Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz
Peter_Pan #4666 üzenetére
Nem azt mondtam hogy alkalmatlan, csak azt, hogy nem illene ilyen hibát csinálnia egy készüléknek manapság. Nekem ez az igényem, mert rengeteg hívást bonyolítok egy nap, más meg együtt tud élni vele. Másnak meg mondjuk egy telefon kijelzője túl kicsi (most csak mondtam valamit).
És még egyszer mondom, hogy nem fikázok, csak próbálok valami megoldást találni rá, mert ez a telefon jelenleg a legjobb ár-érték arányú készülék a piacon és kár lenne nem ezt választanom csak mert egy ilyen hiba van.
(#4668) : Ezért írtam úgy, hogy végre talán valami összefüggés.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Redmi note 13 5g 8/256
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest