- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Sendo S200 -as telefonhoz ért valaki ? NCK kódot kér ?
-
zorzy4
addikt
Na kész csoda de tudtak frissíteni szoftver a nokia 6250 telefonomon. Holnaptól azzal rovom a köröket
.
-
thom79
tag
Extra szuper KÉM motyó..
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #19786 üzenetére
Én túltettem magam, csak az zavar, hogy elveszett, ami volt. Mondjuk mindegy, ja.
Csak ha ez a közösségi, akkor elvesznek a szakmai kérdések, ott meg egyértelműen megtalálhatóak lennének. -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #19782 üzenetére
Olvasd már el a legelső Hsz-t,!
A modik ötlete vot amúgyis. Ők mondták, hogy ez nem szakmai, hanem közösségi, ezért kerültünk át.
Felőlem itt is lehet szakmai kérdés, de ha az jó neked, hogy nincs értelmesen elkülönítve, normálisan, könnyen megtalálható helyen a szatkmai anyag... -
Volkov
senior tag
-
allando
tag
Fergusson 33-at ismeritek? Járt itt mostanában?
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #19772 üzenetére
Nézd, az azért van. Másképp kb esélyem sincs rangot kapni. Jó, igazából mindegy, mi van ott a nevem alatt, de csak b@ssza a csőröm.
El kell fogadni, hogy ez nem az a topic, ami volt, hanem ez a közösségi. De ha van egy szakmai, akkor használjuk! Ha hosszászólsz ott, utána jobb oldalt jelzi az oldal, ha van új HSZ, szóval látod, és a kérdező is kap választ. -
Volkov
senior tag
Tegnap otthon-otthon voltam, s megragadtam az alkalmat, lekaptam a gyűjtemény "kiállított" részét.
Szegények évek alatt picit el lettek hanyagolva.. Az új vitrin még nem készült el, talán február eleje.Ez a kedvenc darabom mind közül:
T39 és hozzá MP3 lejátszós headset, 32 MB-os kártyával és LPT (IGEN, LPT-s) kártyaolvasóval!!
Az a nagy dög az -
KSparrow
őstag
válasz
szőröscica #19761 üzenetére
Amit írtál az függetlenítő kód. a biztonsági kód az egy hosszabb számsor. ha az sem megy akkor el kell vinni szervizbe.
De emberek! Ott a szervizes Topic, ezért nyílt! Használjuk már!
-
szőröscica
addikt
Van valami ötletetek, hogy miképp ugorhatnék át egy biztonsági kódot 6230i-ben?
Elővettem a fiók mélyéről, de nem emlékszem a kódjára, és a neten talált imei alapján master kódot generáló oldalak nem váltak be, pedig próbáltam többfélét, ilyen #pw+ meg egyéb dolgokat is, de nem nyílik a szemét. -
zorzy4
addikt
És ezek szerint volt feketében, vagy legalább is tervezték. [link] Csak egy hátlapot kéne vennem rá.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Zotykoresz #19747 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy proto, mert csak miután megvettem, láttam csak meg. Mondjuk nekem az r520 a kedvencen ezek közül.
-
zorzy4
addikt
Na ezek az én protoim. [link]
-
T0rnad0
addikt
válasz
Zotykoresz #19740 üzenetére
Az nfader oldal megbízható egyébként?
-
Zotykoresz
tag
válasz
Zotykoresz #19738 üzenetére
a weboldalon generált kódot írd be a biztonsági kód helyett
-
golya32
senior tag
válasz
Zotykoresz #19732 üzenetére
Hát én licitáltam rá, nekem van egy lepukkant jó alaplapos.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Zotykoresz #19727 üzenetére
Köszi, sajnos bekapcsoláskor kéri...
-
stufen2
aktív tag
Ehhez mit szóltok????? - oké tom nem retro...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Zotykoresz #19730 üzenetére
a vevő kérdezi: de ugye nem proto?? az eladó válasza: nem az! Type: XXX
De alul a plaketten ott figyel nagy betűkkel hogy PROTO
Ennyi vadbarmot.. ezek megérdemlik egymást
-
Zotykoresz
tag
hajaj
na majd ha megpróbálnak rá tenni friss SW-t akkor lesz ám felháborodás:
[link] -
T0rnad0
addikt
Elfelejtett biztonsági kódra van megoldás 7600-án?
-
KSparrow
őstag
válasz
Volkov #19724 üzenetére
Már találkoztam vele, de nekem nincs még.
Nagyon úgy néz ki, hogy megyek ki Londonba egy pár napra, hétvége is lesz, így lesz bolhapiac is valószínűleg. Nem tud valaki egy jó helyet kint? vagy hogy van-e olyan típus, amit itthon nem forgalmaztak? Mondjuk Nokiára niytott szemmel járok majd, de Ha valami nagyon spéci egyéb lesz, azt azért észreveszem. Majd ha hazajöttem (feb 11 után) nyilatkozom, mi volt.
-
Volkov
senior tag
Ha már ilyen cuccok is vannak egyeseknél, Nokia Medall-ja van valakinek?
1000 éve fáj a fogam egyre, de legalább hadd lássam élőben! -
stufen2
aktív tag
Van most fent egy serena az egyik oldalon 100 pöngőért - bár nem tudom mi kerül annyiba egy olyan téglában.
-
válasz
KSparrow #19716 üzenetére
Azért a Serenátát ne keverjükk össze az az eri Hedviggel.
Mellesleg, ha megnézed, a Hedvigen a gombsor nem fejjel lefelé van.
A Serenata pedig a hangszóró miatt áll úgy a tartóban. Mégiscsak egy brutál hangos valami lenne a tervező szerint. Aki mint tudjuk a Bang and Olufsen volt.
-
szőröscica
addikt
Eszembe nem jutna venni, az meg főleg nem, hogy itteni klubtagokat kérdezzek róla, hiszen tilos, de nem láttatok valamerre jó állapotú 6310i-t eladót?
-
KSparrow
őstag
válasz
thom79 #19699 üzenetére
Azt nézem, hogy lehet rajta a végleges szoft? a B3 állapot azért elég korai még... Pl az E60-nál van F4-es is, az már használható, de a B2 és B3 még nem. A B3 már ezüdt, de a B2 még fekete gombos, a kiosztás se egyezik... A kijelző is más, és a szoftverben van kamera menüpont.
-
zorzy4
addikt
Az az igazán értékes proto, amiből nem lesz sorozat gyártás. Pl ericsson hedvig És az első oldmobil fórumtalálkozóra hoztak is egyet
-
.bruszli.
senior tag
válasz
KSparrow #19711 üzenetére
Valószínüleg azok korábbi hardveres verziók voltak. A prototype is több szakaszból áll,tulajdonképp a kiadás előtti HW / + primer SW az utolsó fázis,nyilván még ez is 'proto' amíg el nem fogadják,s ugyan ez a verzió kerül tömeggyártásra ( ami persze később még változik HW és SW szinten is )
-
kovy79
őstag
Nekem meg 2db SE Z700 proto is van.
No meg ezek:
Nokia Proto 0451 Type: NHL-12
Nokia Proto 3650 Type: NHL-8
Nokia Proto Type: RM-42
Nokia Proto F4 Type: RM-1
Nokia Proto F5.0 Type: RM-49
Nokia Proto F5.0 Type: RM-49
Siemens Proto A70
Siemens Proto AX75
Siemens Proto CX65
Siemens Proto CX75
Siemens Proto CX75
Siemens Proto CX75
Siemens Proto CX75
Siemens Proto S45
Siemens Proto SL55
Siemens Proto SL55 -
quailstorm
félisten
Nálam meg LG BL20 Chocolate developer edition volt, consumer szoftverrel, gameloft demokkal...
-
zorzy4
addikt
Na most már én holnap össze szedem, milyen protok vannak itthon.
-
KSparrow
őstag
válasz
thom79 #19703 üzenetére
egy dolog: a rendes szoftvert nem lehet rátenni, mert a prototípuson más a hardver is. Ha a végleges szoftevr kerül fel rá, akkor megal, és mivel sehol nincs proto szoft, menthetetlen lesz.
Épp emiatt, mert ilyen dolgokra nem jó, egy véglegest könnyebben el lehet adni. Ha a vgleges van pöec állapotban, az jobban elmegy, mint egy proto. a proto a hozzám hasonló gyűjtőknek érdekes.
-
thom79
tag
válasz
quailstorm #19700 üzenetére
bakker nem tudom törölni a képet
egy nagyonszép e75, és minden funkciója 100%osan müxik...
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #19700 üzenetére
E75 vgy e52-nek tűnik.
Azért annyira mérhetetlenül sokat nm érnek, de mindnképp érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest