagilag miért nem mindegy, hogy az én bankkártyámmal topup-olok, vagy más tölti fel a sajátjával. Fizetési kérelem kapcsán ez a kérdés már korábban felmerült itt a fórumban.
-
szvl
tag
Egy ismerősöm szeretett volna küldeni nekem egy 130.000 Ft körüli összeget. Azt javasoltam, hogy legyen revolutos fizetési kérelem, amit a bankkártyájával egyenlít ki.
Először óvatosságból egy 10.000 Ft-os fizetési kérelmet küldtem el neki, amit a bankkártyájával kifizetett, a pénz rendben megérkezett a revolut számlámra.
Második alkalommal 120.000 Ft-os fizetési kérelmet küldtem. Rá is néztem a linkre, amit elküldtem, minden rendben levőnek tűnt. De aztán kiderült, hogy az a link, ami arra szolgált volna, hogy a bankkártya adatok megadására szolgáló oldalra küldje inaktív volt. Egyetlen lehetőség közül választhatott: regisztrál egy revolut account-ot. Így lett egy új ügyfele a Revolutnak, aki valószínűleg soha nem fogja használni a szolgáltatást.Tanulság: fizetési kérelem küldése esetén ki kell próbálni a linket, hogy működik-e és csak utána érdemes továbbküldeni.
-
sopruk
senior tag
válasz
takcslajos1
üzenetére
Érdekes, akkor mégiscsak tud hibázni a rendszer. Akkor kíváncsi leszek 66zio fórumtársnak végül levonják e utólag az összeget...
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten érkezett meg a kártyám, tegnap próbáltam használni a Lidlben, de a terminál visszautasította a chipes vásárlást, aztán az érintésest is. (Appban levonta 2x, majd estére visszakerült a pénzem). Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Chaten írtam, de először sablon szövegek jöttek, majd a chaten egy india válaszolt aki azt hitte meg akarom változtatni a PIN kódomat(Most megint írtam, holnapra remélem válaszolnak értelmesen). Pár nap múlva elveszik a 3000 Ft-s regisztrációm ha nem használom, meg ugye jó lenne ha működne a kártya...Holnap elmegyek egy automatához, megnézem az mit kezd vele... -
takcslajos1
tag
válasz
sopruk
üzenetére
Nekem még több, mint fél éve volt egy Curve-s vásárlásom offline terminállal, de rossz kártya volt éppen beállítva, és napokkal később jött egy értesítés, hogy declined. Utána átállítottam a jó bankkártyára, de azóta sem próbálta meg újraterhelni, még mindig pending statusban van. o.o
-
66zio
aktív tag
Történt most egy furcsa dolog.
Én úgy használom a Revolutot, hogy a Curve alá van a virtuális kártya betéve. Az esetek nagy részében le van tiltva a virtuális kártya, amíg sorba állok feloldom.Fizettem a Curve-vel. A szokásosnál több időt kellett várni a fizetésre, de rezgett a telefon a zsebemben, gondoltam írja, hogy levonták a pénzt, a szokásos. Megkaptam a blokkot, erre nézem itthon, hogy a Curve nem küldött értesítést, alkalmazáson belül nem látszik a vásárlás.
Revolut alkalmazáson belül látszik, de elutasítva felirattal, áthúzva.„A tranzakció végrehajtásához oldd fel a kártyádat”.
Ez másfél órája volt, azóta fel van oldva a kártyám. Akkor most ingyen vásároltam? Miért nem látszik Curve-ben?
Ez nem a szokásos 7 napon belül blablabla.Tescoban vásároltam. Szerencsére/sajnos csak kis összeggel.
-
tomp
félisten
Az imént a tescoban GPay-t használva megkérdezte a terminál, hogy milyen valutában vonja le a pénzt. 4-es gomb forint, 6-os amerikai dollár. Eddig még nem láttam.
-
Krethx
aktív tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Igen.
-
norbi333
csendes tag
Nyár óta nem használtam a revolutot, de megyünk Londonba, és fel akartam tölteni, de nem sikerül. Bankkártyával próbálom feltölteni, de hiába nyomok rá a pénz hozzáadására nem történik semmi. A beállításokat átnéztem, de nem találtam semmit. Mi lehet a probléma?
-
Krethx
aktív tag
válasz
Krethx
üzenetére
Érthetőbben mert f@szul írtam.
Három kártyát használok. Egy fizikai és 2 virtuális.1-es fizikai kártya: (ATM cash withdrawal)
- ATM pénzfelvétel van (csak) engedélyezve. Amíg nem használom fagyasztva van.2-es virtuális kártya: (In-Store Payment)
- Kizárólag GPay-hez van hozzáadva. Nincs fagyasztva. (Áruházban / boltban történő fizetés.)3-as virtuális kártya: (Online Payment)
- Internetes fizetés. Amíg nem használom fagyasztva van. -
Krethx
aktív tag
válasz
üzenetére
Ez nekem is hasznos infó volt. Bár én virtuálist használok. Igaz nem APay-hez hanem GPay.
(De ez ott is bekövetkezhet fizikaival.)Én a következőképpen használom:
1. Fizikain csak ATM pénzfelvétel engedélyezett. Amikor kp. kell akkor aktív. Amúgy tiltva van. (fagyasztva)
2. Virtuális kizárólag GPay és mindig aktív.
3. Virtuális Online fizetés. Csak akkor aktív amikor fizetek. -
Tuomas
addikt
válasz
üzenetére
Nálam tegnap volt hasonló, neten akartam vásárolni, de ott elutasította a vásárlást, mert én balga, elég alacsony limitet lőttem be, emiatt tiltotta is a fizetést, kérdés nélkül, a weboldal meg sikertelen fizetést írt.
Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy a hozzád hasonló esetekben nem tudom miért hiszi azt a kereskedő oldali "kliens", hogy igen, amikor valójában nem.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)