Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
Altradan
üzenetére
Nekem a kamera körül melegszik, de csak akkor ha 10-15 percig fényképezek. Illetve én külső programokkal 100%-os jpg minőséget (néha png-ben való mentést) kérek. Azaz a gyári beállításoknál jobban igénybe veszem. Hosszú aktivitás során az egész készülék langyosabb lesz, de szerintem ez normális.
Ha igazán forró különösebb terhelés nélkül, az viszont gyanús... -
keep2000
tag
válasz
Altradan
üzenetére
Nekem ilyen volt a Skate-n, nekem nem volt vele gondom. Elég tartós volt, 1-2 leesésnél megvédte a telót. Persze nagyobb lesz tőle kicsit a cucc, de a fogása jó, illetve egy picit magasabb a keret, mint a képernyő, így ha arccal lefelé rakod le, akkor nem karcolja a kijelzőt az asztal. Amit észrevettem, hogy a Skate fényes hátulján pontokban kopások keletkeztek. Most nem tudom, hogy ez az 1-2 hét toknélküliségnek köszönhető, vagy a tok alá szorult kosznak. De mivel a Grand X nem ilyen borítású, szerintem nem lesz vele gond.
Ha kell, pillanatok alatt kipattintható a telefon belőle, de magától nem esik ki sosem
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest