- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xSide
őstag
válasz
execute93 #6279 üzenetére
Mikor megvettem -1 maxra állitva szintén 6 óra aktiv kijelzővel meritettem le, auton 9 óra folyamatos használat után kellett töltőre rakni. Ma fotózás után 30-ról 4-re esett az akksi kb 1 óra alatt, szerintem beragadt valami... Egyébként mióta megvan az X, a blédem még nem kellett töltenem (11 nap) csak beszélgetésre van használva, előtte meg pótaksi cserével hoztam az 1 napot
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
-
Torento
tag
válasz
execute93 #5851 üzenetére
Pár napja tárgyalták ezt itt de nem emléxek "mire jutottak" (engem nem izgat az a game) úgy emlékszem 50%
Véleményem szerint kompatibilissá fogják tenni....azthiszem volt már itt pár dolog ami nem volt kompatibilis és az lett....én még nem találkoztam semmivel szerencsére amivel gond lett volna ilyen téren pedig kipróbáltam jópár app-ot. A GTA 3 megy rajta...
(#5857) hudini1993
Cseréld le
Fogtam már olyan nokiát a kezembe...sztem ez a telefon meg úgy eleve az android sokkal jobb cucc...Nekem is skate-m volt..ott tényleg voltak gondok hardweresen nem gyengén
A Grand X In-nél nincsenek -
Torento
tag
válasz
execute93 #5841 üzenetére
Vice City sehogy nem megy rajta kompatibilitási probléma miatt.Kijelző szerintem minimálisan érzéketlen csak...a széleinél leginkább,ott se mindig. (én így tapasztaltam) Remélhetőleg ez szoftveresen javítva lesz.
Gáz h nem megy rajta a game. (bár nekem személy szerint nem)
NFS MW,Real Racing2,The Dark Knight Rises van nekem feltéve szépen mennek rajta...főleg a batman..én abban kételkedtem h laggolni fog de nem,sőt fel sem veszi a procisebességet maxra (1.6 ghz helyett csak 1.2-re és egy darab akadás nincs) Játékoknál pl soha nem vettem észre kijelző érzéketlenséget... -
Tomacko
őstag
válasz
execute93 #5115 üzenetére
Ha ez lesz az első droidod akkor hagyd a fenébe a rootot meg rom cserélgetést és inkább tégy úgy ahogy az itt lévők nagy része gondolom, köztük jó magam is, és ismerkedj meg root nélkül az androiddal. Így max ha belekeveredsz max alapra állítod vissza és csók, de ha rootolod és belekeveredsz, akkor bizony könnyen működőképtelenre vághatod sok részét és akkor lehet újra tenni a ROM-t stb.
-
w333
félisten
válasz
execute93 #5113 üzenetére
Parancsolj itt van : ZTE Grand X IN Mélyvíz
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Disney+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest