Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Miért van az, hogy egy-két 8810 es kijelző körüli műanyag burkolata nem fekete,hanem inkább szürkés aszfalt színű, ez lehet a rossz fényképezés miatt?
-
Zotykoresz
tag
Sziasztok.
Megérkezett az új szerzeményem:
[Nokia N77]
És még ajándék 8gb microSD kártya is volt benne.
Szerintem jár a pozitív értékelés az eladónak.
Annyi a szépség hibája hogy a jobb oldalán a sarkon van egy kis sérülés. -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #19388 üzenetére
A tárcsával az a baj, hogy akkor nem csinál semmit. nem maga a tárcsa hal meg, hanem a szalagkábel. és mivel meg van hajtva, könnyen megtörik. Amit rendeltem alkatrészt, újat, azzal is ez volt, és letagadták a garanciát. vehettem újat.
Van nekem is egy tartalék darabom már itthon, annak sajnos a panelon lévő csatlakozója is rossz, kéne rá forrastani egyet. amúgy jó lenne a telefon, teszteltem, amennyire tudtam.
A 7380-ban másmilyen tárcsa van, ott ugyanis már megvilágították a közepét- nem Leddel, hanem úgy, mint a 6233-6234 gombsort, ilyen fóliával. Ott a telefon-tárcsa oldala kompletten a fólián van, és úgy néz ki, mint egy trafóház.
A kijelző ugyanaz, de a tárcsa pl. nem kompatibilis a 2 telefonnál.A szerelééssel nincs gond addig, amíg csak előlap. utána már, mikor megérinted a tárcsát, az ördöggel játszol. elfárad a kábel.
Mit kéne szerelni? meg tudom nézni, már ismerem a trükkjeit.
Eddig egy telefon van, amire azt mondtam, hogy nem szerelem többet, az a 9210. Erre tessék, levettem a polcól, hogy kiporolom az elejét. pedig megfogadtam, hogy nem. De valamit szerelnem kell.. -
susu88
tag
válasz
stufen2 #19385 üzenetére
Szétszedni szerintem nem vészes, nekem a tetején villogó piros ledet kellett pótolnom, mert a mellette lévő ic feletti árnyékoló borítást valaki korábban leforrasztotta, és valószínűleg ezáltal leesett az említett RGB led is. Két kérdés is felmerül bennem: 1. Miért raktak bele gyárilag RGB ledet, ha úgyis csak pirosan tud villogni? 2. Miért szedi le valaki borzalmas bonyodalmak és kockázatok árán az árnyékolást az ic fölül?
Ja és nagyon tud kopni is, bár az nem funkcióbeli hiba. -
stufen2
aktív tag
Mik voltak a 7280 típushibái nem tudjátok?
-
zorzy4
addikt
Kéne egy ericsson t28 stb. hangerőgomb. Ha valakinek van eladó külön, vagy rossz készülékkel (pl t28, t29, r320) 500ftért max megveszem. Lehetőleg pesten.
-
LaciGSM
aktív tag
ha esetleg valaki gyűjt USA telókat, ritkaságokat:
[link] -
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19378 üzenetére
radix...
-
stufen2
aktív tag
Láttam a héten egy 8910-est. Az érdekes az egészben az volt, hogy a dummy háza tökéletesen illeszkedett a normális telefon belsőhöz. Csak annyiban különbözött, hogy az eredeti háztól eltérően a festése kicsi "elmosódottan, ködös, zavaros, olajfestékes volt"(kicsit nehéz leírni), míg ugye a gyári, olyan mintha egy kicsit "szemcsés" lenne. De ha nem hívják fel a figyelmem rá én is bedőlök.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19376 üzenetére
Lecsúsztam róla...
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19371 üzenetére
Szia! A csomagolt előlap zsír új, bontatlan?
-
kisbrekes100
tag
válasz
Earl_Muttley #19373 üzenetére
Igen, én is úgy láttam.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
kisbrekes100 #19372 üzenetére
Jajam, asszem csak egy van fent
-
kisbrekes100
tag
válasz
Earl_Muttley #19371 üzenetére
Akkor azt láttam
-
Earl_Muttley
őstag
Srácok!
2300-ám fent van vaterán, 20h van hátra, ha valakit esetleg érdekel akkor nem adok tippeket
-
imi290
aktív tag
válasz
KSparrow #19369 üzenetére
Hát annak is rossz a panelja,még mikor még működött rendesen,már akkor vacakolt,mert a hőmérő nem ment rajta és valamelyik játék ha jól tudom.És annak meg kínai után gyártott vacak előlapja van.de gondolom ez látszik is.A siemensben gondolkozom hogy életet lehelek bele,és néztem a sagemnak a kijelzőt,hát elég drága 28 euro a kijelző ????
-
imi290
aktív tag
A képen láthatóak a donor telefonjaim.Ma nekiálltam és összepárosítottam az alkatrészeket már jó pár éve nem voltak ennyire sem összerakva,egy cipős dobozba volt ömlesztve.Nézegettem őket és ami kellene bele alkatrész,többet ér ha veszek egyet máshonnan.Pár telefon menthetetlen pl. a 3310-de abból va másik,ami működik
[link] -
allando
tag
Halihó.
Nincs valakinek fölös osztrák T-mobilos sim-je.
3GS aktiváláshoz kellene.
Jó pénzért....(inkább a feléért) -
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM #19358 üzenetére
Naja, tény, hogy ott jó áron ki lehet fogni cuccokat és eladni is lehet. Nagyobb a szórás.
De ha azt nézed, hogy az ithoni ár 3X-osa, akkor azért azt se felejtsd el, hogy nem is ennyi az átlagkereset..
Persze én itt az egyetemről könnyen beszélhetekÉn még "zsebpénzből" gazdálkodom
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
zorzy4 #19357 üzenetére
A baj sok esetben az, hogy a mi pénztárcánkhoz mérten nevetségesen drága!
Érdemes átböngészni az Ebay-t. ott milyen áron mennek a Retro cuccok. ami dobozos meg hibátlan, esetleg új!
Az itthoni ár szorozva 3-al minimum!
Tehát nem biztos hogy az eladó hülye, csak nem Vaterán kéne hirdetni!Mondok egy példát!
Volt egy nagyon szép állapotú, hibátlan működésű Motorola V50-em!
Vaterán árultam 2 hónapig!
4000ft ért nem kellett a kutyának se!
Feldobtam az Ebay-re, 75 dollárért azonnal elvitték ,és örült a csávó hogy milyen jó áron megszerezte!Ennyi..
-
stufen2
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdek, de ez tényleg akkora durranás, hogy ennyibe kerüljön?
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/6000_es_sorozat/nokia_6650_ritka_ujszeru_magyar_nyelvu_1696894946.html -
ferret77
aktív tag
Új szerzemény. Ahogy a képen látszik, van rajta kis kopás, de 4000-ért nem hagyhattam ki.
Lejárt SIM van benne, ezért nem mutat térerőt.
-
KSparrow
őstag
Apróság, de ma hozta a postás: Képeslap
Sőt, hamarosan lesz 7260-7270-7280 trió is, gyári, elvileg új. Azok együtt le lesznek üvegezve. -
Don Pityu
csendes tag
6085-höz a sima vékony Nokia töltő kell?Az enyémet már kipucoltam,kicseréltem a töltéscsatlakozóját,az alaplapját és még mindig azt írja ki "Nem támogatott töltő".Mi a fene baja?
-
mezesmaci
csendes tag
ez viszont vallalhato.
-
törölt tag
Ma került hozzám egy olyan 3510, aminek már nincs mosolygós fej a hangszóróján. Csak érdekességképpen.
-
zorzy4
addikt
válasz
Zotykoresz #19338 üzenetére
Ezek még ha nem is ennyit, de legalább a felét megérik, de a t10 500ft-os telefon.
-
zorzy4
addikt
No komment. [link]
-
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #19334 üzenetére
á, én leszedném és eltenném az összeset, ai megvan a polcomon. már elkezdtem, de sajnos sok letöltéshez lejárt a link, de szerintem össze lehet kapargatni Google-lel is. Ugyanígy gyári témák, hátterek, zenék, egy csomó polifonikus csengőhangom van már. gépre be kéne őket gyűjteni.
-
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #19332 üzenetére
Gondolom az összes szerelési útmutató egyben nem fér bele a korlátozásba
-
Zotykoresz
tag
ha esetleg valakinek kellene valami innen:
[http://support.service-gsm.net/index.php?dir=#]
Írjon egy PM-et, de csak korlátozott letöltésem van! -
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #19327 üzenetére
A lencsét ki tudtam takarítani, nem azzal van a baj az optika mögött, a szenzoron van a por.
(#19326) minolta5: némelyikben. 5510-ben van. 6310i-ben és 6250-ben nincs. -
zorzy4
addikt
Life timer van a monocrom Nokiákban?
-
zorzy4
addikt
Amúgy szerintem azért kamu mert itt is kapni minden színbe. Gondolom a szokásos felújított, ami csak képen néz ki jól.
-
zorzy4
addikt
Mondjuk 5 óra beszélgetéssel, lehet is jó állapotban.
-
zorzy4
addikt
Hibátlan és még szép állapotú is. A többi hadd maradjon az én titkom.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ligeti8 #19301 üzenetére
ha igaz is amit utólag így 10 év után nem tudunk, se megerősíteni se megcáfolni, a lényegen nem változtat (0 perces, imei mindenütt stimmel, és full fóliás, tokkal vonóval) anno 2003-ban meg nem nagyon másolták még ezeket, inkább a sirocconál, meg az arte-k nál gerjedtek rá jobban a kopírozásra. Arról nem is beszélve hogy pl az ilyen luxus mobilokat szeretik egyes magáncégek átszabni az oroszoknál, ukránoknál araboknál.
-
KSparrow
őstag
válasz
Gucunja #19307 üzenetére
Én csak nagon ritkán kell, hogy akkut bikázzak. Volt 2 Lítium akku (BL-5C) ami nem vette a töltést, azt bebikáztam egy levágott 7,4-es adapterrel (kézben fogtam az akkut és a hábeleket is rá) és 1-2 percnél tovább nem hagytam. mikor rámértem multiméterrel, 0,00 helyett 3,4 V körül voltak, telefonba be majd töltőre, és jók azóta is, napokat mennek.
Szóval én csinálom, fel még egy akku se robbant, de mindig odafigyelek rá, és nem hagyom ott 3 percné tovább sose. -
Gucunja
aktív tag
nem lessz semmi baja, néha ráteszi a kezét nem melegszik-e az akku, ha nagyon meleg kihúzza amúgy meg nálam is robbant már el aksi nem nagy szám, ez nem egy hidrogénbomba
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #19305 üzenetére
Ez igaz de a szükség nagy úr,töltőt nem valószínű h talál,gyárilag dokkoló volt hozzá,az adapter meg ugyanaz mint a későbbi 5200/7200-nál.Nekem van szerencsére de így is kb fél nap töltés után marad meg benne annyi fesz hogy be bírjam kapcsolni töltőről/találjon hálót.Érdekes hogy az Ericsson GH172 hotline nagyon sokáig tartja az akkufeszültséget,ezt meg a nokia 1011-et ha nem töltőm 3 nap után nem lehet bekapcsolni,igaz már több mint húsz évesek
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19296 üzenetére
Jó a módszer amit írt de elég neki 15-16V a gyári is annyit ad le,közvetlenül az akkut tölti az eredeti töltő is úgyhogy mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest