Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Playstation1
csendes tag
Sziasztok !
Mi lehet a baja a Nokia 3330-as telefonomnak ? Az akksi néha fogja magát és lemegy1 vagy két egységet , aztán felmegy 1-et vagy kettőt , illetve van olyan hogy hívás közben fogja magát és kikapcsol. De van arra is példa hogy nem kell neki hívás se és úgy is kikapcsol
Szoftverhiba lenne vagy esetleg végfok ?"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
Üdv. ! Van köztünk Motorola fan ? Régóta szeretnék egy Motorola Talkabout T2288-at
Lehet ezt a típust függetleníteni ? Vodásom van csak"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
Jut eszembe ! Tudok szerezni 9000 ft-ért Swap Nokia 5510-et ! 3 db van.
Várni kéne rá kb 4-5 napot"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
A zsibi tényleg ütőképes Mindíg kint vagyok
"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
Azon gondolkozok hogy nyitok egy retró teló topicot , hogy ne legyen kivetnivaló a moderátoroknak , és hogy mindenki jól járjon. Lenne rá igény ?
"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
Köszönjük szépen !
-
Playstation1
csendes tag
Palacsinta 5-öt nem árulnak ?
-
Playstation1
csendes tag
Régen emlékszem , 34990 ft-ért vette anyám a Nokia 3330-at , WAP-os volt azért került olyan sokba. Később hamar lement 24990-re meg 20 ezerre is. Most meg ha 5 ezret merne kérni érte az ember elküldenék melegebb éghajlatra
-
Playstation1
csendes tag
-
Playstation1
csendes tag
Most egy Polar Blue házban van , babakékes metálos Az ív meg fehér rajta
-
Playstation1
csendes tag
Ma rendeltem egy "Himalaya White" előlapot , ezzel adták ki a korai Nokia 3330-at
Alig várom már"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
Kár érte
-
Playstation1
csendes tag
Szerintetek érdemes lenne egy Nokia 3310/3330 topikot nyitni ? Nem találtam olyat ami csak azzal foglalkozik
-
Playstation1
csendes tag
Aki pesti , tőlük is lehet rendelni kék ledet Nokia 3310/3330-ba LED
-
Playstation1
csendes tag
Sagem my v55-höz nincs valakinek töltő ?
-
Playstation1
csendes tag
B.Ú.É.K !
-
Playstation1
csendes tag
Ma vettem három Nokiát is , 3310-et , 6610-et és egy 3330-at. A debreceni "józsefvárosi piac"-on pedig találtam egy teljesen új , bontatlan elő-hátlapot , eredeti csomagolás meg minden. Kemény 400 ft-ért jutottam hozzá az előlaphoz , a Nokiákhoz pedig kemény 2000 ft-ért
Holnap vagy holnapután beszerzem a szükséges ledeket
Szerintetek milyen szín lenne az ideális ? Én kékben , citromsárgában és fehérben gondolkozok
Bár lehet hogy piros-fehér-zöld lesz a billentyűzet. Még át kell gondolni"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
Nokia 3310/3330-nál ugye nincs olyan hogy háttérkép ?
-
Playstation1
csendes tag
válasz golya32 #19110 üzenetére
Ezen egy fél óráig nevettem Mod tuningolt : MOD TUNING
-
Playstation1
csendes tag
Lesz kép , bor ,harapnivaló ,dohány meg miegymás Viccet félre téve vettem eddig 2 hibásat ,ami javíthatatlan , először azokon tesztelek Ma már nem fogok bele
-
Playstation1
csendes tag
Megtaláltam a leírását , ha kell valakinek itt van : LED beszerelése
-
Playstation1
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket ! Ledet már beszereztem , igen drága volt ( 210 ft ) Meg vettem egy eredeti Nokiás házat , bontatlan cucc 400 ft-ért ! Nagyon jó vétel volt
-
Playstation1
csendes tag
3310-hez.
-
Playstation1
csendes tag
Tisztelt őstagok , retro mobil kedvelők !
Kék ledes LCD-t be lehet itt magyarországon szerezni ? illetve MOD tuningot milyen kábellel lehet rátenni ?
Üdv."Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Escape from Tarkov
- Villanyszerelés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Horgász topik
- LEGO klub
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok