Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Van egy problémám most a GXI-vel pontosabban az Androiddal lehet nem 100-as valami, nem tudom, hogy ti már találkoztatok-e ezzel, vagy van-e ötletetek hogy a Factory Reseten, vagy a B04 újratelepítésen kívül lehet-e valami amit érdemes megpróbálni, ugyanis ha nem muszáj akkor az előbbieket (főleg a B04 újratelepítést) elkerülném ha lehet... :)

A gondom az, hogy valami nagyon eszi az aksimat már pár napja, és gyanúm szerint maga az Android rendszer. :((
    Néztem a gyári aksigrafikont és aszerint a legnagyobb fogyasztó az Android OS kb 50%-al, illetve felraktam a GSam Battery Monitort, ami szerint a kernel a legnagyobb fogyasztó 50-60%-al. :Y Ennek ellenére van amikor teljesen korrekten merül, de van hogy elkezd minden ok nélkül merülni az aksi, hirtelen elkezd meredeken esni a grafikon, például ma este is offline módban kb több mint 10%ot megevett (előtte nem sokkal Wifit használtam) aztán meg újra normálisan merül.

Már többször újraindítottam mióta elkezdte csinálni közben csináltam egy google szinkronizálást is, azóta jobb már, de nem olyan mint régebben, van amikor úgy merül mint kéne, aztán hirtelen úgy hogy semmi olyan nem fut ami indokolná leeszi az aksit, :F és mind a gyári, mind a GSam Battery Monitor szerint a többi appok csak alig esznek valamit a kernelhez viszonyítva... :F

Még próbálkozom dolgokkal, az előző telefonomon is volt hasonló (főzött GB rommal) akkor magától helyrerázódott és ebben bízom most is, de elég idegesítő, és nem tudom mit lehetne megpróbálni, ezért bármilyen infót előre is köszönök nektek! :R

Új hozzászólás Aktív témák