Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz zorzy4 #23169 üzenetére
Azért ez így kicsit meleg kijelentés. Nem véletlen, hogy letaszította a csúcsról a Nokiát. Már régen is voltak nagyon jó telefonjaik (u széria). Nemrég kerestem minőségi butatelefont egyik ismerősömnek és Nokiánál már azt se találtam, ellenben Samu S5610 tökéletesen bevált neki. Androidos telefonjaik is rendben vannak, bár külsőre nekem abszolút nem jönnek be. TV fronton és micro sd fronton mostanában mindenki Samsungot ajánl, talán nem véletlenül. Ár-érték bajnok és megbízható, valamint gyakorlatilag minden kategóriában jelen van.
Mondom ezt úgy, hogy 1 hete vettem egy Lumia 820-at, szóval senki nem vádolhat meg márkafanatizmussal. De attól, hogy neked nem jön be valami, még nem kéne lehúzni, mert egyértelmű, hogy nem véletlenül világelső a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Apple notebookok
- Cyberpunk 2077
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest