- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Dell D430 az tökéletes, legalábbis nekem
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #18192 üzenetére
Vegyél albacomp classmate-t, iskolásoknak az való
Viccet félre téve, az X200 tuti kis gép. De ha gyengébb kell, ott az X20/X21. -
KSparrow
őstag
válasz
orion1025 #18193 üzenetére
Hát a mostani az ugye rendes gép, csak nehéz kicsit, meg leginkább szétesik. Ezért néznék egy erősebb gépet, mint egy mezei netbook, de ha most teszem azt, megnézek egy ASUS gépet, akkor az már sok nekem. egyrészt ugye nagy és drága, másrészt meg erős, és nem használnám ki.
ha pl. kocsit néznék városba, akkor nem Dodge Charger kéne, de nem is egy robogó, hanem mondjuk egy Swift. Egy ilyen swift-kategóriájú gép kéne, újonnan.Az inspiron duo-tól csak a mérete miatt félek, egyébként nagyon szimpatikus lenne. De tényleg, az most akkor Net- vagy Notebook?
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #18192 üzenetére
Netbookot akarsz vagy notebookot mert nem mindegy?
Ha minőséget akarsz akkor Dell, IBM (ami még nem Lenovo, igaz ilyet csak használtan kapsz), meg még a Toshiba, ASUS duó lenne szerintem a járható út.Könnyű gépet nem nagyon fogsz találni, maximum Mac-ba notebook méretben, a netbookok meg semmire valók, én rühelltem az enyémet pedig messze verte a többi társát akkoriban "tartalomra".A felbontása kiveri a biztosítékot hamar, meg az is, hogy sok minden nem látszik mert nem fér ki egy ablakba, szóval ez kellően lelassítja a munkát.
-
KSparrow
őstag
Titeket is megkérdezlek, hátha értetek hozzá: Nézegetek gépet suliba, mert a mostani laptop hamarosan megadja magát. most Amilo Pi 2515 van, erősebb nagyon nem kell, úgyis csak Word-be jegyzetelek, Google Chrome-ozok, és PDF-eket olvasok, másra ott a randess asztali PC.
A Dell hibridjét néztem ki, amit reklámoznak is, az Inspiron Duo 1090-est. Könnyű, semmi fölösleges vacak (mint optikai meghajtó vagy Ethernet) ha DVI hell, akkor meg előkeresem a régi gépet. Egyetlen dolog, amitől félek az az, hogy kicsi. Szerintetek megérne 130-at egy ilyen gép? (most hogy milyen windows van rajta, 7 vagy 8 az mindegy, most 7-est használok, de úgy néztem, a 8-ban is elő lehet hívni egy hasonló felületet, nem minden ilyen hülye csempés. ) Az a szempont, hogy ne legyen nehéz, mert minden nap nálam van, egyszerű legyen használni, megbízható lehyen, és-nagyjából ennyi.Csak azt se akarom, hogy egy egyszerű netbook legyen, mert az kicsit gyenge word-ben szerkesztgetni meg gépelni, ugyanis ez lesz a fő célja.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #18188 üzenetére
A 6510 egy üzleti telefon jobb kijelzővel és naptárral, 8310 meg egy giccsparádé.
-
LaciGSM
aktív tag
Skacok!!
Rengeteg töltőm van ha esetleg valakit érdekel!
Samsung, Siemens, Motorola, Alcatel, Sagem, Ericsson T68, T20,T28 és társai,
Motorola illetve Nokia Adatkábel.... stb...nem ezen szeretnék meggazdagodni, tehát bármit szívesen meghallgatok..
-
orion1025
őstag
válasz
Earl_Muttley #18185 üzenetére
Szerintem bízd arra a döntést, hogy melyik tetszik jobban a szemednek.Egyik telefont sem egyszerű már beszerezni viszont.
-
Earl_Muttley
őstag
Szerintetek 8310-6510 csere miatt megéri járkálni?
Nekem jobban tetszik, meg minden. De mivel ugyan az a kettő, hááááát nem tudom...
-
LaciGSM
aktív tag
Mindenkinek köszönöm az elismerő,bíztató szavakat
Ha SONY kerül hozzátok, gondoljatok rám -
törölt tag
Üdv. Néktek!
Adott egy Nokia N90-es telefon (a saját topicját megsem próbálom), aminek szeretném lecserélni a burkolatát. A kamera védő burkolat már megvan, nemsokára az elő- hátlapja is meglesz. Namármost hogy tudnék nekikezdeni a cserének? Melyikkel lenne érdemes kezdeni, vagy inkább szervizbe vigyem, és hagyjam h a szakik cseréljék? Válaszotok előre is köszönöm! További szép napot!
-
orion1025
őstag
válasz
Earl_Muttley #18176 üzenetére
Régebben az volt álmaim telefonja
Ha nem lenne meg a 6510-s, akkor még szerintem be is ruháznék rá másodlagos telefonnak.Jó kis cucc volt ez is annak idején, és meglehetősen jól tartotta az árát használtként is.
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek egy 8310?
4000, hibátlan, független, akkuja már kicsit gyenge.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
draco31 #18172 üzenetére
van is hozzá, de nincs kedvem a P-ből kibányászni, adapterezni, aztán vissza....
Van itthon próbakártyám, azt szoktam beledobni,átnézem,nyomkodom, aztán ennyi+ árulja már el nekem valaki hogy itt a fórumon amit a névhez választasz képet(arcot)
hogy lehet az hogy valakinek tök jó van pl: Darth Vader, Angry Birds, Hulk stb....
de nekem a beállításaimban nincsenek ilyenek... de akkor honnan a fenéből.... -
iday
aktív tag
Nokia 6235i !
-
válasz
LaciGSM #18144 üzenetére
...épp most tettem vissza a szekrénybe... A héten készült történelmi fotó.
SONY, Ericsson, Sony Ericsson, SONY...én most épp gyári J6 akkukat vadászok - már harmadszor bontottam szét egy-egy utángyártottat, hogy az eredeti akku elektronikát (az órával) áttegyem az akkutestre...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #18148 üzenetére
majd szólj ha Pesten vagy. tényleg elmegyek értük már.
-
LaciGSM
aktív tag
valakinek eladó SONY???
-
LaciGSM
aktív tag
az én mai bolhás fogásom:
egy újabb Sony J70 a gyűjteményembe,
illetve egy díszdobozos Sam T100,
2db Motorola MPX200, az egyik karcmentes!
a J70 en kívül nyitott vagyok -
kovy79
őstag
válasz
Next Win ® #17602 üzenetére
Ma vettem a bolhán egész szép, független, sötétkék N3300-t. Magyar nyelv nincs benne. Ha érdekel, írj rám!
A mai fogás még egy szép, jó mechanikás, független N8910 (10€-ért akarták adni, de lealkudtam 8-ra
), StarTAC 130, ami kb újnak néz ki és 1óra 23perc beszélgetés van benne, Philips Xenium 929 és Moto V50, amiből (meg 3688-ból) már vagy 6-7db-om van, annyira tetszenek.
-
golya32
senior tag
n93 érdekel valakit?
-
Earl_Muttley
őstag
Hello all.
Napi jóljártam post:
Voltam kint szokásos lelőhelyemen, és mázlim is volt meg nem is.
Vettem egy (ott be nem kapcsoló) 7360-at kemény 500 ft-ért.
Nokia 1616 és Samsung E1170, töltőkkel 700/db.Utóbbi kettőt meg elcseréltem egy kicsit lelakott, de hibátlan 8310-re.
Viszont annak ellenére, hogy teljesen legális a piac (hírdetve is van rengeteg helyen), ma kint volt az a drága jó közterületes csapat, meg pár zsaru, akik szépen felszámolták az egészet...
Lehet véglegesen, mert nem most láttam először őket, de eddig csak rendre ügyeltek, nem zaklattak senkit...
Nem akarok politizálni, de értelmetlen ez a felszámolgatás... Adott a pár árus. Csöndbe vannak, nem ártanak senkinek, olcsók is, fizetik a helypénzt is. Keresnek 3-5000 forintot alkalmanként... Ez szúrná az állam szemét? (ne flameljünk, nem akarok pihenőre kerülni)
Szerintem szánalmas... Nem lopott, illegál cuccolat árulgatnak, hanem csak azt ami felgyülemlett a lakásban, vagy lomizták. Jó, volt kint olyan aki G6-os Pavilionokat árult u.gy töltővel, de az volt az egyetlen kivétel...Esetleg vélemények?
Szerk.:
Ez a hely hasonlított egy kultúráltabb Verseny utcaira, olcsó árakkal, hangulattal...
Kicsit zavaró, hogy ilyenekkel úgy törődnek mint valami teljesen illegális, ártó dologgal... -
draco31
veterán
Volna pár töltőm ha érdekel valakit.
Nokia ACH-6E 3330-assal próbáltam, jelezte a töltést.
Siemens a vékonyabbik pl. CV65 és tátsai.
Siemens a darabokban heverő C25-ösömbe gond nélkül belement, és stabilan benne is marad, A60-asba is belement, és az M35i-be is.
A siemenseket multiméterrel néztem, mert nincs hozzá telefon kipróbálni őket.
És egy adatkábel E800 felirattal gondolom Samsung lehet. -
LaciGSM
aktív tag
újszerű motorola MPx200 ??? nincs hozzá töltőtm meg akku szerintem halott
-
Don Pityu
csendes tag
Hahóóó!!!!
-
Don Pityu
csendes tag
sl55 van valakinél kéznél,mert
-
Don Pityu
csendes tag
Hol van a Siemens Sl55-ben a nyelv beállítás?
-
KSparrow
őstag
Véletlenül nincs valakinek egy eladó 3330-as telefonja? sajnos az enyém nem üzemképes, és lecserélném. Állapot mindegy, a lényeg mindösszesen annyi, hogy menjen. Akku, burkolat nem is kell, kijelző se, minden van (esetleg közkeret a matricával, mert az jó lenne, ha stimmelne).
Ja, ugyanilyen feltételekkel keresek 5210-est is. -
novinyul
veterán
válasz
Earl_Muttley #18118 üzenetére
A W710i milyen állapotban van?
-
LaciGSM
aktív tag
én a Samsung xcover II.-met úsztattam meg a Balatonba a nyáron! ( de mondjuk az vízálló )
-
susu88
tag
válasz
orion1025 #18111 üzenetére
Én az E90-et úsztattam meg egyszer. Igaz, hogy valójában csak kb. 1 másodpercig, de addig teljesen elmerült. Mikor kirántottam, még láttam, hogy megkérdezi, hogy milyen headsetet csatlakoztattam rá (persze semmilyet), de rögtön kikapcsoltam és kivettem az akkut. Kb 1 nap szárítás után rendesen bekapcsolt, bár a belső képernyő csíkosra ázott. De szerencsére pár nap alatt az is kiszáradt és mai napig mindene tökéletesen működik
-
Earl_Muttley
őstag
Na, köszönöm a válaszokat, örülök hogy egy ilyen jó témát tudtam hozni.
Ma kaptam egy elég komoly pakkot ingyen. Nem is tudtam mik jönnek. Listázom, mind működik.
SE: W100 Spiro, K750i, W710i
Samsung: E570, S5230 (!)
meg egy 3310az illető csak annyit mondott, pár vackot fog küldeni. érdekes egyesek mit gondolnak a vacakról
-
novinyul
veterán
Mostani telefonok meg már egy esèst is nehezen bìrnak ki.Lassan szèria tartozèk lesz a lègzsák.
-
stilnox
csendes tag
a haverom felhívott,hogy van-e olyan kütyüm amivel meg lehet keresni az elszántott telefonját? hívták és megtalálták...
-
kovy79
őstag
Haverom faterjáék pecázás közben egyszer észrevették, hogy nincs meg egyikük mobilja, egy N6110. Csörgették és csak a vibrát érezték valahol. Az etetővödör alján volt, ahol 1-2órát is eltölthetett...
Semmi baja nem lett.
-
orion1025
őstag
Nővérem úsztatta meg anno a C55-t, de túlélte simán.Ellenben én teszteltem a P990i mit bír a víz alatt, és egy csótány telefon.Már eléggé leharcolt volt akkoriban is, de mikor az E90 mikrofon hiba előjött azzal közlekedtem.Utolsó napomon megnéztem mit bír vízbe.Hát megölhetetlen volt....Több áztatás után is (volt vagy 10 legalább), simán bekapcsolt, de világítás már nem működött.Nagyjából 1 óra szárítás után már visszajött a világítás is, és rendesen bebootolt.Na nálam ezért érdemelte ki a csótány címet, ellenben kimondottan rühelltem azt a telefont az első napjától kezdve, így részemről ez a sors jutott neki.
-
novinyul
veterán
válasz
stilnox #18108 üzenetére
Nekem egyszer a boltba hoztak be egy Nokia 6100-t,amit egy jóravaló háziasszony beleejtett főzés közben a húslevesbe
Persze kiszedte nagy nehezen,2 napig próbálta szárítani,aksit kiszedte.De mire behozta volt olyan szaga hogy lefordultam a székről
Szegény szervizes a mai napig emlegeti a telefont
,persze én 2 zsacsiba adtam neki oda,ázás felirattal
-
stilnox
csendes tag
Az elsö magyarországi Lg B1200.(2003-2004 körül), az ügyfél visszahozta a telefont és a garanciáára hivatkozott mert 3 hónapja vette!
montam neki:"csókolom,de a telefonja derékban el van törve,2 db.-ban van...így nincs rá garancia!"
Nehezen de megértette,hogy nincs rá garancia... -
draco31
veterán
válasz
arkades #18102 üzenetére
Adott anyuci és apuci egyetlen pici fia, (a haverom) aki bármit megkap ha kell neki. És már unta a telefonját, új kellett neki. Akkoriban 16 éves körül voltunk, 3 havonta cserélte a telefonjait. A többit nem nyirta ennyire ki, mint ezt amiről meséltem. Nem akartuk elrontani a szórakozását.
-
arkades
senior tag
Ezekben a dolgokban mi a jó? (dobálás, foci, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest