- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Változatlanul nincs senkinek működő 3510 (nem i!) alaplapja? (Pannonos vagy független)
-
Elims
veterán
válasz
KSparrow #18693 üzenetére
Láttam. Köszi!
De az utángyártott. Esetleg volt már ilyennel dolgod?Mennyire passzolhatnak az illesztések?Nem egy bonyolult illesztéses,lehet megtenné. (ha az eladót kérdezném úgyis azt mondaná,hogy jó)
Esetleg bontottban vkinek?
Vmint rs mmc kártya? (Találtam 2gb-osat 2e-ért,de azért itt is megérdeklődöm) -
Elims
veterán
E60 előlapot/akkufedelet esetleg komplett házat nem tudtok véletlenül? Gyári esetleg nem nagyon kopott is megtenné.
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #18689 üzenetére
Full kopott, hibás 2G/3G/3GS-ek is 60-70€ fölött mennek, amiknek kisebb bajuk van, de kopottak, azok meg 120€+.
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #18687 üzenetére
Itt Németországban annyira nincs értéke, legalábbis én pár €-kért veszegettem őket.
Mondjuk olyan semmilyennek néz ki (laikus szemmel) és sokan vannak, akik nem tudják, hogy milyen kincs... -
tolts.hu
őstag
válasz
Earl_Muttley #18683 üzenetére
Honnan lehet rendelni?
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #18683 üzenetére
Második munkanapon ott van, max +1 nap.
-
Earl_Muttley
őstag
El is felejtettem mondani!
Tegnap postázták Németországból a 2300-ám! 15 Euro postával.
Mennyi idő mire ideer? DHL, nemzetközi csomag (5euro).
-
Don Pityu
csendes tag
Jaj má Dicsak Buksi.Én se maradjak már ki a bolhapiacrú!!!
J70 [link] -
allando
tag
Olcsón jót.
Totál új gyári akksival. Megbízható, nem fagy le.
Nokia N80 -
Earl_Muttley
őstag
Közeleg a karácsony... Nyomott áron eladó:
HTC Charmer (t-m mda2) 2000 ft
Kis hibás SE P900 1500 ftEgyben 3e.
posta on, előreutalással
-
golya32
senior tag
panasonic x300?
Töltővel függetlenül? -
golya32
senior tag
Nokia 6710 nagyon olcsón ts érdekel valakit?
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #18675 üzenetére
Az biztos... Csak az a baj, nem lenne mit írni, mert elmenne azzal az idő, hogy megírjam, mi nem történt velem aznap, mert a blogot írom, ami arról szól, hogy mire nem volt időm, mert azt írom, amit a követőim olvasnak.
Nem lenne sok olvasó, úgy érzem.
Ja, előkerültek a papírok a iállításról, így megvannak a 8210 gyári előlapjai is.majd lefotózom. már csak nem felejtem el, ha eddig emlékeztem rá, és az orrom előtt van a papít is, csak megesik előbb-utóbb
-
golya32
senior tag
Legutóbbi samsung spica volt az áldozat, csak kicsúszott a kezemből, elakartam kapni lábbal, sikerült egy 11-est bevinnem, a járólapon pattant majd megfogta a vaskorlát. Csak a korlát tett be neki, az üveg összetört a jobb felső sarokba Még működik 6e ért elvitte a haverom, GPS és billentyűzet világítás megszűnt. Így az akku kibír 3 napot.
Most C7 van még bírja, ezt viszont 1-2x szívesen földhöz vágtam volna már, simán kifagy hívás közben..
Pedig független oro sw van rajta. -
susu88
tag
-
LaciGSM
aktív tag
én egy Samsung E700-at törtem össze idegből! visszafelé kinyitottam, aztán falhozvágtam. majd mikor lenyugodtam, kivadásztam a roncsból a kártyám, majd összesöpörtem
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #18663 üzenetére
én még telefont mérgemben nem vágtam semmihez. pedig már szerettem volna.
de nem ő tehet róla.
Az előbb leejtettem az E90-est. Akkorát szólt, azt hittem annyi a kijelzőnek, (kb 30 centit ha esett, sarokra koppant) de kutya baja. A parketta ellenben......
-
LaciGSM
aktív tag
én mérgemben egy Nokia 1610-et dobtam ki az emeletről beszélgetés közben
bőr tokban volt. puffant egy marha nagyot, (nem kis teló) aztán lesétáltam a kapuhoz, felvettem, de még a hívást sem bontotta a piszok!Abban az időben még gyártott telefonokat a Nokia
-
susu88
tag
válasz
meroly #18653 üzenetére
Szerintem teljesen jól használható, ha
- nem kell vele sms-t írni
- nem kell vele hívást indítani
- nem gond, hogy naponta kell tölteni
- sose kell zsebre rakni, különben azonnal elkezd kopniAmúgy, ha valakinek valami csoda folytán akadna hozzá gyári tok és karpánt, ne habozzon szólni
-
gandol
csendes tag
Halihó!
Van egy pár régi telcsim ha esetleg valakit érdekel.
Nokia N650
Nokia 150
Siemens SL45 gyári dobozában
Siemens C25 szinte új
B&O Beocom 9600 + autós kihangosító
Motorola személyhívó
Euróhívó gyári dobozában
Nokia TFE2 GSM adapter + bbw-1 battery + Audioline készülékHa valamelyik érdekel akkor privátban részletesen leírom az állapotát meg küldök képeket is.
Csere érdekel, de 6210, 3210 meg ilyenek kizárva!Üdv.
-
ferret77
aktív tag
Biztos többen láttátok az apródon a "Sony Ericsson P900+Nokia 7280" hirdetést. Hát én megvettem a 7280-at. 5000+posta.
Hibátlanul működik. Kértem állapotképeket az embertől, kaptam is, de persze olyanok voltak, mint általában szoktak készülni a telókról, vagy a yetiről, loch nessi szörnyről, ufókrólSzóval nem makulátlan, de rosszabbra számítottam. Az egyik végén, elől és hátul apró pont szerű benyomódások vannak. Szerintem egy csivava, vagy valami hasonló szörny megkóstolta. Hiányzik a sim tartó fedele és a textil címke. De azért tűrhető ennyi pénzért szerintem. A lényeg, hogy működik rendesen.
-
ferret77
aktív tag
Én meg 6260-at keresek még mindig.
-
mercenaire
tag
válasz
szőröscica #18648 üzenetére
Szia. Itt nézz szét.
-
kovy79
őstag
válasz
szőröscica #18648 üzenetére
6250-et múlthéten tettem fel ebay-re.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Nagyon szép állapotú Motorola V3/V3i/V8/V9 érdekelne, megvételre.
Férfiak által viselhető színben, tehát rózsaszín és arany kizárva.Esetleg szintén hibátlan állapotú Nokia 6210/6310(i) is érdekelhet. Vagy 6250, de gondolom ha van valakinek, sosem szabadulna tőle.
-
tolts.hu
őstag
válasz
.bruszli. #18632 üzenetére
nekem igazán a retrók a monokróm kijelzős Nokiáim a 3210-essel az élen.
A régebbi "nagyok" meg, az újabbak nem állnak olyan közel a szívemhez.szerk.: meroly ha érdekel, van egy szebb billentyűzetem a 6230i-hez!
-
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #18640 üzenetére
Szia. A lemezekről írnál egy kicsit bővebben? Üdv: Gábor.
Hopp, ez privát akart lenni. -
Earl_Muttley
őstag
Üdvözletem!
Lenne kb. 40 db vegyes ritkaságú telefonom 15000ért csak egyben!
És egy hibás P900 (alsó gombok nem mennek) 1500ért
Bosch 908 vagy 909 kis szépséghiba 1000 ft!
Bekapcsolásig tesztelt Samsung E570 megegyezés szerint
Nokia 6170 akku, töltő nélkül, beszédhangszóró hibával, de dobozzal! 1000 Állapota korrekt.
Ericsson T18, töltővel, középkereten kis törés, de megy, független! 1000
Lg P500 LCD kijelző és fóliák. 3000 ft!(Ugyanitt eladó lemezjátszó lemezekkel, esetleg Audi 100 alkatrészek)
Közeleg a karácsony, most nagyon kell a pénz!
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Don Pityu #18635 üzenetére
Én ezeket használtam is anno ( P800-tól )
K770 kijelzőt szerintem ne elsősorban itt keress,annyira még az sem régi...
Aprók közt,tartozékoknál nézz körül,vagy dobj fel egy hirdetést,hogy keresel. Szokott lenni belőle egész normális áron bontott ( új gyári az 3-4e körül megy...annyiért már használt komplett működő telót is ki lehet fogni ) -
.bruszli.
senior tag
válasz
KSparrow #18631 üzenetére
Nem igazán rád gondoltam. Haveromnak pl van Vivaz meg Satio a gyűjteményében...ez egyénfüggő. Nyilván ezek nem férnek bele az átlag retro-képbe ( ahogy azok sem,amiket említettél ) én is olyan 6-7 évre taksálnám inkább ezt a képzeletbeli vonalat...de mint írtam az előbb is,erre nincs egy fix dátum,bárki bármit is mond.
-
tolts.hu
őstag
válasz
HuMarc #18626 üzenetére
A telefonguru megadja rá a választ.
[Siemens C72] Státusz: Muzeális -
HuMarc
veterán
Üdv mindenkinek!
Láttam @meroly blogján a Siemens C72-t. Az lenne a kérdésem, hogy az retro-nak számít? Nekünk itthon egy működő S55-ünk van, egy C75-ünk és egy C72-nk is. Ja és egy (valószínűleg) A40-ünk. Szóval mi számít réginek?
-
T0rnad0
addikt
Esetleg van valakinek független vagy vodás, jobb állapotú, kék Ericsson T10-ese eladó?
-
csoda120
aktív tag
Nokia E90 eladó! Megkímélt mondhatni szép állapotban van. Viszont az akksifedél erősen elkezdett kopni és arról lekapartam fémig a festéket. (cserélni vagy festeni kell vagy akár úgy is lehet hagyni, szerintem nem gáz) A többi része szép.
HIBÁJA: Mikrofon nem működik, kókányolva, piszkálva, javítva eddig nem volt, headsettel használtam.Magyar menüs, magyar billentyűzetes V2-es. T-mobile-os.
Full dobozos:
- Töltő
- Headset
- CD
- Leírás
- DobozÁr: 15.000ft
-
Don Pityu
csendes tag
Továbbra is keresnék SE K770i LCD kijelzőt.
-
allando
tag
válasz
GReggae... #18614 üzenetére
Szia,
Nem akarlak elkeseríteni de itt MINDENKI gyűjti és nem "kidobja" a telefont.
Esetleg csere ami itt szóba jöhet, de akkor meg kell írnod, hogy mid van és mennyiért golndolod. Ja és kép sem ártana hozzá.Na szia.
-
GReggae...
csendes tag
Illetve lenne itt még valami, én is nagy retro mobil fan vagyok szóval ha valakinek van fölös, porosodó kidobásra váró tleefonja akkor inkább küldje el nekem
pm-eket várok a lenne valakinek
-
GReggae...
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek van egy nem működő, szalagkábelhiba gyanús N80am de nem az a baja :S
Szóval: a telefon bekapcsol a kiejlző fehéren világít, hívni lehet de a kijelző mindig csak fehér. szalagkábelre gyanakodtam én is és gsm szervízben is, viszont új szalagkábel behelyezése után is produkálja a hibát a telefon :S esetleg tudtok módszert amivel le tudom róla menteni az SMS-eim és névjegyzékem? -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #18601 üzenetére
Jaja.
Más: tegnap szereztem egy 7280-ast. mégegyet.
összeraktam, nem hagyományos módon használható. (egy csavarhúzóval) nem elég, hogy a tárcsa ebben is szakadt, a csatlakozó és szét volt barmolva.
így leszedtem a lábakat, rá lehetne tenni egyet (csak ugye honnét)
A lényeg: megfelelő zárlatokat csinálva a telefon beindul, hálót talál, illeve minimálisan (a rendes ritmusra, hogy merre jelez a tárcsa tekeréskor még nem jöttem rá) a menüben lépkedni is lehet. Összerakom, marad alkatrésznek, vagy majd lehet továbbadom. mert ugye működik, csak nem a megszokott módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged