Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
20000.
-
KSparrow
őstag
válasz
thom79 #19995 üzenetére
Na válaszolt, normális volt, és csak fimonan küldött el a francba ("...Ilyen jellegű üzeneteket napi szinten látok mások termékeinél is, mert itt mindenki nagyon okos. Ez egy ilyen hely. Remélem nem sértettem meg, nem állt szándékomban. ...")
normális, kulturált, és ez tetszik.
persze az oldalon már nincs kint -
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19996 üzenetére
Igen, nagy leépítés volt nemrég sajnos, múlt héten pedig a Symbiant is leállították teljesen.
A 6250-re kíváncsi leszek, lehgkésőnbb hétfőn jelentkezem, addig nem biztos, hogy leszek gépnél.
Oldmobilon is van valami idióta.. -
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
KSparrow #19988 üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek. Vagy magyarázkodás lesz a vége, vagy az üzletrontó verzió vagy inkább, már nem mer rá semmit válaszolni.
Az eddigi Nokiám szinte kivétel nélkül nekem is Made In Finland gyártásúak voltak, meg főleg a régebbiek Nokia 3510 Made In Germany volt. Csak azért kérdeztem ez a dolgot, mert csodálkoztam, hogy már az N76 is között is, volt Made in China (vagy lehet ezen már nem kellene csodálkoznom, le vagyok maradva). De, ha jól tudom a legújabb Nokia Lumiák, már csak Kínában készülnek, Finn gyárak végleg bezártak. Mondjuk emlékszem anno egy 7110 vagy 7650 megjelenése micsoda hisztériát váltott ki. Valahol szerintem a Nokia, akkor volt igazán a csúcson mind tudásban, mind megbízhatóságra, amíg Frank Nuovo féle emberek voltak a cég dizájnerei. -
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19987 üzenetére
Nekem Made in Finland az N76-om.
írtam neki egy kulturált levelet, egyelőre még látható.
kíváncsi vagyok, mit fog lépni.
-
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
KSparrow #19984 üzenetére
Nem-nem a fekete lesz a befutó
, mondjuk nekem személy szerint piros színben is tetszik. Szívesen elfogadnám azt is, ha új lenne. Gyűjtemény
én, ha találnék egy bontatlan 8110-est, még azt is befognám mindennapi használatra, ott lenne a zsebemben a gyűjtemény. Egyébként létezik, hogy ezeket az újabb N szériásokat már Made in China-ban gyártották? Most nézem amit írtál kérdést Nokia 6250-es gyereknek vaterán, már azonnal ki is törölte, úgy látszik érzékeny pontjára tapintottál.
-
thom79
tag
Szerintetek megérheti ez a készülék ezt az árat, és hihetö a történe ami mellé van rittyentve????
Van már ilyenem nem is egy de az annyira szééép -
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19983 üzenetére
Lehet a piros jobb lenne
Csak mert van rajta 1-2 kisebb kopás, ugyanazt tudja, designosabb ( hetero ffiként én pirosat használtam
) mint egy natúr fekete. annak gyűjteményben lenne a helye, ebben az állapotban tartva.
-
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
KSparrow #19981 üzenetére
Hát még egyszer nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást. N szériás nokiák közül eddig nekem, csak N8-am volt. Igazság szerint nem lett volna rossz, ha nem lett volna érintőképernyős, de mindegy hagyjuk én ezekkel az új telefonokkal nem nagyon fogok tudni megbarátkozni. Valószínűleg, akkor lecsapok a vaterás N76-ra, újnak hirdeti az illető, korrektül válaszol minden kérdésre, képek alapján is új. Mondjuk ennyi idős telefonnál még elhiszem, hogy új. Na, de pl. amikor 8310, meg 8850-ket hirdetnek 30eFt-ért, hogy vatta új, persze a panel az több, mint 10 éves, DCT 3-as,4-es telefonokat még gyerekjáték lenullázni. Ettől eltekintve a ház az lehet új, meg a matricával is variálhatnak, meg fel is újíthatják az egész telefont, de az attól még nem lesz új, de még újszerű sem. Na de azért még is... Akik retro telefonokat gyűjtenek vagy akarnak vásárolni, azoknak úgy is szemet fog szúrni az átverés. Mondjuk az is elég durva, amit észrevettél a sárga színű 6250-nél.
-
kovy79
őstag
válasz
KSparrow #19981 üzenetére
Én most vettem kettő 6250-est 12-13€-ért.
Igaz, nem tökéletesek, de bőven a szép kategórián belül vannak.
A va+erás-ban az a legjobb, hogy karcmentes a telefon, de az akku új...Mai szerzemények még kb 30 telefon, Nokia 9000i, Moto V80, Moto 6200 Atlanta 1996 Edition, BB 8130 és hasonló finomságok. Persze lett pár Nokia 6310 és 6310i is, így már kb 15db van a kettőből.
-
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #19980 üzenetére
persze, alap.
Tudom, volt már a 6250 60-ért. Most nem is azért linkelem megint, mert "milyen hülye eladó már, mennyit akar érte".
Hanem azért, mert hazudik. Ebayes lesz a telefon, nem eredeti.
sárga ebayes eredeti kék
3 telefonom volt, ebből egy van a polcon, egy meg fölösleges.. Mivel anno házat cseréltem a kettőn, zvart, hogy nem stimmel az IMEI matrica, ezért megcseréltem egy pár napja.
Nézzétek meg, a sárgán 1: nagyon el van csúszva felfelé a matrica, 2: nincs kis füle a bal alsó sarokban. ezzel szemben a kéken lent van a matrica a helyén, látni a csavarmenet tölött van a "warranty seal" felirat, és a kis fül is megvan.És perzse a lehjobb: ez NHM telefon, nem pedig NKM, mint a sárga.
Szóval a sárga ház lehet eredeti, de hogy a telefon felújított, utánnyomott matricás, abban olyan biztos vagyok, hogy ha fogadni lehetne, rá tenném a komplett gyűjteményem.
Csak szomorú, hogy egy megtévesztő hirdetés ennyi ideje fenn van. -
Zotykoresz
tag
válasz
ZsizsiZsozsó #19977 üzenetére
Ebay piacterét szoktad nézni?
Elég sűrűn van igaz az olasz, német osztrák ebay en. -
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19977 üzenetére
Igen, a kijelző nagyon szép, 16 M szín, QVGA (320*240). Jobb, mint az N90, mert bár annak AF Zeiss kamerája van, azért ahhoz képest elég gyenge képe van szerintem.
Használtam azt is, nem mondom, hogy rossz lenne, de az N76 azért csak újabb. A kijelző is nagyobb maga, bár a 90 felbontása nagyon ott van, nem látni egy pixelt se. Hasonló felbontású még az N80, az már 3Mpixel, Wlan. Az se rossz, bár fura, hogy nem rugós s csúszka.
N76-ban minőségi a flip, szerintem pont jó benne a rugó, a végén csapja meg mndig, kattan is egyet szépen. és a külső fele fém, télen hidegJa, plusz pont, hogy mivel a gombsor is lapos, és gumi van rajta a gombok körül, egyáltalán nem karcolja össze a belső kijelzőplexit. negatívum ugyanakkor, hogy króm, és bár nem kopik (körülötte bent a keret már igen, de a gombsor nem) az ujjlenyomatokat nagyon szereti összeszedni, mint az N86-om üvege.
-
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
KSparrow #19975 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tapasztalatokat, véleményeket neked és ferret77 felhasználónak is. Nagyon gondolkodom a megvételén, igazság szerint Noka N90-re vadásznék, de az elmúlt 1,5 évben szép vagy akár új állapotúval egyáltalán nem találkoztam, sajnos mind leharcolt volt. Így ha már mindenképp összecsukhatós szeretnék, így jött az ötlet az N76-ra. Egyébként érdekes, mert anno megjelenéskor én se sok mindent hallottam róla, de így utána olvasgatva egész jó telefonnak tűnik. Mondjuk nálam a Wifi és hasonlók egyáltalán nem játszik, inkább maga a dizájn, kinézet, összeszerelés minősége, valamint a kijelző felbontása, meg természetesen az, hogy nem érintőképernyős, ezek a főbb szempontok. Fényképezésre ott a fényképezőgép, internetre meg az asztali PC. Netezni anno az N8-on is borzalom volt.
-
KSparrow
őstag
Londonban nem tud valaki Mobil téren jó bolhapacot?
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19971 üzenetére
Én használtam kb 2-3 hónapot, aztán letettem a polcra. a külső kijelző kicsit gyenge, bár felbontásban ugyanaz, mint pl.- a 3110 Classic kijelzője, szóval egyáltalán nem rossz. minimálisan használható összecsukva is, mint pl a 6650 fold, így bejövő üzenetet elolvasni, üzemmódot váltani, zeneszámot léptetni úgy is lehet, hogy nem nyitod ki. ez hasznos tud lenni. Kinyitva kényelmes, fültől leér szájig, de még lejjebb is, akkora.
8gb-s kártyával használtam, azzal simán ment. elsősorban zenére, szépen szól nagyon. kihangosítva kár, hogy nem sztereó.
Mindenképp nyerő, hogy brutál vékony, nekem tetszett. ami zavaró tervezési hiba: ha be van dugva a headset, akkor nem lehet teljesen kinyitni a jacktől. de ezt is meg lehet szokni, és így teljesen jó lesz. -
golya32
senior tag
8110 töltője van valakinek felesleges?
Privátban jöhetne ajánlat. -
ferret77
aktív tag
válasz
ZsizsiZsozsó #19971 üzenetére
ITT van róla egy teszt. Szeretnék egyet a gyűjteményembe, de a maga idejében nem vettem volna meg és nem is vettem meg. Gyenge, 2 megás, fix fókuszos kamera és nuku wifi. Akkor már ott volt az N95 és az N82, amik sokkal jobb választások voltak. Így az N76 nem is terjedt el annyira. Nehezebb is most beszerezni, mint pl egy N95-öt, amiből egy rakattal van. Persze most is tudok eladó N76-ot.
-
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok,
Csupán egy olyan kérdésem volna. Nokia N76-ról mi a véleményetek? Akinek esetleg, volt ilyen telója és megosztaná velem a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném. -
stufen2
aktív tag
Én csak azt sajnálom, aki beveszi és megveszi, mert nem mindenkinek tűnik fel, vagy ért hozzá és jóhiszeműen megveszi... De még ha hajszál karcmentes is eredeti sima sirocco is lenne akkor se érne ennyit.
-
stufen2
aktív tag
Egyik "itteni" kolléga hívta fel rá a figyelmemet, nekem is gyanús volt, de vajon meg tudjátok mondani, hogy min bukott meg az eredetiségvizsgán? Most a tartozékokat ne nézzétek.
-
kovy79
őstag
válasz
szőröscica #19947 üzenetére
Anno nekem a céges 3-4 napot bírt napi 25-30 hívással (ezek összideje kb. 1-1,5 óra lehetett) és folyamatos bluetooth-szal.
3 év után már "csak" 2-3 napig bírta...Mod: itt-ott kapni még új, gyári akksit, de durva áron adják őket.
-
szőröscica
addikt
-
Volkov
senior tag
válasz
zorzy4 #19936 üzenetére
Vettem anno még "gyorsboltban" is akut a 3210-hez, vagy a 7650-hez is, de über-vacak volt.
Már újkorában is.Teljes töltéss után, ha hívtak, lecsökkent 1 pöcökre a fesz, sípolt közbe, hogy etessem meg, majd a beszélgetés végén újra maxon volt.
Nem azt mondom, hogy minden után gyártott aksi szar, de nekem sajnos csak rossz tapasztalataim vannak
-
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #19936 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek.Most is utángyártott akkuval használom az E90-m aminek lassan másfél éve.Boltban vásárolt, az eredeti ár negyedéért, de semmi rossz tapasztalatom nem volt vele eddig.Egy időben elkezdett gyanúsan viselkedni, de ott a töltő volt a ludas, mert ahogy váltottam egy frissebbre máris működött tovább a megszokott módon.
-
stufen2
aktív tag
Ilyenje volt valamelyikőtöknek, ez amúgy mi?
-
Earl_Muttley
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
wertigo1984 #19935 üzenetére
Majd lehet, de nemrég volt egy, ha most jön egy dömping, akkor ráunnak az átlagemberek
-
zorzy4
addikt
válasz
wertigo1984 #19935 üzenetére
Tervezünk, de még csak alakul.
-
Volkov
senior tag
válasz
szőröscica #19923 üzenetére
Hát nekem semmi jó....
Fele annyit se tud mint a gyári, s magától képes túlmerülni némelyik, bikázni kell őket.Szóval kínai akut nem szeressem
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #19926 üzenetére
Küldje el hozzám, aztán majd hazakerül hozzád!
-
KSparrow
őstag
válasz
wertigo1984 #19928 üzenetére
sajnos van kb 5, ami nem.
-
KSparrow
őstag
válasz
wertigo1984 #19925 üzenetére
Most volt. [link]
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok.
Nemet eBayen vettem valamit, de osszekevertem valamivel, igy utolag vettem eszre hogy nem postaz m.o.ra.
Valami jo nemetes tudna segiteni hogy vegyem ra a tagot. -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #19922 üzenetére
Még van azért jópár. elsősorban E széria,(pl csak az e61 van, ami tepsi-qwerty) de N78, N79, N81, N95 8GB jó lenne. Meg akkor még pl: 6290,7390, 6500 slide, 6280... És felújítani is akarok, kéne 6270 burkolat, és a 6260-nal is kéne valamit kezdeni, mert a mostani megy, de egy roncs. vagy kompletten új, vagy új ház kéne rá. Meg N72-t cserélném, mert roncs és nem is megy.
Mondjuk azt hiszem, nem olyan rossz azért az arány, a 190 Nokiából kb 5 típus van, ami nem indul el. (nem mind telefon, benne van a D211 Card Phone és az N770 tablet is.
(#19921) stufen2: tudom, de most egy klón telefonra nem költök. Akkor majd inkább veszek egy eredetit. ha nyerek a lottón.
-
szőröscica
addikt
válasz
Volkov #19913 üzenetére
Én is BPS-2-re vadászom, hétfő reggel vettem le töltőről a 6310i-t, és most már csak 3 osztás van benne a hétből úgy, hogy egyszer egy éjszakára kikapcsoltam. Kb. bő fél óra telefonálással, és úgy 20 sms-el.
Több kéne, nem bánnám, ha a tíz napot kibírná, de az álmom egyértelműen a két hét.
Esetleg az utángyártott akkukal mi a tapasztalatotok?
-
KSparrow
őstag
válasz
allando #19918 üzenetére
8110(+ elrakva egy bontatlan bliszteres új előlap flippel), 8148 (gyári dokkolóval), 8210, 8250, 8310, 8600 Luna klón, 8800 (halott) 8800 arte klón, 8800 erdos klón, 8810, 8850, 8910, 8910i
A 8210, 8850, 8800, 8910 és 8910i telefonokhoz mind van gyári dokkoló. Majd az Artéhoz is lesz, amennyiben találok jó áron egy eredeti példányt(#19919) area_51: Ha milliókban godolkodsz, akkor talán meggondolom
-
KSparrow
őstag
Srácok!
Elkészültem a naplózással, szerintem mindent elmond, ha azt állítom, hogy egy hetem ráment.1xxx 16 db
2xxx 20 db
3xxx 22 db
5xxx 14 db
6xxx 45 db
7xxx 18 db
8xxx 13 db
9xxx 6 db
Eseries: 9 db
Nseries: 20 dbÖsszesen 189 típus, 191 van kiállítva,
Mindez 472 742 ft volt, nem számítva a dokkolókat, szerviz- és postaköltséget, alkatrészeket. Ezekkel együtt szerintem meghaladja a fél millió forintot.
Összességében nézve nem olyan rossz, kb 2500- 2600 ft/ db áron van. Mindez 6-8 év munkája. -
Volkov
senior tag
Nem tudjátok, lehet-e még kapni valahol 7110/6210/6310 aksit?
Ami még jó is lehet és nem 20 éve áll a polcon?Megcsináltam végre a 7110-esem (WD40 rulz!!!), de az aksi nagyon vacak.. sim kari nélkül is 5 óra alatt kipurcan
-
Earl_Muttley
őstag
emberek!
sannnya kollégáról tud valaki valamit?
régebben gyakran volt errefele
-
boti202
csendes tag
Sziasztok!
Linkeljen már nekem valaki egy Panasonic GD50 tip. telefon függetlenítéséhez egy pogit. A környékünkön minden GSM boltost kérdeztem de nem tudtak segíteni.
-
orion1025
őstag
Nincs valakinek normál állapotú és működőképes 3210-e?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest