Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
üzenetére
Tudom, hogy mely események hatására hozták ezt a rendeletet, ennek ellenére úgy érzem, hogy ez a fajta látványos túlreagálása az eseményeknek 9/11 óta alapvetően amerikai sajátosság volt - eddig.
Fontosnak tartom a biztonságot, csak a módszerek és a hozzáállás nem tetszik. Ha rajtam múlna, én titkosszolgálati eszközökkel, együttműködéssel, mindenféle új meg újabb műszimat gépekkel meg kutyákkal csendesen keresném a robbanóanyagot meg más ''káros'' cuccokat a reptereken és a csomagokban, nem pedig ilyen feltűnő, ám időpazarló és haszontalan módszerekkel. Ez csak a terroristák felhergelésére és az utazóközönség dühítésére jó, megfélemlíteni senkit sem fog sajnos.
Érdekes módon sosem láttam még európai reptereken kutyával az utasok közt keringő reptéri emberkét, ami elrettentő hatással lehetne kábszert vagy robbanóanyagot szállító futárokra. Bezzeg az Orly Sud-ön párosával járnak a gépfegyveres katonaszerű ruhás képződmények (brrrr), hát ha bármi történne, szvsz nem lenne idejük elsütni azt a fegyvert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Parfüm topik
- Dobosok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest