- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz
Keeperv85 #4646 üzenetére
Nekem van 15 kollégám ICS-vel vagy anélkül, 15 különböző telefonnal, 15 T-s kártyával (flottában), és senkinek sem csinálja, csak nekem. Kipróbáltam mindenki telefonjával.
Totál semmi köze a hálózatbővítésnek ennek, miért kell szépíteni?
Inkább arra lenne jó rájönni, hogy a GXi-nél mi okozza ezt.És hiába tűnik szándékos hibakeresésnek amit mondok, de nem az!!!
Szeretnék megoldást találni, mert még egy 300ezres telefon sem ér semmit, ha éppen
nem tudok rajta rendesen telefonálni. -
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #4646 üzenetére
+1 annyit tennék hozzá, hogy az én tapasztalatom a vodafonál is ugyanez volt annó. Szóval ezek a hibák mind szolgáltatói hibák, sőt az is szolgáltatói hiba, hogy hívsz valakit és foglaltat jelez rögtön, majd újra próbálod azonnal és csörögni fog....és ezeket még lehetne sorolni 2 héten keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest