Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viktorhu
üzenetére
Régen az volt hogy lefoglalta és ha banki időszakban volt akkor a ténylegest vonta le, ha hétvége volt akkor hétfőig a különbözet talonban volt.(Az osztrákoknál egyszer "megszívtam" vele. Nem kérdzet semmit az automata csak lefoglalt 150 eur-t szombaton mikor vásárolni mentünk, még jó hogy még volt keret a hitelkártyán) Szerencsére most egyszer megnézi van-e annyi pénzed amit beírtál, majd ha befejezted a tankolást akkor újra tárcsáz és csak annyit von le amit tényleg elhasznaltál. A kp-s részt nem vágom még soha nem fizettem ilyen kúton kp-el.
-
viktorhu
veterán
Minden önkiszolgálós kút így működik már nagyon rég óta. Az ENVI régi termináljai is csak annyit vettek le a kártyáról, amennyit valóban tankoltál, az elején a kiválasztott összeg csak befoglalás.
Az utalványt készpénzes fizetésnél szokták adni, mert jellemzően nem adnak készpénzt vissza az ilyen kutak.
-
Somatom
veterán
válasz
dugynok
üzenetére
Neeem (legalábbis, remélem
). Természetesen előtte R3dsnak3 útmutatása alapján megcsináltam az Eurós zsebet. Onnan indítottam a feltöltést és most látszik is a két számla, az Euróson az 50 Euróval.
Én is kíváncsi leszek erre az egész rendszerre. Eddig működött az Erste kártya külföldön. Mármint, kinti fizetésnél és ATM pénzfelvételnél (Euróban terhelve) nem volt konverziós költség. Úgyhogy, itt sem kéne legyen. De, pl. az Erste SMS -eiben Forintosítva látom az egyenlegemet. Az Erste erre vmi számomra zavaros magyarázatot adott, hogy ez vmi Forintos elszámolású számla, de Euróban is lehet rajta tárolni pénzt. A netbankban két számlát látok, külön számlaszámokkal. Csak, a kettőhöz 1db fizikai kártya van. Gondolom, ez "zavarta meg" a Revolutot. -
szvl
tag
Egy kis tapasztalat egy Metro áruház mellé épített ENVI önkiszolgáló (személyzet nélküli) benzinkútnál történő Revolut fizetésről:
- beütöm a tankolásra szánt összeget és kiválasztom a kártyás fizetést
- Revolut kártyával fizetem ki (NFC-vel Google Pay mögé tett virtuális Revolut kártyával)
- a Revolut alkalmazásba érkezik egy push üzenet a következő szöveggel: "X HUF Benzinkút foglalás. A fel nem használt egyenleget 30 percen belül felszabadítjuk."
- betöltöm az üzemanyagot, de csak Y összeg értékben (Y<X)
- a Revolut alkalmazásba érkezik egy push üzenet a vásárláskor szokásos szöveggel: "Y összeget fizettél a következőnél: Envi Diszkont Kút"
- és valóban: a Revolut alkalmazásban a tranzakciók listájában a vásárlás Y összeggel szerepelMegjegyzés: az érintett kútnál az érintőképernyős automatát a közelmúltban cserélték le, korábban a fel nem használt összegért egy utalványt ígértek, amit 60 napon belül használhatok fel (ezt a funkciót nem próbáltam), valamint érintős fizetésre sem volt lehetőség, csak a régi cucc a kártya mágnescsíkját használta.
-
dugynok
senior tag
-
-
Somatom
veterán
Ismét elakadtam, de ez most egyértelműen user értetlenség.
Regeltem, beazonosítottam magam, feltöltöttem 3500Ft -ot, van virtuális kártyám és az app szerint úton van a fizikai. De, hol az a "zseb", hogy lesznek különböző devizanemű számláim, amik között konvertálhatok és hogy rendelhetem hozzá a kártyáimat a különböző számláimhoz? A 3500 -as feltöltésnél sem kínált fel más pénznemet, pedig az Eurós számlámhoz van beállítva az Erste kártyám. Szóval, hogy kerül az Erste Eurós bankszámlámról közvetlenül Euró a Revolut számlámra, amit szükség esetén a Revolutban Forintra konvertálhatok? -
viktorhu
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Nálam is a SwiftKey van, október 31-es frissítéssel, meg van egy béta csatornája is, azt meg hetedikén frissítették.
-
Somatom
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Itt valami nem stimmel. Nekem sosem volt OTP -s kártyám. Rendszeresen fizetek parkolásért a Simple -vel. Az Erste kártyám van beregisztrálva és ha fizetek, akkor az Erste küldi az SMS -t, amiben a Simple van megjelölve, mint fizetési "hely". Ezen a módon a Revolutnak is működnie kéne. Szeretném is majd átállítani Revolutra, mert az Erste SMS visszaigazolásaiért külön díjat számol fel.
Szerk:
OK! Látom már, hogy nem a kártya, hanem az NFC a sarkallatos pont. -
petipetya
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Így van. A lényeg, hogy egyáltalán nem kell hozzá OTP-s kártya, OTP-s számla, így hamis ez alábbi kijelentés: "Simple NFC-s fizetésre csak OTP-s kártyát lehet használni."
Témát zártam, nem reagálok a továbbiakra.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Sokadszorra is javítom: hamis. Simple egyenleget töltöd fel, OTP-s virtuális kártyával megy végbe a fizetés.
Ilyen logika mentén te az CIB-es kártyaddal fizetsz, amikor a Revolut kártyadat adod meg online vásárláskor? Az csak arra van, hogy pénzt fizess be abba a szolgáltatásba.
-
anadroid
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Melyik alkalmazás köhögte fel ezt? Látom, a Ráfázunk banké. Érdekes, az OTP, a magyar és az osztrák Erste, a Revolut, a Curve, a Monese, a Transferwise rendben levőnek találja, egyik sem tiltakozott a Swype+Dragon ellen. Ott egyébként a root-olt készülék ellen tiltakozott a szoftver, a billentyűzet csak másodlagosan van ott.
Egyébként saját mentésű Swype-ot használok, nem a netről töltögetettet. És nagyon jó a diktálója, ellentétben azzal, amit az idézett hozzászóláshoz kapcsolódóan írtak róla. Persze szerverhez nem akarok csatlakozni, meg közös szótárat használni stb. Csak a magaméval dolgozom.
Az Amazon Appstore-on és a Play áruházban továbbra is elérhető, csak nem fejlesztik tovább (ami egyelőre nem is baj).
-
Pityesz78
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az otp-s kartyamat a Simlpe-vel használom de az nem akarja megkajálni a revolut kartyamat. Ezek szerint abban az appban nem elérhető a revolut nfc.
A google pay-ben tudom az otp-t is használni? Vagy hagyjam meg a Simplet is? -
Somatom
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, hogy szóltál!
Elnézést, rosszul emlékeztem! A Swype -al vannak problémák. Egyben ott a példa a hibaüzenetre. -
Pityesz78
tag
helló
Standard Revolut kártáyával NFC-s fizetés milyen appal lehetséges?Ha a revolut szamlarol magyarorszagra utalok, honnan tudom, hogy melyik bank milyen díjakat szamol fel a penz fogadasaert?
köszi!
-
Somatom
veterán
válasz
anadroid
üzenetére
Mondjuk, hogy a fejlesztők letesztelik az adott országban népszerű billentyűzetekkel? Mellesleg, le lehet kérdezni a rendszertől, hogy aktív-e a billentyűzet. Ha nem, akkor jöhet a hibaüzenet. Szted a banki appok hogy tudnak hibaüzenetet dobni, ha nem találják biztonságosnak a user által használt input methodot?
-
Somatom
veterán
Végrehajtottam az ilyenkor szokásos, Androidos hókuszpókuszokat. Kikapcsoltam az Autoinput alkalmazást, mert ez képernyőfedvénynek minősül, amit a banki appok nem szeretnek. Semmi változás. Végül az hozta meg a sikert, hogy átváltottam gyári, Gboard billentyűzetre. De, ezeket miért nekem kell kibarkochbáznom? Miért nem közli az alkalmazás, ha valamivel problémája van? Ez az Androidos Revolut egy nagyon amatőr app.
-
Somatom
veterán
válasz
vnorbi
üzenetére
Androidon is van egy sokak által használt billentyűzet (Swiftkey), aminek befejezték a fejlesztését és egyes banki alkalmazások biztonsági okokra hivatkozva, hibaüzenettel elutasítják. Én Anysoftot használok, amivel eddig még sehol sem ütköztem problémába. De, ha a Revolutnak problémája van vele, akkor miért nem dob hibaüzenetet?
Újraindíthatom, de ha attól megjavul, az is egyértelműen alkalmazás hiba. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Már nem emlékszem a regisztráció pontos menetére, de tippre azt mondanám, hogy ahova négyjegyű kódot tudsz írni, oda a négyjegyű kódodat írd be (ezzel oldod fel az alkalmazást), aztán remélhetőleg bejön majd egy másik ablak, ahová beírhatod a hatjegyűt (ezzel erősíted meg a telefonszámod).
Ha félreértem, és már eleve jó helyen vagy, csak a billentyűzet nem jön fel, akkor passz, arra nincs tippem.
-
Somatom
veterán
Vasárnap, kamionstop, gondoltam, most belekezdek a Revolutba (Android Nugát). A tabletemre nem hozza a Play, kénytelen vagyok telón szerencsétlenkedni vele. Ráadásul csak álló nézete van, nem fordul fekvőbe. De, még így is hamar elakadtam. Megadtam a telefonszámot, egy 4 jegyű kódot, erre kaptam egy 6 jegyű kódot, amit sehogyan sem tudok bevinni az alkalmazás megfelelő rublikáiba. Alul felirat, hogy bökjek oda, ha nem kaptam meg a kódot. Olyan szöveg nincs, hogy "megkaptam, csak nem tudom bevinni". Nem jön fel billentyűzet és hosszan nyomásra sem reagál a beillesztéshez. Nem túl bizalomgerjesztő kezdet, hogy egy pénzügyi alkalmazás ilyen amatőr módon van megírva.
Ilyenkor mi a teendő? -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Először is szeretném jelezni, hogy a Brunei Szultánságban is remekül működik a Revolut kártya, mindenhol elfogadták eddig két hét alatt.
ATM közül a BIBD bankét ajánlom, az tutira nem számol fel semmi extra költséget. Volt más bank ATM-je viszont, amelyik előre szólt, hogy lesz extra költség, abból nem is vettem fel pénzt.Lenne egy kérdésem is. Valahogy ki lehet kapcsolni a Revolut appban, hogy POS fizetéskor ne kérje a kártya a PIN kódot, csak az aláírást a slip-re?
Itt Bruneiben ugyanis mindig kéri a PIN-t, de emellett mindig alá is kell írni a slip-et, eddig úgy tudtam, hogy ezt a kettőt egyszerre nem kérhetnék.
De a lényeg az, hogy az elfogadóhelyek egyáltalán nincsenek felkészülve arra, hogy az ember PIN-t írogasson be. Éttermekben, üzletekben a POS terminál be van kábelezve fixen a kassza mellett, ki sem tudják onnan sokszor emelni, mert nem elég hosszú a kábel. Ezért mindehol be kell hívjanak/engedjenek az eladótérbe/kassza mellé és ott tudom csak beírni a PIN-t.
De volt olyan üzlet is, ahol az eladó nem akart először beengedni a pult mögé, kérte a PIN-emet, hogy majd ő bepötyögi.
Ahogy megfigyeltem, elég sokan fizetnek kártyával a helyiek is, de rajtam kívül soha senkitől nem láttam, hogy PIN-t kellett volna beírnia. Itt rajtam kívül mindenki csak aláírogat. Ezért elég kellemetlen itt ez a dolog.
Szóval nincs erre valami beállítás, hogy elég legyen az aláírás is? -
bigdady
nagyúr
Most jött egy akció hogy hívj meg 5 embert és ingyen metál csomagot kapsz 12 hóra
-
sopruk
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Igen
-
bandus
veterán
koszi uraim!

-
gzbotii
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Elvitte a cica....
....vagy az Erste díjat számol fel készpénzfelvételre/idegen bank álltal kibocsájtott kártyával történő készpénzfelvételre.Összefoglaló: Revolut free ATM-s
-
raven12
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
szuper, köszi! akkor csak félreértettem, túl gyorsan olvastam

-
bandus
veterán
Sziasztok!
az iment vettem fel szlovakiaban mindossze 20 eur-t a recolut kartyamrol es ezt az atm (erste) 22,5 euronak szamolta el (rakerdezett elotte hogy okes e). Ennek mi lehet az oka, hol az ingyenes ko felvetel? Es csehorszagban korona felvetelenel ezt hogyan kerulhetem el? Se az usaban se pl. gruziaban nem tapasztaltam ezt kp felvetelkor.
koszi!
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Hiába olvasgatok, nem találom...
Átkonvertáltam a 3500Ft-om egy részét USD-be, és erősödött a Ft, így 3499Ft az egyenlegem jelenleg. Szólt a Revolut, hogy töltsem fel, minimum tartandó egyenleg 3500Ft.
Ez igaz? Akkor most fizetni se tudok a kártyával, csak, ha gyengül a Ft, vagy töltök még rá pénzt? -
agroman
aktív tag
Megjöttek a cégek, amik belenéznének a bankszámlánkba
[link] -
Tuomas
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
A paypal topikban!
Ott még az összefoglalóban is le van írva. -
viktorhu
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha a tranzakciónál állítod át, akkor arra az egy alkalomra szól, de ha a kártyához állítod be, akkor úgy marad. Nekem mindig a Revolut kártya vált paypal alatt
-
anadroid
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor biztosan én csinálok valamit rosszul, mert nekem sok-sok éve az a beállítás, hogy ne a PayPal váltson. Írogatja, hogy átállíthatom, de nem sikerül rávennie.
-
Krethx
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
/OFF:/
Ne a PayPal váltson. (PayPal topic-ban egy kis segítség)
Elnézést kérek. Több OFF nem lesz.
/ON:/ -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az #erstevisa van mögötte és tegnap is azzal fizettem és azzal az árfolyammal ami aktuális náluk.

-
Tuomas
addikt
Na bocsi, de akkor lelövöm a bulit.
Nem PayPal topik, és nem Takarékszövetkezet topik, az offot szépen kérem, zárjuk le!
Köszi! -
balco
aktív tag
Hmmm. Ezt nem gondoltam volna:
Tegnap du ugye nem sikerült rendesen topupolni.
Gondoltam megpróbálom most. Ugyanúgy elutasít a 24 órás limitre hivatkozva.
Tegnap 2 kártyát is próbáltam, de apple payből, ahogy szoktam (Erste MAX VISA credit és MC debit).
Valamiért eszembe jutott, hogy mi van ha ugyanazt a kártyát használva nem apple pay mögött használva töltök. És láss csodát sikerült feltöltenem.
Ezek után próbáltam megint applepayből hozzáadni pénzt, megint nem sikerült.
A hibaüzi egyébként mondja hogy próbáljak másik módot, de nem gondoltam hogy különbség lehet az applepay és a sima kártyás töltés között. -
válasz
agroman
üzenetére
Pl. egy eBayes fizetésnél először azt kell kiválasztanod, hogy közvetlenül a bankkártyáddal fizetsz, vagy a Paypal accoddal. A PayPalnál lehet saját aktív pénzed a számládon, tehát egyáltalán nem kötelező, hogy bármilyen Paypalhoz rendelt kártyával fizess, fizethetsz a Paypal egyenleged terhére is.
Valóban be lehet állítani, hogy ne a Paypal váltsa a devizákat, de ez a beállítás gyakorlatilag csak arra az egy tranzakcióra szól, ha valaki ezt beállítja és azt hiszi, hogy akkor mindörökre ez így van, az nagyon téved és sokba kerül neki ez a tévedés.
Ha ennyire nem vagy képben, nem kellene félrevezetni másokat.
-
Victoryus
addikt
válasz
Victoryus
üzenetére
No, a héten visszaérkezett a Revolut számlámra az augusztusban átutalt 3500 forintom. Ok, hogy otp virtuális kártyára utaltam, de 3 hónapig fene se tudja merre kószált a virtuális térben. Fogadtam már azon a virtuális számlán belföldi utalást hardveraprós cuccokért is, Aliexpress is arra utal vissza, ha garanciális probléma van. A legjobb, hogy az Otp nem találkozott vele, a Revolut szerint ők meg teljesítették az utalást. No mindegy is, megvan, lemeccselték egymás közt ezek szerint. El is költöm hétvégén, legalább van fedezet a kártyámon
Mostanában az otp amúgy se állt a helyzet magaslatán, csak nehogy úgy járjunk, mint a takarékbankosok... -
viktorhu
veterán
válasz
vmarci21
üzenetére
Nem tölti fel egyenlegre a paypal, és a visszatérítés se megy át az egyenlegen, simán kártyás fizetésnek kezeli. Ha van egyenleged, akkor viszont először azt terheli.
Van egyébként paypal és ali nélkül is védelem, olyankor a csalást a bankodnak kell jelentened, és ők intézik a visszatérítést.
-
petipetya
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi

-
róland
veterán
UP! (Hogy meglegyen)
-
vmarci21
tag
válasz
agroman
üzenetére
Ha jól tudom, jogi értelemben az nem kártyás fizetés, hanem egymás után végrehajtott 2 tranzakció:
PayPal egyenleg feltöltés (elektronikus fizetőeszköz feltöltés, betétszámláról történő átvezetés), majd Paypal fizetés (azonnali fizetéses e-pénz tranzakció), tehát így nézve tényleg nem kártyás fizetésről van szó. Gyakorlatban meg a felhasználó ebből semmit nem vesz észre, csak azt, hogy kártyával fizetett valakinek a PayPalára. -
agroman
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"De akkor már nem a kártyával fizetsz"
DE! akkor is a Rev accodrol veszi a penzt es ha beallitottad rendesen akkor a Rev valtja/valtotta neked a devizat is.
ha ennyire nem vagy kepben, nem kelle felrevezetni masokat. -
tuzpenge
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem kell minden fizetés előtt átállítanod, hanem a paypalon belül átállíthatod véglegesen hogy a paypal helyet a kártyád bankja váltson!
-
válasz
agroman
üzenetére
A Paypal védelem csak akkor él, ha a kártyádat beregisztrálod a Paypalba. De akkor már nem a kártyával fizetsz, hanem a Paypal accoddal. Pl. (hacsak nem állítod át ezt minden fizetés előtt) akkor a Paypal fogja váltani a valutákat. És a #paypaljobbanvált állítás nagyon nem igaz!
-
agroman
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez igy ebben a formaban sem..

pl. ebay-en ha paypal-el fizetsz es ott a Rev-es kartyadat hasznalod, akkor ott is mukodik a paypal vedelme. -
-
agroman
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
rosszul tudod. Az alipay ved..ugyanis az aliexpressen nem az eladonak fizetsz hanem az alinak.
-
Sima kártyás vásárlásnak számít a Revoluttal való fizetés, éppen ezért ha így fizetsz, akkor nem véd a PayPal, AliPay védelmi rendszere.
Magyarul, közvetlenül Revolut kártyával (és akármilyen más bankkártyával), csak akkor szabad az általad sorolt oldalakon fizetni, ha ezer százalékig megbízható eladótól vásárolsz!
-
Frissítés érhető el az app-ra. 6.16 hátha ezzel már mindenkinek megy.
-
KTU
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
"Külföldi bankszámlára szeretnék utalni nagyobb összeget (millió felett) a sajátomról és a lehető legkevesebb tranzakciós adó, stb szeretném fizetni. Az idő nem annyira számit, lehet akár 50 ezer forintonként is. Revoluton keresztül lenne gondolom a legjobb az átváltás miatt. Ilyenkor hogy érdemes a pénzt a revolutra utalnom?"
Revolut-ra Magyarországról nem utalunk mert drága, kártyával feltöltjük, kártyás vásárlás, ingyen van.
Innen továbbutalod ingyen, ahova szeretnéd."Van olyan limit ami alatt érdemes több összegben ezt megtenni?
A revolutról az utalást hogy érdemes az adott számlára elvégezni? Vannak limitek? (hétköznap olcsóbb a váltás, gondolom akkor jobb)."Attól függ hogy mennyi ideje és intenzitással használod a Revolut-ot, ennek függvényében változnak a limitek.
Hétköznap hajts végre devizakonverziót.
Összefoglalóból:
"Milyen árfolyamon vált a Revolut?
A Revolut nem a középárfolyamon, hanem a bankközi árfolyamon vált, nincs semmilyen extra költség, kivéve hétvégét, amikor a Forint váltás árfolyama 1% (a többi főbb pénznemnek pedig 0,5% illetve THB és UAH 2%), tehát érdemesebb hétvége előtt váltani az appban abból a pénznemből, amire szükségünk van.""Van egy ilyen érdekes mondat, amihez a keretet nem találtam meg sehol:
"Ha azonban pénznemek közötti tranzakciót hajtasz végre, akkor az ingyenes devizaátváltási kereteden felüli összeg után 0,5%-os díjat számítunk fel."
Ezt hol találom? Standard csomagról van szó"Itt
5 000 GBP / gördülő hónap. nem naptári hónap.
Összefoglalóból:
"A hónapforduló a regisztráció napjától számítódik, mindenkinek egyedi, tehát nem naptári hónap szerint értendő a havi limit."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kuponkunyeráló
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Óvodások homokozója
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy, a Curve már úgy is megcsapolta vmi Fontokkal, úgyhogy örülök, ha marad belőle valami.
Igen, közben én is észrevettem. Eddig csak parkoláshoz, meg Netpincérhez használtam a Simple -t, ezért nem is gondoltam erre az NFC -s módra.
Jó nyaralást és/vagy munkát!