Hirdetés
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
válasz
Dr.Zoo
üzenetére
Még nem tudom,ma hozza el az egyik munkatársam.De arra azt mondta nem kapcsol be.Remélem szép állapotban lesz,és nem ütött kopott.Bár ha tudnák rá venni előlapot akkor nem gond.Meg akkumulátort is lehet bele kapni már néztem.Majd megbeszéljük,remélem ő sem akar érte sokat

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest