- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Ez kész...
-
boti202
csendes tag
Sziasztok!
Egy régi Panasonic GD50 telefon / Pannonos / függetlenítéséhez kérnék segítséget.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #19888 üzenetére
Igen, olyan
Én eddig sim lockot csinálgattam vele anno, IMEI átírás, stb. apróságok.Dobok privátot.
-
quailstorm
félisten
válasz
orion1025 #19887 üzenetére
tehát ilyen?
Privátban írhatod mennyi. Remélem nehéz brickelni egy 3310-et... Kéne rá főzött ROM. -
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #19885 üzenetére
Pontosan olyan mint amit thom79 írt.Be kell pattintani az aksi befogójához a csatlakozót, majd ebbe a részbe meg az aksit lehet döntötten bepattintani.
-
thom79
tag
válasz
quailstorm #19885 üzenetére
ha jól gondolom olyan tipus ami félig kibillentve de bele kell tenni az akksit is...
-
orion1025
őstag
Nokia 3310 adatkábel érdekel valakit esetleg?
-
boti202
csendes tag
Igen
-
boti202
csendes tag
Sziasztok !
Megtaláltam az első telefonomat egy Panasonic GD50-es készüléket. Sajnos akkor még Pannonos voltam. Szeretném használni, de most vodafonos vagyok. Ki tudom ezt valahogy függetleníteni? Tud nekem valaki segíteni?
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok,a 6301 mennyivel menőbb mint a 6300 ????
-
-
stufen2
aktív tag
Jó joystickos E70-est nem láttatok valamerre vmelyik boltban?
-
imi290
aktív tag
Alcatel OT-ja van valakinek ? az érdekelne hogy a gyári töltő mennyi feszültséget ad ki. konnektorom van,már csak annyi kell hogy hány V-t küldjek rá ?
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0 #19859 üzenetére
lehet, nem tudom, egy ideig tartogattam, de inkább eladtam, nem Nokia volt. Bár az tényleg figyelemre méltó volt, hogy 2-3 évet elvolt egy zsákban valami pincében, bepenészedett, rozsdás poos volt, és mikor lebontottam, a panelon egy porszem nem volt.
Szóval tényleg jól volt szigetelve. -
szőröscica
addikt
válasz
Earl_Muttley #19858 üzenetére
Igen.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
szőröscica #19856 üzenetére
itteni, ph-s?
-
wertigo1984
őstag
válasz
szőröscica #19856 üzenetére
nekem 2szer is volt, és állandóan fekete-arany és téglavörös gyári előlapot kerestem...esélytelenül. Mindenhogy a beige arany volt. Szép kis pakk, ritka az ilyen használt felszereltséggel.
-
szőröscica
addikt
válasz
wertigo1984 #19855 üzenetére
Én nem semmi pakkot hoztam el.
Egyrészt ez a barnás, téglaszínű előlapos, ami állítólag nem túl gyakori.Aztán van hozzá gyári vezetékes headset, van gyári bluetooth headset hozzá, és az igazán nagy flash az a gyári autós kihangosító, külön telefonkagylóval, stb. Természetesen a manual, és a cd is megvan. Csak a doboz hiányzik.
De nekem mindennapi használatra kell, így eszmei értéke csekély számomra ezeknek a kiegészítőknek. A telefon szép, természetesen itt-ott kopottas, de bőven vállalható, és remélhetőleg az akkujára nem lesz panaszom.
-
wertigo1984
őstag
válasz
szőröscica #19854 üzenetére
Én is akarok venni egy 6310i-t.
-
szőröscica
addikt
Van még remény arra, hogy gyári új akkut kapjak 6310i-hez?
Tegnap vettem, nem tudom mennyit bír jelenleg, reggel vettem le töltőről, szeretném, ha legalább egy hetet elmenne, de ha jól tudom, ezek fénykorukban akár két hétig is mentek akkuról használat mellett.Nálam nem kap olyan sokat, sms-ek mennek róla főleg, meg napi 10-15 perc beszéd.
Netezésre megtartottam a htc hd7-et. -
Zotykoresz
tag
Sziasztok.
Nem tud valaki Nokia n78 hoz billentyűzetet?
Ebay-en találtam de az minimum 2 hét mire ideér :S -
T0rnad0
addikt
De jó lenne egy ilyen, csak nem ennyiért...
-
KSparrow
őstag
Még pénteken vettem egy ilyen telefont. Komplett dobozzal. A doboz szerint Dark Grey kellett volna legyen, ehelyett gyári narancs házban volt. De sebaj, az eredeti burkolati elemei is megvoltak, mellékelve, még jobb állapotban, mint a narancs ház. Egyedül gombsor nem volt hozzá.
Mivel nagy része ragasztott, egyszerűbb volt kompletten előlapot venni.Most készültem el az összeszereléssel, még hangszórót kellett benne cserélnem, kissé recsegett, már az is megoldva.
Szóval elkészült, ebben a gyári színben, majdnem teljesen új állapotban van, fóliás előlappal, dobozzal. A life timer pedig 000290:27. Igazi gyűjteményi darab lett.Ezáltal a Strapa-Nokia szériám kész: 6250, 5210, 5100, 5140, 5140i, 5500, 3270. Vagy valamit kihagytam volna?
-
törölt tag
Valaki rakott fel gyönyörű állapotú 3510 és 3510i-t hardverapróra.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
szőröscica #19840 üzenetére
én úgy szoktam megoldani,
hogy amit előlapokhoz kapsz kijelző köré ragasztható vékony szivacsot kivágok, és beragasztom az akku alá!esztétikusabb mint a zsepi
És be is válik! -
Volkov
senior tag
válasz
szőröscica #19840 üzenetére
A "Nokia módszer": papírzsepi az aksi alá
Teljesen finoman adagolható a vastagság -
szőröscica
addikt
Hello!
6310i-ben meg lehet oldani, hogyha 160 karakternél hosszabb sms-t kapok, akkor azt egy üzenetként jelenítse meg? Mert jelenleg úgy írja, hogy csatolva 1/2, jön az üzenet első 160 karaktere, aztán vissza kell mennem a listába, kiválasztani a második felét, ami úgy kezdődik, hogy csatolva 2/2.
Másik kérdés. Lötyög picit az akkuja, van valami bevált módszer a stabil rögzítésére, leszámítva a pillanatragasztót?
-
-
imi290
aktív tag
Amióta egyszer anno,szombat reggel ijedten keltem fel valami hangra,hogy mi is lehet az.És a siemens c45-ös volt mert ébresztett,ami el volt téve a szekrénybe.Azért ébresztett mert rossz a kijelzője,én meg pénteken babráltam,és mondom benne hagyom az akkut.Na azóta sem
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #19831 üzenetére
én benne tartom, és papírral / celluxszal leválasztom a telefonról.
Időnként úgyis megbogarászom őket, szóval ha ki is folyna az akku, valami még előbb megfogja, nem egyből a telefont éri. De ilyen még nem volt. és így keresgélni se kell a dobozban, illetve régieknél nem hiányzik a fél telefon.Köszi a segítséget!
-
TommyX_
őstag
Amelyik telefonokat nem használjátok, annak az akkumulátoraikat hogy tároljátok?
Gondolom érdemes néha feltölteni az akkukat, nehogy tönkremenjenek. -
golya32
senior tag
Valakinek van fölös 6610 akkor írjon nekem.
-
KSparrow
őstag
válasz
imi290 #19826 üzenetére
én se tudom, azért kell ez az összesítés.
Azt nem tudjátok, hogy lehetne kikapcsolni excelben, hogy átírjon dolgokat, amit beírok?
mert pl beírom a life timert, és átírja valami tök más számsorra! Egyszerűen rühellem amúgy ezt a programot, csak egyszerűbben lekövethető (kéne legyen) ez a táblázat, mint a Word. -
stufen2
aktív tag
Nokia fanoknak.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #19819 üzenetére
Nekem van is
A viccet félretéve, komolyan van.
de csak olyan, mint a 8600 Lunám, vagy a 8800 Sapphire rtém, azaz kínai.
a 8800 szériával jött volna ki, de ha jól tudom symbainnal, komplett rozsdamentes acél házzal. A végén nem lett belőle semmi, csak pár kínai kópia. Mint ami nekem is van.
A vicc, hogy kölcsönkaptam, kipróbáltam, és nem is volt olyan rossz. Csak aztán visszaadtam a tulajnak, aztán megvettem, de addigra betörte a kijelzőt. Kínai "utángyártott telefonba" meg esélytelen kijelzőt kapni, mert annyi változat van abból is, hogy kész. A kínai Lunában más kijelző van, ezt onnan tudom, hogy lebontottam egyeszerre a kettőt, és a két kijelzőt össze tudtam kapcsolni, mert fordítva van rajta a csatlakozó! volt két öszekapcsolható panel meg 2 kösszeköthető kijelző, de nem cserekompatibilisek.
Kész vicc.Amgy ma szereztem egy új telefont, egy 5500-át, bobozzal
a 6230i kijelzője van benne, 2 mp kamera, symbai, mozgásérzékelő.. Nem is olyan rossz kis telefon.
-
A kretének!
A francia lekki-nél még lehet kapni.
És angliában is lehet kapni.Tényleg barmok.
-
kovy79
őstag
válasz
wertigo1984 #19812 üzenetére
Felújított.
A legnagyobb nemzetközi, adok-veszek kereskedelmi oldalon megtalálod. -
KSparrow
őstag
válasz
wertigo1984 #19808 üzenetére
Nekem kb fél éve van rendesen összerakva a fekete-arany, alig találtam hozzá illő gombsort. Még előlapot oké, de gombot...
-
zorzy4
addikt
válasz
wertigo1984 #19806 üzenetére
Persze hogy retro és lehet szeretni, csak rengeteg van belőle még most is.
-
wertigo1984
őstag
Nem tudom hogy retronak számít, de nekem Ő a legszebb, legcsinosabb és legjobb.
-
stufen2
aktív tag
Ez most 3330 5210-es házzal?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest