Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Köszi,ebben lehet valami.A face-re valóban ugyan azzal az email címmel lépek be.Van még egy céges fiókom is más címmel és ez már sok volt úgy látszik.
Viszont,hogy miért kell minden google accountot bekötni mindenhová azt nem értem.
A céges címem alá is beköti a picasát meg minden szart pedig elég lenne csak a gmail a többit úgyse fogom használni.
Törölni viszont nem engedi csak az egészet.
Miért nem lehet accountból törölni pl a picasát ha nem kell.?De ez már off.

-
Tomacko
őstag
Kezdek ki akadni a sok akumlátorra "élvező" hozzászóláson. Nincs ezeknek valami külön fórum? Értelmesen is hozzászóva viszont, ha nyomsz egy bekapcs gombot és elő jön a feloldó képernyő akkor ott is láthatod a töltést, valószínű nálad is helyesen fogja ott jelezni, hogy hálózatról töltöd. Amúgy nálam is az akksi menüben usb-t ír, de engem ilyen nyelvi baromságok nem izgatnak, tőlem IRDA portot is írhat töltéshez, nem fogok rajta 10-20 hsz-n keresztül haldokolni fölöslegesen.
Ha lehet akkor ezt hagyjátok már abba.
Az vegye csak magára aki magáénak érzi.[ Módosította: philoxenia ]
-
Peter_Pan
tag
A valódi kérdés az, hogy...
Érdekes. Azon aggódsz mennyit tölt, de amikor a Robertho által futtatott program (ami szintén ébrentarthatja a rendszert
) logján feketén-fehéren ott vannak a számok, akkor meg nem hiszed el. Épp ezért mondom, hogy ki kellene próbálni kikapcsolt állapotban 0-ról feltölteni.
A kép alapján egyértelmű, hogy az elején 1000mA-rrel tölt 50%-ig, azaz képes rá. Bizonyára alapos oka van annak, hogy a végén már mégsem ekkora áramerősséggel folytatja a dolgát. Sőt, ha a töltés típusát a töltőáram erősségéből állapítja meg, akkor még az is lehet, hogy 50% alatt hálózati töltést ír ki. -
Peter_Pan
tag
Szerintem túl sokat aggódsz. Mi lenne, ha ma jól lemerítenéd és utána kikapcsolt állapotban is megmérnéd másodperc pontosan
mennyi idő alatt tölt fel?
Egyébként ez gyakorlatilag csak akkor okozhat problémát, ha 4 óránál kevesebbet alszol. A kisülés időtartama meg a felhasználói szokásoktól függ.
-
Robbertho
aktív tag
Nos erre csak azt tudom mondani, hogy nekem is USB charging-nak írja a Battery monitor widget.
És 3 nap adataival számolva pedig átlagosan 4 óra feltöltenie a gyári 1000mA-es töltőnek az akksit. (Tény, ezt azért nem veszem készpénznek mert állandóan nyomkodom a telót, és sokszor úgy van töltőn, hogy megy folyamatosan. Ettől függetlenül a skate 1400 mAh-s akksiját a 700 mA-es töltő 2-2.5 óra alatt feltöltötte mindig.)Sajnos ma olyat is láttam a fent említett programban az akkumulátor egészségénél, hogy "Dead". Pedig azelőtt mindig csak "Good"-dal jellemezte
Újraindítás után eltűnt, azonban kezdek gyanakodni, hogy valami nincs rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ott a pont 

) logján feketén-fehéren ott vannak a számok, akkor meg nem hiszed el. Épp ezért mondom, hogy ki kellene próbálni kikapcsolt állapotban 0-ról feltölteni.
mennyi idő alatt tölt fel?
Újraindítás után eltűnt, azonban kezdek gyanakodni, hogy valami nincs rendben.