- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Na sikerült időt szakítanom rá, és kipróbáltam én is az MHL adaptert és az OTG kábelt is.
Az MHL nálam is csak 1280X720-at engedett maximálisan beállítani, pedig 1920X1080-as monitorra kötöttem rá. Kipróbáltam egy HDMI - DVI átalakítóval is, azzal 1024X768 volt a maximális felbontás. Játékok pofásan néztek ki a 23"-os monitoron, a HD videók is jól mutattak rajta.
A 99 centes OTG kábel is prímán működik egérrel és billentyűzettel, USB elosztóval a kettő egyszerre is. A 4GB-os FAT32-es pendriveom viszont valamiért nem akarta vele az igazat, villogot csak, de nem észlelte a rendszer (lehet én voltam béna, és fel kell maunálisan csatolni mint meghajtót, vagy lehet a pendriveom szar, mert PC-m sem ismeri fel néha). Kipróbáltam volna 2,5"-os HDD-vel is (aktív elosztóm van, vagyis kaphat külső forrásból áramot), de az USB OTG Helperhez root jog kell, azzal meg most nem volt kedvem bíbelődni, majd ha megint lesz rá időm rootolom és kipróbálom jól kezeli-e az NTFS-t.
Szerk: Ja és amit még próbáltam de sajnos nem működött, az az MHL és OTG egyszerre. A következő volt az elgondolásom: Az MHL adapter ahol az áramot kapja oda bekötni az OTG kábelt, arra rá az USB elosztót, abba egér + billentyűzet és a külső tápellátás, de így nem kapott áramot az MHL átalakító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest