- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
8 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a telefont, és ekkor visszakapod a pénzt (30 napon belül).
3 napon belül kérhetsz készülékcserét, ha valós hibával viszed vissza. Ekkor ha van több darab készleten, és rendes a szervizes/ügyintéző, akkor talán ki is próbálhatod.
3 nap után, de még 8 napon belül ha jól tudom már nem kell kicserélniük hiba esetén, ilyenkor már javítják (persze lehetnek kivételes esetek is).Nem neked és nem is pbl8608 fórumtársunknak, de: néha érdemes megnézni, hogy ki hogyan fogja a telefonját, mikor nem hallanak jól. Például velem is előfordult már, hogy véletlenül eltakartam az egyik ujjammal a mikrofont, vagy éppen kicsit elfordítottam a telefont, és már nem is a mikrofonba beszéltem, és ilyenkor egyből jelezték, hogy rosszul hallanak.
-
M0RGI
őstag
Na megvan a stratégia.
T-pontban nem cserélik ha elállok, csak visszaveszik, pénzt 30 napon belül visszafizetik.
Tehát beviszem, leadom, ha pénzt megkaptam és lesz a webshopban, akkor megint megrendelem.
Ha tökéletes lesz ez a készülék, akkor ok, ha nem, akkor megint elállok a vásárlástól. De harmadszorra már nem grandx-et veszek, hanem a visszakapott pénzen mást.(#2938) pbl8608: Párodnak milyen típusú készüléke van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Steam topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest