Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ariadne

őstag

válasz jasszer #668 üzenetére

Uff, egyik is sok... Gondolom füldugóval alszol - bár ha úgy vesszük, a narancssárga rákoknak nincs is fülük. :DDD

Más: [link]
    Ez vajon hogy jöhetett össze, egy nap három ''repülési esemény'' vagy hogy is nevezik, amikor olyan történik, aminek nem kellene?

A brüsszeli nekem elég fura volt így olvasva, értesítették a tűzoltókat de még oda sem értek, már leszállt. OK, de ha nem sikerül a leszállás és még nincsenek ott a tűzoltók? Ha nagyon rosszul lett volna a gép, nyilván nem tudta volna megvárni, míg kiérnek - ami gáz... Ha nem volt annyira rosszul, de azért kihívták őket, akkor miért nem várták meg őket a leszállással? Szóval ebből nekem az jön le, hogy a tűzoltók (már bocs) csak a füstölgő romok eloltására érnének oda, ha egyszer tényleg nagy baj lenne... :F

Hú, időközben volt lehetőségem megtapasztalni a brüsszeli különváró kényelmét (nem business, eggyel alatta), hát mááás ez az érzés... Egyre forróbb szeretettel vagyok drága ( :D ) Malévunk iránt az esti járat 45 perces késése ellenére - az ember nem dühös (annyira), ha egy pohár jó portóival a kézben, sós sütit ropogtatva egy puha fotelbe süppedve tölti az időt, és még gratis internyet is van. Pénzben azért valszeg nem ez teszi tönkre a céget, viszont minőségileg más így várakozni és viszonylag frissen hazaérni a kényelmetlen és koszos fémszékeken való ücsörgés helyett. Viszont olyan iszonyúan beégett LCD képernyőket még sosem láttam, mint ott, gyakorlatilag olvashatatlanok voltak... Semmi sem tökéletes. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés